Joulukalenterit netistä

Joulukalenterit lapsille ja aikuisille netistä. Lapsille erilaisia pieniä leluja sisältävät kalenterit, kaikille sopivat suklaakalenterit tai naisille suunnatut kosmetiikkakalenterit. Ajattomat käsintehdyt joulukalenterit ovat ekologisia vuodesta toiseen kestäviä kalentereita, näihin voi joka vuosi jotain pientä laittaa yllätykseksi.

Kosmetiikkakalenterit naisille

Kosmetiikkakalenterit sisältävät pieniä kosmetiikkatuotteita naisille ja näitä löytyy myös eri merkeiltä omia. Muutamia verkkokauppoja, joista katsoa sopivaa kalenteria itselle.

Adlibris – All the Glitters kosmettiikkakalenteri

MyLook – Kosmetiikan huippumerkit huippuedullisesti

 

Joulukalenterit lapsille

 

Lapsille on tarjolla joulukalentereita laidasta laitaan eri tuotemerkkien tuotteilla. Löytyy niin tytöille kuin pojille omat kalenterit. Kohtuullisen laaja valikoima joulukalentereita lapsille löytyy seuraavista verkkokaupoista.

Adlibris – Kuva – ja tuotekalenterit

Yllätä ja ilahduta perheesi uudella ja erilaisella adventtikalenterilla! Vuoden joulukalenterit sisältävät mukavia yllätyksiä, joista on iloa koko vuodeksi.

Lekmer – lasten joulun odotukseen!

Lekmer.fi:stä löydät useita kalentereita ja niiden rakkaat hahmot, esim. Playmobil, Disney Princess ja BRIO. Meillä on jotain kaikenikäisille lapsille.

 

Muut Joulukalenterit

Joulukalenterin voi tehdä täysin itse tai hankkimalla valmiina erilaisia luukkuja sisältäviä tuotteita, joihin voi itse jokaiseen luukkuun laittaa sopivan tuotteen. Nämä toimivat samalla joulukoristeina.

 

joulukalenterit lapsille