Verpan Pantop Portable ladattava pöytävalaisin

Finnish Design Shop

143,00

Verkkokauppaan

Klikkaamalla verkkokauppaan näet saatavuuden sekä toimitusajan*

 

Ladattava Pantop Portable -pöytävalaisin tuo valoa juuri sinne, missä sitä kulloinkin tarvitset. Kevyessä ja pienikokoisessa johdottomassa pöytävalaisimessa on USB-ladattava akku, josta riittää valoa jopa 7 tunniksi yhdellä latauksella. Kolmiportaisen himmentimen avulla voit säätää valaisimen kirkkautta kulloisenkin tunnelman ja käyttötilanteen mukaan.

Verner Pantonin vuonna 1980 suunnittelema ja nykyisin Verpanin valmistama Pantop-pöytävalaisin on tyylikäs esimerkki Pantonin myöhäiskauden tyylistä. Pantop-pöytävalaimella on alaspäin levenevä, kellon muotoinen varjostin, joka kohdistaa valoa suoraan alapuolelleen. Puolipallon muotoinen jalusta täydentää valaisimen geometrisen muotokielen. Pantop on samaan aikaan sekä veikeä että hienostunut valaisinklassikko, joka kääntää katseet joko yksinään tai ryhmissä.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.