Riippuvalaisimet

 • Paikanvaraus

  Fritz Hansen Calabash P1 valaisin, kromattu musta

  299,00

  Tyylikäs kiiltävä musta sopii joka sisustukseen.Lightyearsin Calabash-valaisin on saanut inspiraation muotoonsa Calabash-kurpitsalta. Sateenkaarenvärejä taittava, kromilakattu alumiinivalaisin tuo kauniin pyöreällä muodollaan kotiisi valoa ja tunnelmaa. Valaisin sopii mainiosti niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin ja se näyttää erityisen upealta ryhmiin sommiteltuna. Calabash on saatavana neljässä eri värissä ja jokainen väri kolmessa eri koossa.

 • Paikanvaraus

  Normann Copenhagen Norm 69 Kattovalaisin, XXL

  239,00

  Simon Karkovin suunniittelema klassikko säväyttää suurella koollaan.Normann Copenhagen tyylikäs Norm 69-valaisin edustaa skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Käpyä muistuttava valaisin tuo helposti näyttävyyttä sisustukseen kuin sisustukseen ja saa jokaisen vieraan katseet kääntymään kohti kattoa.Norm 69 -valaisimen voi puhdistaa pölyhuiskulla, kostealla liinalla tai suihkussa kevyellä vedenpaineella.Huom: Johtosarja myydään erikseen.

 • Paikanvaraus

  Fritz Hansen Caravaggio P3 valaisin, matta tummanharmaa

  629,00

  Caravaggiolle on tunnusomaista suora valo ilman häikäisyä.Suunnitellessaan Caravaggio-valaisimia Cecilie Manzin ajatuksena oli luoda jotakin yksinkertaista, jonka muoto sopii niin pieniin kuin isoihinkin kattovalaisimiin. Caravaggion yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja ja myös ripustusmekanismin estetiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Vastakohtana varjostimen naisellisille muodoille, selkeän tyylikäs ripustusmekanismi tuo kokonaisuuteen hallittua maskuliinisuutta. Caravaggiolle on tunnusomaista suora valo ilman häikäisyä; samalla…

 • Paikanvaraus

  Le Klint 175 -valaisin, Pieni

  359,90

  Valitse omasi kolmesta eri koosta.Poul Christiansen suunnitteli kolme erilaista versiota tästä mallista vuonna 1974 – Pienen ja suuren ja sellaisen version, joka on avara pohjasta. Kaikilla niillä on omat käyttötarkoituksensa riippuen halutusta valon määrästä ja ripustuskorkeudesta. Pieni kokoinen valaisin on täydellinen nurkkavaloksi tai pienen pöydän päälle. Paketin mukana tulee 11 W energiasäästö-lamppu.

 • Design by Grönlund Tupla-kattovalaisin musta, 60 cm

  209,00

  Musta sintsikankainen valaisin tuo eleganssia sisustukseen.Design by Grönlundin modernin tunnelmallinen varjostinvalaisin.

 • Paikanvaraus

  Design by Frandsen Buzz kattovalaisin Ø 30 cm, valkoinen

  329,00

  Hehkeä ja tyylikäs valaisin Design by Frandsenilta.Henrik Pedersenin suunnittelema erittäin tyylikäs kattovalaisin. Värivaihtoehtoina musta tai valkoinen metalli.Frandsen Lighting A/S on tanskalainen valaisinvalmistaja, jonka Design by Frandsen-valaisinmallisto koostuu ajattomista sisustusvalaisimista ja -varjostimista. Design by Frandsen-valaisimet ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja erittäin viimeisteltyjä laatutuotteita.

 • Paikanvaraus

  Normann Copenhagen Norm 69 valaisin, XL

  129,00

  Norm 69 on moderni klassikko.Normann Copenhagen tyylikäs Norm 69-valaisin edustaa skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Käpyä muistuttava valaisin tuo helposti näyttävyyttä sisustukseen kuin sisustukseen ja saa jokaisen vieraan katseet kääntymään kohti kattoa.Norm 69 -valaisimen voi puhdistaa pölyhuiskulla, kostealla liinalla tai suihkussa kevyellä vedenpaineella.Huom: Johtosarja myydään erikseen.

 • Paikanvaraus

  Fritz Hansen Calabash P1 valaisin, kromattu punainen

  299,00

  Intensiivinen punainen väri tuo tunnelmaa.Lightyearsin Calabash-valaisin on saanut inspiraation muotoonsa Calabash-kurpitsalta. Sateenkaarenvärejä taittava, kromilakattu alumiinivalaisin tuo kauniin pyöreällä muodollaan kotiisi valoa ja tunnelmaa. Valaisin sopii mainiosti niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin ja se näyttää erityisen upealta ryhmiin sommiteltuna. Calabash on saatavana neljässä eri värissä ja jokainen väri kolmessa eri koossa.

 • Paikanvaraus

  Umage Carmina mini valaisin, vaaleanpunainen

  46,90

  Suloinen Umage Carmina mini vaaleanpunaisena ilmentää herkkien kukkivien kukkien terälehtiä ja kaunista muotoa.Umage Carmina-valaisin on lainannut muotonsa pohjoismaiden luonnosta. Umagen tyylikäs Carmina valaisin sopii moneen tilaan. Häikäisemätön valaisin valaisee tasaisesti ja kauniisti. Tässä varjostimessa punoutuvat yhteen ruusukvartsin kauniit eri sävyt.Johtosarja myydään erikseen.Vita on juuri vaihtanut nimekseen UMAGE, jolloin tuotepakkaus voi olla joko Vita- tai UMAGE-nimellä.

 • Paikanvaraus

  Umage EOS medium valaisin, valkoinen

  119,00

  Upea tanskalainen höyhenvalaisin viimeistelee sisustuksesi.Tanskalaisen Umagen upea EOS-riippuvalaisin on valmistettu aidoista ankan höyhenistä, jotka on aseteltu käsin ovaalin muotoon. Valaisin on pakattu kauniiseen lahjalaatikkoon ja se on nopeasti käyttövalmis. Muotoilunsa ansiosta EOS ei häikäise mistään suunnasta katsottuna. Valaisin puhdistetaan hiustenkuivaajalla. Lamppujohto myydään erikseen.Vita on vaihtanut nimekseen UMAGE, jolloin tuotepakkaus voi olla joko Vita- tai UMAGE-nimellä.

 • Paikanvaraus

  Le Klint Heart Riippuvalaisin, small valkoinen

  139,00

  Sydän, joka varmistaa hyvän olon kotona tai muualla.Le Klint sydän on tehty samoista korkealaatuisista materiaaleista kun maailman kuulut Le Klint -lampunvarjostimet. Sähköjohto sekä lamppu kuuluu pakettiin.

 • Paikanvaraus

  Umage Cuna valaisin, matta valkoinen

  89,00

  Cuna-valaisin edustaa skandinaavista designia parhaimmillaan.Umage Cuna -kattovalaisimessa yhdistyvät linjakas muoto sekä pehmeä valo. Valaisimen ajaton tanskalainen muotoilu kestää hyvin aikaa. Valaisimen materiaali, valkoiseksi pulverimaalattu teräs ja akryyli, siivilöi kauniiisti valoa.Vita on juuri vaihtamassa nimekseen UMAGE, jolloin tuotepakkaus voi olla joko Vita- tai UMAGE-nimellä.

 • Paikanvaraus

  Le Klint Swirl 3 medium valaisin, valkoinen

  529,00

  Swirlin kaunis kierteinen muoto luo miellyttävän valaistuksen.Øivind Slaatton suunnitteleman Swirl-sarjan valaisimet ovat saaneet inspiraationsa luonnosta ja matemaattisista perusteista. Suunnittelija halusi yhdistää etanan kotelon yksityiskohtaisen rakenteen mielenkiintonsa fraktaaleita kohtaan.Swirl-edustaa Le Klintin uniikkia tyyliä ja selkeää skandinaavista muotokieltä tuoden samalla mukanaan myös jotain uutta. Swirlin läpinäkyvyyden ja spiraalinmuotoisten paneelien ansiosta valaisin ei häikäise ja on samalla esteettisesti…

 • Paikanvaraus

  Umage Alva mini valaisin, valkoinen

  49,00

  Kaunis spiraalimaisen kyyneleen muotoinen valaisin sopii moneen tilaan.Valaisimen spiraalimainen muoto on viettelevä, mutta samalla yksinkertaisen kaunis. Sulavat linjat tuovat valoa ja iloa jokaiseen päivään. Kauniisti kuultavan valonsa ansiosta Alva sopii moneen tilaan eikä se häikäise. Alvaa on saatavilla kahdessa ei koossa.Lamppujohto myydään erikseen.

 • Koziol Stella S valaisin, valkoinen

  53,90

  Tässä on todellinen valaistuksen helmi!Stella-riippuvalaisimen pinta on syntynyt timanttileikkauksen avulla ja siksi sen kupu synnyttää hyvin viehättävän valon sekä upeat värin heijastukset. Tämä kattovalaisin on kuin hehkuva jalokivi tai loistava tähti. Tuo näyttävyyttä tilaan ja viimeistelee sisustuksen hienostuneeksi, kuten tyylikkään kattokruunun kuuluukin.

 • Paikanvaraus

  Decode Vessel-kattovalaisin viistolla alareunalla, kirkas

  429,90

  Tyylikäs design valaisin käy myös pöytävalaisimeksi.Vessel-valaisin on suunniteltu erityisesti Plumen 001 -energiansäästölamppua varten. Inspiraationlähteenä on toiminut laiva lasipullossa; polttimo on koristeellisesti varjostimen sisällä.

 • Paikanvaraus

  Le Klint Carronade Spot -valaisin, musta

  469,90

  Valoa pimeään tyylikkäästiCarronade Spot Pendant on täydellinen kohdevalo. Ideaalinen helpoksi työvaloksi tai yleiseksi valonlähteeksi töihin tai kotiin. Tämä riipus on täydellisen kokoinen ripustettavaksi ryhmään tai riviin muiden samanlaisten seuraan. Kääntyvän pään avulla voit osoittaa lampun juuri oikeaan suuntaan.Valmistettu mattamustalla maalatusta teräskestä, messingistä ja kiinteästä amerikkalaisesta saksanpähkinästä. Kaikkiin malleihin sisältyy LED-lamput.

