Kotimaiset joululahjat 

Tuetaan yhdessä tänä jouluna suomalaista yrittäjyyttä hankkimalla Suomessa valmistettuja tuotteita ja palveluja joululahjaksi. Tälle sivulle listaamme kotimaisia verkkokauppoja lyhyellä esittelyllä. 

Verkkokaupat voivat ottaa yhteyttä info(at)pikkuaitta.fi sähköpostiin, kertoen lyhyesti omasta kaupastaan ja valikoimastaan. Lähetämme teille 10€+alv laskun, jonka maksettua lisäämme kaupan listaukseen.  

Suomalaiset joululahjat netistä

Martinex –>>

Martinex on erityisen tunnettu monipuolisista Muumi-tuotteista, hurmaavan herkullisista tekstiilimallistoista sekä laajasta pelivalikoimasta. Martinex suunnittelee, valmistaa ja myy ihastuttavia, rakastettuja ja toimivia tuotteita, jotka tekevät arjesta viihtyisämpää, helpompaa ja hauskempaa. 

Partioaitta.fi –>>

Partioaitta on ulkoilun ja retkeilyn erikoisliike, joka on inspiroinut ihmisiä ulos jo vuodesta 1928. Yhdeksäntoista lämminhenkistä myymälää ja verkkokauppa palvelevat luonnossa liikkuvia ympäri Suomen. Tutustu valikoimissa oleviin kotimaisiin tuotteisiin verkkokaupassa.

Sannari.fi –>>

Sannari on kotimaisiin ekologisia tuotteita myyvä verkkokauppa. Valikoimaan kuuluu kosmetiikkaa, puhdistusaineita, sisustustuotteita jne. 

Weecos –>>

Weecos.com on kauppapaikka, joka kokoaa saman katon alle satoja ekologisesti ja eettisesti toimivia designmerkkejä Suomesta ja ulkomailta. Kaikki Weecosissa myytävät tuotteet on valmistettu ympäristöä, ihmisiä ja eläimiä kunnioittaen. Vastuullisten valintojen tekeminen Weecosissa on helppoa, sillä taustatyö on tehty puolestasi!

 

 

 

kotimainen joululahja