Aterimet

 • Hive-teelusikka

  6,90

  Modernin tyylikäs hive on italialaisen aterinvalmistaja pinti inoxin uusi mallisto. Aterimet on valmistettu mattapintaisesta, 18/10 ruostumattomasta teräksestä. Kahvan materiaali on kestävää abs-muovia.

 • Carelia-veitsi 2 kpl

  30,90

  Hienostuneet ja klassisen tyylikkäät carelia-aterimet sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Materiaali on konepesunkestävää ruostumatonta terästä.

 • Artik-ruokaveitsi

  18,90

  Iittalan artik-sarjassa on hauskoja yksityiskohtia: kiiltävä pinta, kahvan ovaali muoto ja viistot haarukan piikit maustavat yksinkertaisen tyylikkäät aterimet. Sarjan tuotteet ovat konepesunkestävää ruostumatonta terästä.

 • Muumipeikko & haisuli -aterinsetti vauvalle

  33,90

  Viehättävää ensisettiä koristavat muumipeikko ja haisuli. Settiin kuuluu lusikka ja haarukka. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut muumi-tuotteet ovat konepesunkestäviä.

 • Diamante aterinsetti 24 osaa

  441,90

  Ekslusiivinen italialainen muotoilu ja kaunis dimanttikuvio kahvassa diamante-sarjasta hienostuneen klassikon. Aterinsetti sisältää kuusi ruokahaarukkaa, kuusi ruokaveistä, kuusi ruokalusikkaa ja kuusi kahvilusikkaa. Konepesunkestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä.

 • Lion Sabatier Licorne pihviveitset, taottu 4 kpl

  189,00

  Laadukkaat ranskalaiset pihviveitset.Nautinnollisen pihvikokemuksen kruunaa laadukas, taottu pihviveitsi, jolla leikkaaminen sujuu vaivattomasti. Sabatier-pihviveitsi istuu kädessä tasapainoisesti. Veitsi on laadukasta ruostumatonta terästä Suosittelemme veitsille käsinpesua. Setissä on neljä pihviveistä tyylikkäässä pakkauksessa. Lion Sabatier -laatutuotteilla on viiden vuoden takuu.

 • Stile by pininfarina-jälkiruokaveitsi

  25,90

  Kuuluisan italialaisen automuotoilijan pininfarinan suunnittelema stile-sarja on sekä ajaton että moderni. Good design award 2019 ja red dot award 2018 -voittaja. Jälkiruokaveitsen materiaali on konepesunkestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä. Pininfarina on ollut keskeisesti vaikuttamassa maailman yleisesti kauneimpina pidettyjen autojen muotoiluun. Yrityksen pitkäaikaisin asiakas on ollut ferrari, mutta pininfarina on muotoillut malleja myös kaikille muille johtaville…

 • Palladium-espressolusikka

  2,90

  Tyylikkäällä espressolusikalla viimeistelet kahvihetken kattauksen. Materiaali on konepestävää ruostumatonta terästä.

 • Katja aterinsetti 24 osaa

  417,90

  Moderni ja ennakkoluuloton design tekee tästä aterinsetistä ehdottoman must-have:n kotiisi! trendikäs aterinsetti sisältää kuusi ruokahaarukkaa, kuusi ruokaveistä, kuusi ruokalusikkaa ja kuusi kahvilusikkaa. Konepesunkestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä. Design by architect katja bremkamp.

 • Hackman Savonia Aterimet lahjapakkaus 24-osainen

  119,00

  Savonia-aterimet sopivat niin juhlaan kuin arkeen, mutta ansaitsevat kunniapaikan keittiössä!Savonia näyttää, kuinka hyvä muotoilu kestää aikaa. Saksalaisen Adolf Babelin suunnittelemasta, maailman myydyimmästä aterinsarjasta on jo muodostunut alansa standardi – joka ansaitsee tulla nähdyksi uusin silmin. Valmistettu kiiltävästä ruostumattomasta teräksestä.

 • Carelia-teelusikka 2 kpl

  14,90

  Hienostuneet ja klassisen tyylikkäät carelia-aterimet sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Materiaali on konepesunkestävää ruostumatonta terästä.

 • Iittala Piano Aterimet lahjapakkaus 24-osainen

  559,00

  Aterinsarja yhdeltä 1900-luvun merkittävämmältä arkkitehdiltä.Pianon aistillinen muoto alkaa kosketuksesta. Materiaalin viimeistely ja muodon harmonia saavat esineet tuntumaan intuitiivisesti tutuilta. Pianon pehmeät linjat tuntuvat luontevalta kädessä ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut aterimet ovat miellyttäviä ja kestäviä käyttää.

 • Policarbonato-aterinsetti 24 osaa

  149,90

  Mepran kestomuovilasit ja -astiat on valmistettu polykarbonaatista, mikä on erittäin kestävä ja kirkas kuin oikea lasi. Policarbonato-tuotteet sietävät niin kylmiä kuin kuumiakin juotavia ja ne ovat konepesunkestäviä. Kaikissa policarbonato-tuotteissa on kahdeksan eleganttia värivaihtoehtoa ja ne ovat oiva vaihtoehto ulkoilmakäyttöön paikkoihin missä ollaan paljain jaloin – ne eivät mene sirpaleiksi!policarbonato-aterinsetti sisältää 6 ruokahaarukkaa, 6 ruokaveistä, 6…

 • Oscar-aterinsetti 30 osaa

  175,00

  Villeroy & bochin tyylikkäästi muotoilluissa oscar-aterimissa on klassisen kauniit, pyöristetyt kahvat. Setti sisältää 6 ruokahaarukkaa, 6 ruokaveistä, 6 ruokalusikkaa, 6 kahvilusikkaa ja 6 alku- ja jälkiruokahaarukkaa. Aterimet ovat ruostumatonta terästä ja kestävät konepesua.

 • Paikanvaraus

  Iittala Piano Kahvilusikka

  13,90

  Tyylikäs ja ajaton Piano-aterinsarja sopii juhlapöydän kattaukseen.Piano on moderni aterinsarja, jonka pehmeät linjat hivelevät silmää ja tuntuvat luontevalta kädessä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu aterinsarja on yhtä miellyttävä käyttää kuin omistaa. Ajattoman ainutlaatuinen muotoilu sopii mainiosti yhdistettäväksi monen tyylisiin tarjoiluastioihin.

 • Bavaria aterinsetti 24 osaa

  562,90

  Elegantti ja klassinen italialainen muotoilu. Kaunis reunakuvio tekee bavaria-sarjasta hienostuneen klassikon. Aterinsetti sisältää kuusi ruokahaarukkaa, kuusi ruokaveistä, kuusi ruokalusikkaa ja kuusi kahvilusikkaa. Konepesunkestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä.

 • Policarbonato-aterinsetti 24 osaa

  149,90

  Mepran kestomuovilasit ja -astiat on valmistettu polykarbonaatista, mikä on erittäin kestävä ja kirkas kuin oikea lasi. Policarbonato-tuotteet sietävät niin kylmiä kuin kuumiakin juotavia ja ne ovat konepesunkestäviä. Kaikissa policarbonato-tuotteissa on kahdeksan eleganttia värivaihtoehtoa ja ne ovat oiva vaihtoehto ulkoilmakäyttöön paikkoihin missä ollaan paljain jaloin – ne eivät mene sirpaleiksi!policarbonato-aterinsetti sisältää 6 ruokahaarukkaa, 6 ruokaveistä, 6…

 • Stile by pininfarina-gourmetlusikka

  25,90

  Kuuluisan italialaisen automuotoilijan pininfarinan suunnittelema stile-sarja on sekä ajaton että moderni. Good design award 2019 ja red dot award 2018 -voittaja. Gourmetlusikan materiaali on konepesunkestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä. Gourmet-lusikka on tarkoitettu kastikkeellisten jälkiruokien ja kalaruokien syöntiin. Gourmet-lusikan alareuna on normaalia lusikkaa terävämpi ja litteampi, mikä mahdollistaa annoksen leikkaamisen ja kastikkeen ottamisen lusikkaan. Pininfarina on…

 • Brasilia-kahvilusikka

  2,90

  Kahvilusikka viimeistelee kattauksen ja on miellyttävä käteen. Materiaali on konepestävää, ruostumatonta terästä.