 • Paikanvaraus

  Fritz Hansen Calabash P1 Riippuvalaisin, kromattu hopea

  239,00

  Hopea piristää sisustusta.Lightyearsin Calabash-valaisin on saanut inspiraation muotoonsa Calabash-kurpitsalta. Sateenkaarenvärejä taittava, kromilakattu alumiinivalaisin tuo kauniin pyöreällä muodollaan kotiisi valoa ja tunnelmaa. Valaisin sopii mainiosti niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin ja se näyttää erityisen upealta ryhmiin sommiteltuna. Calabash on saatavana neljässä eri koossa

 • Paikanvaraus

  Design by Grönlund Grenada Riippuvalaisin, musta

  229,00

  Grenada luo valollaan tilaan raikkaan sekä tunnelmallisen ilmapiirin.Kaunis musta Design by Grönlund Grenada-riippuvalaisin sopii jokaiseen sisustukseen tämän yksinkertaisen muotoilunsa vuoksi. Sulavilla muodoillaan ja klassisilla värillään Grenada-valaisin hurmaa jokaisen katsojan.Valaisimessa on pitkä johto, jonka ansiosta voit laittaa sen roikkumaan itsellesi sopivalle korkeudelle. Ihanilla tammisilla yksityikohdilla varustettu riippuvalaisin sopii niin keittiöön kuin olohuoneeseen.

 • Paikanvaraus

  Koziol Stella M valaisin, kirkas

  97,90

  Saksalainen Koziol taitaa designin luomisen.Tässä on todellinen valaistuksen helmi! Stella-riippuvalaisimen pinta on syntynyt timanttileikkauksen avulla ja siksi sen kupu synnyttää hyvin viehättävän valon sekä upeat värin heijastukset. Tämä kattovalaisin on kuin hehkuva jalokivi tai loistava tähti. Tuo näyttävyyttä tilaan ja viimeistelee sisustuksen hienostuneeksi, kuten tyylikkään kattokruunun kuuluukin.

 • Paikanvaraus

  Design by Grönlund Elysee kristallikruunu 65 cm

  1,199,00

  Näyttävä kristallikruunu on huoneen katseenvangitsija.Design by Grönlund -mallistoon on yhdistetty merkin omien suunnittelijoiden sekä ulkomaisten suunnittelijoiden malleja.

 • Paikanvaraus

  Globen Lighting Luna X Kattovalaisin

  329,00

  Tyylikäs säädettävä valaisin neljällä lampulla. Globen Lightingin kattovalaisin mustaksi maalattua metallia. Valaisimessa on neljä valkoista duplex-lasikupua, joita voi säätää sivusuunnassa. Ohjaa siis valoa aina tarpeen mukaan sinne minne haluat, tai vaihtele valaisimen mallia mielesi mukaan vaihteluksi. Valaisimen johto on valkoista kangaspäällystettä.

 • Paikanvaraus

  Le Klint 163 -riippuvalaisin

  599,00

  Espen Klintin suunnittelema kaunis klassikkotuote.Le Klintin klassikkovalaisin Espen Klintin suunnittelemana.

 • Paikanvaraus

  Be&Liv Peony valaisin, valkoinen

  349,00

  Elegantti, mutta luonnonläheinen valaisin muistuttaa kaunista kukkaa.Kestävästä lentokonevanerista suomalaisella käsityöllä tehty muodikas kattolamppu on saanut inspiraationsa luonnosta. Tämä näyttävä kattolamppu sopii kaikkialle, niin omaan olohuoneeseen luomaan tunnelmaa kuin yleisiin tiloihin ihastuttamaan.

 • Paikanvaraus

  Le Klint 171 valaisin, suuri

  629,00

  Varjostin on valmistettu kellastumattomasta muovista.Poul Christiansen suunnitteli Le Klintille 171-valaisimen vuonna 1971. Näyttävä valaisin sopii niin kotiin ruokapöydän päälle kuin neuvotelutiloihin. Varjostimen suljettu muoto estää häikäistymisen ja tekee valaisemesta ihanteellisen katseenvangitsijan. Valaisin on valmistettu käsin laskostetusta kellastumattomasta PVC-muovista, joka on antistaattinen ja pestävä materiaali.

 • Paikanvaraus

  Fritz Hansen Calabash P3 valaisin, musta

  585,90

  Kiiltävä pinta heijastaa tyylikkäästi valoa.Lightyearsin Calabash-valaisin on saanut inspiraation muotoonsa Calabash-kurpitsalta. Sateenkaarenvärejä taittava, kromilakattu alumiinivalaisin tuo kauniin pyöreällä muodollaan kotiisi valoa ja tunnelmaa. Valaisin sopii mainiosti niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin ja se näyttää erityisen upealta ryhmiin sommiteltuna. Calabash on saatavana neljässä eri värissä ja jokainen väri kolmessa eri koossa.

 • Paikanvaraus

  Le Klint Heart Riippuvalaisin, medium valkoinen

  149,00

  Hempeä ja tyylikäs sydän kodin sisustukseen.Le Klint sydänvalaisin on tehty samoista korkealaatuisista materiaaleista kuin maailmankuulut Le Klint -lampunvarjostimet. Valkoinen johto sekä energiansäästölamppu kuuluvat pakettiin.

 • Paikanvaraus

  Le Klint Swirl 2 riippuvalaisin, small kupari

  439,00

  Pyörteinen valaisin myös pienemmässä koossa.Øivind Slaatton suunnittelema Swirl-valaisin edustaa Le Klintin perinteistä skandinaavisen selkeää muotokieltä, mutta tuo mukanaan myös jotain uutta. Spiraalinmuotoisten paneelien ansiosta valaisin ei häikäise ja on samalla esteettisesti hyvin kaunis. Varjostimen kevyt ja kierteinen muoto luo hyvin miellyttävän valaistuksen ja se sopii moniin eri valaistustarpeisiin. Varjostimen kierre sulkeutuu kauniisti valaisimen alaosssa, joten…

 • Paikanvaraus

  Design by Grönlund Candle kattokruunu, 79 cm

  999,00

  Valaise tila näyttävästi upealla kattokruunulla.Näyttävä kattokruunu on huoneen todellinen kruunu.Design by Grönlund -mallisto yhdistää omien suunnittelijoidensa sekä ulkomaisten suunnittelijoiden malleja.

 • Paikanvaraus

  Normann Copenhagen Norm 69 valaisin, S

  74,90

  Palkittu Norm 69-valaisin myös pienemmässä koossa.Normann Copenhagen tyylikäs Norm 69-valaisin edustaa skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Käpyä muistuttava valaisin tuo helposti näyttävyyttä sisustukseen kuin sisustukseen ja saa jokaisen vieraan katseet kääntymään kohti kattoa. Norm 69 -valaisimen voi puhdistaa pölyhuiskulla, kostealla liinalla tai suihkussa kevyellä vedenpaineella.Huom: Johtosarja myydään erikseen.

 • Fritz Hansen Caravaggio P3 valaisin, valkoinen

  549,00

  Yksinkertainen muotoilu toimii suuressakin valaisimessa.Suunnitellessaan Caravaggio-valaisimia Cecilie Manzin ajatuksena oli luoda jotakin yksinkertaista, jonka muoto sopii isoihinkin valaisimiin. Caravaggion yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja ja myös ripustusmekanismin estetiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota.Vastakohtana varjostimen naisellisille muodoille, selkeän tyylikäs ripustusmekanismi tuo kokonaisuuteen hallittua maskuliinisuutta. Caravaggio P3 -valaisimen varjostin on tehty korkeakiiltoisella maalilla maalatusta teräksestä ja se ehkäisee häikäisyä…

 • Paikanvaraus

  Design by Grönlund Kimber 50 Riippuvalaisin, matta messinki

  299,00

  Kimber-messinkivalaisin on taatusti jokaisen kodin sisustuksen huomion keskipiste.Kimber 50 -riippuvalaisin on moderni minimalistinen ja kauttaaltaan kaunis kokonaisuus. Hämmentävän hyvällä valoteholla varustetussa Kimber-valaisimessa on himmennettävä ominaisuus, jonka ansiosta voit luoda huoneeseen erilaista tunnelmaa aina tarvittaessa. Voit säätää kattovalaisimen myös juuri itsellesi sopivalle tasolle, sillä valaisimen johto on jopa 3 metriä pitkä. Kaunis valaisin on saatavana kolmessa eri värissä,…

 • Paikanvaraus

  Umage Conia valaisin

  79,00

  Kävyn muotoinen Conia-valaisin tuo mielenkiintoa sisustuskseen.Osista kätevästi koottava Vita Copenhagenin Conia-valaisimen on suunnitellut Ravn Christensen. Kävyn muotoa mukaileva Conia-valaisin ei häikäise mistään suunnasta katsottuna. Vita Copenhagenin kaikki tuotteet on suunniteltu siten, että niiden kasaaminen kestää alle 15 minuuttia. Conia on pakattu tyylikkääseen lahjapakkaukseen. Johtosarja myydään erikseen. Vita on juuri vaihtamassa nimekseen UMAGE, jolloin tuotepakkaus voi…

 • Paikanvaraus

  Fritz Hansen Caravaggio P2 valaisin, musta

  314,90

  Valaisimen punainen johto luo tyylikästä kontrastia.Suunnitellessaan Caravaggio-valaisimia Cecilie Manzin ajatuksena oli luoda jotakin yksinkertaista. Caravaggion yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja ja myös ripustusmekanismin estetiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Vastakohtana varjostimen naisellisille muodoille, selkeän tyylikäs ripustusmekanismi tuo kokonaisuuteen hallittua maskuliinisuutta.Caravaggio P2 -valaisimen varjostin on tehty korkeakiiltoisella maalilla maalatusta teräksestä ja se ehkäisee häikäisyä ripustuskorkeudesta riippumatta. Caravaggiolle on…

 • Paikanvaraus

  Design By Grönlund Arm 6 Riippuvalaisin

  1,109,00

  Näyttävä moderni LED-valaisin himmennysominaisuudella.Luo tilaan tunnelmaa ja tyyliä tällä kauniilla riippuvalaisimella. Design By Grönlund Arm 6 -riippuvalaisimella voit kohdistaa valon niin kuin itse haluat. Valaisimen kuusi 360 × 180 astetta pyörivät LED-paneelit valaisevat kirkkaasti suuremmankin tilan. Riippuvalaisimesta löytyy kolmen metrin johto, jotta voit asettaa lampun haluamallesi korkeudelle. Valaisimen TRIAC-himmennysominaisuuden ansiosta voit myös säätää valon kirkkautta itse….

 • Paikanvaraus

  Fritz Hansen Calabash P2 valaisin, hopea

  325,90

  Kiiltäväksi lakattu valaisin toimii sisustuksen katseenvangitsijana.Lightyearsin Calabash-valaisin on saanut inspiraation muotoonsa Calabash-kurpitsalta. Sateenkaarenvärejä taittava, kromilakattu alumiinivalaisin tuo kauniin pyöreällä muodollaan kotiisi valoa ja tunnelmaa. Valaisin sopii mainiosti niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin ja se näyttää erityisen upealta ryhmiin sommiteltuna. Calabash on saatavana neljässä eri värissä ja jokainen väri kolmessa eri koossa.

