Suomessa valmistetut tuotteet

Suomessa valmistetut tuotteet netistä. Poimintoja kotimaisista tuotteista verkkokaupoissa  Ostamalla kotimaisia tuotteita tuemme suomalaista yrittäjyyttä.  Kotimaiset tuotteet ovat myös mitä mainioimpia lahjoja erilaisiin juhliin, äidille, isälle, lapselle valmistuvalle jne. 

Poimintoja kotimaisista tuotteista

Kotimaiset tuotteet

Kotimaisten  tuotteiden ostamisella suomalaisista verkkokaupoista tuemme useita yrityksiä samalla. Niin tuotteita valmistavia pieniä yrityksiä, kuin myös verkkokauppoja ja myymälöitä jotka näitä myy.  On myös ekologisempaa ostaa kotimaisia tuotteita, koska niiden kuljettaminen ei rasita niin paljoa ympäristöä.

Mikäli valmistat tuotteita ja haluat niitä esille tälle sivustolle voit ottaa yhteyttä sähköpostiin info(at)pikkuaitta.fi. 

Suomalaisia verkkokauppoja

Suomalaisia verkkokauppoja, jotka myyvät kotimaisia tuotteita.

Finnish Design Shop >>

Finnish Design Shop on maailman suurin pohjoismaisen muotoilun verkkokauppa. Verkkokaupasta löydät laajan valikoiman skandinaavisia designklassikoita, uutta muotoilua sekä kiinnostavia designtuotteita muualta maailmasta.

Havu  >>

Puukellobrändi, joka rikkoo rohkeasti rajoja ennennäkemättömällä muotoilulla. Valikoimasta löydät Suomen tyylikkäimmät puukellot.

Made in Finland Shop >>

Made in Finland Shop on Suomessa valmistettujen huonekalujen, kodinsisustuksen ja käyttötuotteiden verkkokauppa. Löydät valikoimista suomalaisten käsityöammattilaisten valmistamia kodin ja pihan sisutustuotteita ja kalusteita.

Sannari.fi >>

Sannari on kotimaisten käsintehtyjen tuotteiden verkkokauppa. Valikoimassa pienten käsityöyrittäjien tuotteita eripuolilta Suomea.