Yrjö Kukkapuro Remmi nojatuoli

3 190,00

Finnish Design Shop

Verkkokauppaan

Klikkaamalla verkkokauppaan näet tämän hetken saatavuuden ja hinnan. *

Osastot: ,

Remmi-nojatuoli tunnetaan yhtenä Yrjö Kukkapuron suosituimmista klassikkohuonekaluista. Minimalistinen lepotuoli yhdistää harkitusti Kukkapuron muotoilufilosofian elementit: kehoa tukevan ergonomian, ajattoman estetiikan ja laadukkaan ekologisuuden. Vuonna 1969 suunniteltua tuolia koristaa arvokas nahkaverhoilu ja siro teräsrunko luoden ylellisen, mutta mukavan lisän olohuoneeseen tai lukunurkkaukseen.

Avainlippu-sertifioitu Remmi-tuoli on valmistettu Suomessa ja sen lisäosat, kuten metalliset jouset ja pehmusteet, voidaan vaivatta korjata ja uudistaa mahdollisimman pitkän käyttöiän saavuttamiseksi. Tuoleja voidaan myös kätevästi liittää yhteen ja kasvattaa leveämmiksi sohvamoduuleiksi. Remmi-malliston tuotteet ovat osa vakituista näyttelyä maailman suurimmassa sisustusesineiden museossa: Lontoon Victoria and Albert Museumissa.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.