 • Paikanvaraus

  Umage Clava Dine Riippuvalaisin, harjattu messinki

  229,00

  Tyylikäs valaisin moderniin kotiin.Tanskalaisen Umagen Clava Dine valaisin on tyylikäs valaisin pienellä retrotwistillä. Umage Clava Dine sopii erinomaisesti ruoka- tai kahvipöydän päälle, sillä se tuo eleganttia ja kotoisaa tunnelmaa.

 • Paikanvaraus

  Le Klint 172XL valaisin

  1,090,00

  Moderni klassikko syntyi 1960-luvulla.Le Klint 172 on ehkä tunnetuin Le Klintin valaisimista. Poul Christiansen suunnittelemien valaisinten vapaasti liehuvat laskokset olivat täysi vastakohta Le Klintin varjostimien aikaisemmille ankaran geometrisille taitoksille, mutta silti sopivat täydellisesti malliston uudeksi airueeksi. Mallin suosio juhtuu kenties siitä, että se sopii täydellisesti moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen.

 • Paikanvaraus

  Le Klint 150 -riippuvalaisin, large

  669,00

  Amanda Betzin tekemä taideteos.Arkkitehtuaalisen taidokkaasti veistetty taideteos, jossa on puomuisia linjoja sekä hienoja väri efektejä. Taattua Le Klint laatua.

 • Koziol Stella S valaisin, harmaa

  48,90

  Stella-riippuvalaisin heijastaa timanttisen kuvion.Tässä on todellinen valaistuksen helmi! Stella-riippuvalaisimen pinta on syntynyt timanttileikkauksen avulla ja siksi sen kupu synnyttää hyvin viehättävän valon sekä upeat värin heijastukset.Tämä kattovalaisin on kuin hehkuva jalokivi tai loistava tähti. Tuo näyttävyyttä tilaan ja viimeistelee sisustuksen hienostuneeksi, kuten tyylikkään kattokruunun kuuluukin.

 • Paikanvaraus

  Fritz Hansen Lullaby Riippuvalaisin, pieni

  157,90

  Lullaby toimii myös pöytävalaisimena.Monica Fösterin suunnittelema kaunis Lullaby-valaisin on valmistettu mineraalipohjaisesta kivipaperista ja viidestä saarnipuisesta lamellista. Kivipaperi valmistetaan murskatusta kalkkikivestä ja se kestää vettä eikä repeydy. Innovatiivisen materiaalin ansiosta Lullaby-valaisin päästää lävitsensä pehmeää, luonnollista valoa. Valaisin on saatavilla kolmessa eri koossa ja se soveltuu hienosti monenlaisiin tiloihin.

 • Paikanvaraus

  Koziol Josephine XL, harmaa

  209,00

  Josephine-valaisimen kaareva muotoilu edesauttaa valon läpivirtaamista kuvun läpi kauniisti säkenöiden.Koziol Josephine valaisimet tuovat kimaltelevaa ja miellyttävää valoa kotiisi. Josephine lamput loistavat monissa upeissa väreissä. Josephinella loihdittu valaistus loistaa kuin kristalli, lampun kuvussa olevien tyylirakojen ansiosta. Josephinessa toistuu ajaton tyylikkyys ja aistillinen tyyli. Design riippuvalaisin Josephine XL on valmistettu Koziolin tehtaalla Saksassa.

 • Paikanvaraus

  Umage Acorn valaisin, valkoinen teräs

  79,00

  Upea, tammenterhoa muistuttava valaisin moderniin sisustukseen.Tanskalaisen Vita Copenhagenin Vita Acorn valaisin muistuttaa muotoilultaan tammenterhoa. Acorn muodostuu kolmesta osasta: pehmeästä silikonikupista, ulkokuoren lasikuvusta ja alumiinisesta kannasta. Acorn on pieni, ilmeikäs ja persoonallinen valaisin moneen tilaan. Huomaathan, että lampunjohto myydään erikseen.Vita on juuri vaihtamassa nimekseen UMAGE, jolloin tuotepakkaus voi olla joko Vita- tai UMAGE-nimellä.

 • Paikanvaraus

  Design by Grönlund Kimber 50 Riippuvalaisin, mattavalkoinen

  279,00

  Klassikkovalaisin nyt myös valkoisena.Mattavalkoinen Kimber 50 -riippuvalaisin on moderni minimalistinen ja kauttaaltaan kaunis kokonaisuus. Hämmentävän hyvällä valoteholla varustetussa Kimber-valaisimessa on himmennettävä ominaisuus, jonka ansiosta voit luoda huoneeseen erilaista tunnelmaa aina tarvittaessa. Voit säätää kattovalaisimen myös juuri itsellesi sopivalle tasolle, sillä valaisimen johto on jopa 3 metriä pitkä. Kaunis valaisin on saatavana kolmessa eri värissä, tutustu…

 • Paikanvaraus

  Normann Copenhagen Norm 69 valaisin, L

  99,90

  Palkittu design valaisin.Normann Copenhagen tyylikäs Norm 69-valaisin edustaa skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Käpyä muistuttava valaisin tuo helposti näyttävyyttä sisustukseen kuin sisustukseen ja saa jokaisen vieraan katseet kääntymään kohti kattoa.Norm 69 -valaisimen voi puhdistaa pölyhuiskulla, kostealla liinalla tai suihkussa kevyellä vedenpaineella.Huom: Johtosarja myydään erikseen.

 • Paikanvaraus

  Umage Aluvia helmenvalkoinen, M

  279,00

  Upea Umagen Aluvia valaisee kauniisti lehtiensä alta. Aluvia varjostin on kaunis ja elegantti valaisin, joka on valmistettu laserleikastua alumiinista. Valaisin on siis kevyt roikkua, mutta kuitenkin lujatekoinen. Valaisimeen suositellaan asennettavaksi voimakas valonlähde, jotta saat upeasta valaisimesta kaiken irti. Valaisimen muotoilu estää häikäistymisen kirkkaasta lampusta, vaikkakin antaa kauniin valon huoneeseen.

 • Paikanvaraus

  Le Klint 157 Medium

  359,00

  Andreas Hansenin vuonna 1965 suunnittelema lamppu.Andreas Hansenin suunnittelema lamppu, joka ei päästä loistetta läpi. Tämän takia sitä voi pitää sekä ala- että yläasennossa.

 • Paikanvaraus

  Le Klint Swirl 2 riippuvalaisin, small valkoinen

  369,00

  Kierteinen muoto luo miellyttävän valaistuksen.Øivind Slaatton suunnittelema Swirl-valaisin edustaa Le Klintin perinteistä skandinaavisen selkeää muotokieltä, mutta tuo mukanaan myös jotain uutta. Spiraalinmuotoisten paneelien ansiosta valaisin ei häikäise ja on samalla esteettisesti hyvin kaunis. Varjostimen kevyt ja kierteinen muoto luo hyvin miellyttävän valaistuksen ja se sopii moniin eri valaistustarpeisiin. Varjostimen kierre sulkeutuu kauniisti valaisimen alaosssa, joten…

 • Paikanvaraus

  Umage Carmina mini valaisin, valkoinen

  59,00

  Carmina-valaisin on lainannut muotonsa pohjoismaiden luonnosta.Umagen tyylikäs Carmina valaisin sopii moneen tilaan. Häikäisemätön valaisin valaisee tasaisesti ja kauniisti. Johtosarja myydään erikseen. Vita on vaihtanut nimekseen UMAGE, jolloin tuotepakkaus voi olla joko Vita- tai UMAGE-nimellä.

 • Paikanvaraus

  Le Klint 105 Paperivalaisin, Suuri

  469,00

  Tyylikäs valaisin hennon valkoisena. Le Klint 105 on Mogens Kochin suunnitelema valaisin. Soikion muotoinen valaisin sopii moneen tilaan. Paperivalaisin on keveä ja ilmava esimerkiksi olohuoneessa tai makuuhuoneessa. Le Klintin tunnettu muotoilu kruunaa laatutietoisen sisustajan kodin.

 • Paikanvaraus

  Design House Stockholm Solis Valaisin, valkoinen

  249,00

  Eleganttia ja ajatonta muotoilua.Design House Stockholmin Solis valaisin on yksinkertainen ja kauniisti muotoiltu tunnelman tuoja. Valo siivilöityy upeasti laaserilla tehdyn kuvion läpi, saaden aikaan kauniita kuvioita. Solisin voi ripustaa seinälle tai kattoon tai vaihtoehtoisesti asettaa seisomaan, jolloin se toimii myös pöytävalaisimena.

 • Koziol Reed valaisin, harmaa

  97,90

  Silloin kun ei saa unta voi kuvitella itsensä vaikkapa Tyynenmeren saarelle, jossa palmupuut heiluttelevat hiljaa lehviään tuulessa.Reed-riippuvalaisimen ilmava ja kaunis muoto taittaa valoa kuin Etelänmeren rantapuut aurinkoa. Reedin muoto on raikas ja kodikas, tuoden silti kotiin ylellisen tuulahduksen ikimuistoisista matkoista. Tämä kattovalaisin leikkii väreillä ja valolla. Tässä on todellista loistoa ja varjojen harmoniaa yhdessä paketissa.

 • Design House Stockholm Luna-valaisin, large

  439,00

  Kuunmuotoinen Luna-valaisin on tyylikkään yksinkertainen valaisin moderniin sisustukseen.Suunnitelijansa Alexander Lervikin mielestä ylivoimaisesti paras pyöreä Luna-valaisin ei luo yhtään varjoa, pelkkää valoa joka suuntaan vain. Luna-valaisimen kaikki osat ovat kokonaan tehty lasista ja johtokin on huomaamaton. Minimalistinen ja yksinkertainen pallovalaisin tuo modernia tunnelmaa kotiisi.Kosmos-ripustimien avulla voit antaa valaisimelle myös graafisen lisän, ripustimet myydään erikseen.

 • Paikanvaraus

  House Doctor Mall Made -valaisin, musta

  129,90

  Tanskalaisin House Doctorin tyylikäs metallinen kattovalaisin.Mall Made valaisin sopii pelkistettyyn skandinaaviseen kotiin täydellisesti. Yksinkertaisen tyylikäs valaisin sopii erityisen hyvin esimerkiksi keittiöön tai ruokapöydän ylle.

 • Koziol Josephine Royal valaisin, valkoinen

  229,00

  Design riippuvalaisin Josephine Royal on valmistettu Koziolin tehtaalla Saksassa.Loistokkaassa valaisimessa on kaksi Josephine valaisinta laitettu yhteen. Kaksikerrosvalaisin näyttää juhlavalta ja antaa upean valon. Josephine ammentaa voimansa muotoilusta syntyneestä kontrastista. Valaisin herättää muovisen kuvun eloon ja se säteilee kuin jalokivi. Huolimatta lampun suuresta koosta, näyttää tämä valaisin pehmeältä ja herkältä olematta kuitenkaan liian hauras.