 • Evento-kahvilusikka 6kpl

  28,90

  Evento-kahvilusikka 6 kpl:n lahjapakkauksessa. Konepestävä materiaali on ruostumatonta terästä.

 • Epoque aterinsetti 24 osaa

  569,90

  Klassisen aristokraattinen design yhdistettynä taottuun pintaan tekee epoque -sarjasta ehdottoman best-sellerin jota arvostetaan ruokapöydissä maailmanlaajuisesti. Aterinsetti sisältää kuusi ruokahaarukkaa, kuusi ruokaveistä, kuusi ruokalusikkaa ja kuusi kahvilusikkaa. Konepesunkestävää korkealaatuista ruostumatonta ruostumatonta terästä.

 • Hungry as a bear -aterinsetti 4 osaa

  34,90

  Villeroy & bochin aterinsetti sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetun haarukan, veitsen, ruokalusikan ja jälkiruokalusikan. Aterimet on kuvioitu hauskalla eläinaiheella, joka tuo iloa lasten ruokailuhetkeen. Konepesu.

 • New wave -aterinsetti, 24 osaa

  349,00

  Ajattomaan tyyliin muotoilluissa aterimissa on ripaus modernia twistiä. Materiaali on kiiltävää ruostumatonta terästä. Settiin kuuluu 6 ruokahaarukkaa, 6 ruokaveistä, 6 ruokalusikkaa ja 6 kahvilusikkaa. Aterimet voi pestä astianpesukoneessa.

 • Vintage-jälkiruokaveitsi

  23,90

  Trendikkäillä italialaisilla vintage-aterimilla luot tyyliä kattaukseen. Muodikas antiikkitinapinta sopii niin klassiseen kuin moderniinkin kotiin. Jälkiruokaveitsen pituus on 204 mm. Materiaali on konepestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä.

 • Duke satin finish -aterimet, 24 osaa

  34,90

  Ajaton aterinsetti ruostumattomasta teräksestä. Aterimien pinta on himmeän satiinimaisesti hohtavaa. Sisältää: 6 veistä6 haarukkaa6 ruokalusikkaa6 teelusikkaa

 • Global Alkupalalusikka

  21,90

  Tyylikäs alkupalalusikka maisteluun ja jälkiruuille.Global sarjan Alkupalalusikka G-80 on viimeisin lahjaidea hänelle, joka rakastaa ruoanlaittoa, haluaa kokeilla erilaisia ruokia ja kutsua vieraita maistelemaan niitä. Lusikat sopivat erinomaisesti erilaisiin alkupaloihin, väliruokiin ja jälkiruokiin sekä osana jälkiruokavalikoimaa.

 • Stile by pininfarina-pihviveitsi

  34,50

  Kuuluisan italialaisen automuotoilijan pininfarinan suunnittelema stile-sarja on sekä ajaton että moderni. Good design award 2019 ja red dot award 2018 -voittaja. Pihviveitsen materiaali on konepesunkestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä. Pininfarina on ollut keskeisesti vaikuttamassa maailman yleisesti kauneimpina pidettyjen autojen muotoiluun. Yrityksen pitkäaikaisin asiakas on ollut ferrari, mutta pininfarina on muotoillut malleja myös kaikille muille johtaville…

 • Synthesis-pihviveitsi

  6,90

  Sahalaitainen terävä pihviveitsi viimeistelee kattauksen. Materiaali on konepestävää ruostumatonta terästä.

 • Due ice oro aterinsetti 24 osaa

  862,90

  Due on oodi italialaiselle modernille designille. Sen muotoilu lähenee täydellisyyttä eikä se kyllästytä koskaan! matta-kultainen due oro ice aterinsetti sisältää kuusi ruokahaarukkaa, kuusi ruokaveistä, kuusi ruokalusikkaa ja kuusi kahvilusikkaa. Materiaali on korkealaatuista suomalaista konepesunkestävää ruostumatonta terästä. Due on saatavilla klassisena ruostumattomana teräksenä ja mattapintaisena (ice), sekä matta kullan (oro ice), mustan kullan (oro nero), pronssin…

 • Pure-jälkiruokaveitsi

  15,50

  Pure-jälkiruokaveitsi kuuluu pascale naessensin seraxille suunnittelemaan astiasarjaan, johon kuuluu aterinten lisäksi erilaisia astioita ja keittiövälineitä. Luonnolliset materiaalit ja puhdaslinjainen muotokieli tuovat sarjan osiin ajattomuutta ja lämpöä.

 • Policarbonato-aterinsetti 24 osaa

  149,90

  Mepran kestomuovilasit ja -astiat on valmistettu polykarbonaatista, mikä on erittäin kestävä ja kirkas kuin oikea lasi. Policarbonato-tuotteet sietävät niin kylmiä kuin kuumiakin juotavia ja ne ovat konepesunkestäviä. Kaikissa policarbonato-tuotteissa on kahdeksan eleganttia värivaihtoehtoa ja ne ovat oiva vaihtoehto ulkoilmakäyttöön paikkoihin missä ollaan paljain jaloin – ne eivät mene sirpaleiksi!policarbonato-aterinsetti sisältää 6 ruokahaarukkaa, 6 ruokaveistä, 6…

 • Paikanvaraus

  Nordic aterimet 16-osainen teräs

  20,23

  Tyylikäs Nordic ateriasetti jokapäiväiseen kattaukseen. Setissä jokaista ruokailuvälinettä 4kpl. Ruokailuvälineiden mitat: veitsi 22,7cm, haarukka 20,6cm, lusikka 20,6cm ja teelusikka 14,5cm.

 • Hackman Muumi Lusikka, Niiskuneiti

  11,90

  Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lasten ruokalusikka.Lasten ruokalusikan pituus n. 17 cm. Kuvituksena ihana Niiskuneiti. Ruostumatonta terästä.

 • Lusikka 6 kpl

  24,90

  Kauniisti kuvioidut tokyo design studio -lusikat ovat mikroaaltouunin ja astianpesukoneen kestävää posliinia. Lusikan pituus on 13 cm.

 • Muumi ensilumi -lasten aterinsetti

  44,90

  Muumien seurassa herkutteluhetkestä tulee seikkailu. Muumi-aterimien muotoilussa on otettu huomioon erityisesti pienet käyttäjät, mutta ne sopivat hyvin myös isompiin käsiin. Settiin kuuluu talvisilla muumi-hahmoilla varustetut haarukka, veitsi, lusikka ja pikkulusikka. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut aterimet ovat konepesunkestäviä.

 • Happy as a bear -aterinsetti 4 osaa

  34,90

  Villeroy & bochin aterinsetti sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetun haarukan, veitsen, ruokalusikan ja jälkiruokalusikan. Aterimet on kuvioitu hauskalla eläinaiheella, joka tuo iloa lasten ruokailuhetkeen. Konepesu.

