Käytetyt huonekalut

 • Boknäs Mappi vitriini umpiovella S39

  194,00

  Boknäsin Mappi vitriini umpiovella. Kokoa mieluinen hyllykokonaisuus yhdistelemällä erilaisia Boknäs-järjestelmän elementtejä.

 • Scherlin 11 sohvapöytä messinki / marmori 120 cm

  1085,00

  Scherlin-merkin valmistama sohvapöytä 11. Pöydässä on valkoinen teräsrakenne, marmorista valmistettu päällislevy ja messinkinen reunus ja jalat.

 • Hartford ruokapöytä valkoinen

  176,00

  Hartford on tyylikäs ja tukeva puusta valmistettu ruokapöytä. Muutoin minimalistisessa pöydässä on dekoratiiviset jalat, joka tekee pöydästä helposti yhdistettävän sekä moderniin että klassiseen sisustukseen.

 • Pedrali Babila 2730 tuoli sininen

  60,00

  Sininen ruokapöydän tuoli italialaiselta Pedralilta. Puinen istuin ja metalliset jalat.

 • Gubi Private Desk työpöytä

  940,00

  GUBIn Private-työpöytä on Space Copenhagenin käsialaa. Se toimii eleganttina katseenvangitsijana kotitoimistossa, eteisessä tai makuhuoneen peilipöytänä. Monikäyttöinen työpöytä on valmistettu mustanruskeaksi petsatusta korkealaatuisesta tammiviilusta. Private Collection -kokoelma on saanut alkunsa japanilaisten vintage-huonekalujen inspiroimana. Sarjan tuotteet keskittyvät korkeaan laatuun, kauniisiin materiaaleihin ja tyylikkäisiin yksityiskohtiin.

 • Hem Drifted baarijakkara

  132,00

  Korkki on ihana materiaali – luonnollisesti lämmin, joustava, vahva, vettä hylkivä ja uusiutuva. Suunnittelija Lars Beller Fjetland inspiroitui pelastettuaan pehmeitä, sileitä ajopuukorkin palasia Norjan rannalta ja käytti sitä verhoiluvaihtoehtona Drifted Stools -tuoteperheessämme. Lämpimät ja tuntuvat korkkiistuimet on yhdistetty kestäviin e-runkoihin, jotka takaavat voiman ja pitkäikäisyyden

 • Dan-Form Join 2-istuttava sohva musta

  356,00

  Tämä kompaktin Join-sohvan on suunnitellut designstudio Says Who tanskalaiselle Dan-Formille. Join-kalusteiden kulmakivet ovat mukavuus, lämpö ja houkuttelevuus – eikä tämäkään sohva ole poikkeus. Musta samettiverhoilu ja teräsjalat.

 • Poiat Lavitta baarijakkara nahkaistuimella tumma tammi 65 cm

  330,00

  Tumman tammen värinen Lavitta-baarijakkara nahkaistuimella. Jakkara koostuu kahdesta osasta ja se on valmistettu muotoonpuristetusta ja tammiviilutetusta vanerista. Lavitta on Poiat-muotoilutoimiston suunnittelema kalustesarja, joka koostuu erilaisista sulavapiirteisistä tuoleista, jakkaroista, penkeistä ja pöydistä. Tulevaisuuden klassikoksikin luonnehdittu sarja on eräänlainen tulkinta perinteisistä suomalaisista ulkokalusteista. Lavitta kalusteet tuovat tilaan kuin tilaan persoonallisuutta, oli kyseessä sitten koti tai julkinen sisustus.

 • HAY AAS38 baarituoli musta 65 cm

  154,00

  HAYn About A Stool AAS38 -baarituoli muodostuu sirosta metallirungosta ja sen päällä lepäävästä sulavalinjaisesta polypropeeni-istuimesta. Baarituoli on osa HAYn ja muotolija Hee Wellingin yhteistyön tuloksena syntynyttä About A Chair -huonekalukokoelmaa.

 • Vitra Rookie High työtuoli viininpunainen / valkoinen

  539,00

  Vitran Rookie High työtuoli tarjoaa erinomaista ergonomiaa työskentelyyn. Jalkatuki tekee siitä optimaalisen myös seisomakorkeuteen nostetun pöydän ääressä työskentelyyn. Rookie High työtuolin on suunnitellut Konstantin Grcic vuonna 2018.

 • Tonon ruokatuoli kangasistuimella beige

  50,00

  Italialaisen Tononin valmistama ruokatuoli. Puinen runko ja beige kangasistuin.

 • Girsberger Simplex 3D työtuoli punainen

  430,00

  Girsbergerin Simplex 3D -työtuoli tarjoaa ergonomisen ja tyylikkään ratkaisun työpaikalle. Tuolissa on säädettävä selkänojan korkeus ja kallistus, sekä mukautettavat käsinojat mukavuuden lisäämiseksi. Se on kestävästi rakennettu ja siinä on moderni muotoilu. Punainen verhoilu.

