Finnfeelings Leimu -kaulakoru tai RFID -suojattu korttikotelo Seiskan tilaajalle

Hyödynnä Seiskan kuuma kesätarjous! Nyt lehdet puoleen hintaan, 9 numeroa vain 25€! Kaupan päälle saat valitsemasi upean lahjan; valitse joko Finnfeelings Leimu -kaulakoru, arvo 79€ tai RFID -suojattu korttikotelo, arvo 39,90€.

Tilaa nyt 9 nroa VAIN 25€ + lahja. Valitse kaupan päälle joko Leimu -kaulakoru (arvo 79€) tai RFID -korttikotelo (arvo 39,90€)!

Finnfeelings Leimu -kaulakoru, arvo 79€
Finnfeelings Leimu -korun on suunnitellut useita huippusuosittuja sormussarjojakin Kohinoorille suunnitellut Sami Laatikainen. Kaunis koru on valmistettu hopeasta ja sen halkaisija on 16mm.

RFID -suojattu korttikotelo
Tyylikäs ja nahkainen RFID -suojattu korttikotelo, jossa on tilaa korteille ja käteiselle. Kevyt ja kompakti RFID -korttikotelo estää luottokorttien ja henkilökorttien kopioinnin.

Seiska paljastaa mitä tapahtui ja kenelle niin kotimaassa kuin ulkomailla. Tuhti Seiska ilahduttaa taatusti koko perhettä ja samalla saat Suomen parhaimman TV-lehden Filmioppaineen ja juonipaljastuksineen!

Vaskooli-mitali Lemmenjoen kultahipuilla

Vuoden 1868 Lapin kultaryntäyksen kunniaksi Suomen Monetan lyöttämä juhlamitali on tuonut maahamme uuden kiihkeän kultakuumeen. Varmista oma valtauksesi saman tien!

Tilaa juhlavuoden mitali, johon on istutettu aitoa Lemmenjoen kultaa!

Lapin kultaryntäys 150 vuotta -juhlamitali on muotoiltu vaskoolin tapaan koveraksi ja siinä on valmiiksi istutettuna aitoa kultaa – suoraan Lemmenjoelta, Lapin legendaarisilta kultamailta. Kun toimit heti, saat uutuuden 9,95 eurolla + toimituskulut 4,95 euroa.

Keittiötarvikesetti: vihannessorvi, veitsi ja kuorimaveitsi tilaajalahjaksi

Hyödynnä nyt Kunto Plussan erikoistarjous ja tilaa 3 numeroa vain hintaan 14,90€! Tilaajalahjaksi saat kätevän keittiötarvikesetin (arvo 49€). Pakettiin kuuluu vihannessorvi, kuorimaveitsi ja vihannesveitsi – näiden kolmen keittiötarvikkeen avulla voit loihtia vihanneksista terveellisiä ja maukkaita ruokia.

Nappaa 3 numeroa Kunto Plussaa vain 14,90€ ja saa keittiätarvikesetti lahjaksi

Kunto Plussan tilaajana saat lisäksi rajoittamattoman lukuoikeuden KUNTO PLUS -lehtiin Wype-sovelluksella, 3 viikon käyttöoikeuden Fooddiary.fi-ruokapäiväkirjaan veloituksetta, 5 päivän menut ilmaiseksi Terveellistä ruokaa 5 päivää -reseptisovelluksella sekä Digiliitteen: terveellistä ruokaa alle puolessa tunnissa

Prym-puikkosetti nyt lahjaksi Suuren Käsityön tilaajalle

Tilaa nyt uudistunut Suuri Käsityö -lehti kesäiseen tarjoushintaan ja saat monipuoliset ja trendikkäät käsityöohjeet suoraan kotiisi!

Katso heti upea lahjavalikoima ja tilaa omasi

Suuri Käsityö on Suomen runsain ja monipuolisin käsityölehti, joka sisältää aina vähintään 60 ohjetta: mukana niin neulaus-, virkkaus-, askartelu- ja tuunausohjeita kuin ompeluohjeitakin. Mukana myös kaava-arkkeja! Ohjeet on suunniteltu kaikenkokoisille, ja ohjemallisto on todella laaja: ohjeita mm. arki- ja työvaatteisiin, trendikkäisiin juhla-asuihin ja käytännöllisiin vapaa-ajan vaatteisiin.

Nappaa Suuri Käsityö kesän tarjouksella 4 kk (4 numeroa) vain 29 € (norm.48 €)! Lisäksi voit valita lahjaksi uuden sukupolven Prym-puikkosetin, supersuositun Rakas Villasukka –kirjan ja bambuiset puikot tai 1 kk (1 numeron) lisää pituutta tilaukseesi!

Tilaukseen sisältyy pääsy Digilehdet-palveluun, jossa on luettavissa tilaamasi lehden ja toisen valinnaisen lehden vuosikerrat.

Tilaa Suuri Käsityö ja valitsemasi lahja tästä

Tilaa Kodin Kuvalehti ja voita Opa Muurikan Mehu-Liisa!

Tilaa UUDISTUNUT Kodin Kuvalehti alkaen 6 numeroa (3 kk) vain 29 € (norm. 50 €)! Hintaedun lisäksi saat valitsemasi lahjan: Finlaysonin Mukula-kuosisen pöytäliinan, arvo 41,90 €, Eero Aarnion Poni –tarjotinsetin, arvo 30,00 €, Hamam-pyyhkeen, arvo 34,50 € tai 2 numeroa (1 kk) lisää pituutta tilaukseesi!

Kodin Kuvalehti on raikastanut ilmettä, aloittanut uuden, voimaannuttavien tarinoiden juttusarjan ja lisännyt leivonta- ja ruokaideoita sekä ammattilaisilta että kotikokeilta.

Tartu Kodin Kuvalehden huipputarjoukseen ja nappaa valitsemasi tilaajalahja

Tilaajana saat käyttöösi myös Digilehdet-palvelun, jossa ispiroiva kesälukeminen kulkee aina mukanasi.

Tilaamalla osallistut Opa Muurikan alkuperäisten Mehu-Liisa mehustimien arvontaan.

Hyödynnä kesätarjouksemme ja tule mukaan!

Clark – Seuraa talouttasi kätevästi ja ansaitse bonusta

Laskujen maksu ei koskaa ole ollut näin helppoa!

Rekisteröidy nyt Clarkin käyttäjäksi koodilla TULEVAISUUS, niin saat 5 euron rekisteröitymisbonuksen ja samalla osallistut kilpailuun, jossa voit voittaa Samsung S8 puhelimen.

Clark on palvelu, joka mahdollistaa laskujen helpon hallinnoimisen. Palvelun avulla voit vastaanottaa laskusi keskitetysti yhteen paikkaan ja hyötyä palvelun lukuisista eduista, kuten automaattisista eräpäivämuistutuksista, arkistoinnista, tilastoista ja helposta mobiilisovelluksesta.

Parasta Clarkissa on että voit jopa tienata rahaa yksinkertaisesti vain vastaanottamalla laskusi! Bonusta kertyy mm.:

· laskujen vastaanottamisesta

· palvelun suosittelemisesta

· verkkokauppaostoksista

Bonus kertyy automaattisesti Clark-tilille, josta voit siirtää sen rahana omalle pankkitilillesi. Laskujen hallinta ei ole koskaan ollut hauskempaa!

Rekisteröidy nyt ja saat 5 euron arvosta liittymisbonusta koodilla TULEVAISUUS ja osallistut samalla Samsung S8 puhelimen arvontaan. Kilpailu päättyy 31.8.2018

Lue lisää ja liity maksutta Clarkiin tästä