Seinäkellot

 • Mondaine seinäkello 25 cm

  239,00

  Legendaarinen seinäkelloklassikkoLegendaarinen klassikko edustaa tyyliä ja designia parhaimmillaan.Kotiin, toimistoon, ravintoloihin etc.

 • Koziol PI:P Seinäkello, musta

  43,90

  Trendikäs seinäkello Koziolilta on näyttävä ja mielenkiintoinen katseenvangitsija kotiin.Tämä kello laittaa suorastaan taiteen liikkumaan, kun omaleimainen ajannäyttäjä liikuttaa viisareitaan tässä hetkessä. PI:P on erittäin suosittu saksalainen sarja, joka tunnetaan ympäri maailman.

 • Alessi Firenze Seinäkello, Valkoinen

  72,90

  Alessin seinäkello luo roomalaistunnelmaa kotiisi.Italialainen kello valkoisella taustalla sekä mustilla roomalaisilla numeroilla. Kello tuo sisustukseesi vintagehenkeä ja hienostuneisuutta.

 • Mondaine pöytä- ja seinäkello

  149,00

  Kaksi klassikkokelloa yhdessä.Kaksi kelloa yhdessä: legendaarinen Mondaine-tyyli, jota voi käyttää sekä pöytä- että seinäkellona. Lisänä vielä herätys sekä päivyri.

 • Arne Jacobsen Bankers seinäkello 16 cm, valkoinen

  170,90

  Ajattoman upea seinäkello Arne Jacobsenilta.Arne Jacobsen Bankers on kello jonka hän suunnitteli Tanskan kansallispankin rakennukselle 1971.Koneisto Rhytme, Japanese movement.

 • Arne Jacobsen City Hall seinäkello 21 cm, valkoinen

  259,00

  Koruton, yksinkertaisuudessaan todella tyylikäs seinäkello!Arne Jacobsen City Hall on kello jonka hän suunnitteli Rodovren kaupungintalolle 1956. Lasia, alumiiniumia.Koneisto Rhytme, Japanese movement.

 • Koziol Silk seinäkello, musta

  43,90

  Tyylikkään ilmava ja kevyt seinäkello Koziolilta.Koziolin Silk-sarjan seinäkello. Kevyt katseenvangitsija täydentämään sisustusta ja näyttämään aikaa tyylillä. Täydellinen itselle tai lahjaksi.

 • Paikanvaraus

  Yamazaki Rin Seinäkello, valkoinen

  67,90

  Yamazakin selkeästä kellotaulusta on vaivaton tarkistaa aika.Yksinkertaisen tyylikkäässä Rin-seinäkellossa on mattamaalattu teräskehys ja saarniviilutettu vaneritausta.  Toimii yhdellä AA-paristolla (myydään erikseen). Koneisto on miellyttävän hiljainen. Suunniteltu Japanissa.

 • Arne Jacobsen City Hall seinäkello 29 cm

  229,00

  Klassinen seinäkello Arne Jacobsenilta.Arne Jacobsen City Hall on kello, jonka hän suunnitteli Rødovren kaupungintalolle 1956. Ajalleen tyypillinen, minimalistinen design. Hiljainen ja tyylikäs – sopii kaikkiin koteihin.

 • Koziol Silk seinäkello, valkoinen

  43,90

  Tyylikäs ja ilmava seinäkello kertoo ajan ja toimii koristeena seinällä.Koziolin Silk-sarjan seinäkello. Kevyt katseenvangitsija täydentämään sisustusta ja näyttämään aikaa tyylillä. Täydellinen itselle tai lahjaksi.

 • Koziol PI:P Seinäkello, valkoinen

  43,90

  Eläinaiheinen seinäkello Koziolilta on upea yksityiskohta valkosävyiseen kotiin.Tämä kello tekee lintubongareista kellobongareita. Jos aika lentää niin tämä kello muistuttaa pitämään jalat tukevasti oksalla. PI:P on erittäin suosittu saksalainen sarja, joka tunnetaan ympäri maailman.

 • Arne Jacobsen Bankers seinäkello 21 cm, valkoinen

  197,90

  Tämä kello suunniteltiin alunperin Tanskan kansallispankkiin.Arne Jacobsen Bankers on kello jonka hän suunnitteli Tanskan kansallispankin rakennukselle 1971.Koneisto Rhytme, Japanese movement.

 • House Doctor Watch seinäkello

  49,90

  Tyylikäs kello viimeistelee sisustuksen.House Doctorin tyylikäs seinäkello sopii loistavasti skandinaaviseen minimalistiseen sisustukseen tuoden mukaan ripauksen tehdasmaisuutta. Kello on valmistettu betonista ja viisarit ovat kullanväriseksi maalattua alumiinia.

 • Arne Jacobsen Roman seinäkello 29 cm

  279,00

  Arne Jacobsenin klassikkokello.Arne Jacobsen Roman on kello jonka hän suunnitteli Aarhusin kaupungintalolle 1942. Kello on erittäin elegantti ja todellinen muotoiluklassikko. Arne Jacobsenin tapana oli suunnitella arkkitehtuurissa kaikki rakennuksesta, sisustukseen, huonekaluihin ja pienimpiinkin yksityiskohtiin – jota tämä kello siis edustaa.

 • Mondaine seinäkello 40 cm

  379,00

  Kunnon kokoinen laadukas seinäkello.Käytännöllinen ja tyylikäs Mondainen kello kotiin tai julkisiin tiloihin.Uusi suuri koko: 40 cm.