 • Wendelbo Folium ruokatuoli harmaa

  290,00

  Folium-tuolisarjalle ovat ominaisia orgaaninen ja pehmeä muotokieli. Tämä tuoli on verhoiltu kestävällä harmaalla kankaalla, ja siinä on mustat nahkayksityiskohdat. Jalat on valmistettu teräksestä. Folium-tuolisarjan on suunnitellut Mario Ferrarini Wendelbolle. Wendelbo on tanskalainen perheyritys, joka on valmistanut innovatiivisia mutta perinteitä kunnioittavia huippukalusteita yli 60 vuotta

 • Boknäs vitriini lasiovella S29

  188,00

  Boknäsin vitriini lasiovella. Kokoa mieluinen hyllykokonaisuus yhdistelemällä erilaisia Boknäs-järjestelmän elementtejä. Väri: Luonnonvärinen koivu 01.

 • Cappellini Juli työtuoli musta

  290,00

  Cappellini-merkin Juli-työtuoli on Werner Aisslingerin suunnittelema työtuoli. Musta muovinen istuin ja metalliset jalat. Rullat alla.

 • Korpi Design Kiila ruokapöytä harmaa 90 x 90 cm

  389,00

  Korpi Design -merkin valmistama Kiila-ruokapöytä. Pöytä on valmistettu valkolakatusta tammesta ja laminaatista ja sen on suunnitellut Jukka Korpihete. Pöytä sopii erinomaisesti pohjoismaiseen sisustustyyliin sekä retrohenkiseen kotiin.

 • Steelcase laatikosto

  82,00

  Steelcasen valmistama pieni laatikosto.

 • Malayer matto 74 x 252 cm

  315,00

  Malayer-matot valmistetaan käsinsolmittujen mattojen paloista, jotka ommellaan tilkkutäkkimäisesti yhteen. Lisäksi matot hiekkapestään, jotta niihin saadaan haluttu antiikkikäsitelty sävy ja tunnelma. Mattojen valmistuksessa uudelleenkäytetään siis jo olemassa olevaa materiaalia ja samanaikaisesti luodaan perinteisistä persialaisista tekstiileistä uniikkeja mattoja.

 • Sohvapöytä musta

  53,00

  Musta, metallista valmistettu sohvapöytä, joka sopii myös sivupöytänä.

 • deNoord Bastian ulkopöytä musta ø 120 cm

  179,00

  deNoord-merkin Bastian on tyylikäs ulkopöytä. Päämateriaaleina metalli, lasi ja puu.

 • Slettvoll penkki/sohvapöytä musta

  105,00

  Tammipuinen musta penkki joka toimii myös vaikkapa sohvapöytänä.

 • Vintage hylly 1950/1960-luku

  553,00

  Viehättävä 1950/1960-luvun vintagehylly yhdistää nostalgisen tyylin ja käytännöllisyyden. Hyllyn keskiosassa on peili ja peilin vieressä alaspäin aukeneva baarikaappi. Hyllyn yläosassa lasiset liukuovet ja alaosassa laatikoita ja kaappi. Tämä hylly on aikamatka menneeseen aikaan, joka yhdistää huolelliset yksityiskohdat ja laadukkaat materiaalit aikakauden eleganssiin.

 • 1-istuttava moduuli harmaa

  87,00

  1-istuttava moduuli on valintasi mukaan joko iso nojatuoli tai pinei sohva. Harmaa kangasverhoilu.

 • Richmond Interiors Huxley 3-istuttava sohva beige

  999,00

  Upea, kolmen istuttava Huxley samettisohva sekä sohvaan sopivat kaksi koristetyynyä joiden verhoilu on irrotettava. Niin sohvan muoto kuin beige värimaailma huokuu arvokkuutta ja on elegantti valinta kotiin kuin kotiin. Jalat ovat kullanväristä muovia. Sohvan valmistajana on hollantilainen Richmond Interiors.

 • Muurame laatikosto ja hyllyt

  400,00

  Muuramen laatikosto, jossa kolme vedettävää laatikkoa. Muurame-tuotteiden vahvuus on erilaisten modulaaristen elementtejen yhteensopivuus – yhdistelemällä erilaisia osia saat aina tarpeitasi vastaavan kalusteen. Mukana myös kaksi hyllyä.

 • Muuto Compile kirjahylly vaaleanharmaa

  673,00

  Muuton vaaleanharmaa Compile-hylly. Minimalistinen hylly on muotoilija Cecilie Manzin suunnittelema ja se koostuu laserleikatuista teräslevystä sekä neljästä tukitangosta. Hyllylevyjen pyöristetyt kulmat viimeistelevät hyllyn ilmeen. Käytä Compile-hyllyä tilanjakajana, yksittäisenä kirjahyllynä tai osana suurempaa säilytysjärjestelmää.

 • Lasipäällysteinen sivupöytä

  25,00

  Neliön muotoinen sivupöytä. Valkoinen runko ja pöytälevyn päällä lasilevy. Lasilevyssä kevyttä kuvointia.

 • Boknäs korkea vitriini lasiovella S31

  128,00

  Boknäsin korkea vitriini lasiovella. Kokoa mieluinen hyllykokonaisuus yhdistelemällä erilaisia Boknäs-järjestelmän elementtejä.

