Suomessa valmistetut tuotteet

Suomessa valmistetut tuotteet netistä. Poimintoja kotimaisista tuotteista verkkokaupoissa  Ostamalla kotimaisia tuotteita tuemme suomalaista yrittäjyyttä.  Kotimaiset tuotteet ovat myös mitä mainioimpia lahjoja erilaisiin juhliin, äidille, isälle, lapselle valmistuvalle jne. 

Poimintoja kotimaisista tuotteista

Suomalaisia verkkokauppoja

Suomalaisia verkkokauppoja, jotka myyvät kotimaisia tuotteita.

Havu  >>

Puukellobrändi, joka rikkoo rohkeasti rajoja ennennäkemättömällä muotoilulla. Valikoimasta löydät Suomen tyylikkäimmät puukellot.

Kaurilan Sauna >>

Kaurilan Sauna Oy on naisyrittäjän omistama ja johtama kotimainen perheyritys. Ekologisuus ja eettisyys ovat meille tärkeitä arvoja ja rakastamme perinteistä suomalaista saunakulttuuria.

Kaurilansauna.fi -verkkokaupasta löydät yli 100 brändiä ja yli 2000 tuotetta mm. luonnonkosmetiikkaa, ekologisia kodin puhdistusaineita, haman-pyyheitä sekä ihania saunatuotteita. 

Kaurilan Saunan oma luonnonkosmetiikkasarja on FI-Natura sertifioitu ja sisältää yli 100 tuotetta. Kaikki kosmetiikkatuotteemme tehdään aidosti käsityönä Helsingissä ja meidän oma Alppiruusu Vartalovoi palkittiin vuonna 2022 parhaaksi luonnonkosmetiikan vartalovoiteeksi (Kauneus & Terveys 7/2022).

Made in Finland Shop >>

Made in Finland Shop on Suomessa valmistettujen huonekalujen, kodinsisustuksen ja käyttötuotteiden verkkokauppa. Löydät valikoimista suomalaisten käsityöammattilaisten valmistamia kodin ja pihan sisutustuotteita ja kalusteita.

Sannari.fi >>

Sannari on kotimaisten käsintehtyjen tuotteiden verkkokauppa. Valikoimassa pienten käsityöyrittäjien tuotteita eripuolilta Suomea.

Suomikauppa.fi >>

Suomikauppa.fi on vuonna 2005 perustettu verkkokauppa, joka myy suomalaisia tuotteita ja kotimaisia tuotemerkkejä ulkosuomalaisille sekä kaikille muille Suomesta kiinnostuneille kuluttajille.

Tam Silk >>

Tam Silk valmistaa laadukkaita, kotimaisia kerrastoja ja alusvaatteita naisille, miehille ja lapsille. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa, Kangasalla. Käytämme pääosin luonnonmateriaaleja ja kaikki lankatoimittajamme ovat sertifioituja. 

Lupauksemme on ”luonnostaan parempi”, jossa heijastuu sekä luonnolliset materiaalit että Kangasalan tehtaan tekijöiden pirkanmaalaisen tinkimätön asenne. Vaatteemme ovat mitoituksiltaan lyömättömiä ja tarjoamme kokoja XS-3XL välillä. Kehitämme uusia malleja yhdessä käyttäjien kanssa, jotta voimme tarjota juuri sellaisia tuotteita, joita asiakkaamme tarvitsevat, koska ymmärrämme, että metsästäjän tarpeet ovat erilaiset kuin pyöräilyharrastajan.

Tam Silk on ensimmäinen suomalainen vaatevalmistaja, jolle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki. Meillä on myös Design from Finland ja Avainlippumerkit. Olemme ainoa Suomessa, jolla on tämä koko värisuora. 

Veke >>

Kotimainen Veke palvelee rakkaudesta kotiin  – jaa sisustuksen iloa kanssamme 

Suomen Pohjoisesta ponnistanut huonekaluliike Veke on nyt koko Suomen Veke, joka palvelee verkkokaupan ja viiden myymälän voimin kaikkia kotia rakastavia suomalaisia.

Me rakastamme kaikenlaisia värejä, tyylejä ja muotoja. Missiomme on saada suomalaiset kodit elämään. Valitsemme valikoimaamme huonekaluja ja sisustustuotteita, jotka kestävät aikaa ja elämää, mutta sopivat kohtuuhintaisina monen kukkarolle. Laajasta yli 7000 tuotteen valikoimastamme löydät kotimaiset ja kansainväliset suosikkibrändit sekä omat ihanat Veke-tuotteemme, joita et saa mistään muualta. 

 

 

Kotimaiset tuotteet

Kotimaisten  tuotteiden ostamisella suomalaisista verkkokaupoista tuemme useita yrityksiä samalla. Niin tuotteita valmistavia pieniä yrityksiä, kuin myös verkkokauppoja ja myymälöitä jotka näitä myy.  On myös ekologisempaa ostaa kotimaisia tuotteita, koska niiden kuljettaminen ei rasita niin paljoa ympäristöä.

Mikäli valmistat tuotteita ja haluat niitä esille tälle sivustolle voit ottaa yhteyttä sähköpostiin info(at)pikkuaitta.fi. 

 

Kotimaiset tuotteet netistä