Vaatteet ja Asusteet

 

Vaatteet netistä, edullisesti ja vaivattomasti. Listaamme PikkuAitan sivuille suomalaisia ja ulkomaisia verkkokauppoja, joista etsiä ja ostaa asusteet sekä vaatteita netistä.

 

Atelier Goldner Schnitt

Atelier Goldner Schnitt on postimyyntiyritys, joka jo vuosikymmenten ajan on edustanut laadukasta, hyvin istuvaa ja mukavalta tuntuvaa naisten muotia.

 

Biancaneve

Biancaneve on suomalainen naisille suunnattu luksus-urheiluvaatemerkki, jonka juuret ovat taitoluistelu- ja fitnesspiireissä. Vaatemallistomme ja oheistuotteemme ovat suunnattu aktiiviliikkujille, mutta soveltuvat hyvin myös käytettäväksi salin ulkopuolellakin. Biancaneve-malliston tuotteet on koristeltu aidoin Swarovski®-kristallein ja Shaping Effect -leikkaussaumat imartelevat vartalon muotoja. Oheistuotteistamme löytyy esimerkiksi ilmiöksi noussut fitnesskorsetti, joka auttaa täydellisen kapean vyötärön metsästyksessä sekä mm. synnytyksen jälkeisessä palautumisessa. Haluttuja ja arvostettuja tuotteitamme myydään verkossa vain omassa verkkokaupassamme.

 

BRING Sportswear

BRING Sportswear on ruotsalaisen fitness bloggaajan Alexandra Bringin luoma brändi. Täydellisiä perus treenivaatteita etsittiin vuosia siinä onnistumatta, joten oli aika suunnitella ja tehdä oma mallisto.

Haluamme naisille parhaan tunteen treenatessa. Intohimomme on aktiivinen elämäntyyli ja toivoisimmekin maailman menevän enemmän siihen suuntaan. Tavoitteenamme on varmistaa, ettei markkinoilla ole puutetta klassisista urheiluavaatteista. Uskomme, että voimme auttaa naisia tuntemaan olonsa mukavammaksi salilla treenatessa.

 

Bubbleroom

Bubbleroom on yksi pohjoismaiden johtavista online-kaupoista. Bubbleroomin valikoima koostuu muodikkaista vaatteista, kengistä, asusteista sekä kauneustuotteista naisille ja miehille.

 

Cellbes

Cellbes.fi myy vaatteita edullisesti naisille, miehille, lapsille ja nuorille. Valikoimasta löytyy myös kenkiä, asusteita sekä kodinsisustus tuotteita. Cellbes.fistä löytyy myös ale-kategoria, jossa tuotteita tuntuvilla alennuksilla.

 

Ellos

Ellos on yksi pohjoismaiden suurimmista verkkokaupoista, tarjoten uusinta muotia ja sisustusta netistä.

 

House of Brandon

Fashion Trade Scandinavia Oy on suomalainen nopeasti kasvava merkkivaatteiden maahantuoja ja jälleenmyyjä. Jälleenmyynnistä vastaa verkkokauppamme House of Brandon, joka on Suomen johtava kansainvälisen tason vaateverkkokauppa. Vaatteiden jälleenmyynnin siirtyessä yhä enemmän verkkoon pyrimme olemaan alan kehityksen kärjessä niin toimitusnopeuden, toimitusvarmuuden, asiakaspalvelun kuin teknisten ominaisuuksien osalta.

 

Ivana Helsinki

Ivana Helsinki on Skandinaavisen naistenmuodin huippubrändi. Slaavilainen melankolia ja skandinaavinen muotokieli luovat upeita mekkoja, joiden tyyli on tunnistettava ja ikuinen. Paola Suhonen suunnittelee kaikki Ivana Helsingin printit ja mallit, jotka pohjautuvat Paolan matkoihin, muistoihin ja mieltymyksiin. Ivana Helsinki mekot on tarkoitettu kestämään elämää ja muodin muuttuvia tuulia.

 

Jotex

Jotex on Pohjoismaiden suurimpia sisustuskauppja netissä. Jotexilta löydät aina tuoreimmat sisustustrendit, ja tuotevalikoimamme on laadukas ja edullinen.