 • Dan-Form Ooid ruokapöytä tammi ø 120 cm

  874,00

  Dan-Formin pyöreä Ooid-pöytä. Elegantin pöydän pöytälevyssä on viistetty reuna ja pöydän neljä jalkaa on yhdistetty ristikkomaisen tukirakenteen avulla. Yhdistä pöytään modernit ruokapöydän tuolit, jolloin ruokailutilan yhtenäinen tyyli on taattu. Valmistusmateriaaleina tammivaneri ja metalli.

 • &Tradition Develius EV1 rahi vihreä

  411,00

  &Traditionin Develius EV1 -rahi kuuluu Edward van Vliet muotoilemaan modulaariseen sohvasarjaan. Kauniisti muotoilulla rahilla voit täydentää sohvaryhmääsi, mutta se sopii sisustuksen lisäosaksi myös sellaisenaan.

 • Martela Form työtuoli valkoinen

  64,00

  Martelan Form-sarjan tuoli joka sopii esimerkiksi kokous- ja neuvottelutiloihin sekä työpisteelle. Harmaalla kankaalla verhoiltu istuin ja metallinen jalkarakenne.

 • Arper Onemm ruokapöytä 100 x 240 cm terrakotta

  1449,00

  Arper Onemm on Peter Kunzin vuonna 2022 suunnittelema ruokapöytä. Ruokapöydän elegantti luonne muodostuu sen äärimmäisen ohuesta rakenteesta, keveydestä ja käytännöllisyydestä. Kauniin terrakotan värinen Onemm-ruokapöytä on valmistettu metallista.

 • BoConcept Ottawa tuolinjalat kromi

  39,00

  BoConceptin Ottawa-tuolin krominväriset jalat.

 • Nahkainen nojatuoli valkoinen

  586,00

  Valkoinen nahkanojatuoli mustalla metallijalalla. Tuoli soveltuu erilaisiin koteihin valkoisen värinsä vuoksi.

 • Hem Touchwood tuoli pyökki

  184,00

  Hemin Touchwood Armchair on norjalaisen Lars Beller Fjetlandin suunnittelema tuoli, joka löytää helposti paikkansa niin koti- kuin julkitilakäytössäkin. Kevyt ja pinottava Touchwood-tuoli on oiva esimerkki pohjoismaisesta minimalismista ja siihen usein yhdistettävästä käytännöllisyydestä.

 • Sofacompany Harvey 3-istuttava sohva luonnonvalkoinen

  1582,00

  Harvey on klassisen tyylikäs kangassohva tanskalaiselta SofaCompanylta. Sohvassa on sirot metallijalat, jotka muodostavat kauniin kontrastin pulleiden tyynyjen kanssa ja antavat keveyttä pyöreälle muotoilulle. Voit halutessasi ottaa pienet selkätyynyt pois, jolloin istuinosasta tulee syvempi ja tilavampi – luot näin vaivattomasti täydellisen lounge-tunnelman olohuoneeseesi. Tyynyt on täytetty korkealaatuisella HR-vaahdolla ja pehmeällä untuvakerroksella. Puurunko on valmistettu erittäin kestävästä…

 • Tuoli kangasistuimella valkoinen

  21,00

  Ruokatuoli tummanruskealla rungolla. Istuin ja selkänoja on kevyesti pehmustettu ja verhoiltu valkoisella kankaalla. Kullanvärisiä yksityiskohtia.

 • Swedese Continental 3-istuttava sohva

  1962,00

  Swedesen kolmenistuttava Continental-sohva. Tilava ja tyylikäs sohva on verhoiltu tummansinisellä kankaalla ja sen runko on valkoiseksi maalattua terästä. Sohva on metalliyksityiskohtineen kaunis myös selkäpuolelta, joten sen voi sijoittaa vaikka keskelle huonetta. Continental-sarja on Claesson Koivisto Rune -muotoilutoimiston käsialaa. Swedese on perinteinen ruotsalainen huonekaluvalmistaja, jonka perustivat veljekset Yngve ja Jerker Ekström, sekä Sven Bertil Sjöqvist vuonna…

 • BEdesign Lume Small naulakko valkoinen

  220,00

  Small-kokoinen Lume-naulakko merkiltä BEdesign. Jauhemaalatusta teräksestä valmistettu naulakko on minimalistinen säilytysratkaisu vaatteille. Naulakko sopii monenlaisiin ympäristöihin, niin yksityisistä kodeista, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Lume-naulakot valmistetaan Suomessa. Väri: White.

 • IKEA Volmar työtuoli harmaa

  121,00

  Ikean käsinojallinen Volmar-työtuoli harmaamustalla kangasistuimella. Korkeussäädettävä ja renkaat alla.

 • Tuoli kangasverhoilulla ruskea

  17,00

  Perinteinen ruokatuoli puisella rungolla, joka on maalattu ruskeaksi. Kangasverhoiltu istuin ja selkänoja.

 • Layered Byzantine Grande matto luonnonvalkoinen 250 x 350 cm

  1199,00

  Layeredin arkiston aarteet saavat toisen mahdollisuuden Mjukilla. Layeredin käsinkudottu villamatto on saanut inspiraationsa Bysantin kiehtovista kuvioista. Elegantti ja persoonallinen matto luo tilaan harmonisen tunnelman. Jokainen matto on ainutlaatuinen ja voi vaihdella hieman kooltaan ja väriltään.

