Puutarhakalusteet 

Tutustu ja löydä puutarhakalusteet netistä vaivattomasti koti sohvalta.  Vertaile erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin sopivat kalusteet ulkokäyttöön useista verkkokaupoista.

*Sivustolla on myös tuotteita, joita ei enää välttämättä ole saatavilla. Varmista saatavuus klikkaamalla verkkokauppaan, samalla näet myös mahdolliset korvaavat tuotteet.

Verkkokauppojen valikoimissa on useiden satojen tuotteiden valikoima kalusteita pihaan ja puutarhaan. Täällä vain poimintoja tuotteista verkkokauppojen valikoimista.
Netistä löytyy kalusteiden lisäksi muut pihan ja puutarhan hoitoon tarvittavat välineet ja tuotteet. Tutustu pihan ja puutarhan tuotteisiin.

 

Puutarhakalusteet netistä 

Edellä oli poimintoja verkkokaupoissa tällä hetkellä tai aikaisemmin myynnissä olleista puutarhakalusteista. Lopuksi listaa verkkokaupoista, joista löytyy puutarhakalusteita muutamista tuotteista aina satoihin tuotteisiin. Ostaessa kalusteita niin ulos kuin sisään, kannattaa huomioida että monet ovat tilaustuotteita ja toimitusajat voivat olla useita viikkoja. 

Finnish Design Shop –>

Finnish Design Shop perustettiin vuonna 2004 rakkaudesta suomalaiseen ja skandinaaviseen muotoiluun. Tänään Finnish Design Shop on maailman suurin suomalaista designia myyvä verkkokauppa.

Grillikauppa –>

Grillikaupasta löydät grillaamiseen sekä kotiin ja vapaa-aika an liittyviä tuotteita. Toimitukset ympäri Suomea ja halutessaan myös ulkomaille.

Homeroom –>

Homeroom on Ellos Groupin uusi huonekalujen ja kodinsisustuksen verkkokauppa. Trendejä, perinteitä ja laatua – aina hyvään hintaan.

Made in Finland Shop ->

Made in Finland Shop on Suomessa valmistettujen huonekalujen, kodinsisustuksen ja käyttötuotteiden verkkokauppa. Löydät laajasta valikoimistamme suomalaisten käsityöammattilaisten valmistamia kodin ja pihan sisutustuotteita ja kalusteita.

On24.fi –>

On24.fi on sisustustavaratalo, jonka valikoimaan kuuluu mm. huonekalut, kodinkoneet ja muut sisutustuotteet.Lisäksi On24.fi myy myös kauneustuotteita ja lemmikeille suunnattuja tuotteita.

Puutarhakalusteet netistä