Valaisimet

Poimintoja uusista ja suosituista valaisimista eri verkkokaupoista. Etsi ja löydä kodin kaikki valaisimet netistä niin sisälle kuin ulos. Verkkokauppojen valikoimissa tuhansien valaisimien valikoima, joista valita teitä miellyttävät valaisimet.

Poimintoja valaisimista

Kattovalaisimet

Pöytävalaisimet

Seinävalaisimet

Valaisimet netistä

Valaisimia netissä myy monet sisustustuotteita myyvät verkkokaupat, mutta on myös pelkästään erilaisiin valaistustuotteisiin erikoistuneita verkkokauppoja.

Nettilamppu.fi >>

Nettilamppu.fi on Euroopan johtava valaisimien ja lamppujen verkkokauppa.

Meistä jokainen tarvitsee valoa niin yksityiselämässään kuin työpaikallaankin. Henkilökohtaiset vaatimukset täydelliselle valaistukselle eroavat kuitenkin hyvin paljon toisistaan, sillä esimerkiksi riittävä kirkkaus, valaisimen korkea käytettävyys ja tyylikäs muotoilu sekä valon luoma viihtyisyys ovat pitkälti makuasioita.

Valtava valikoimamme vastaa näihin yksilöllisiin vaatimuksiin. Asiakkaamme pääsevät valitsemaan suosikkituotteensa yli 30.000 valaisimen ja lampun joukosta, ja tilaus onnistuu kätevästi verkossa. Yli 99 euron ostokset toimitamme Suomeen toimituskuluitta, ja etukäteismaksun käyttäjät saavat vielä ylimääräisen 2 %:n alennuksen. Lisäksi asiakkaillemme on tarjolla erilaisia kampanjoita ja tarjouksia, joista parhaiden tarjousten metsästäjiä miellyttää varmasti eniten tarjoukset-kategoriamme, josta voi tehdä löytöjä jopa 60 %:n alennuksella.