 • Borg nojatuoli keltainen

  186,00

  Borgin muhkea nojatuoli näyttävällä sinapinkeltaisella nahkaverhoilulla. Tästä valopilkku sisustukseen!

 • Ruokapöytä valkoinen ⌀ 120 cm

  200,00

  Valkoinen ruokapöytä pyöreällä pöytälevyllä. Kuusisarakkeinen metallijalka.

 • Pedrali Kuadra 1281 ruokatuoli musta

  57,00

  Pedralin Kuadra 1281 -tuoli. Yksinkertainen, mutta elegantti tuoli sopii monenlaisiin ruokailutiloihin. Musta keinonahkaverhoilu ja näkyvä tikkaus.

 • Newport Los Angeles 3-istuttava sohva tummansininen

  1065,00

  Newportin valmistama Los Angeles sohva on kolmenistuttava laadukas sohva. Tummansininen kangasverhoilu ja mustat puiset jalat. Ajaton sohva joka sopii moneen eri sisustustyyliin.

 • Fritz Hansen Rin tuoli punainen

  324,00

  Fritz Hansen -merkin Rin on täydellinen sekoitus tanskalaista ja japanilaista muotoilua. Tuoli sopii mainiosti ruokapöydän ääreen, mutta myös esimerkiksi toimistotiloihin. Tuolin on suunnitellut Hirochimi Konno.

 • Audo Plinth Grand sohvapöytä Calacatta Viola marmori

  1949,00

  Tanskalaisen Audo Plinth Grand marmori-sohvapöytä on vaikuttavan elegantti huonekalu. Moderni ja yksinkertainen muoto täydentyy korkealaatuiseen materiaalivalintaan. Marmoriväri: Calacatta Viola. Suunnittelijana Norm Architects.

 • Richmond Interiors Tetrad sohvapöytä 4-osainen

  495,00

  Tyylipuhdas ja käytännöllinen Tetrad-sohvapöytä tuo modernin ilmeen kotiisi. Pöytä koostuu neljästä pöydästä, jotka voi asettaa haluamallaan tavalla. Valmistusmateriaalina tammivaneri. Valmistajana Richmond Interiors.

 • Sivupöytä ø 63 cm valkoinen

  79,00

  Pyöreä sivupöytä. Nelisakarainen jalkarakenne.

 • BoConcept Milano jatkettava ruokapöytä musta

  733,00

  BoConcept-merkin Milano-ruokapöytä on musta jatkettava ruokapöytä. Morten Georgsenin suunnittelemassa pöydässä on suorat linjat ja moderni muotoilu.

 • Kelim matto 303 x 392 cm

  1058,00

  Kelim-matot ovat persialaisten paimentolaisheimojen valmistamia sileitä villamattoja. Jokainen matto valmistetaan perinteisin käsityömenetelmin, mikä tarkoittaa, että matot ovat ainutlaatuisia eikä kahta täysin samanlaista mattoa ole olemassa. Tunnetuimpia Kelim-tyylejä ovat Seneh, Sumak, Fars ja Gashghai, ja niille kaikille on yhteistä luonnonläheinen värimaailma sekä geometrinen kuviointi.

 • Bolia Europe 2,5-istuttava sohva rahilla harmaa

  510,00

  Bolian moderni ja ajaton Europe sohva, joka sopii monenlaiseen kotiin. Harmaa kangasverhoilu.

 • BEdesign Lume Multi henkari 2 kpl valkoinen

  59,00

  Lume Multi -henkarit merkiltä BEdesign. Henkareilla täydennät vaatekaappisi tai naulakkosi ilmeen ja ne sopivat täydellisesti kaikenlaisten vaatteiden ja asusteiden ripustamiseen. Henkarit valmistetaan Suomessa jauhemaalatusta teräksestä. Väri: White.

 • RH Activ 200 työtuoli musta

  148,00

  RH on yksi Ruotsin myydyimmistä ja arvostetuimmista ergonomisten toimistotuolien valmistajista. Tämä Activ 200 -tuoli on verhoiltu mustalla kankaalla. Renkaat alla. Korkeussäädettävä.

 • House Doctor laatikosto vaaleanvihreä

  80,00

  House Doctor -merkin vaaleanvihreä laatikosto. Kaksi vetolaatikkoa jossa reilusti säilytystilaa. Sopii moneen eri sisustustyyliin.

 • Neuvottelutuoli musta

  24,00

  Musta neuvottelutuoli. Verkkokankainen selkänoja ja kangasistuin. Metallinen rakenne.

 • Ruokapöytä ruskea

  139,00

  Ruskea ruokapöytä. Neliön muotoinen pöytälevy.

 • Ligne Roset Ipso Facto sohvapöytä

  705,00

  Ipso Facto -sohvapöytä on 2000-luvun alusta. Sen takana ovat Ligne Rosetin luottosuunnittelijat Pagnon & Pelhaître. Pagnon & Pelhaître on Patrick Pagnonin ja Claude Pelhaîtren muodostama ranskalainen muotoilukaksikko, joka on työskennellyt yhdessä vuodesta 1980 saakka. Pöydän kansi on maitolasia ja jalat harjattua terästä.