 • Magisso Spagettiotin 2-in-1, musta

  11,90

  Ennennäkemättömän monipuolinen ja tyylikäs spagettiotin.Magisson uudet 2 in 1 -keittiölastat ratkaisevat monta ongelmaa kerralla. Magisso-spagettiotin toimii myös lastana ja lisäksi se on varustettu 100 g spagettimitalla. Otin soveltuu erinomaisesti myös salaateille. Muita Magisson 2 in 1 -keittiölastoja ovat Magisso-lastalusikka ja Magisso-reikälasta. Voit säilyttää kaikkia Magisso-keittiölastoja kätevästi täysin litteinä, jolloin ne vievät vain vähän tilaa keittiösi…

 • Arabia Muumi Talvi lasten aterinsetti, 4 kpl

  34,90

  Muumiaterimissa esiintyvät Muumipappa, Muumimamma, Muumipeikko ja Pikku Myy.Arabian Muumi Talvi-sarjan lasten aterimissa on neljä eri hahmoa talvisissa touhuissa: Muumimamma, Muumipappa, Muumipeikko ja Pikku Myy. Tuotteet ovat ruostumatonta terästä.

 • Newmoon-aterinsetti, 24 osaa

  289,00

  Villeroy & boch newmoon-sarja tuo ripauksen kuun mystisyyttä kattaukseesi. Kuun viehkeydestä inspiraationsa saanut pelkistetty astiasarja luo puhtaita, hieman epäsymmetrisiä muotoja. Pakkaus sisältää 6 haarukkaa, 6 veistä, 6 lusikkaa ja 6 kahvilusikkaa. Ruostumatonta terästä 18/10.

 • Iittala Piano Ruokaveitsi

  17,90

  Materiaalin viimeistely ja muodon harmonia saavat esineet tuntumaan intuitiivisesti tutuilta.Pianon aistillinen muoto alkaa kosketuksesta. Pianon pehmeät linjat tuntuvat luontevalta kädessä ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut aterimet ovat miellyttäviä ja kestäviä käyttää.

 • Stoccolma-ruokalusikka

  10,50

  Moderni design, italialainen muotoilu. Ruokalusikan pituus on 204 mm. Konepesunkestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä.

 • Kreuzband septfontaines -jälkiruokaveitsi 204 mm

  34,90

  Aistikkaan ja empire-tyylisen kreuzband septfontaines -aterinsarjan aterimet on valmistettu ruostumattomasta ja konepesun kestävästä teräksestä. Jälkiruokaveitsen pituus on 204 mm.

 • Palladium-kahvilusikka

  2,90

  Tyylikkäällä kahvilusikalla viimeistelet kahvihetken kattauksen. Materiaali on konepestävää ruostumatonta terästä.

 • Americano-pihviveitsi

  27,90

  Ryhdikäs americano-pihviveitsi. Sahalaitaisen terävän pihviveitsen pituus on 250 mm. Materiaali on konepestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä.

 • Policarbonato-aterinsetti 24 osaa

  149,90

  Mepran kestomuovilasit ja -astiat on valmistettu polykarbonaatista, mikä on erittäin kestävä ja kirkas kuin oikea lasi. Policarbonato-tuotteet sietävät niin kylmiä kuin kuumiakin juotavia ja ne ovat konepesunkestäviä. Kaikissa policarbonato-tuotteissa on kahdeksan eleganttia värivaihtoehtoa ja ne ovat oiva vaihtoehto ulkoilmakäyttöön paikkoihin missä ollaan paljain jaloin – ne eivät mene sirpaleiksi!policarbonato-aterinsetti sisältää 6 ruokahaarukkaa, 6 ruokaveistä, 6…

 • Royal-teelusikka 4 kpl

  18,00

  Pip studion elegantit ja romanttiset royal-posliiniastiat ovat täynnä elämäniloa. Kuviointien vuoksi osat tulee pestä käsin. Astiat eivät kestä kuumennusta mikroaaltouunissa.

 • Pure-veitsi

  18,50

  Pure-veitsi kuuluu pascale naessensin seraxille suunnittelemaan astiasarjaan, johon kuuluu aterinten lisäksi erilaisia astioita ja keittiövälineitä. Luonnolliset materiaalit ja puhdaslinjainen muotokieli tuovat sarjan osiin ajattomuutta ja lämpöä.

 • Stoccolma-kahvilusikka

  5,90

  Moderni design, italialainen muotoilu. Kahvilusikan pituus on 135 mm. Konepesunkestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä.

 • Kreuzband septfontaines -ruokalusikka 206 mm

  23,90

  Aistikkaan ja empire-tyylisen kreuzband septfontaines -aterinsarjan aterimet on valmistettu ruostumattomasta ja konepesun kestävästä teräksestä. Ruokalusikan pituus on 206 mm.

 • Artik-ruokalusikka

  16,90

  Iittalan artik-sarjassa on hauskoja yksityiskohtia: kiiltävä pinta, kahvan ovaali muoto ja viistot haarukan piikit maustavat yksinkertaisen tyylikkäät aterimet. Sarjan tuotteet ovat konepesunkestävää ruostumatonta terästä.

 • Savonia- alku-/jälkiruokalusikka 6 kpl

  33,90

  Saksalaisen adolf babelin suunnitteleman savonia-sarjan tyylikkyys ja muotoilu kestävät aikaa. Pakkaus sisältää kuusi alku-/jälkiruokalusikkaa. Materiaali on konepesunkestävää ruostumatonta terästä.

 • Raffaello aterinsetti 24 osaa

  497,90

  Elegantti ja klassinen italialainen muotoilu. Kaunis reunakuvio tekee raffaello-sarjasta hienostuneen klassikon. Aterinsetti sisältää kuusi ruokahaarukkaa, kuusi ruokaveistä, kuusi ruokalusikkaa ja kuusi kahvilusikkaa. Konepesunkestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä.

 • Natura frozen aterinsetti 24 osaa

  199,90

  Natura frozen aterinsetin aterimien kahvat on viimeistelty metallinhohtoisella jäähilemäisellä erikoispinnoitteella. Aterimien yläosat ovat kiiltävää ruostumatonta terästä. Aterinsetti sisältää kuusi ruokahaarukkaa, kuusi ruokaveistä, kuusi ruokalusikkaa ja kuusi kahvilusikkaa. Materiaali on korkealaatuista suomalaista konepesunkestävää ruostumatonta terästä.

 • Artik-alku-/jälkiruokaveitsi

  17,90

  Iittalan artik-sarjassa on hauskoja yksityiskohtia: kiiltävä pinta, kahvan ovaali muoto ja viistot haarukan piikit maustavat yksinkertaisen tyylikkäät aterimet. Sarjan tuotteet ovat konepesunkestävää ruostumatonta terästä.

 • Muumipeikko-kahvilusikka

  12,90

  Muumien seurassa herkutteluhetkestä tulee seikkailu. Kahvilusikkaa koristaa kaikille tuttu muumipeikko. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut muumi-tuotteet ovat konepesunkestäviä.

 • Vintage aterinsetti 24 osaa

  374,90

  Ajaton design, italialainen muotoilu. Trendikäs vintage-antiikkitinapinta. Aterinsetti sisältää kuusi ruokahaarukkaa, kuusi ruokaveistä, kuusi ruokalusikkaa ja kuusi kahvilusikkaa. Materiaali on korkealaatuista suomalaista konepesunkestävää ruostumatonta terästä.

 • Stile by pininfarina – 1 hengen aterinsetti lahjapakkauksessa

  70,90

  Kuuluisan italialaisen automuotoilijan pininfarinan suunnittelema stile-sarja on sekä ajaton että moderni. Good design award 2019 ja red dot award 2018 -voittaja. Yhden hengen aterinsetti sisältää ruokalusikan, ruokahaarukan, ruokaveitsen ja kahvilusikan. Setin materiaali on konepesunkestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä ja se on pakattu kauniiseen lahjalaatikkoon.pininfarina on ollut keskeisesti vaikuttamassa maailman yleisesti kauneimpina pidettyjen autojen muotoiluun. Yrityksen…

 • Carinzia vintage aterinsetti 24 osaa

  312,90

  Ajaton design, italialainen muotoilu. Trendikäs vintage-antiikkitinapinta. Aterinsetti sisältää kuusi ruokahaarukkaa, kuusi ruokaveistä, kuusi ruokalusikkaa ja kuusi kahvilusikkaa. Konepesunkestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä.

