Vitra Eames Lounge Chair&Ottoman

Finnish Design Shop

9 490,00

Verkkokauppaan >>

Osasto:

Ikoninen Eames Lounge Chair vuodelta 1956 on Charles ja Ray Eamesin moderni versio perinteisistä englantilaisista nahkanojatuoleista. Eamesien tavoitteena oli luoda tilava tuoli, jossa ergonomisuus yhdistyisi korkealaatuisiin materiaaleihin ja käsityötaitoon. Usean vuoden kehitystyö synnytti Lounge Chair -nojatuolin, joka on esikuviaan paitsi kevyempi ja modernimpi myös elegantimpi ja mukavampi.

Nykyisin sveitsiläisen Vitran tuotannossa oleva Eames Lounge Chair rakentuu pyörivästä metallijalasta, nahkaverhoilluista istuintyynyistä ja viilupintaisesta, muotoon puristetusta vanerirungosta. Rentouttavan istuinkokemuksen viimeistelee nojatuoliin sopiva Lounge Ottoman -rahi, joka jakaa saman sulavalinjaisen muotokielen ja korkealaatuiset materiaalit Lounge Chairin kanssa. Lounge Chair ja Ottoman ovat Eamesien kuuluisimpia töitä ja 1900-luvun designklassikkoja, jotka kestävät aikaa.

Eames Lounge Chair on saatavilla sekä alkuperäisellä classic-mitoituksella että uudella, suuremmalla mitoituksella.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.