 • Normann Copenhagen Form tuoli valkoinen / tammi

  95,00

  Normann Copenhagenin Form-tuoli. Moderni yleistuoli on huolellisesti suunniteltu – tuolin istuin ja jalat sulautuvat lähes saumattomasti toisiinsa, näyttäen yhdeltä yhtenäiseltä kappaleelta. Suunnittelijana Simon Legald.

 • Tom Dixon Offcut jakkara musta

  148,00

  Tom Dixonin Offcut-malliston jakkara. Tamminen ja metallinen, mustaksi maalattu runko.

 • Venture Home Niccole ruokapöytä ø 140 cm tiikki / musta

  409,00

  Niccole-ruokapöytä on minimalistinen pyöreä ruokapöytä tiikkitasolla ja metallijalalla. Sopii moneen eri sisustustyyliin ja kotiin. Valmistajana Venture Home.

 • Herstal Manola 20 kattokruunu kromi

  539,00

  Manola 20 -kattovalaisin, joka edustaa Herstalin tanskalaisen muotoilun huippua. Valaisin on sekä elegantti, moderni tulkinta kattokruunusta. Sen suunnittelu mahdollistaa valon voimakkuuden säätämisen, mikä tekee siitä ihanteellisen lisän jokaiseen tilaan. Tämä himmennettävä valaisin yhdistää skandinaavisen muotoilun ja toiminnallisuuden, tuoden tilaan tyyliä ja mukautuvuutta.

 • Layered Lake villamatto 180 x 270 cm

  529,00

  Layeredin arkiston aarteet saavat toisen mahdollisuuden Mjukilla. Käsin kudottu villamatto on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät eleganttia ja ajatonta, mutta samalla kestävää mattoa vuosiksi eteenpäin. Lake, abstrakteine pyöreine muotoineen viittaa nimensä mukaisesti veteen ja pohjoisen pallonpuoliskon kauneuteen. Sen on suunnitellut tanskalainen tekstiili- ja paperitaiteilija Berit Mogensen Lopez.

 • Optus U-sohva 5-istuttava harmaa

  899,00

  Optus U-sohva tarjoaa erinomaista mukavuutta ja ajattoman muotoilun ansiosta se on helppo yhdistää moneen sisustukseen. Suuren sohvan ääreen mahtuu jopa viisi henkilöä.

 • Walter Knoll Oscar nahkanojatuoli valkoinen

  820,00

  Walter Knollin Oscar-nojatuoli matalalla selkänojalla. Erinomaisen istuinmukavuuden omaava nojatuoli sopii mainiosti julkisiin tiloihin, mutta myös koteihin. Valkoinen nahkaverhoilu ja metallista valmistettu kääntyvä ristikkojalka. Pearson Lloydin suunnittelema.

 • HAY Mags rahi liila

  365,00

  HAYn modulaarisen Mags-sarjan rahi. Rahin skandinaavisen pelkistetty muotokieli tekee siitä hyvän parin monenlaisille sohville. Rahin ulkomuodon viimeistelee liila kangasverhoilu.

 • Muuto Compile Configuration 4 hylly valkoinen

  893,00

  Compile on muotoilija Cecilie Manzin suunnittelema minimalistinen hyllyjärjestelmä. Hyllyn jokainen kerros rakentuu laserleikatusta teräslevystä, sekä neljästä tukitangosta. Kokonaisuuden viimeistelee matta jauhemaalipinta. Kestävä Compile soveltuu niin tilanjakajaksi, yksittäiseksi kirjahyllyksi kuin koko seinän täyttäväksi säilytysjärjestelmäksikin. Valmistajana tanskalainen Muuto.

 • Knoll Cesca tuoli musta

  515,00

  Bauhaus-ikoni Marcel Breuer oli edelläkävijä taivutettujen teräsputkihuonekalujen suunnittelussa. Yksi hänen tunnetuimmista luomuksistaan on Cesca-tuoli, jonka muotoilussa hyödynnetään materiaalien ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotta tuoliin saadaan joustavuutta ja mukavuutta. Tuolissa on vankka teräsjalusta ja istuin on verhoiltu Messenger 029 Onyx kankaalla -kankaalla. Cesca-tuolia valmistaa Knoll.

 • Richmond Interiors Tetrad sohvapöytä 4-osainen

  458,00

  Tyylipuhdas ja käytännöllinen Tetrad-sohvapöytä tuo modernin ilmeen kotiisi. Pöytä koostuu neljästä pöydästä, jotka voi asettaa haluamallaan tavalla. Valmistusmateriaalina tammivaneri. Valmistajana Richmond Interiors.

 • Take Two by Mjuk Greta 2-istuttava sohva irtopäällisillä violetti & valkoinen

  1880,00

  Mjukin ainutlaatuista Take Two -sohvamallistoa tähdittävät laadukkaat ylijäämäkankaat, joista jokaiseen sohvaan on valmistettu kaksi erilaista vaihdettavaa päällistä. Suloinen kahden istuttava Greta-sohva on oiva valinta pienempään tilaan. Sohva tarjoaa yhdistelmän mukavuutta ja visuaalista vetovoimaa, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat sekä esteettistä kauneutta, että toiminnallisuutta. Greta kutsuu istumaan ja inspiroitumaan ja sen rennossa tyynykasassa…

 • Layered Wool Structure villamatto 245×340 cm

  588,00

  Layeredin arkiston aarteet saavat toisen mahdollisuuden Mjukilla. Layered Wool Structure -villamaton voi helposti yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin, klassisesta moderniin. Käsin kudottu villamatto on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät eleganttia ja ajatonta, mutta samalla kestävää mattoa vuosiksi eteenpäin. Jokainen matto on ainutlaatuinen ja voi vaihdella hieman kooltaan ja väriltään.