 • Hackman Carelia Tarjoiluvälineet

  39,90

  Aterimet ovat kiiltävää ruostumatonta terästä.Hienostuneen Carelian ympärillä tuntuu leijuvan ripaus juhlatunnelmaa, mutta se sopii mainiosti kaunistamaan myös tavallista arkea. Carelia on varsinainen klassikko – yhtä moderni ja miellyttävä kuin 1963, jolloin se ensi kerran esiteltiin.

 • Artik-kahvilusikka

  13,90

  Iittalan artik-sarjassa on hauskoja yksityiskohtia: kiiltävä pinta, kahvan ovaali muoto ja viistot haarukan piikit maustavat yksinkertaisen tyylikkäät aterimet. Sarjan tuotteet ovat konepesunkestävää ruostumatonta terästä.

 • Stoccolma-kalaveitsi

  17,90

  Moderni design, italialainen muotoilu. Kalaveitsen pituus on 197 mm. Konepesunkestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä.

 • Hackman Carelia Salaattiottimet

  37,90

  Carelia-aterimia voi kutsua klassikoiksi jo syntyessään.Tunnet sen, kun otat käteesi minkä tahansa Carelia-sarjan esineen. Carelia viimeistelee hienostuneesti juhlapöydän ja ilahduttaa arjessa. Laaja aterinsarja on valmistettu ruostumattomasta 18/10-teräksestä ja on konepesunkestävä.Tämä setti sisältää salaattihaarukan ja -lusikan. Ruostumatonta terästä.

 • Hackman Savonia XL Ruokaveitsi 4 kpl

  37,90

  Korkealaatuiset, klassiset Savonia aterimet nyt saatavilla isommassa koossa.Aikoinaan 1960-luvulla suunniteltu Savonia näyttää, kuinka hyvä muotoilu kestää aikaa. Sen hallitut, eleettömät linjat olisi yhtä hyvin voitu suunnitella tänään. Savonia on aito designklassikko: ajaton, innovatiivinen ja korkealaatuinen.Savonia XL täydentää klassista Savonia-sarjaa: uusi Savonia XL toimii täydellisesti pääruokavälineinä ja Savonia aterimet Savonia XL aterimien kanssa alku- ja jälkiruokavälineinä….

 • Hackman Scandia tarjoiluvälineet

  59,90

  Kaj Franckin vuonna 1952 suunnittelema Scandia-sarja on klassikko, joka istuu niin moderniin kuin perinteiseenkin kattaukseen.Vuonna 2016 uudelleenlanseerattujen aterinten kokoa on suurennettu vastaamaan nykyistä tarvetta. Tarjoiluvälineiden yksinkertainen mutta muista erottuva muotoilu yhdistyy helposti puhdaslinjaisiin sarjoihin kuten Teemaan ja Kartioon. Materiaali ruostumatonta 18/10 terästä.

 • Pure-teelusikka

  13,00

  Pure-teelusikka kuuluu pascale naessensin seraxille suunnittelemaan astiasarjaan, johon kuuluu aterinten lisäksi erilaisia astioita ja keittiövälineitä. Luonnolliset materiaalit ja puhdaslinjainen muotokieli tuovat sarjan osiin ajattomuutta ja lämpöä.

 • Gense Dorotea Night Aterimet, 4 osaa

  109,00

  Tyylikkäät mustat aterimet kruunaavat kattauksen.Gensen tyylikkäät ja selkeästi muotoillut Dorotea Night -aterimet on suunnitellut ruotsalainen Monica Förster. Nämä mustat aterimet tuovat tyyliä ja särmää kattaukseen. Ajattomassa, mutta käytännöllisessä muotoilussa yhdistyy Genselle tyypillinen perinteisyys ja käsityötaito kansainvälisesti tyylikkääseen designiin.Pakkaukseen sisältyy 2 haarukkaa ja 2 veistä.

 • Muumi-kahvilusikkasetti

  44,90

  Muumien seurassa herkutteluhetkestä tulee seikkailu. Aterinsettiin kuuluu neljä suosikkihahmojen kuvilla varustettua pikkulusikkaa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut muumi-tuotteet ovat konepesunkestäviä.

 • Magisso Kakkulapio Fresh Lemon

  11,90

  Suosikkituote nyt saatavilla uusissa herkullisissa pastellinsävyissä.Magisso-kakkulapiolla kakun leikkaaminen on helpompaa ja hauskempaa kuin koskaan ennen. Kakkulapio toimii niin kuivakakuissa kuin perinteisissä täytekakuissakin.

 • Mystique audrey -longdrink-lusikka

  7,90

  Italialaisen pinti inoxin mystique audrey -mallisto koostuu hiekkapuhalletuista aterimista, jotka tuovat modernia ilmettä kattaukseen. Elegantit aterimet on valmistettu 18/10 ruostumattomasta teräksestä.

 • Riva-ruokalusikka

  4,90

  Yksinkertaisen tyylikäs ruokalusikka on konepestävä. Materiaali on ruostumatonta terästä ja muovia.

 • Piano-kahvilusikka

  16,90

  Piano-aterinsarjan harmoniset ja pehmeät muodot tuntuvat tutuilta ja luontevilta käteen. Aterimet ovat konepesunkestävää ja ruostumatonta terästä.

 • Carelia-jälkiruokalusikka 2 kpl

  18,90

  Hienostuneet ja klassisen tyylikkäät carelia-aterimet sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Materiaali on konepesunkestävää ruostumatonta terästä.

 • Hackman Carelia kahvilusikka 2 kpl

  14,90

  Carelia-aterimia voi kutsua klassikoiksi jo syntyessään.Tunnet sen, kun otat käteesi minkä tahansa Carelia-sarjan esineen. Carelia viimeistelee hienostuneesti juhlapöydän ja ilahduttaa arjessa. Laaja aterinsarja on valmistettu ruostumattomasta 18/10-teräksestä ja on konepesunkestävä.

 • Kids cutlery -aterinsetti

  25,00

  Yksinkertaisen tyylikkään aterinsetin typografian on suunnitellut arne jacobsen. Lasten melamiiniseen aterinsettiin kuuluu haarukka, veitsi keittolusikka ja pieni lusikka.

 • Aterinsetti, 16 osaa

  109,95

  Suoraviivaisen tyylikäs aterinsetti on mattapintaista ruostumatonta terästä. 16-osainen setti sisältää 4 haarukkaa, 4 veistä, 4 ruokalusikkaa ja 4 kahvilusikkaa. Käsinpesu suositeltava.

 • Stile by pininfarina-espressolusikka 6 kpl lahjapakkauksessa

  58,90

  Kuuluisan italialaisen automuotoilijan pininfarinan suunnittelema stile-sarja on sekä ajaton että moderni. Good design award 2019 ja red dot award 2018 -voittaja. Espressolusikoiden materiaali on konepesunkestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä ja ne on pakattu kauniiseen lahjalaatikkoon.pininfarina on ollut keskeisesti vaikuttamassa maailman yleisesti kauneimpina pidettyjen autojen muotoiluun. Yrityksen pitkäaikaisin asiakas on ollut ferrari, mutta pininfarina on muotoillut…

 • Evento-jäätelölusikka 6 kpl

  28,90

  Evento-jäätelölusikka 6 kpl:n lahjapakkauksessa. Konepestävä materiaali on ruostumatonta terästä.

