Vitra HAL nojatuoli irtotyynyllä

Finnish Design Shop

3 090,00

Verkkokauppaan

Klikkaamalla verkkokauppaan näet saatavuuden sekä toimitusajan*

 

Osasto:

Vitran HAL-nojatuoli on suunnittelija Jasper Morrisonin raikas tulkinta klassisesta korkeaselkäisestä lepotuolista. HAL-nojatuoli rakentuu pyöristetyistä tammijaloista ja sulavalinjaisesta istuimesta, jossa on irrotettavat istuin- ja niskatyynyt. Kauttaaltaan verhoillun istuinosan verhoilumateriaalina on käytetty Dumet-puuvillasekoitetta, jolla on pehmeä ja elävä pinta. Siron ja vähäeleisen muotokielensä ansiosta HAL-nojatuoli sopii myös pienempiin huoneisiin, julkitiloihin tai keskelle huonetta.

HAL-tuolisarja vastaa kaikenlaisiin istuintarpeisiin. Suunnittelija Jasper Morrisonin muotoilufilosofian mukaan normaali on yleensä käyttökelpoisempaa kuin erityinen, mikä näkyy hänen töidensä pelkistetyissä linjoissa. Myös HAL-tuoliperheen konsepti on selkeä ja konstailematon: kun yksinkertainen istuinosa liitetään erilaisiin jalkamalleihin, saadaan lukemattomia erilaisia tuoleja, jotka sopivat mihin vain tiloihin ja tilanteisiin.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.