 • Umage Sine Riippuvalaisin, harmaa

  89,00

  Mielenkiintoinen valaisin luo pehmeää tunnelmaa ja vangitsee katseen.Umage Sine -valaisimen pinta on sileää ja miellyttävää huopakangasta. Valaisimen muoto vaihtelee riippuen siitä, mistä suunnasta sitä katsoo. Pehmeä valo luo kotoisan tunnelman, joka sopii erityisen hyvin pohjoismaiseen tyyliin.

 • Paikanvaraus

  Le Klint 157 Pieni

  329,00

  Le Klintin tyylikäs valaisin pienemmässä koossa. Andreas Hansenin suunnittelema lamppu joka ei päästä loistetta läpi, tämän takia sitä voi pitää alhaalla sekä ylhäällä. Lamppu ei häikäise katsojaa miltään korkeudelta, vaan tuo kauniin himmeähkön valon.

 • Paikanvaraus

  Le Klint 172L valaisin

  559,00

  172 on vakiinnuttanut paikkansa modernina klassikkona.Le Klint 172 on ehkä tunnetuin Le Klintin valaisimista. Poul Christiansen suunnittelemien valaisinten vapaasti liehuvat laskokset olivat täysi vastakohta Le Klintin varjostimien aikaisemmille ankaran geometrisille taitoksille, mutta silti sopivat täydellisesti malliston uudeksi airueeksi. Mallin suosio juhtuu kenties siitä, että se sopii täydellisesti moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen.

 • Paikanvaraus

  Le Klint 153 -valaisin

  560,00

  Andreas Hansenin suunnittelema upea lampunvarjostin. Le Klint 153 on Andreas Hansenin vuonna 1964 suunnittelema valaisin. Lampussa on epätasainen kuviointi. Valaisimen varjostin mahdollistaa lampun ripustamisen korkealla tai matalalle, sillä millään korkeudella se ei häikäise huoneessa olijoiden silmiä. Taattua upeaa designia kotiisi.

 • Paikanvaraus

  Le Klint 101XL valaisin

  790,00

  Le Klint 101 – on nyt saatavana myös XL-versiona.Le Klintin 101-valaisin on skandinaavisen muotoilun klassikko. Kaare Klintin vuonna 1944 suunnittelema valaisin on yhä tänäkin päivänä yksi Le Klintin myydyimmistä lampuista ja nyt suurempi versio täyttää myös suuremmat tilat. Valaisin on Le Klintille ominaisella tavalla juuri sopivan omaperäinen ja kiehtova – täydellinen yhdistelmä nerokasta muotoilua, laadukkaita…

 • Paikanvaraus

  House Doctor Nix-valaisin, musta

  99,90

  Kääntää katseet kattoon.House Doctorin Nix-riippuvalaisin ihastuttaa teollisella muotoilullaan. Ripusta valaisimia pöydän päälle monta vieretysten, niin saat oikein näyttävän kokonaisuuden.

 • Paikanvaraus

  Umage Cuna valaisin, matta musta

  99,00

  Musta teräs tuo linjakkaaseen valaisimeen lisäryhtiä.Umagen Cuna -kattovalaisimessa yhdistyvät linjakas muoto sekä pehmeä valo. Valaisimen ajaton tanskalainen muotoilu kestää hyvin aikaa. Valaisimen materiaali, pulverimaalattu teräs ja akryyli, siivilöi kauniiisti valoa. Johtosarja myydään erikseen.Vita on juuri vaihtanut nimekseen UMAGE, jolloin tuotepakkaus voi olla joko Vita- tai UMAGE-nimellä.

 • Paikanvaraus

  Design By Grönlund Arm 3 Riippuvalaisin, mattamusta

  699,00

  Upea Arm-valaisin viimeistelee sisustuksesi ja valaisee haluamasi kohteet.Design By Grönlund Arm 3 -riippuvalaisimella voit valita itse, mihin kohtaan valo kohdistuu. Lampun kolme 360 × 180 astetta pyörivää tehokasta LED-paneelia valaisee hyvin kirkkaasti suuremmankin tilan. Riippuvalaisimesta löytyy kolmen metrin johto, jotta voit asettaa lampun haluamallesi korkeudelle. Valaisimesta löytyvän TRIAC-himmennys ominaisuuden ansiosta, voit myös säätää valon kirkkautta itse. Luo…

 • Paikanvaraus

  Umage EOS mini valaisin, valkoinen

  89,00

  Umagen EOS-höyhenvalaisimen saat myös pienemmässä koossa.Tanskalaisen Umage Copenhagenin upea EOS mini-riippuvalaisin on valmistettu aidoista ankan höyhenistä, jotka on aseteltu käsin ovaalin muotoon. Valaisin on pakattu kauniiseen lahjalaatikkoon ja se on nopeasti käyttövalmis. Muotoilunsa ansiosta EOS ei häikäise mistään suunnasta katsottuna. Valaisin puhdistetaan hiustenkuivaajalla. Lamppujohto myydään erikseen.

 • Paikanvaraus

  Design by Grönlund Tupla-kattovalaisin valkoinen, 60 cm

  209,00

  Modernia tunnelmaa tilojen valaisuun.Design by Grönlundin modernin tunnelmallinen varjostinvalaisin.

 • Paikanvaraus

  Design by Frandsen Ball kattovalaisin kupari, 18 cm

  139,00

  Kupari tuo kaunista särmää sisustukseen.Retroa henkivä Design by Frandsenin Ball-valaisin on sisustuksen katseenvangitsija. Tanskalainen Design by Frandsen -valaisinmallisto koostuu ajattomista sisustusvalaisimista ja -varjostimista. Valaisimet ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja erittäin viimeisteltyjä laatutuotteita.

 • Paikanvaraus

  Le Klint Swirl 1 riippuvalaisin, medium kupari

  649,00

  Swirl-valaisin edustaa Le Klintin perinteistä muotokieltä.Øivind Slaatton suunnittelema Swirl-valaisin edustaa Le Klintin perinteistä skandinaavisen selkeää muotokieltä, mutta tuo mukanaan myös jotain uutta. Spiraalinmuotoisten paneelien ansiosta valaisin ei häikäise ja on samalla esteettisesti hyvin kaunis. Varjostimen kevyt ja kierteinen muoto luo hyvin miellyttävän valaistuksen ja se sopii moniin eri valaistustarpeisiin. Varjostimen kierre sulkeutuu kauniisti valaisimen alaosssa,…

 • Paikanvaraus

  Umage Cuna valaisin, minttu

  89,00

  Yksinkertainen muotoilu hurmaa tyylikkyydellään.Tanskalaisen Umagen Cuna valaisin on skandinaavista muotoilua, jossa käytännöllisyys ja kauneus yhdistyvät. Mintunvihreä valaisin toimii katseenvangitsijana esimerkiksi ruokapöydän yllä. Huomaathan, että lampunjohto myydään erikseen.

 • Paikanvaraus

  Fritz Hansen Caravaggio P2 valaisin, matta vaaleanharmaa

  314,90

  Vuonna 2005 markkinoille tuotu Caravaggio on on tullut tunnetuksi ja rakastetuksi vuosien saatossa.Suunnitellessaan Caravaggio-valaisimia Cecilie Manzin ajatuksena oli luoda jotakin yksinkertaista, jonka muoto sopii niin pieniin kuin isoihinkin kattovalaisimiin. Caravaggion yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja ja myös ripustusmekanismin estetiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Vastakohtana varjostimen naisellisille muodoille, selkeän tyylikäs ripustusmekanismi tuo kokonaisuuteen hallittua maskuliinisuutta. Caravaggiolle on…

 • Fritz Hansen Orient P2 Riippuvalaisin, kupari

  579,00

  Kuparivarjostin luo miellyttävän ja pehmeän valon.Jo Hammerborg suunnitteli Orient-valaisimen vuonna 1963 ja sitä valmisti alun perin tanskalainen yritys nimeltä Fog & Morup. Lightyears julkaisi Orient-valaisimen nyt uudelleen yhteistyössä Hammerborgin perikunnan kanssa. Valaisin on valmistettu parhaista materiaaleista: kupari hehkuu varjostimen pisaranmallisessa muodossa, jonka puinen yläosa on palisanteria.Tyylikäs, musta johto on tekstiilipäällysteinen. Varjostimen yläosassa on 24 kapeaa…

 • Paikanvaraus

  Le Klint 145 medium valaisin

  299,00

  Kauniisti kellomaiseksi muotoiltu riippuvalaisin.Aurélien Barbryn suunnittelema kellonmuotoinen valaisin hyödyntää merkille ominaista laskostustekniikkaa. Tuloksena on tasapainoinen ja kaunis käyttöesine, joka yhdistää Le Klintin käsityöperinteen ja moderniin designiin harmonisella tavalla. Valaisin on valmistettu käsin laskostetusta kellastumattomasta PVC-muovista, joka on antistaattinen ja pestävä materiaali.

 • Holmegaard Infinity kattovalaisin, opaali, 22 cm

  186,90

  Kiehtovan tyylikäs kattolamppu!Infinity on klassinen valaisin, joka sopii kaikkii tyyleihin. Kansainvälisesti tunnustettu suunnittelija Nils Grunnet-Jensen on tämän valaisimen suunnittelun takana. Valaisimen alaosa on tyyliltään tuttu klassisesta pallolampusta, mutta malli on kuitenkin kiehtovasti erottuva.

 • Paikanvaraus

  Seletti Linea Led-lamppu fuksia

  89,90

  Upea fuksian värinen valotanko näyttävään sisustukseen. Lampun nimi Linea kuvaa myöskin lampun muotoa. Tämä upea tanko valaisee pimeyttä sateenkaaren väreistä inpspiroitunein sävyin. Voit käyttää lamppua pitkittäin roikkumassa, tai esimerkiksi ruuvata seinään. Tuote on ainoastaan sisäkäyttöön.

 • Koziol Roxanne valaisin, harmaa

  97,90

  Koziolin klassinen kattovalaisin moderniin tyyliin ja osaksi ilmeikästä kokonaisuutta.Roxannessa on jalo ja elegantti muotoilu, ja tämä riippuvalaisin suorastaan pursuaa miellyttävän lämmintä valoa. Veikeä muotokieli edesauttaa valon ja varjon lähes dramaattisen leikin.