 • Scandia-kahvilusikka

  9,50

  Klassikoksi muodostunut scandia-sarja sopii yhdistettäväksi monenlaisiin kattauksiin. Kaj franck suunnitteli sarjan vuonna 1952 ja vuonna 2016 uudelleenlanseeratut aterimet on päivitetty vastaamaan kooltaan nykypäivän tarpeita.

 • Gense Old Farmers pihviaterimet 4+4, musta

  119,00

  Laadukas Old Farmers -pihviaterinsetti nyt myös mustana.Gense on yksi Skandinavian suurimmista yrityksistä, jotka toimittavat ruostumattomasta teräksestä valmistettuja aterimia. Bent Severin on muotoillut suositun ja korkealaatuisen Old Farmer -sarjan, joka on valmistettu ruusupuusta ja korkeakiilloitetusta ruostumattomasta teräksestä.Toimitetaan tyylikkäässä mustassa käsintehdyssä puulaatikossa. Setissä on 4 haarukkaa + 4 veistä. Aterimet on hyvä pestä käsin pitkän iän saavuttamiseksi.

 • Americano bronzo-pihviveitsi

  95,90

  Pronssinen americano bronzo -pihviveitsi. Bronzo (bronze) erikoisväri ei ole pinnote, vaan se on pvd (physical vapor deposit) -molekyyliimplantointiprosessin tulos. Pvd -tuotteet ovat koneenpestäviä, ne eivät läikkiinny, eivätkä ne korrosioidu käytössä. Sahalaitaisen terävän ja ryhdikkään pihviveitsen pituus on 250 mm. Materiaali on konepestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä.

 • Piano-jälkiruokalusikka

  21,90

  Maailmankuulu arkkitehti renzo piano muotoili piano-aterimet yksityiskohdiltaan täydellisen tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Jokainen aterinsarjan osa on valmistettu kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä. Pyöristetyt kahvat ovat osa selkeän tasapainoista muotoilua. Pehmeästi muotoillut linjat tekevät aterimien käsittelystä miellyttävää. Kiiltävä aterinsarja on tyylikäs ja virtaviivaisen muotoilunsa ansiosta myös arkikäyttöön sopiva. Moderni ja tyylikäs yksityiskohta kaikissa kattauksissa.piano-jälkiruokalusikassa on kapea kaula ja levenevä varsi….

 • Vintage-gourmetlusikka

  22,90

  Trendikkäillä italialaisilla vintage-aterimilla luot tyyliä kattaukseen. Muodikas antiikkitinapinta sopii niin klassiseen kuin moderniinkin kotiin. Gourmet-lusikka on tarkoitettu kastikellisten jälkiruokien ja kalaruokien syöntiin. Gourmet-lusikan alareuna on normaalia lusikkaa terävämpi ja litteampi mikä mahdollistaa annoksen leikkaamisen ja kastikkeen ottamisen lusikkaan. Gourmet-lusikan pituus on 180 mm. Materiaali on konepestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä.

 • Alessi Mediterraneo Spaghettilusikka

  41,90

  Astetta tyylikkäämpi spaghettilusikka.Emma Silvestrisiksen suunnittelema spagettilusikka on osa Alessin Mediterraneosarjaa. Sarjaan kuuluu myös salaattiottimet ja hedelmävati.

 • Artik-alku-/jälkiruokalusikka

  15,90

  Iittalan artik-sarjassa on hauskoja yksityiskohtia: kiiltävä pinta, kahvan ovaali muoto ja viistot haarukan piikit maustavat yksinkertaisen tyylikkäät aterimet. Sarjan tuotteet ovat konepesunkestävää ruostumatonta terästä.

 • Victorinox Pihviveitsisetti 12-osainen

  99,00

  Victorinoxin korkealaatuinen ruokailuvälinesarja sisältää kuusi pihviveistä 11 cm terällä ja kuusi haarukkaa. Pihviveitsien kahvamateriaali tuntuu miellyttävältä kädessä ja kestää konepesun. Kaikkein tärkein ominaisuus sarjassa on kuitenkin pihviveitsien uskomattoman terävä ja pitkään terävyytensä säilyttävä sahalaitainen terä.Tämän sahalaitaisen terän valmistustekniikka on tarkoin varjeltu yrityssalaisuus ja kyseistä terää on monen valmistajan toimesta yritetty imitoida – useimmiten hyvin keskinkertaisin…

 • Citterio 98 -aterinsetti 16 osaa

  249,00

  Citterio 98 on rohkeasti muotoiltu trendikäs aterinsarja. Selkeät, mattapintaiset linjat tuovat kontrastia juhlaviin kattauksiin ja sopivat täydellisesti myös rennompiin herkutteluhetkiin. Aterinsetti sisältää neljä haarukkaa, neljä veistä, neljä lusikkaa ja neljä kahvilusikkaa. Mattaharjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet kestävät konepesun.

 • Americano oro ice-pihviveitsi

  86,90

  Mattakultainen americano oro ice -pihviveitsi. Oro ice (matt gold) erikoisväri ei ole pinnote, vaan se on pvd (physical vapor deposit) -molekyyliimplantointiprosessin tulos. Pvd -tuotteet ovat koneenpestäviä, ne eivät läikkiinny, eivätkä ne korrosioidu käytössä. Sahalaitaisen terävän ja ryhdikkään pihviveitsen pituus on 250 mm. Materiaali on konepestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä.

 • Carelia-aterinsetti, 24 osaa

  239,90

  Jo 1960-luvun alussa esitelty aterinsarja sopii edelleen niin arkikäyttöön kuin juhlapöytäänkin. Suunnittelija bertel gardberg löysi saaristosta innoitusta carelian ajattomaan muotoiluun. Aterinsettiin kuuluu 6 pikkulusikkaa, 6 ruokalusikkaa, 6 ruokahaarukkaa ja 6 ruokaveistä. Kiiltävästä ja ruostumattomasta 18/10-teräksestä valmistetut osat ovat konepestäviä. Koko carelia-sarjaan kuuluu 20 erilaista osaa, joten settiä on helppo laajentaa tarpeen mukaan.

 • Stoccolma-pihviveitsi

  32,90

  Moderni design, italialainen muotoilu. Sahalaitaisen ja terävän pihviveitsen pituus on 230 mm. Konepesunkestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä.

 • Arabia Santa Claus Kahvilusikat 4 kpl

  33,90

  Arabia ja Santa Claus -säätiö ovat tuoneet joulusesonkiin uuden Santa Claus -tuoteperheen, joka kertoo Joulupukin tarinaa.Joulun henkeä huokuvien astioiden kuvituksessa nähdään suomalaisia rikkauksia ja luontoa revontulista Korvatunturin eläimiin. Santa Claus -säätiö toimii kansainvälisenä hyväntahdon lähettiläänä, joka kehittää ja ylläpitää maailmanlaajuista mielikuvaa Suomesta Joulupukin kotimaana.

 • Riva-ruokaveitsi

  5,90

  Yksinkertaisen tyylikäs ruokalusikka on konepestävä. Materiaali on ruostumatonta terästä ja muovia.

 • Stoccolma-jälkiruokalusikka

  10,50

  Moderni design, italialainen muotoilu. Jälkiruokalusikan pituus on 184 mm. Konepesunkestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä.

 • Stoccolma-espressolusikka

  5,90

  Moderni design, italialainen muotoilu. Espressolusikan pituus on 110 mm. Konepesunkestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä.

 • Hackman Carelia Teelusikka, 2 kpl

  14,90

  Carelia-aterimia voi kutsua klassikoiksi jo syntyessään.Tunnet sen, kun otat käteesi minkä tahansa Carelia-sarjan esineen. Carelia viimeistelee hienostuneesti juhlapöydän ja ilahduttaa arjessa. Laaja aterinsarja on valmistettu ruostumattomasta 18/10-teräksestä ja on konepesunkestävä.

