Lumilingot

Lumilingot netistä*, valittavana on erikokoisia lumilingoja joista valita sopiva pihan koon ja tarpeiden mukaan. Tässä poimintoja muutaman verkkokaupan valikoimasta, klikkaamalla kauppaan pääset tutustumaan tarkemmin kyseiseen linkoon! 

 

 

Muita pihatyökaluja

Netistä löytyy myös muita pihatyökaluja, kuten halkomakoneet, sirkkelit, ruohonleikkurit jne. Tässä muutamia poimintoja muista tuotteista.

 

 

* Täällä vain osa verkkokauppojen valikoimista. On myös mahdollista että täällä näkyy myös tällä hetkellä loppuunmyytyjä malleja, mutta kysymällä linkoja verkkokaupoista saa tiedon onko mahdollista vielä saada. 

 

Lumilingot

Muutamia huomioita ennen lumilingon ostamista eli vaikka naapuri ostaakin ison vehkeen, välttämättä sinun ei tarvi sellaista hankkia. Omat tarpeet määrittelee millainen kannattaa hankkia, kuinka paljon puhdistettavaa aluetta on, paljonko lunta kertyy ja millainen on puhdistettavan alueen pohja.

Pienimmät lumilingot on tarkoitettu kulkuteiden puhtaana pitoon, tavallaan lumikolan korvikkeiksi. Tehokkaammilla lingoilla puhdistaa lumet teiltä ja pihoilta. 

Tavallisiin tarkoituksiin riittää 60–70 sentin työleveys. Isojen linkojen työleveys on noin metri. Jotta työt sujuisivat, kannattaa hankkia mieluummin hiukan liian tehokas kuin tehoton kone.

 

lumilingot