 • Offecct Pal nojatuoli ruskea

  153,00

  Suunnittelijatoimisto Claesson Koivisto Rune suunnitteli alun perin Pal-nojatuolin Tukholman Nobis Hotellille. Tarkoituksena oli luoda tuoli, joka sopii eri kokoisiin hotellihuoneisiin. Nojatuolin ilme muuttuu sen mukaan, mihin sen jalat asetetaan. Näin tuolista voi saada matalamman ja isomman lounge-tyyppisen nojatuolin, mutta myös pienemmän tuolin korkeammalla selkänojalla.

 • Jatkettava ruokapöytä

  48,00

  Käytännöllinen ruokapöytä jonka voi pidentää klaffin avulla melkein kaksimetriseksi.

 • Louis Poulsen Circle 260 kattovalaisin valkoinen

  415,00

  Louis Poulsenin Circle 260 on Mikkel Beedholmin ja KHR Architecturen suunnittelema kattovalaisin, joka hurmaa kauniin minimalistisella ja ajattomalla muotoilullaan. Diffuuserin läpi suodattuva valo luo tilaan pehmeän ja tasaisen valaistuksen. Circle -valaisin sarjaan kuuluu eri värisiä ja kokoisia valaisimia ja niitä on helppo yhdistää sekä kodin että julkisten tilojen sisustukseen.

 • Ruokatuoli kangasistuimella

  25,00

  Ruokatuoli, jonka istuin ja selkänoja on verhoiltu kankaalla. Puinen runko.

 • Vintage hylly 1950/1960-luku

  462,00

  Ajattoman tyylikäs hylly 1900-luvun puolivälistä. Mid-Century Modern -tyylin huonekalut pitävät suosionsa vuosikymmenestä toiseen. Hylly koostuu yhdestä avohyllystä ja vitriinistä jossa on reilusti säilytystilaa.

 • Montana säilytyssänky 120 x 200 cm tummanharmaa

  298,00

  Säilytysvuode, jossa on tukeva puurunko, joustinpatja bonell-jousituksella, sekä paksu petauspatja. Sängyn verhoilukankaan Martindale-arvo on 35 000. Säilytyslokeroon pääsee helposti käsiksi nostamalla kangaskahvaa ja vetämällä ylöspäin tukevalla otteella. Kovuusaste: Kova.

 • Offecct Pal nojatuoli tummanharmaa

  122,00

  Suunnittelijatoimisto Claesson Koivisto Rune suunnitteli alun perin Pal-nojatuolin Tukholman Nobis Hotellille. Tarkoituksena oli luoda tuoli, joka sopii eri kokoisiin hotellihuoneisiin. Nojatuolin ilme muuttuu sen mukaan, mihin sen jalat asetetaan. Näin tuolista voi saada matalamman ja isomman lounge-tyyppisen nojatuolin, mutta myös pienemmän tuolin korkeammalla selkänojalla.

 • Cuero Design Sunshine jakkara vihreä

  64,00

  Cuero Design -merkin valmistama vihreä jakkara. Jakkara kuuluu Sunshine-sarjaan, joka koostuu ulkokäyttöön soveltuvista kalusteista. Kalusteiden verhoilu on valmistettu erittäin kestävästä kankaasta, joka on vedenpitävä ja UV-suojattu. Kalusteiden rungot ovat myös sinkkisuojattu, mikä estää ruosteen kehittymisen.

 • Martela Sola baarituoli vaaleanharmaa

  83,00

  Martelan Sola-baarituoli. Kevytilmeisessä tuolissa on lenkkijalat ja kangasverhoiltu istuin. Yhdistä tuoli erilaisiin seisomakorkuisiin pöytiin.

 • Corbo sisustustakka musta

  179,00

  Bioetanolilla toimiva sisustustakka luo kodin sisustukseen persoonallisen ja kodikkaan ilmeen. Näyttävä takka on valmistettu mustasta metallista.

 • Vintage Royal matto 234 x 334 cm

  2045,00

  Vintage Royal on vanha, käsin solmittu persialaismatto. Vintage Royal -sarja koostuu ehjinä säilyneistä matoista, jotka on kivipesty ja värjätty uudelleen erilaisilla väreillä siten, että vanha kuviointi on kevyesti näkyvissä. Ostaessasi Vintage Royal -maton, saat ainutlaatuisen antiikkiesineen ja persialaisen käsityötuotteen koristamaan kotiasi.

 • Avarte Sirkus tuoli punainen

  109,00

  Yrjö Kukkapuron Avartelle suunnittelema Sirkus-tuoli matalemmalla selkänojalla. Tuolin istuin ja selkänoja on verhoiltu punaisella alcantaralla. Valmistusmateriaaleina on myös hyödynnetty muotoonpuristettua vaneria ja metallia. Yrjö Kukkapuro on kotimaisen funktionalismin keskeisimpiä hahmoja.