 • Pure-espressolusikka

  13,00

  Pure-espressolusikka kuuluu pascale naessensin seraxille suunnittelemaan astiasarjaan, johon kuuluu aterinten lisäksi erilaisia astioita ja keittiövälineitä. Luonnolliset materiaalit ja puhdaslinjainen muotokieli tuovat sarjan osiin ajattomuutta ja lämpöä.

 • Due champagne aterinsetti 24 osaa

  952,90

  Due on oodi italialaiselle modernille designille. Sen muotoilu lähenee täydellisyyttä eikä se kyllästytä koskaan! samppanjan-värinen due champagne aterinsetti sisältää kuusi ruokahaarukkaa, kuusi ruokaveistä, kuusi ruokalusikkaa ja kuusi kahvilusikkaa. Materiaali on korkealaatuista suomalaista konepesunkestävää ruostumatonta terästä. Vinkki: due champagne -aterimet näyttävät hopeisilta, mutta niitä ei tarvitse kiillottaa! due on saatavilla klassisena ruostumattomana teräksenä ja mattapintaisena (ice),…

 • Pure-lusikka

  18,50

  Pure-lusikka kuuluu pascale naessensin seraxille suunnittelemaan astiasarjaan, johon kuuluu aterinten lisäksi erilaisia astioita ja keittiövälineitä. Luonnolliset materiaalit ja puhdaslinjainen muotokieli tuovat sarjan osiin ajattomuutta ja lämpöä.

 • Rakkaus-kahvilusikka

  12,90

  Muumien seurassa herkutteluhetkestä tulee seikkailu. Kahvilusikkaa koristaa sydämellinen rakkaus-teema. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut muumi-tuotteet ovat konepesunkestäviä.

 • Synthesis-espressolusikka

  2,50

  Espressolusikalla saat tyylikkään lisän kahvihetkeen. Konepestävä materiaali on ruostumatonta terästä.

 • Iittala Linnea Aterimet lahjapakkaus, 24-osainen

  279,00

  Iittalan kaunis ja perinteinen Linnea -ateriansarja sopii niin arkeen kuin juhlaan. Iittalan Linnea -ateriansarja on kaunis ja ajaton valinta niin arkeen kuin juhlaan. Aterinsarja sisältää kuusi ruokaveistä, kuusi ruokahaarukkaa ja kuusi ruoka- ja kahvilusikkaa. Aterimien materiaali on kestävää ruostumatonta terästä.

 • Sagaform BBQ-grilliveitset, 6 kpl

  54,90

  Kuusi klassisen tyylikästä pihviveistä. Näiden Sagaformin laadukkaiden pihviveitsien terät ovat ruostumatonta terästä ja kahvat wenge-puuta. Pihviveitset ovat ihanteelliset liha- ja grilliruokien leikkaamiseen.

 • Paikanvaraus

  Iittala Piano Jälkiruokaveitsi

  17,90

  Tyylikäs ja ajaton Piano-aterinsarja sopii juhlapöydän kattaukseen.Piano on moderni aterinsarja, jonka pehmeät linjat hivelevät silmää ja tuntuvat luontevalta kädessä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu aterinsarja on yhtä miellyttävä käyttää kuin omistaa. Ajattoman ainutlaatuinen muotoilu sopii mainiosti yhdistettäväksi monen tyylisiin tarjoiluastioihin.

 • Koziol Shadow Spork

  3,90

  Spork on lusikan ja haarukan yhdistelmä.Spork tarkoittaa lusikkahaarukkaa, jossa siis yhdistyvät kätevästi sekä lusikka että haarukka. Spork on erityisen käytännöllinen piknikeillä ja retkillä, mutta se sopii hyvin myös esimerkiksi lounaan nauttimiseen. Pakkaukseen kuuluu kaksi kappaletta sporkkeja.

 • New wave caffè -espressolusikka

  23,90

  New wave caffè -espressolusikka istuu tyylikkäästi ja kätevästi espressokupin reunaan. Lusikassa on eläväpintainen varsiosa. Mikron- ja konepesunkestävä materiaali on ruostumatonta terästä. Pituus on 12 cm.

 • Settecento-veitsi

  14,90

  Juhlalliseen kattaukseen sopiva kullattu ruokaveitsi tekee ruokailusta ylellistä.

 • Fantasia aterinsetti 24 osaa

  249,90

  14 värisävyä, löydä täydellisesti sopiva väri kattaukseesi tai miksaa eri väreillä!lasikuidulla rikastettu hartsinen kahvaosa takaa aterimien kestävyyden ja värejen kirkkauden monien pesukertojenkin jälkeen. Konepesunkestävä. Kahvan hartsiosat ovat ultraäänihitsattuja mikä tekee kahvaosasta pitkäkestoisen.

 • Mood-espressolusikka 6 kpl

  15,50

  Mood-espressolusikan pituus on 13,5 cm. Pakkaus sisältää kuusi espressolusikkaa. Materiaali on konepesunkestävää ruostumatonta terästä.mood – kätevä ja edullinen tapa lisätä puuttuvia osia kotisi aterinvalikoimaan – tarvitsetko espressolusikoita vai kenties haluaisit tarjoilla kalaruokasi oikella aterimilla? oletko innokas leipuri mutta ei ole ikinä tullut ostettua oikeaa kakkulapioa ja olisi kiva tarjoilla leivos kunnon kakkuhaarukoiden kera.. Mood mahdollistaa…

 • Kreuzband septfontaines -ruokaveitsi 222 mm

  34,90

  Aistikkaan ja empire-tyylisen kreuzband septfontaines -aterinsarjan aterimet on valmistettu ruostumattomasta ja konepesun kestävästä teräksestä. Ruokaveitsen pituus on 222 mm.

 • Citterio 98 -ruokaveitsi

  18,50

  Citterio 98 -sarjan rohkeat ja selkeät muodot sekä reilut koot ovat nostaneet nämä ruokailuvälineet nykypäivän klassikoiksi. Mattaharjattu, ruostumaton teräsvarsi istuu käteen kuin valettu ja on yhtä tyylikäs niin muodollisissa päivälliskattauksissa kuin ystäväpiirin rennoissa illanistujaisissa.

 • Stile by pininfarina-kahvilusikka

  9,50

  Kuuluisan italialaisen automuotoilijan pininfarinan suunnittelema stile-sarja on sekä ajaton että moderni. Good design award 2019 ja red dot award 2018 -voittaja. Kahvilusikan materiaali on konepesunkestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä. Pininfarina on ollut keskeisesti vaikuttamassa maailman yleisesti kauneimpina pidettyjen autojen muotoiluun. Yrityksen pitkäaikaisin asiakas on ollut ferrari, mutta pininfarina on muotoillut malleja myös kaikille muille johtaville…

 • Stile by pininfarina-kahvilusikka 6 kpl lahjapakkauksessa

  58,90

  Kuuluisan italialaisen automuotoilijan pininfarinan suunnittelema stile-sarja on sekä ajaton että moderni. Good design award 2019 ja red dot award 2018 -voittaja. Kahvilusikoiden materiaali on konepesunkestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä ja ne on pakattu kauniiseen lahjalaatikkoon.pininfarina on ollut keskeisesti vaikuttamassa maailman yleisesti kauneimpina pidettyjen autojen muotoiluun. Yrityksen pitkäaikaisin asiakas on ollut ferrari, mutta pininfarina on muotoillut…

 • Kreuzband septfontaines -kahvilusikka

  17,90

  Aistikkaan ja empire-tyylisen kreuzband septfontaines -aterinsarjan aterimet on valmistettu ruostumattomasta ja konepesun kestävästä teräksestä.