 

Kekäle

Keka¨le on kotimainen vaatekauppa, joka ta¨ytta¨a¨ ta¨na¨ syksyna¨ 60 vuotta. Yrityksen johdossa on kolmas sukupolvi jonka myo¨ta¨ halu kehittya¨ ja olla kilpailukykyinen ja nykypa¨iva¨inen vaatealan toimija.

Tarjoamme pukeutumisen iloa, vaatteissa viihtymista¨ ja osaavaa asiakaspalvelua. Kaupoistamme lo¨ytyy vaatteet niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Valikoimassamme on yli 100 kotimaista ja kansainva¨lista¨ bra¨ndia¨ naisille, miehille ja lapsille. Esimerkkeina¨ mm. Balmuir, Boss, Canada Goose, Calvin Klein Jeans, Freequent, Gant, Gerry Weber, Guess, J. Lindeberg, Mos Mosh, Object, Only, Parajumpers, Ril’s, Ted Baker, Tiger of Sweden, Tommy Hilfiger, Sand, Turo, Vero Moda ja Vila.

 

KLiNGEL

KLiNGEL-verkkokauppa myy muotivaatteita, koruja ja sisustustarvikkeita Saksan suurimman ja suosituimman postimyyntitalon valikoimista

 

Lindex

Lindex on yksi Euroopan johtavista muotiketjuista. Lindexillä on noin 480 myymälää 18 markkinalla. Sen liikeidea on tarjota inspiroivaa ja hintansa arvoista muotia muotitietoiselle naiselle. Valikoimaan kuuluu useita eri kokonaisuuksia naisten alusvaatteita, naistenvaatteita, lastenvaatteita ja kosmetiikkaa.

 

Members

Members tarjoaa ainutlaatuisia tarjouksia muodin, kodin ja sisustuksen, urheilun sekä muiden lifestyletuotteiden välillä.

 

Nelly

Nellyn, joka perustettiin 2004, visiona on olla johtava verkkokauppa muodin alalla tarjoamalla laajan valikoiman uusimpia suuntauksia nuorille ja ulospäin suuntautuville, muodista kiinnostuneille ihmisille.

 

RoseGal

RoseGal on intiimi fuusio rajattomia mahdollisuuksia, joita vintage- ja moderneilla vaatteilla on tarjota. Yhdistämällä molempia vaatetyylejä, kenkiä ja asusteita RoseGal ei tähtää ainoastaan vangitsemaan asiakkaan mielikuvitusta vaan myös tämän sydämen. Muodikkaiden vaatteiden valtavan valikoiman ja luonnollisen viehätyksen innoittamana tavoite on yksinkertainen: Jakaa rakkaus parasta muotia kohtaan kaikkien kanssa.

 

Taitaentehty

Taitaentehty.fi tarjoaa suomalaisia käsintehtyjä tuotteita villasukista ja perinteisistä puuleluista sisustustauluihin ja lasten vaatteisiin. Myymme muun muassa keramiikkaa, koruja, pöytäliinoja, jne. Valikoimista löytyy paljon lahjaksi sopivia tuotteita.

 

Timarco

Timarcolla on suuri valikoima merkkialus- ja treenivaatteita netissä. Timarco on ollut olemassa 28 vuotta yrityksenä ja nettiliike on ollut vuodesta 1997. Valikoimaan kuuluu laaja tarjonta eri alusvaatteita (miesten alushousut, naisten pikkuhoust, liivit ja urheiluliivit), mutta myös uimavaatteet, kengät ja urheiluvaatteet.

 

Weecos

Weecos kokoaa saman katon alle yli 120 merkin verkkokaupan ja yli 2600 tuotetta. Valikoimasta löytyy runsaasti koruja, laukkuja, muotia, lastenvaatteita ja kodin sisustustuotteita.

 

Zaful

Zaful on sinun yhdenpysähdyksen verkkokauppa nykypäivän uskaliaimmille, innostavimmille ja näyttävimmille vaatteille. Edulliset mallistot täyttävät jokaisen Fashionistan tarpeet uudelleen luoduilla trendeillä, muotoilun huippuosaamisella sekä poikkeuksellisella laadulla. Zaful perustettiin selkeällä visiolla: tarjota viimeisimpiä houkuttelevia malleja muodikkaasti sekä tarjota poikkeuksellisia hintoja, laatua ja erinomaista asiakaspalvelua. Valikoimaan kuuluu vaatteita, kenkiä, lisävarusteita ja paljon muuta.