TRAFFORD sohva, 3:n istuttava

Jotex

1 199,00

Verkkokauppaan

Klikkaamalla verkkokauppaan näet saatavuuden sekä toimitusajan*

 

Osasto:

3:n istuttava TRAFFORD-vakosamettisohva, jossa on tyylikäs ja pehmeä päällinen. Leveävakoisessa vakosametissa esiintyy hienoja värisävyjä, kun valo laskeutuu sohvaan eri suunnista ja vakosametin nukka vaihtelee. Sohvan käsinojissa on kutsuva, pyöristetty muoto. Mukavat tyynyt. Runko FSC-sertifioitua mäntyä ja vaneria, joka myös on FSC-merkitty. TRAFFORD-sohvassa on mukava istua kylmävaahdon, siksak-jousituksen ja pehmeän polyesterivanun ansiosta. Istuintyynyissä on irrotettava päällinen, jossa on vetoketju takareunassa. Vakosametti tuntuu mukavalta ja mallista on helppo pitää, joten täytyy vain valita, mikä väri sopii parhaiten. Osittain koottava. Kokoamisohje mukana.

FSC-sertifioitu tuote sisältää puuta, joka on hakattu vastuullisesti hoidetuista metsistä ja jonka tuotannossa on huomioitu sekä ihmiset että ympäristö.

Materiaali: Päällinen 88% polyesteriä ja 12% polyamidia. Runko mäntyä ja vaneria.
Koko: Korkeus 74 cm, leveys 213 cm, syvyys 88 cm. Istuinsyvyys: 61 cm, istuinkorkeus: 44 cm, istuinleveys: 167 cm. Tila huonekalun alla: 7 cm.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.