 • Joseph Joseph salaatinottimet, pinkki

  10,90

  Hienot salaatinottimet ovat puoli ruokaa.Trendikkäät salaatinottimet, jotka menevät sisäkkäin hyvin pieneen tilaan. Kaksi puolikasta otinta lukittuvat yhteen, kun niitä ei käytetä. Ottimet on valmistettu kestävästä SAN -muovista ja ne voi myös pestä pesukoneessa. Samaa sarjaa löytyy kolmenvärisiä ottimia.

 • Iittala Citterio 98 Aterimet lahjapakkaus 24-osainen

  249,00

  Tässä setissä on 24 upeaa klassikkoaterinta.Citterio 98 -sarjasta on muodostunut ajaton klassikko. Se on saanut vaikutteita perinteisistä ravintola-aterimista, ja sen reilut koot saavat aterimet istumaan käteen yhtä hyvin tyylikkäillä päivällisillä kuin ystäväpiirin rennoissa illanistujaisissa.

 • Citterio 98 -kahvilusikka

  13,50

  Citterio 98 -sarjan rohkeat ja selkeät muodot sekä reilut koot ovat nostaneet nämä ruokailuvälineet nykypäivän klassikoiksi. Mattaharjattu, ruostumaton teräsvarsi istuu käteen kuin valettu ja on yhtä tyylikäs niin muodollisissa päivälliskattauksissa kuin ystäväpiirin rennoissa illanistujaisissa.

 • Manufacture-aterinsetti, 20 osaa

  409,00

  Manufacture -sarjan tyylikäs 20-osainen aterinsetti neljälle hengelle huokuu omintakeista tyyliä. Mattamustat aterimet sopivat täydellisesti manufacture rock -posliiniastioiden pariksi. Sisältää 4 ruokalusikkaa, 4 haarukkaa, 4 veitseä, 4 pikkulusikkaa ja 4 jälkiruokahaarukkaa. Valmistusmateriaali ruostumaton teräs.

 • Brasilia-mehulusikka

  3,90

  Linjakkaassa pintinox brasilia-mehulusikassa on ohut ja siro kaula.

 • Vintage-espressolusikka

  8,45

  Trendikkäillä italialaisilla vintage-aterimilla luot tyyliä kattaukseen. Muodikas antiikkitinapinta sopii niin klassiseen kuin moderniinkin kotiin. Espressolusikan pituus on 114 mm. Materiaali on konepestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä.

 • Due rainbow aterinsetti 24 osaa

  1,191,50

  Due on oodi italialaiselle modernille designille. Sen muotoilu lähenee täydellisyyttä eikä se kyllästytä koskaan! monivärinen due rainbow aterinsetti sisältää kuusi ruokahaarukkaa, kuusi ruokaveistä, kuusi ruokalusikkaa ja kuusi kahvilusikkaa. Materiaali on korkealaatuista suomalaista konepesunkestävää ruostumatonta terästä. Due on saatavilla klassisena ruostumattomana teräksenä ja mattapintaisena (ice), sekä matta kullan (oro ice), mustan kullan (oro nero), pronssin (bronzo),…

 • Functional form -aterinsetti, 24 osaa

  119,90

  Fiskarsin functional form- sarjan aterimet ovat tasapainoinen yhdistelmä toiminnallisuutta ja klassista, skandinaavista muotoilua. Tobias jacobsenin suunnittelemissa aterimissa on ergonomiset kahvat, joiden ansiosta ne tuntuvat miellyttävältä kädessä ja sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Mattapintaiset aterimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne kestävä konepesun. Pakkauksessa on 24 osaa: 6 pikkulusikkaa, 6 ruokalusikkaa, 6 ruokahaarukkaa ja 6 ruokaveistä.

 • Oras-lasta

  19,90

  Kumipuusta valmistettu pentikin oras-lasta sopii monenlaiseen tarjoiluun ja ruoanlaittoon.

 • Stile by pininfarina-ruokalusikka

  16,90

  Kuuluisan italialaisen automuotoilijan pininfarinan suunnittelema stile-sarja on sekä ajaton että moderni. Good design award 2019 ja red dot award 2018 -voittaja. Ruokalusikan materiaali on konepesunkestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä. Pininfarina on ollut keskeisesti vaikuttamassa maailman yleisesti kauneimpina pidettyjen autojen muotoiluun. Yrityksen pitkäaikaisin asiakas on ollut ferrari, mutta pininfarina on muotoillut malleja myös kaikille muille johtaville…

 • Citterio 98 -jälkiruokaveitsi

  17,50

  Citterio 98 -sarjan rohkeat ja selkeät muodot sekä reilut koot ovat nostaneet nämä ruokailuvälineet nykypäivän klassikoiksi. Mattaharjattu, ruostumaton teräsvarsi istuu käteen kuin valettu ja on yhtä tyylikäs niin muodollisissa päivälliskattauksissa kuin ystäväpiirin rennoissa illanistujaisissa.

 • Hackman Carelia Ruokahaarukka, 2 kpl

  23,90

  Carelia-aterimia voi kutsua klassikoiksi jo syntyessään.Tunnet sen, kun otat käteesi minkä tahansa Carelia-sarjan esineen. Carelia viimeistelee hienostuneesti juhlapöydän ja ilahduttaa arjessa. Laaja aterinsarja on valmistettu ruostumattomasta 18/10-teräksestä ja on konepesunkestävä. Haarukat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

 • Atena frozen aterinsetti 24 osaa

  199,90

  Atena frozen aterinsetin aterimien kahvat on viimeistelty metallinhohtoisella jäähilemäisellä erikoispinnoitteella. Aterimien yläosat ovat kiiltävää ruostumatonta terästä. Aterinsetti sisältää kuusi ruokahaarukkaa, kuusi ruokaveistä, kuusi ruokalusikkaa ja kuusi kahvilusikkaa. Materiaali on korkealaatuista suomalaista konepesunkestävää ruostumatonta terästä.

 • New wave caffè -kahvilusikka

  26,90

  New wave caffè -kahvilusikka istuu tyylikkäästi ja kätevästi kahvikupin reunaan. Lusikassa on eläväpintainen varsiosa. Mikron- ja konepesunkestävä materiaali on ruostumatonta terästä. Pituus on 17,5 cm.

 • Rosendahl Grand Cru Salaattiottimet

  34,90

  Puhtaita linjoja.Näitä salaattiottimia on ilo katsella. Ottimissa on erittäin hyvä pito ja loistva painojakauma, jolloin tarjoilu käy kuin sujuvasti. Sarja on valmistettu kestävästä ja kauniista ruostumattomasta teräksestä.

 • Syömäpuikot lahjapakkauksessa

  19,90

  Kevyet ja hygieeniset syömäpuikot. Pituus 225 mm. Konepestävä materiaali on ruostumatonta terästä. Tyylikkäässä pakkauksessa on yksi pari syömäpuikkoja.

 • Brasilia-ruokaveitsi

  5,90

  Tyylikäs ruokaveitsi viimeistelee kattauksen. Veitsi on konepesun kestävä ja materiaaliltaan ruostumatonta terästä.

