Joulukoristeet

Joulukoristeet netistä kodin sisustamiseen jouluun, unohtamatta kuusenkoristeita. Hanki uudet koristeet itselle sekä lahjaksi muille. On siis taas aika valmistautua jouluun ja vuoden pimeimpään aikaan sisustaen kotia joulun väreihin ja tunnelmaan. 

Joulukoristeet

 

*Tuotteiden saatavuuden ja tämän hetkisen hinnan näkee klikkaamalla verkkokauppaan!

Joulukoristeet netistä

Koristeet ovat osa joulua, olivatpa ne ostettuja tai itse tehtyjä. Osa vaalii koristelussa perinteitä, osa taas haluaa joka vuosi jotain uutta, yhtä oikeaa tapaa joulun koristamiseen ei ole. Eikä ole sitä oikeaa ajankohtaa, osan mielestä joulukoristeita ei saisi liian aikaisin laittaa, osa alkaa koristamaan heti syksyn pimetessä.

Joulukoristeita netistä löytyy useista sisustamisen verkkokaupoista,Etsi, ihastu ja osta koristeet ajoissa joulun odotukseen kotiisi tai lahjaksi ystävälle. Ideat ja vinkit jouluvalmisteluihin sisustamisen lehdistä!

Joulukoristeet itse

Joulukoristeiden tekeminen itse on myös mahdollista, tarjolla on valmiita ”askartelu” paketteja, joidenka avulla voi valmistaa erilaisia koristeita. Käsillä tekemisessä on vain mielikuvitus rajana ja netistä sekä askartelulehdistä saa myös ohjeita niiden tekemiseen.

 

Ihana askartelulehti

Ihana askartelulehti johdattaa sinut itse tekemisen kiehtovaan maailmaan. Lehti tarjoaa monipuolisesti askartelua DIY-hengessä monentaitoisille ja -ikäisille tekijöille. Sisältömme tuotetaan kotimaassa lukijoidemme toiveiden mukaisesti ja samalla varmistetaan, että ohjeet toimivat myös käytännössä. Tilaa lehti A-lehdiltä tai osta irtonumerona kaupoista.

 

Joulukalenterit

Joulukalenterit ovat yksi osa jouluista sisustamista, tarjolla on perinteisiä kuvakalentereita, lapsille eri valmistajien lelukalentereita, suklaakalentereita, kosmetiikkatuotteita sisältäviä joulukalentereita sekä sisustukseen sopivia erilaisia joulukalentereita.

Joulun herkut

Samaan aikaan kun kotia jouluun sisustaa on hyvä muistaa joulun herkut. Vinkkejä leivontaan saat esim. tilaamalla Leivotaan lehden. Ajankohtaiset reseptit ja ohjeet pitävät sinut ajantasalla kausittaisista keittiöuutisista! Leivotaan on Suomen suurin leivontalehti. Yli 100 reseptiä ja ideaa jokaisessa lehdessä!

Joulukoristeet netistä

Joulukirja

Hyvää joulua on joulukirja heille, jotka haluavat kinkkuähkyn sijaan nauttia Kiitos hyvää -kirjoistaan tutun Virpi Mikkosen hyvää tekevistä jouluresepteistä. Jouluun valmistautuminen ja sen fiilisteleminen aloitetaan käärimällä suloisia paketteja sekä askartelemalla kodin kaunistuksia sisustusbloggaaja ja valokuvaaja Riikka Kantinkosken ohjeilla. Parempaa joulua on ohjeiden ja reseptien lisäksi myös matka ihanaan joulutunnelmaan, jossa Suomen hämyinen valo, suuret lumikinokset ja pienet villasukkavarpaat tekevät aattoon laskeutumisen merkitykselliseksi ja ihanan tunnelmalliseksi.