 • Paikanvaraus

  Design House Stockholm Luna-valaisin, medium

  329,00

  Tyylikkään yksinkertainen ja funktionaalinen valaisin.Luna-valaisin on suunnitelijansa Alexander Lervikin mielestä ylivoimaisesti paras pyöreä valaisin. Tämä johtuu siitä, että Lervik suunnitteli valaisimen, joka ei luo yhtään varjoa, vain pelkkää valoa joka suuntaan. Muissa markkinoilla olevissa valaisimissa on yleensä metallinen tai muovinen kupu peittämässä johtoja. Luna sen sijaan on tehty kokonaan lasista. Luna on kaikessa yksinkertaisuudessaan tyylikkään…

 • Paikanvaraus

  Le Klint 101M valaisin

  399,00

  Täydellinen yhdistelmä nerokasta muotoilua.Le Klintin 101-valaisin on skandinaavisen muotoilun klassikko. Kaare Klintin vuonna 1944 suunnittelema valaisin on yhä tänäkin päivänä yksi Le Klintin myydyimmistä lampuista. Valaisin on Le Klintille ominaisella tavalla juuri sopivan omaperäinen ja kiehtova – täydellinen yhdistelmä nerokasta muotoilua, laadukkaita materiaaleja ja käsityötaitoa.

 • Paikanvaraus

  Le Klint Swirl Lattiavalaisin

  899,00

  Täydennä Swirl-riippuvalaisimesi tyylikkäällä lattiavalaisimella.Øivind Slaatto otti inspiraatiota Swirl sarjaan luonnosta sekä matemaattisista perusteista. Suunnittelija on muotoillut valaisimen niin, että upea taidon ja käsityön jälki näkyy lampusta. Swirl -valaisin ei häikäise muotoilunsa ansiosta huoneessa olijoita. Kevyt olemus tuo ilmavuutta tilaan.

 • Fritz Hansen Caravaggio P2 valaisin, mattavalkoinen

  314,90

  Cecilie Manzin ajatuksena oli luoda jotakin yksinkertaista, jonka muoto sopii niin pieniin kuin isoihinkin kattovalaisimiin.Suunnitellessaan Caravaggio-valaisimia Cecilie Manzin ajatuksena oli luoda jotakin yksinkertaista, jonka muoto sopii niin pieniin kuin isoihinkin kattovalaisimiin. Caravaggion yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja ja myös ripustusmekanismin estetiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Vastakohtana varjostimen naisellisille muodoille, selkeän tyylikäs ripustusmekanismi tuo kokonaisuuteen hallittua maskuliinisuutta….

 • Paikanvaraus

  Le Klint Swirl 2 riippuvalaisin, medium kupari

  599,00

  Kuparin hohto luo lämpimän tunnelman.Øivind Slaatton suunnittelema Swirl-valaisin edustaa Le Klintin perinteistä skandinaavisen selkeää muotokieltä, mutta tuo mukanaan myös jotain uutta. Spiraalinmuotoisten paneelien ansiosta valaisin ei häikäise ja on samalla esteettisesti hyvin kaunis. Varjostimen kevyt ja kierteinen muoto luo hyvin miellyttävän valaistuksen ja se sopii moniin eri valaistustarpeisiin. Varjostimen kierre sulkeutuu kauniisti valaisimen alaosssa, joten…

 • Paikanvaraus

  Fritz Hansen Caravaggio P2 valaisin, valkoinen

  219,00

  Caravaggio-valaisimia on saatavilla useassa eri sävyssä.Suunnitellessaan Caravaggio-valaisimia Cecilie Manzin ajatuksena oli luoda jotakin yksinkertaista. Caravaggion yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja ja myös ripustusmekanismin estetiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Vastakohtana varjostimen naisellisille muodoille, selkeän tyylikäs ripustusmekanismi tuo kokonaisuuteen hallittua maskuliinisuutta. Caravaggio P2 -valaisimen varjostin on tehty korkeakiiltoisella maalilla maalatusta teräksestä ja se ehkäisee häikäisyä ripustuskorkeudesta riippumatta. Caravaggiolle…

 • Paikanvaraus

  Design by Frandsen Ball kattovalaisin, mattaharmaa, 30 cm

  159,00

  Linjakas valaisin hurmaa muodollaan.Linjakas kattovalaisin toimii yksittäisenä valaisimena. Näyttävän kokonaisuuden saat, kun keräät esimerkiksi ruokapöydän päälle useamman samanlaisen valaisimen. Kaikki Design by Frandsen -valaisimet ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja viimeisteltyjä laatutuotteita.

 • Paikanvaraus

  Design by Frandsen Ball kattovalaisin valkoinen, 18 cm

  109,00

  Ball-valaisin on Benny Frandsenin suunnittelema.Retroa henkivä Design by Frandsenin Ball-valaisin on sisustuksen katseenvangitsija. Tanskalainen Design by Frandsen -valaisinmallisto koostuu ajattomista sisustusvalaisimista ja -varjostimista. Valaisimet ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja erittäin viimeisteltyjä laatutuotteita.

 • Paikanvaraus

  Le Klint 175 -valaisin, Suuri

  418,90

  Laadukas ja näyttävä Le Klint -valaisinPoul Christiansen suunnitteli kolme erilaista versiota tästä mallista vuonna 1974 – Pienen ja suuren ja sellaisen version, joka on avara pohjasta. Kaikilla niillä on omat käyttötarkoituksensa riippuen halutusta valon määrästä ja ripustuskorkeudesta. Paketin mukana tulee 11 W energiasäästö-lamppu.

 • Paikanvaraus

  Design by Grönlund Flyer 70 Riippuvalaisin, mattavalkoinen

  579,00

  Valkoinen Flyer-riippuvalaisin on yksinkertaisuudessaan mykistävän tyylikäs valaisin. Design by Grönlundin Flyer-riippuvalaisin sopii useisiin erilaisiin paikkoihin esimerkiksi keittiöön, olohuoneeseen tai julkisten tilojen auloihin. Flyerin sisäänrakennetut LED-elementit antavat loistavan valotehon ja valo leviää miellyttävän tasaisesti.Valaisin on modernia ja todella laadukasta designia. LED-valaisin on himmennettävissä TRIAC-himmentimillä.

 • Paikanvaraus

  Le Klint Swirl 3 Kattovalaisin, small valkoinen

  449,00

  Swirlissä on tyylikäs ja uniikki muotoilu.Øivind Slaatton suunnitteleman Swirl-sarjan valaisimet ovat saaneet inspiraationsa luonnosta ja matemaattisista perusteista. Suunnittelija halusi yhdistää etanan kotelon yksityiskohtaisen rakenteen mielenkiintonsa fraktaaleita kohtaan.Swirl-edustaa Le Klintin uniikkia tyyliä ja selkeää skandinaavista muotokieltä tuoden samalla mukanaan myös jotain uutta. Swirlin läpinäkyvyyden ja spiraalinmuotoisten paneelien ansiosta valaisin ei häikäise ja on samalla esteettisesti kaunis….

 • Paikanvaraus

  Le Klint Cachè Riippuvalaisin Musta Keskisuuri

  549,00

  Aurélien Barbryn suunnittelema hillitty, mutta näyttävä valaisin. Kaikissa Cachè-sarjan valaisimissa on muotoilu, jossa varjostin on tyylikkäästi lampun sisällä piilossa. Valaisin valaisee upeasti reunuksensa alta. Musta on sisustuksessa elementti, joka yhdistyy tyylikkästi lähes kaikkeen muuhun.

 • Paikanvaraus

  Umage Lora valaisin

  69,00

  Lora-valaisimen pinnasta löytää aina uusia muotoja.Umage Lora-valaisimen elävä pinta muodostuu kukkia muistuttavista muodoista. Varjostin kootaan 65 erillisestä palasesta.Johtosarja myydään erikseen.Vita on vaihtanut nimekseen UMAGE, jolloin tuotepakkaus voi olla joko Vita- tai UMAGE-nimellä.

 • Paikanvaraus

  Le Klint Swirl 3 small, hopea

  439,00

  Hopea ei mene ikinä muodista.Øivind Slaatto otti inspiraatiota Swirl sarjaan luonnosta sekä matemaattisista perusteista. Hän halusi Le Klintin taidon ja käsityön näkyvän.

 • Paikanvaraus

  Fritz Hansen Caravaggio P3 valaisin, matta vaaleanharmaa

  629,00

  Mattaviimeistelty valaisin tuo lämpimän ja kotoisan tunnelman tilaan kuin tilaan.Suunnitellessaan Caravaggio-valaisimia Cecilie Manzin ajatuksena oli luoda jotakin yksinkertaista, jonka muoto sopii niin pieniin kuin isoihinkin kattovalaisimiin. Caravaggion yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja ja myös ripustusmekanismin estetiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Vastakohtana varjostimen naisellisille muodoille, selkeän tyylikäs ripustusmekanismi tuo kokonaisuuteen hallittua maskuliinisuutta. Caravaggiolle on tunnusomaista suora valo…

 • Paikanvaraus

  Umage Alva medium valaisin, valkoinen

  69,00

  Vitan Alva on valaisin twistillä.Valaisimen spiraalimainen muoto on viettelevä, mutta samalla yksinkertaisen kaunis. Sulavat linjat tuovat valoa ja iloa jokaiseen päivään. Kauniisti kuultavan valonsa ansiosta Alva sopii moneen tilaan eikä se häikäise. Alvaa on saatavilla kahdessa ei koossa.Lamppujohto myydään erikseen.

 • Paikanvaraus

  Le Klint 1-25 Riippuvalaisin, käsinlaskostettu muovi

  359,00

  Tämä lampunvarjostin on monellakin tapaa hohtava planeetta Le Klintin design-universumissa. Klassisen Le Klint 1 Riippuvalaisimen syntyperä on vuodelta 1901 ja se on ollut tärkeä osa tuotevalikoimaa yrityksen perustamisesta 1943 lähtien.Varjostimen sivun pituus – alareunasta mitattuna – ilmaistaan tuotenumerolla siten, että esimerkiksi mallin 1-25 sivun pituus on 25 cm. Koosta riippuen varjostinta voidaan käyttää pöytä- tai…

 • Paikanvaraus

  Normann Copenhagen Norm 12 valaisin, L

  109,00

  Norm 12 on koottava, 67 osasta muodostuva riippuvalaisin.Simon Karkovin suunnittelema Norm 12 -valaisin on saanut nimensä suunnitteluvuodesta, 2012. Karkov on saanut inspiraation luonnosta ja kasveista, ja se näkyy selvästi valaisimen kasvimaisessa muodossa. Valo suodattuu kauniisti varjostimen läpi, eikä häikäise. Ajaton muotokieli sopii monenlaisiin sisustuksiin.

 • Paikanvaraus

  Design by Grönlund Royal Oval kattovalaisin, 94 cm

  1,689,00

  Säteilevän kaunis kattovalaisin.Tämä valaisin säteilee ja antaa sisustukselle viimeisen silauksen. Upea moderni kattokruunu.Design by Grönlund -mallistoon on yhdistetty Grönlund Design Teamin sekä ulkomaisten suunnittelijoiden suunnittelemia malleja.