 • Jack tuoli valkoinen, 2 kpl setti

  85,00

  Moderni tuoli joka sopii mainiosti ruokapöydän tuoliksi. Valkoinen keinonahkaverhoilu ja metalliset jalat.

 • Bolia Harvard nahkainen ruokatuoli musta

  68,00

  Bolian tyylikäs ruokatuoli mustalla nahkaverhoilulla. Metalliset jalat ja moneen kotiin sopiva moderni tyyli.

 • Billiani ruokapöydäntuoli harmaa

  118,00

  Harmaa, puusta valmistettu ruokapöydäntuoli. Sopii moneen eri sisustustyyliin.

 • Lotus Furniture London tuoli musta

  79,00

  London on tyylikäs ja moderni tuoli käsinojilla. Reilu istuinsyvyys ja musta kangasverhoilu tekevät tuolista mukavan sirosta ulkonäöstään huolimatta.

 • Euro Style Alisa tuoli harmaa

  77,00

  Euro Stylen valmistamassa Alisa -tuolissa on pehmeä kangasverhoilu. Runko ja jalat on valmistettu mattapintaisesta mustaksi jauhemaalatusta teräksestä. Tukeva ja tyylikäs tuoli joka sopii täydellisesti lähes mihin tahansa sisustukstyyliin.

 • Sofacompany Alfred moduuli beige

  394,00

  SofaCompanyn Alfred- keskusmoduuli on verhoiltu beigellä polyesterikankaalla. Polyesterillä on monia etuja kestävyyden ja valonkestävyytensä suhteen, ja sen pinta on helppo huoltaa. Tämä moduuli on osa monipuolista moduulisohvasarjaa, mutta toimii yksinään myös nojatuolina. Sävy: Danny Cream. Tammijalat.

 • Baarituoli muovisella istuimella

  41,00

  Moderni metallirunkoinen baarituoli valkoisella muovi-istuimella. Ostettu Turusta, Sisustuksen Koodi – nimisestä liikkeestä.

 • Magis First tuoli valkoinen

  76,00

  Magis-merkin valmistama valkoinen First-tuoli. Tuoli on valmistettu ainutlaatuisella air-moulding-tekniikalla polypropeeni-lasikuituseoksesta, jonka avulla on saatu sulavalinjainen ja kolmiulotteinen muoto. Tuoli sopii niin sisä-, että ulkokäyttöön. Stefano Giovannonin suunnittelema.

 • Muuto Fiber tuoli käsinojilla konjakinruskea

  740,00

  Tanskalaisen Muuton Fiber-tuoli. Suunnittelijat Boris Berlin ja Aleksej Iskos halusivat luoda yksinkertaisen mutta äärimmäisen käytännöllisen tuolin. Ideasta syntyi Fiber, joka ei selkeästä muotokielestään huolimatta tingi mukavuudesta. Tuolin istuin on valmistettu kierrätettävästä komposiittimateriaalista ja jalat teräksestä.

 • Actiu Block kaappi

  476,00

  Actiun Block-sarjan kaappi lasitasolla. Block sarja on suunniteltu tuomaan toimistoille tyylikkäitä säilytysratkaisuja ja korkeatasoista toiminnallisuutta. Kaappi on lukittava.

 • Pöydän sälejalusta

  98,00

  Skandinaaviseen tyyliin sopiva pöydän sälejalusta. Yhdistä jalustaan mieleisesi pöytälevy.

 • Atlanta sänky 90 x 200 cm harmaa

  349,00

  Tyylikäs Atlanta-sänky, joka tarjoaa kauniin klassisen ilmeen sisustukseesi. Sänky toimii esimerkiksi kätevänä vierasvuoteena ja päivisin sitä voi käyttää istuskeluun ja rentoutumiseen. Harmaa kangasverhoilu ja koristenapit.

 • Balticsofa Finesee U-sohva harmaa

  999,00

  Balticsofa-merkin Finesee on täydellinen valinta niille, jotka pitävät modernista sisustustyylistä. Runko on valmistettu massiivipuun, vanerin ja esikäsitellyn lastulevyn yhdistelmästä. Harmaa kangasverhoilu.

 • Fritz Hansen Superellipsi jatkettava ruokapöytä valkoinen

  2305,00

  Fritz Hansenin suosittu jatkettava ruokapöytä. Sirot metallijalat. Pöydän pinta on erittäin kestävää valkoista laminaattia, joka kestää tavallista paremmin naarmuuntumista ja sen kaunis mattapinta pysyy kauniina vuodesta toiseen.

 • Pedrali Ikon sohvapöytä ø 69 cm

  294,00

  Italialaisen Pedralin Ikon-pöytä on yksinkertaisen tyylikäs tilaan kuin tilaan. Minimalistinen muotoilu ja kestävät materiaalit.

 • Ikeda ruokapöydän tuoli pähkinä, 4 kpl setti

  154,00

  Tyylikäs ja ajaton ruokapöydän tuoli, joka sopii moneen tilaan ja sisustukseen. Puinen istuin ja metalliset jalat.

