WYOMING sohva, 3:n istuttava

Tuote sisältyy ”Jotex 1963” -mallistoon. Rajoitettu mallisto sisältää uudistettuja menestystuotteita sekä uusia tuotteita suosituista kategorioista Jotex:lla

1,399,00

Verkkokauppa:

Tämän hetken saatavuuden ja hinnan näet klikkaamalla verkkokauppaan.

Kuvaus

Tuote sisältyy ”Jotex 1963” -mallistoon. Rajoitettu mallisto sisältää uudistettuja menestystuotteitamme sekä uusia tuotteita suosituimmista kategorioistamme. Ajaton muotoilu yhdistyy huolella valittuihin materiaaleihin, jotka ovat kauniisti ikääntyviä ja ajanmukaisia.

Pyöreässä sohvassa on tyylikkäästi tikattu päällinen polyesteriä, josta puolet on kierrätettyä materiaalia. WYOMING-sohvassa on tukeva runko FSC-sertifioitua mäntyä ja vaneria. Sohvassa on erittäin mukava istua kylmävaahdon, siksak-jousituksen, kuminauhojen ja miellyttävän höyhen- ja pallokuitutoppauksen ansiosta. Viidessä selkätyynyssä on höyhen- ja polyesteritäyte, jonka ansiosta tyynyihin on mukava nojata. Irrotettavat tyynynpäälliset, joissa on vetoketju alareunassa. Kestävän kankaan Martindale-arvo on 45 000. WYOMING-loveseat on kodin kutsuvin istumapaikka, jossa viihdyt sekä yksin että kaksin! Pyöreä muoto ja pehmeä verhoilu tekee sohvasta erittäin kutsuvan.

FSC-sertifioitu tuote sisältää puuta, joka on hakattu vastuullisesti hoidetuista metsistä ja jonka tuotannossa on huomioitu sekä ihmiset että ympäristö.

Tuote sisältää kierrätettyä materiaalia, jonka käyttö vähentää jätteen määrää ja säästää luonnonvaroja.

Suunnittelija: Jotex Design Studio.
Materiaali: Päällinen: 100% polyesteriä. Runko: mäntyä, vaneria, siksak-jousitus, kuminauhaa. Täyte: kylmävaahtoa, pallokuitua. Tyynyjen täyte: 50% polyesteriä ja 50% höyheniä.
Koko: Korkeus 66 cm, leveys 160 cm, syvyys 149 cm, istuinkorkeus 40 cm, istuinsyvyys 137 cm.

*Sivustolla on poimintoja useiden verkkokauppojen valikoimista ja ostaminen tapahtuu näistä suoraan. Osa tuotteista on voinut poistua jo myynnistä, joten pahoittelemme mikäli tuotetta ei enää ole saatavilla!