 • Fritz Hansen Calabash P3 valaisin, hopea

  599,00

  Kookas valaisin kerää varmasti katseet.Lightyearsin Calabash-valaisin on saanut inspiraation muotoonsa Calabash-kurpitsalta. Sateenkaarenvärejä taittava, kromilakattu alumiinivalaisin tuo kauniin pyöreällä muodollaan kotiisi valoa ja tunnelmaa. Valaisin sopii mainiosti niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin ja se näyttää erityisen upealta ryhmiin sommiteltuna. Calabash on saatavana neljässä eri värissä ja jokainen väri kolmessa eri koossa.

 • Paikanvaraus

  Design by Frandsen Cannes kattovalaisin

  239,00

  Yksinkertainen, mutta laadukas ja tyylikäs valaisin.Kauniin hiilenharmaan sävyinen kattovalaisin. Sopii jokaiseen kotiin. Värinä hienostunut harmaa.Frandsen Lighting A/S on tanskalainen valaisinvalmistaja, jonka Design by Frandsen-valaisinmallisto koostuu ajattomista sisustusvalaisimista ja -varjostimista. Design by Frandsen-valaisimet ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja erittäin viimeisteltyjä laatutuotteita.

 • Koziol Stella M valaisin, harmaa

  88,90

  Koziolin Stella peittoaa näyttävyydellään monet muut kattokruunut.Tässä on todellinen valaistuksen helmi! Stella-riippuvalaisimen pinta on syntynyt timanttileikkauksen avulla ja siksi sen kupu synnyttää hyvin viehättävän valon sekä upeat värin heijastukset. Tämä kattovalaisin on kuin hehkuva jalokivi tai loistava tähti. Tuo näyttävyyttä tilaan ja viimeistelee sisustuksen hienostuneeksi, kuten tyylikkään kattokruunun kuuluukin.

 • Paikanvaraus

  Fritz Hansen Orient P1 valaisin, kupari

  405,90

  Ripusta Orient yksin tai ryhmään esimerkiksi työpöydän tai ruokapäydän päälle.Jo Hammerborg suunnitteli Orient-valaisimen vuonna 1963 ja sitä valmisti alun perin tanskalainen yritys nimeltä Fog & Morup. Lightyears julkaisi Orient-valaisimen nyt uudelleen yhteistyössä Hammerborgin perikunnan kanssa. Valaisin on valmistettu parhaista materiaaleista: kupari hehkuu varjostimen pisaranmallisessa muodossa, jonka puinen yläosa on palisanteria. Tyylikäs, musta johto on tekstiilipäällysteinen….

 • Paikanvaraus

  Normann Copenhagen Amp Large valaisin, vihreä-kulta

  110,00

  Nostalgiaa ja nykyaikaa.Uniikin muodot ja klassiset materiaalit, marmori ja lasi, tuovat nostalgista, mutta silti nykyaikaista tuntua Amp-valaisimeen. Amp-pöytävalaisimen inspiraatio tulee vanhan ajan lampuista 60-luvulta. Yhdistelemällä kevyttä lasia ja raskasta marmoria luodaan mielenkiintoinen kontrasti.Pakkauksessa tulee mukana marmorin sävyyn sopiva tekstiilijohto (4 m) ja valkoinen kattokuppi. Puhdistus tapahtuu kostealla liinalla.

 • Fritz Hansen Calabash P2 valaisin, musta

  329,00

  Valaisimessa muoto ja käyttötarkoitus kohtaavat saumattomasti.Lightyearsin Calabash-valaisin on saanut inspiraation muotoonsa Calabash-kurpitsalta. Sateenkaarenvärejä taittava, kromilakattu alumiinivalaisin tuo kauniin pyöreällä muodollaan kotiisi valoa ja tunnelmaa. Valaisin sopii mainiosti niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin ja se näyttää erityisen upealta ryhmiin sommiteltuna. Calabash on saatavana neljässä eri värissä ja jokainen väri kolmessa eri koossa.

 • Paikanvaraus

  Umage EOS Large valaisin, vaaleanharmaa

  269,00

  Eos-valaisin valmistetaan käsin aidoista höyhenistä.Tanskalaisen Umagen upea EOS-riippuvalaisin on valmistettu aidoista hanhen höyhenistä, jotka on aseteltu käsin ovaalin muotoon. Mahtavan kokoinen EOS L-valaisin on upea katseenkiinnittäjä sisustuksessa. Valaisin on pakattu kauniiseen lahjalaatikkoon ja se on nopeasti käyttövalmis. Muotoilunsa ansiosta EOS ei häikäise mistään suunnasta katsottuna. Valaisin puhdistetaan hiustenkuivaajalla. Lamppujohto myydään erikseen.Vita on juuri vaihtanut nimekseen…

 • Paikanvaraus

  Umage Acorn Kattovalaisin

  85,90

  Tyylikäs messinki ihastuttaa! Ihana, kullanruskeaa lasia ja messinkiä yhdistelevä valaisin sisältää useampaa eri pintamateriaalia ja ihastuttaa pyöreähköllä materiaalilla. Päälliosa on metallia ja alaosa lasia. Lasisen kuvun alta valo hohtaa kauniisti tilaan. Yhdistele esimerkiksi useampaa valaisinta ja luo kaunis ja näyttävä valaisinkokonaisuus!

 • Paikanvaraus

  Le Klint 101L valaisin

  479,00

  Le Klintin ajaton klassikkoLe Klintin 101-valaisin on skandinaavisen muotoilun klassikko. Kaare Klintin vuonna 1944 suunnittelema valaisin on yhä tänäkin päivänä yksi Le Klintin myydyimmistä lampuista. Valaisin on Le Klintille ominaisella tavalla juuri sopivan omaperäinen ja kiehtova – täydellinen yhdistelmä nerokasta muotoilua, laadukkaita materiaaleja ja käsityötaitoa.

 • Design by Grönlund Philadelphia kattovalaisin, 50 cm

  189,00

  Valaisin, joka sopii niin keittiöön kuin makuuhuoneeseen.Moderni valaisin läpinäkyvällä johdolla.

 • Paikanvaraus

  Umage Carmina mini valaisin, harmaa

  59,00

  Umage Carmina mini -valaisin on lainannut muotonsa pohjoismaiden karusta luonnosta.Umagen tyylikäs Carmina mini valaisin sopii moneen tilaan. Se tuo tilaan kuin tilaan maskuliinisuutta ja raikasta tyyliä eläväisillä harmaan eri sävyillä. Häikäisemätön valaisin valaisee tasaisesti ja kauniisti.Johtosarja myydään erikseen.Vita on juuri vaihtanut nimekseen UMAGE, jolloin tuotepakkaus voi olla joko Vita- tai UMAGE-nimellä.

 • Paikanvaraus

  Le Klint Swirl 2 riippuvalaisin, medium valkoinen

  539,00

  Swirl luo miellyttävän valaistuksen.Øivind Slaatton suunnittelema Swirl-valaisin edustaa Le Klintin perinteistä skandinaavisen selkeää muotokieltä, mutta tuo mukanaan myös jotain uutta. Spiraalinmuotoisten paneelien ansiosta valaisin ei häikäise ja on samalla esteettisesti hyvin kaunis. Varjostimen kevyt ja kierteinen muoto luo hyvin miellyttävän valaistuksen ja se sopii moniin eri valaistustarpeisiin. Varjostimen kierre sulkeutuu kauniisti valaisimen alaosssa, joten valaisimen…

 • Design by Grönlund Fame kattovalaisin, 72 cm

  199,00

  Kaunis valaisin esimerkiksi ruokapöydän yläpuolelle.Design by Grönlund -mallistoon on yhdistetty merkin omien suunnittelijoiden sekä ulkomaisten suunnittelijoiden malleja.

 • Paikanvaraus

  Fritz Hansen Calabash P1 valaisin, kromattu kulta

  379,00

  Kokoa pienemmistä valaisimista näyttävä rykelmä ruokapöydän päälle.Lightyearsin Calabash-valaisin on saanut inspiraation muotoonsa Calabash-kurpitsalta. Sateenkaarenvärejä taittava, kromilakattu alumiinivalaisin tuo kauniin pyöreällä muodollaan kotiisi valoa ja tunnelmaa. Valaisin sopii mainiosti niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin ja se näyttää erityisen upealta ryhmiin sommiteltuna. Calabash on saatavana neljässä eri värissä ja jokainen väri kolmessa eri koossa.

 • Paikanvaraus

  Design House Stockholm Cielo-kattovalaisin, valkoinen

  319,00

  Yksinkertainen ja ajaton katseenvangitsija.Design House Stockholmin Cielo-valaisimen minimalistiset muodot sopivat erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Lampun materiaali on alumiinia ja muovia. Valaisin käyttää valonlähteenään energiatehokasta LED-tekniikkaa, jonka teho on 8 W ja väri 3000 K.

 • Paikanvaraus

  Umage Silvia mini valaisin

  49,00

  Upea Silvia-valaisin sai pikkusiskon.Osista kätevästi koottava Vita Copenhagenin Silvia mini-valaisin on tyylikäs sisustuselementti. Muotonsa ansiosta Silvia mini-valaisin ei häikäise mistään suunnasta katsottuna. Silviaa voi käyttää paitsi riippuvalaisimena, myös pöytä- ja jalkavalaisimena. Vita Copenhagenin kaikki tuotteet on suunniteltu siten, että niiden kasaaminen kestää alle 15 minuuttia. Silvia mini on pakattu tyylikkääseen lahjapakkaukseen. Johtosarja myydään erikseen.Vita on…

 • Paikanvaraus

  Design by Grönlund Grenada Riippuvalaisin, valkoinen

  209,00

  Tuo tilaan raikkautta sekä tunnelmaa kauniilla kattovalaisimella.Kaunis valkoinen Design by Grönlund Grenada -riippuvalaisin sopii jokaiseen sisustukseen tämän yksinkertaisen muotoilun vuoksi. Sulavilla muodoillaan ja klassisella värillä Grenada hurmaa jokaisen. Valaisimessa on pitkä johto, jonka ansiosta voit laittaa sen roikkumaan itsellesi sopivalle korkeudelle. Ihanilla tammisilla yksityikohdilla varustettu riippuvalaisin sopii niin keittiöön kuin olohuoneeseen. Valikoimastamme löydät valaisimesta myös mustan version.

 • Paikanvaraus

  Decode Vessel-kattovalaisin suoralla alareunalla, harmaa

  429,90

  Tyylikästä muotoilua.Vessel-valaisin on suunniteltu erityisesti Plumen 001 -energiansäästölamppua varten. Inspiraationlähteenä on toiminut laiva lasipullossa; polttimo on koristeellisesti varjostimen sisällä.

