The Scoop – Pannu- ja kuppi kahvinkeitin

Makujakauppa

78,00

Verkkokauppaan >>

Kaksi kahvinkeitintä yhdessä – voit keittää yhden kupin kahvia nopeasti tai 12 kuppia kahvia suuremmassa kannussa. Digitaalisella ajastimella valitset koska keitin alkaa keittämään kahvia, joten voit herätä aamuisin valmiin kahvin tuoksuun. Jos aamut ovat kiireisiä, ajastimen avulla saat kahvin valmiiksi ennen kuin juokset ovesta ulos ja ehdit nappaamaan kahvin matkaan mukana tulevassa ’take away’ -mukissa. Kun keität yhden kupin kerralla, saat 4 dl tuoretta kahvia aikaan.

Laatua alusta loppuun

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu keitin on tyylikäs ja laadukas – huomaat eron muihin keittimiin verraten nopeasti. Keitin on muotoilultaan moderni ja ajaton. Uniikki ominaisuus keittimessä on, että voit keittää yhden kupin kahvia lempimukiisi tai koko kannullisen, josta riittää 12 kuppia suuremmallekin porukalle. Kahvinkeitin on kompakti verrattuna muihin markkinoilla saatavilla oleviin malleihin.

Tavallista paremmat suodattimet

Kahvinkeitin on suunniteltu niin, että se tekee arjesta helpompaa. Pakkauksen mukana tulee kaksi suodatinta. Suuri suodatin, kun haluat keittää pannullisen kahvia ja pienemmällä suodattimella on kaksi käyttötarkoitusta – se toimii kahvimittana ja suodattimena. Konepesun kestävät kestosuodattimet ovat ympäriystävällisempi valinta tavallisille kertakäyttöisille suodattimille.

12 kupin kannu

  • Säädettävä ajastin 2 tunnin säteellä ja automaattinen poiskytky 40 min keiton jälkeen
  • Ajastin, jolla asetat kahvinkeiton aloituksen maksimissaan 24 h etukäteen
  • Kaksi toimintoa – valitse tavallisen tai vahvan kahvin välillä
  • Anti-drop -toiminto, joka pysäyttää kahvinkeiton kun kannun nostaa keittimestä
  • Gold Tone Filter tulee pakkauksen mukana

Yhden kupin keitin

  • Mukana tulee 4 dl ’take away’ -muki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä
  • Keität 4 dl kahvia kerralla
  • Säädettävä ajastin automaattisella poiskytkyllä

Hamilton Beach® on valmistanut korkealaatuisia keittiötuotteita jo yli 100 vuoden ajan niin kotikäyttöön kuin ammattilaisille. Kestävät tuotteet on suunniteltu helpottamaan keittiön askareita ja Haminton Beach®  onkin markkinoiden johtava elektronisten keittiövälineiden valmistaja Yhdysvalloissa.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.