Joulukalenterit netistä

Joulukalenterit lapsille ja aikuisille netistä. Lapsille erilaisia pieniä leluja sisältävät kalenterit, kaikille sopivat suklaakalenterit tai naisille suunnatut kosmetiikkakalenterit. Ajattomat  kalenterit ovat ekologisia vuodesta toiseen kestäviä kalentereita, näihin voi joka vuosi jotain pientä laittaa yllätykseksi. Samalla kun tilaa netistä kalenterin voi ostaa joululahjoja sekä joulukoristeita.

Verkkokauppojen joulukalenterit avautuvat päivittäin uusilla tarjouksilla, lue lisää täältä!

 

Kosmetiikkakalenterit naisille

Kosmetiikkakalenterit sisältävät pieniä kosmetiikkatuotteita naisille ja näitä löytyy myös eri merkeiltä omia. Muutamia verkkokauppoja, joista katsoa sopivaa kalenteria itselle.

Yves Rocher – Adventtikalenteri 

Talvisen taikapuutarhan kasveilla on supervoimia! Hemmottele itseäsi joka päivä ihanilla yllätyksillä joulua odottaessasi. Tutustu uutuuksiimme ja suosikkituotteisiimme. Kalenterista paljastuu niin ihonhoitotuotteita, meikkejä, vartalon- ja hiustenhoitotuotteita kuin tuoksuja.

 

Joulukalenterit lapsille

Lapsille on tarjolla joulukalentereita laidasta laitaan eri tuotemerkkien tuotteilla. Löytyy niin tytöille kuin pojille omat kalenterit. Kohtuullisen laaja valikoima joulukalentereita lapsille löytyy seuraavista verkkokaupoista.

Lelujoulukalenteri 2020 – Martinex

Vuoden 2020 leikkisä Muumijoulukalenteri, jossa on 24 muumiaiheista yllätystä.

Adlibris – Kuva – ja tuotekalenterit

Yllätä ja ilahduta perheesi uudella ja erilaisella adventtikalenterilla! Vuoden adventtikalenterit sisältävät mukavia yllätyksiä, joista on iloa koko vuodeksi.

Shopping4net – joulukalentereita.

Star Wars, Lego Friends, L.O.L, Cars jne.

Hobby Hall – kalenterit lasten joulun odotukseen!

 

Muut Joulukalenterit

Joulukalenterin voi tehdä täysin itse tai hankkimalla valmiina erilaisia luukkuja sisältäviä tuotteita, joihin voi itse jokaiseen luukkuun laittaa sopivan tuotteen. Nämä toimivat samalla joulukoristeina.

Coolstuffin kalenterit aikuisille

 

joulukalenterit lapsille