 • Paikanvaraus

  Fritz Hansen Caravaggio P3 valaisin, mattavalkoinen

  629,00

  Valaisimen ripustusmekanismi on myös loppuun asti hiottu ja tyylitelty.Suunnitellessaan Caravaggio-valaisimia Cecilie Manzin ajatuksena oli luoda jotakin yksinkertaista, jonka muoto sopii niin pieniin kuin isoihinkin kattovalaisimiin. Caravaggion yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja ja myös ripustusmekanismin estetiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Vastakohtana varjostimen naisellisille muodoille, selkeän tyylikäs ripustusmekanismi tuo kokonaisuuteen hallittua maskuliinisuutta. Caravaggiolle on tunnusomaista suora valo ilman…

 • Paikanvaraus

  Normann Copenhagen pieni Bell valaisin, hiekka

  299,90

  Tanskalaista muotoilua.Normann Copenhagenin erittäin tyylikäs Bell-valaisin tuo nimensä mukaisesti mieleen kellon. Kaunis hiekan värinen valaisin tuo hetkessä lämpöä ja valoa sisustukseen.

 • Paikanvaraus

  Holmegaard Island kattovalaisin, opaali, 15,4 cm

  169,00

  Luo klassinen ilme kotiisi opaalinvalkoisilla pallovalaisimilla.Holmegaardin Island-lamppu on klassisen kaunis pallovalaisin. Se on valmistettu käsityönä ja se on todellinen kodin arvovalaisin. Kauniisti hehkuva valo tuo tunnelmaa kotiin tyylikkäästi ja hienostuneesti loistaen.

 • Koziol Stella M valaisin, valkoinen

  89,00

  Stella sopii olohuoneeseen tai vaikkapa eteiseen.Tässä on todellinen valaistuksen helmi! Stella-riippuvalaisimen pinta on syntynyt timanttileikkauksen avulla ja siksi sen kupu synnyttää hyvin viehättävän valon sekä upeat värin heijastukset. Tämä kattovalaisin on kuin hehkuva jalokivi tai loistava tähti. Tuo näyttävyyttä tilaan ja viimeistelee sisustuksen hienostuneeksi, kuten tyylikkään kattokruunun kuuluukin.

 • Koziol Reed valaisin, kirkas

  97,90

  Tämä kattovalaisin leikkii väreillä ja valolla.Silloin kun ei saa unta voi kuvitella itsensä vaikkapa Tyynenmeren saarelle, jossa palmupuut heiluttelevat hiljaa lehviään tuulessa. Reed-riippuvalaisimen ilmava ja kaunis muoto taittaa valoa kuin Etelänmeren rantapuut aurinkoa. Reedin muoto on raikas ja kodikas, tuoden silti kotiin ylellisen tuulahduksen ikimuistoisista matkoista. Tässä on todellista loistoa ja varjojen harmoniaa yhdessä paketissa.

 • Koziol Reed valaisin, valkoinen

  97,90

  Tässä on todellista loistoa ja varjojen harmoniaa yhdessä paketissa.Silloin kun ei saa unta voi kuvitella itsensä vaikkapa Tyynenmeren saarelle, jossa palmupuut heiluttelevat hiljaa lehviään tuulessa. Reed-riippuvalaisimen ilmava ja kaunis muoto taittaa valoa kuin Etelänmeren rantapuut aurinkoa. Reedin muoto on raikas ja kodikas, tuoden silti kotiin ylellisen tuulahduksen ikimuistoisista matkoista. Tämä kattovalaisin leikkii väreillä ja valolla.

 • Koziol Josephine Royal valaisin, harmaa

  239,90

  Huolimatta lampun suuresta koosta, näyttää tämä valaisin pehmeältä ja herkältä olematta kuitenkaan liian hauras.Design riippuvalaisin Josephine Royal on valmistettu Koziolin tehtaalla Saksassa. Loistokkaassa valaisimessa on kaksi Josephine valaisinta laitettu yhteen. Kaksikerrosvalaisin näyttää juhlavalta ja antaa upean valon. Josephine ammentaa voimansa muotoilusta syntyneestä kontrastista. Valaisin herättää muovisen kuvun eloon ja se säteilee kuin jalokivi.

 • Paikanvaraus

  Design by Grönlund Kimber 50 Riippuvalaisin, mattamusta

  279,00

  Mattamusta Kimber on moderni minimalistinen ja kauttaaltaan kaunis kokonaisuus.Hämmentävän hyvällä valoteholla varustetussa Kimber-valaisimessa on himmennettävä ominaisuus, jonka ansiosta voit luoda huoneeseen erilaista tunnelmaa aina tarvittaessa. Voit säätää kattovalaisimen myös juuri itsellesi sopivalle tasolle, sillä valaisimen johto on jopa 3 metriä pitkä. Kaunis valaisin on saatavana kolmessa eri värissä, tutustu ja tilaa itsellesi omaan sisustukseen sopiva…

 • Umage Silvia valaisin, valkoinen

  79,00

  Vita Copenhagenin upea artisokkavalaisin.Osista kätevästi koottava Vita Copenhagen Silvia-valaisin on tyylikäs sisustuselementti. Muotonsa ansiosta Silvia-valaisin ei häikäise mistään suunnasta katsottuna. Silviaa voi käyttää paitsi riippuvalaisimena, myös pöytä- ja jalkavalaisimena. Vita Copenhagenin kaikki tuotteet on suunniteltu siten, että niiden kasaaminen kestää alle 15 minuuttia. Silvia on pakattu tyylikkääseen lahjapakkaukseen. Johtosarja myydään erikseen.Vita on juuri vaihtamassa nimekseen…

 • Paikanvaraus

  Le Klint Swirl 3 medium, kupari

  559,00

  Kuparinen katseenkiinnittäjä.Øivind Slaatto otti inspiraatiota Swirl-valaisimia suunnitellessaan luonnosta sekä matemaattisista perusteista. Suunnittelija halusi saada valaisimissa Le Klintin uniikin taidon ja käsityös näkyvän selkeästi katsojalle, ja tässä hän on onnistunut erinomaisesti. Ylellinen kupari on näyttävä väri sisustuksessa.

 • Jieldé Augustin A360-kattovalaisin, valkoinen

  349,00

  Tilaa vaikka kerralla useampi kattovalaisin, niin saat lisättyä näyttävyyttä.Jieldé Augustin kattovalaisin. Vuonna 1950 ranskalainen Jean-Louis Domecq suunnitteli ensimmäisen Jieldé-valaisimen kyllästyttyään huonoon työvalaistukseen. Suunnittelun tuloksena syntyi juuri oikeanlainen ja tarpeisiin sopiva valaisin: yksinkertainen, kestävä ja nivelten ansiosta erilaisiin työpisteisiin soveltuva. Myöhemmin mallisto on laajentunut myös kattovalaisimiin ja nykyään Augustin -valaisinmallia saa useassa eri koossa.

 • Paikanvaraus

  Umage Silvia mini, harjattu teräs

  49,00

  Silvia valaisee kotisi kauniisti.Umage Silvia on moderni klassikko, joka sopii kotiin kuin kotiin. Silvia löytyy monessa eri värissä ja parissa eri koossa, joista voi valita itselleen mieluisimman.Johtosarja myydään erikseen.

 • Paikanvaraus

  Normann Copenhagen Norm 03 valaisin, L

  139,00

  Valaisin suodattaa ympärilleen jännittävän tunnelman.Norm 03 on koottava lampunvarjostin, joka muodostuu 39 osasta. Lampun linjakkaan yksinkertainen muoto tekee siitä täydellisen katseenkiinnitäjän. Kokoamiseen ei tarvita työkaluja eikä liimaa.

 • Paikanvaraus

  Le Klint 150 -riippuvalaisin, medium

  539,00

  Amanda Betzin taideteos.Arkkitehtuaalisen taidokkaasti veistetty taideteos jossa on puomuisia linjoja sekä hienoja väri efektejä.

 • Paikanvaraus

  Design by Grönlund Fame kattovalaisin, 109 cm

  269,90

  Ihanteellinen valaisin esimerkiksi ruokailuryhmän yläpuolelle.Design by Grönlund -mallistoon on yhdistetty merkin omien suunnittelijoiden sekä ulkomaisten suunnittelijoiden malleja.

 • Koziol Josephine M valaisin, valkoinen

  97,90

  Koziol Josephine valaisimet tuovat kimaltelevaa ja miellyttävää valoa kotiisi.Josephine lamput loistavat monissa upeissa väreissä. Josephinella loihdittu valaistus loistaa kuin kristalli, lampun kuvussa olevien tyylirakojen ansiosta. Josephinessa toistuu ajaton tyylikkyys ja aistillinen tyyli. Josephine-valaisimen kaareva muotoilu edesauttaa valon läpivirtaamista kuvun läpi kauniisti säkenöiden. Design riippuvalaisin Josephine M on valmistettu Koziolin tehtaalla Saksassa.

 • Paikanvaraus

  Umage Silvia valaisin, harjattu messinki

  89,00

  Moderni klassikko, joka sopii kotiin kuin kotiin.Osista kätevästi koottava Vita Copenhagenin Silvia-valaisin on tyylikäs sisustuselementti. Muotonsa ansiosta Silvia-valaisin ei häikäise mistään suunnasta katsottuna. Silviaa voi käyttää paitsi riippuvalaisimena, myös pöytä- ja jalkavalaisimena. Vita Copenhagenin kaikki tuotteet on suunniteltu siten, että niiden kasaaminen kestää alle 15 minuuttia. Silvia on pakattu tyylikkääseen lahjapakkaukseen. Johtosarja myydään erikseen.Vita on…

 • Paikanvaraus

  Le Klint 157 Suuri

  395,00

  Andreas Hansenin vuonna 1965 suunnittelema lamppu.Andreas Hansenin suunnittelema valaisin yhdistää tyyliä ja graafista muotoa. Valaisin on suunniteltu niin, että sitä voidaan pitää alhaalla sekä ylhäällä, eikä se häikäise katselijan silmiä. Valaisin on upea ja tyylikäs ja sopii jokaiseen tilaan.