 • Stile by pininfarina aterinsetti 24 osaa

  412,50

  Kuuluisan italialaisen automuotoilijan pininfarinan suunnittelema stile-sarja on sekä ajaton että moderni. Good design award 2019 ja red dot award 2018 -voittaja. Aterinsetti sisältää kuusi ruokahaarukkaa, kuusi ruokaveistä, kuusi ruokalusikkaa ja kuusi kahvilusikkaa. Konepesunkestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä. Pininfarina on ollut keskeisesti vaikuttamassa maailman yleisesti kauneimpina pidettyjen autojen muotoiluun. Yrityksen pitkäaikaisin asiakas on ollut ferrari, mutta…

 • Hackman Muumi kahvilusikkasetti Juhlahetki

  39,90

  Juhlahetki -sarjan kahvilusikkasetti, jossa seikkailevat rakastetuimmat muumihahmot.Rakastetuimmat muumihahmot touhuavat herkkujen parissa nyt myös lastenaterimissa ja kahvilusikoissa. Juhlahetki -sarjan kahvilusikkasetti sisältää neljä kuvitukseltaan erilaista lusikkaa aiheinaan Muumipeikko, Niiskuneiti, Muumipappa ja Pikkumyy.Hackmanin laadukkaat aterimet ovat hauskoja kotiin, mutta myös lahjatuotteiksi. Tuotteet on valmistettu korkeita laatustandardeja noudattaen, joten ne kestävät konepesua, mikroaaltouunia, uunia ja pakastinta. Kakkukekkereitä voi siis…

 • Cutlery by ann demeulemeester zoë anthracite -aterinsetti, 24 osaa

  620,00

  Seraxin tyylikkäät, hiilenharmaat aterimet on suunnitellut belgialainen muotisuunnittelija ann demeulemeester. Suunnittelijan innovatiivinen kädenjälki näkyy aterimien veistoksellisessa muotokielessä, jossa on ripaus vaarantuntua. Aterimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

 • Mystique audrey -veitsi

  8,90

  Italialaisen pinti inoxin mystique audrey -mallisto koostuu hiekkapuhalletuista aterimista, jotka tuovat modernia ilmettä kattaukseen. Elegantit aterimet on valmistettu 18/10 ruostumattomasta teräksestä.

 • Synthesis-jälkiruokalusikka

  3,90

  Kaunis jälkiruokalusikka viimeistelee kattauksen. Konepestävä materiaali on ruostumatonta terästä.

 • Sagaform Nature salaatinottimet, bambua

  19,90

  Anton Björsingin suunnittelemat bambupuiset salaatinottimet. Nämä reilunkokoiset, 32 cm:n pituiset ottimet toimivat hyvin kaikenlaisten salaattikulhojen ja tarjoiluvatien kanssa. Bambulla on monia hyviä ominaisuuksia. Se on mm. luonnollisen antibakteerista ja muuntaa lisäksi kasvuaikanaan hiilidioksidia hapeksi monia muita kasveja tehokkaammin.

 • Hive-veitsi

  8,90

  Modernin tyylikäs hive on italialaisen aterinvalmistaja pinti inoxin uusi mallisto. Aterimet on valmistettu mattapintaisesta, 18/10 ruostumattomasta teräksestä. Kahvan materiaali on kestävää abs-muovia.

 • Savonia-aterinsetti, 24 osaa

  139,90

  Hyvä muotoilu kestää aikaa. Maailman myydyin aterinsarja, hackmanin savonia on myös suomalaisten kestosuosikki. Pakkaus sisältää kuusi kahvilusikkaa, kuusi ruokalusikkaa, kuusi ruokahaarukkaa ja kuusi ruokaveistä. Aterimet on valmistettu konepesun kestävästä, kiiltävästä ruostumattomasta 18/10 teräksestä.

 • Aterinsetti, 16 osaa

  99,00

  Suoraviivaisen tyylikäs aterinsetti on mustaa mattapintaista terästä. 16-osainen setti sisältää 4 haarukkaa, 4 veistä, 4 ruokalusikkaa ja 4 kahvilusikkaa. Käsinpesu.

 • Vintage-mehulusikka

  19,90

  Trendikkäillä italialaisilla vintage-aterimilla luot tyyliä kattaukseen. Muodikas antiikkitinapinta sopii niin klassiseen kuin moderniinkin kotiin. Mehulusikan pituus on 195 mm. Materiaali on konepestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä.

 • Carelia-kahvilusikka 2 kpl

  14,90

  Hienostuneet ja klassisen tyylikkäät carelia-aterimet sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Materiaali on konepesunkestävää ruostumatonta terästä.

 • Syömäpuikkopidike

  19,90

  Tyylikäs syömäpuikkopidike. Pituus 65 mm. Konepestävä materiaali on ruostumatonta terästä.

 • Stiria ice aterinsetti 24 osaa

  125,90

  Stiria ice aterinsetti sisältää kuusi ruokahaarukkaa, kuusi ruokaveistä, kuusi ruokalusikkaa ja kuusi kahvilusikkaa. Materiaali on korkealaatuista suomalaista konepesunkestävää ruostumatonta terästä.

 • Palladium-ruokalusikka

  4,90

  Tyylikkäällä lusikalla viimeistelet kattauksen. Materiaali on konepestävää ruostumatonta terästä.

 • Savonia-teelusikka, 6 kpl

  33,90

  Saksalaisen adolf babelin suunnitteleman savonia-sarjan tyylikkyys ja muotoilu kestävät aikaa. Hackmanin savonia on maailman myydyin aterinsarja. Se on myös suomalaisten kestosuosikki. Ruostumatonta 18/10-terästä.

 • Policarbonato-aterinsetti 24 osaa

  149,90

  Mepran kestomuovilasit ja -astiat on valmistettu polykarbonaatista, mikä on erittäin kestävä ja kirkas kuin oikea lasi. Policarbonato-tuotteet sietävät niin kylmiä kuin kuumiakin juotavia ja ne ovat konepesunkestäviä. Kaikissa policarbonato-tuotteissa on kahdeksan eleganttia värivaihtoehtoa ja ne ovat oiva vaihtoehto ulkoilmakäyttöön paikkoihin missä ollaan paljain jaloin – ne eivät mene sirpaleiksi!policarbonato-aterinsetti sisältää 6 ruokahaarukkaa, 6 ruokaveistä, 6…

 • Hive-jälkiruokaveitsi

  8,90

  Modernin tyylikäs hive on italialaisen aterinvalmistaja pinti inoxin uusi mallisto. Aterimet on valmistettu mattapintaisesta, 18/10 ruostumattomasta teräksestä. Kahvan materiaali on kestävää abs-muovia.

 • Mood-pihviveitsi 2 kpl

  15,50

  Sahalaitaisen ja terävän mood-pihviveitsen pituus on 23 cm. Pakkaus sisältää kaksi pihviveistä. Materiaali on konepesunkestävää ruostumatonta terästä.mood – kätevä ja edullinen tapa lisätä puuttuvia osia kotisi aterinvalikoimaan – tarvitsetko espressolusikoita vai kenties haluaisit tarjoilla kalaruokasi oikella aterimilla? oletko innokas leipuri mutta ei ole ikinä tullut ostettua oikeaa kakkulapioa ja olisi kiva tarjoilla leivos kunnon kakkuhaarukoiden…

 • Mademoiselle-aterinsetti, 68 osaa

  579,00

  Upea 68 osasta koostuva aterinsetti, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Elegantti aterinsetti sopii moniin tilaisuuksiin.

 • Iittala Lion Aterimet lahjapakkaus 24-osainen

  279,00

  Iittalan aterimet kruunaavat kattauksen.Lion-aterinsarja on valmistettu kiiltävästä, ruostumattomasta teräksestä. Osien mustat kahvat ovat kestävää muovia. 24-osainen aterinsetti sisältää 6 ruokahaarukkaa, 6 ruokaveistä, 6 ruokalusikkaa ja 6 kahvilusikkaa.

 • Avanguardia ice aterinsetti 24 osaa

  317,90

  Moderni design, italialainen muotoilu. Tyylikäs mattapinta ’ice’. Aterinsetti sisältää kuusi ruokahaarukkaa, kuusi ruokaveistä, kuusi ruokalusikkaa ja kuusi kahvilusikkaa. Konepesunkestävää korkealaatuista suomalaista ruostumatonta terästä.