 • Paikanvaraus

  Fritz Hansen Caravaggio P1 valaisin, mattavalkoinen

  239,00

  Mattaviimeistelty valaisin tuo lämpimän ja kotoisan tunnelman tilaan kuin tilaan.Suunnitellessaan Caravaggio-valaisimia Cecilie Manzin ajatuksena oli luoda jotakin yksinkertaista, jonka muoto sopii niin pieniin kuin isoihinkin kattovalaisimiin. Caravaggion yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja ja myös ripustusmekanismin estetiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Vastakohtana varjostimen naisellisille muodoille, selkeän tyylikäs ripustusmekanismi tuo kokonaisuuteen hallittua maskuliinisuutta. Caravaggiolle on tunnusomaista suora valo…

 • Paikanvaraus

  Le Klint Swirl 2 riippuvalaisin, small hopea

  459,00

  Metallisen värinen riippuvalaisin tuo ryhtiä sisustukseen.Øivind Slaatto otti inspiraatiota Swirl sarjaan luonnosta sekä matemaattisista perusteista. Hän halusi Le Klintin taidon ja käsityön näkyvän.

 • Paikanvaraus

  Design by Frandsen Concrete kattovalaisin

  199,90

  Kepeän kaunis kattovalaisin.Concreta kattovalaisin tuo valoa ja kepeyttä jo designillaan sisustukseesi.

 • Paikanvaraus

  Le Klint Heart Riippuvalaisin, XS valkoinen

  119,00

  Sydäntä lämmittävän kaunis valaisin.Le Klint sydänvalaisin on tehty samoista korkealaatuisista materiaaleista kuin maailmankuulut Le Klint -lampunvarjostimet. Valkoinen johto sekä LED-lamppu kuuluvat pakettiin.

 • Paikanvaraus

  Fritz Hansen Calabash P2 valaisin, kulta

  325,90

  Valaisin on saanut nimensä kurpitsalta.Lightyearsin Calabash-valaisin on saanut inspiraation muotoonsa Calabash-kurpitsalta. Sateenkaarenvärejä taittava, kromilakattu alumiinivalaisin tuo kauniin pyöreällä muodollaan kotiisi valoa ja tunnelmaa. Valaisin sopii mainiosti niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin ja se näyttää erityisen upealta ryhmiin sommiteltuna. Calabash on saatavana neljässä eri värissä ja jokainen väri kolmessa eri koossa.

 • Fritz Hansen Caravaggio P3 valaisin, musta

  549,00

  Caravagio-vakaisimet hurmaavat näyttävän naisellisella muotoilullaan.Suunnitellessaan Caravaggio-valaisimia Cecilie Manzin ajatuksena oli luoda jotakin yksinkertaista. Caravaggion yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja ja myös ripustusmekanismin estetiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Vastakohtana varjostimen naisellisille muodoille, selkeän tyylikäs ripustusmekanismi tuo kokonaisuuteen hallittua maskuliinisuutta. Caravaggio P3 -valaisimen varjostin on tehty korkeakiiltoisella maalilla maalatusta teräksestä ja se ehkäisee häikäisyä ripustuskorkeudesta riippumatta. Caravaggiolle on…

 • Paikanvaraus

  Fritz Hansen Calabash P3 valaisin, punainen

  585,90

  Valaisin toimii huoneen katseenvangitsijana kiiltäväksi lakatun kromipintansa ja kauniiden väriensä ansiosta.Lightyearsin Calabash-valaisin on saanut inspiraation muotoonsa Calabash-kurpitsalta. Sateenkaarenvärejä taittava, kromilakattu alumiinivalaisin tuo kauniin pyöreällä muodollaan kotiisi valoa ja tunnelmaa. Valaisin sopii mainiosti niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin ja se näyttää erityisen upealta ryhmiin sommiteltuna. Calabash on saatavana neljässä eri värissä ja jokainen väri kolmessa eri…

 • Paikanvaraus

  Le Klint Swirl 3 Kattovalaisin, small kupari

  529,00

  Täydennä kuparin värisellä valaisimella maanläheinen sisustuksesi.Øivind Slaatto otti inspiraatiota Swirl sarjaan luonnosta sekä matemaattisista perusteista. Hän halusi Le Klintin taidon ja käsityön näkyvän.

 • Paikanvaraus

  Design By Grönlund Meukow Riippuvalaisin, messinki/samppanjalasi

  179,00

  Riippuvalaisimen samppanjanvärinen lasi on tyylikäs ja luo lämpimän tunnelman.Design By Grönlund Meukow -riippuvalaisin on Design By Grönlund -lasivalaisimien uusi lisäys. Valaisin heijastaa lampun valoa koko tilaan kauniin kimaltelevan lasikuvun läpi valloittaen kaikkien huomion. Valitse valaisimen polttimo huolella, sillä se kuluttaa kuvun alla myös valaisinta ollessaan pois päältä. Asenna Meukow -riippuvalaisin helposti kattoon koukkukiinnityksen ja valaisinpistotulpan ansiosta.Suomalainen perheyritys…

 • Paikanvaraus

  Le Klint Heart Riippuvalaisin, large valkoinen

  219,90

  Sydän, joka säteilee hyvää oloa ja rakkautta.Le Klint sydänvalaisin on tehty samoista korkealaatuisista materiaaleista kuin maailmankuulut LE KLINT – lampunvarjostimet. Sähköjohto sekä energiansäästölamppu kuuluvat pakettiin.

 • Fritz Hansen Caravaggio P1 valaisin, matta tummanharmaa

  159,00

  Valaisin on valmistettu mattalakatusta teräksestä.Suunnitellessaan Caravaggio-valaisimia Cecilie Manzin ajatuksena oli luoda jotakin yksinkertaista, jonka muoto sopii niin pieniin kuin isoihinkin kattovalaisimiin. Caravaggion yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja ja myös ripustusmekanismin estetiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Vastakohtana varjostimen naisellisille muodoille, selkeän tyylikäs ripustusmekanismi tuo kokonaisuuteen hallittua maskuliinisuutta. Caravaggiolle on tunnusomaista suora valo ilman häikäisyä; samalla varjostimen avoin…

 • Paikanvaraus

  Design by Grönlund Firenze kristalliplafondi, 30 cm

  379,00

  Kaunis kristalliplafondi tuo arvokkuutta sisustukseen.Design by Grönlund -mallistoon on yhdistetty merkin omien suunnittelijoiden sekä ulkomaisten suunnittelijoiden malleja.

 • Fritz Hansen Caravaggio P1 valaisin, matta vaaleanharmaa

  239,00

  Caravaggio edustaa yksinkertaista, pehmeää ja ajatonta designia.Suunnitellessaan Caravaggio-valaisimia Cecilie Manzin ajatuksena oli luoda jotakin yksinkertaista, jonka muoto sopii niin pieniin kuin isoihinkin kattovalaisimiin. Caravaggion yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja ja myös ripustusmekanismin estetiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Vastakohtana varjostimen naisellisille muodoille, selkeän tyylikäs ripustusmekanismi tuo kokonaisuuteen hallittua maskuliinisuutta. Caravaggiolle on tunnusomaista suora valo ilman häikäisyä; samalla…

 • Paikanvaraus

  Design by Grönlund Copenhagen kristallikattovalaisin 54 cm

  829,00

  Näyttävä Design by Grönlund -valaisin.Copenhagen -kristallikattovalaisin häikäisee mustan kromin ja savunvärisen kristallin kaudeudella. Sarjaan kuuluu myös monia muita moderneja kristallivalaisimia.Design by Grönlund -mallistoon kokonaisuudessaan on yhdistetty Grönlund Design Teamin sekä ulkomaisten suunnittelijoiden suunnittelemia malleja.

 • Paikanvaraus

  Le Klint Swirl 1 riippuvalaisin, medium valkoinen

  509,00

  Swirl omaa tyylikkään, spiraalimaisen muotoilun.Øivind Slaatton suunnittelema Swirl-valaisin edustaa Le Klintin perinteistä skandinaavisen selkeää muotokieltä, mutta tuo mukanaan myös jotain uutta. Spiraalinmuotoisten paneelien ansiosta valaisin ei häikäise ja on samalla esteettisesti hyvin kaunis. Varjostimen kevyt ja kierteinen muoto luo hyvin miellyttävän valaistuksen ja se sopii moniin eri valaistustarpeisiin. Varjostimen kierre sulkeutuu kauniisti valaisimen alaosssa, joten…

 • Paikanvaraus

  Design by Grönlund Layer 60 Riippuvalaisin, mattamusta

  599,00

  Grönlundin suosittu Layer-riippuvalaisin hurmaa kauniilla designilla sekä keveydellään.Design by Grönlund Layer -LED-riippuvalaisin on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella nerokas ja tyylikkään eleetön valaisin ja se sopii mihin tahansa tilaan. Moderni ja todella laadukas design-valaisin koostuu vaijereiden varassa riippuvasta renkaasta. Kaunista valoa on mahdollista himmentää halutulla tavalla TRIAC-himmentimellä.

 • Paikanvaraus

  Design by Frandsen Concrete 2 -kattovalaisin

  239,00

  Yhdistä ryhdikäs sementti sisustuksessa muihin materiaaleihin ja tuo kotiin vaihtelua.Design by Frandsenin Concrete 2 -kattovalaisin sopii sisustukseen kuin sisustukseen. Trendikäs sementti tuo särmää skandinaaviseen tyyliin ja tuo vastapainoa muille materiaaleille.

 • Paikanvaraus

  Design by Grönlund Glass 3 LED kattovalaisin

  163,90

  LED-valot säästävät energiaa.Monikäyttöinen valaisin sopii kodin jokaiseen tilaan.

 • Paikanvaraus

  Design by Grönlund Basic-kattoplafondi, 45 cm

  199,00

  Valaise tyylikkäästi.Yksinkertaisen tyylikäs kattoplafondi. Plafondin halkaisija on 45 cm.Design by Grönlund -mallisto yhdistää omien suunnittelijoidensa sekä ulkomaisten suunnittelijoiden malleja.

 • Koziol Stella S valaisin, punainen

  53,90

  Design-riippuvalaisin Stella S on valmistettu Koziolin tehtaalla Saksassa.Tässä on todellinen valaistuksen helmi! Stella-riippuvalaisimen pinta on syntynyt timanttileikkauksen avulla ja siksi sen kupu synnyttää hyvin viehättävän valon sekä upeat värin heijastukset. Tämä kattovalaisin on kuin hehkuva jalokivi tai loistava tähti. Tuo näyttävyyttä tilaan ja viimeistelee sisustuksen hienostuneeksi, kuten tyylikkään kattokruunun kuuluukin.

 • Paikanvaraus

  Normann Copenhagen Norm 12 valaisin, XL

  129,00

  Kasvilta muotonsa saanut valaisin on upea katseenkiinnittäjä.Simon Karkovin suunnittelema Norm 12 -valaisin on saanut nimensä suunnitteluvuodesta, 2012. Karkov on saanut inspiraation luonnosta ja kasveista, ja se näkyy selvästi valaisimen kasvimaisessa muodossa. Valo suodattuu kauniisti varjostimen läpi, eikä häikäise. Ajaton muotokieli sopii monenlaisiin sisustuksiin. Huom: Johtosarja myydään erikseen.