 • Muuto Enfold laatikosto harmaa 95 x 45 cm

  972,00

  Muuton Enfold-laatikosto on moderni laatikosto joka yhdistää teollisen ja modernin muotoilun. Laatikosto on valmistettu lakatusta teräksestä ja massiivitammesta.

 • Layered Entrance villamatto valkoinen 290 x 390 cm

  1110,00

  Layeredin arkiston aarteet saavat toisen mahdollisuuden Mjukilla. Käsin kudottu villamatto on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät eleganttia ja ajatonta, mutta samalla kestävää mattoa vuosiksi eteenpäin. Entrance-villamatto on täydellinen statement-matto, jossa on viittauksia aina ajankohtaiseen Art Deco -tyyliin. Jokainen matto on ainutlaatuinen ja voi vaihdella hieman kooltaan ja väriltään. Valmistajan värisävy: Bone White.

 • Mebloo Cleo 4-istuttava avokulmasohva vuodeominaisuudella harmaa

  1079,00

  Mebloo-merkin Cleo on neljänistuttava avokulmasohva vuodeominaisuudella. Sohvan avokulman sisällä on kätevää säilytystilaa esim. petivaatteille. Niskatukien asennot ovat säädettävissä. Harmaa verhoilu.

 • Richmond Interiors Zenza baaripöytä musta marmori

  378,00

  Richmond Interiorsin Zenza-baaripöytä huokuu modernia ja minimalistista tyylikkyyttä. Mustat metallijalat, marmorinen pöytälevy ja messinkiset reunat tekevät siitä glamouria henkivän. Zenza on täydellinen valinta kotiin, hotelliin tai ravintolaan, tarjoten tilaan eleganttia ja modernia ilmettä.

 • Muuto Fiber Side tuoli vihreä

  420,00

  Tanskalaisen Muuton pyörivä Fiber Side -tuoli. Suunnittelijat Boris Berlin ja Aleksej Iskos halusivat luoda yksinkertaisen mutta äärimmäisen käytännöllisen tuolin. Ideasta syntyi Fiber-tuolien sarja, joka ei selkeästä muotokielestään huolimatta tingi mukavuudesta. Fiber-sarjan tuolien istuimet ovat kierrätetystä muovista ja puukuidusta valmistettua komposiittimateriaalia. Tämä Side-tuoli on verhoiltu murretun vihreällä Sabi-kankaalla ja metallijalat maalattu siihen sointuvalla vihreän sävyllä.

 • Manor House Chesterfield Lyx nojatuoli harmaa

  196,00

  Manor House -merkin Chesterfield Lyx on samettinen nojatuoli mustilla puisilla jaloilla. Chesterfield-malli on vuosi toisensa jälkeen ajankohtainen. Nojatuolissa on koristenapit ja kauniit yksityiskohdat.

 • Fermob Bistro pöytä vihreä 97 x 57 cm

  175,00

  Fermob-merkkinen Bistro ulkopöytä, joka on päällystetty UV-säteilyltä suojaavalla pinnoitteella. Pöydän voi helposti taittaa halutessasi kasaan. Valmistettu teräksestä.

 • Gabbeh matto Beige 70 x 196 cm

  295,00

  Gabbeh-matot ovat persialaisten Lori- ja Kashghai-heimojen käsinsolmimia tiheänukkaisia villamattoja. Gabbeh-mattoja valmistetaan niin värjätystä kuin värjäämättömästä villasta ja matot ovat perinteisesti beigen, punaisen, oranssin ja tummansinisen sävyisiä. Jokainen matto valmistetaan käsityönä, mikä tarkoittaa, että matot ovat ainutlaatuisia eikä kahta täysin samanlaista mattoa ole olemassa.

 • BEdesign Lume Large naulakko valkoinen

  224,00

  Large-kokoinen Lume-naulakko merkiltä BEdesign. Jauhemaalatusta teräksestä valmistettu naulakko on minimalistinen säilytysratkaisu vaatteille. Naulakko sopii monenlaisiin ympäristöihin, niin yksityisistä kodeista, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Lume-naulakot valmistetaan Suomessa. Väri: White.

 • Muurame Neppari elementti

  56,00

  Pirkko Stenroosin suunnittelemat Muurame-elementit ovat suomalaisia klassikkotuotteita.

 • Metalmobil Nuvola tuoli tummanruskea

  15,00

  Metalmobil-merkin valmistama Nuvola-tuoli. Tummanruskea istuin ja metallista valmistettu nelijalkainen jalkarakenne.

 • Jotex Trevi sivupöytä marmorilevyllä

  144,00

  Jotexin Trevi-sivupöytä. Pöytä koostuu marmorilevystä, metallirungosta ja juuttikorista.

 • Richmond Interiors Blackbone sohvapöytä 2-osainen

  699,00

  Kaksiosainen Blackbone-sohvapöytä tarjoaa ainutlaatuista tyyliä ja käytännöllisyyttä kotisi sisustukseen. Richmond Interiorsin valmistama pöytä on valmistettu laadukkaasta tammiviilusta ja ruostumattomasta teräksestä. Pöydät soveltuvat täydellisesti industrial-henkiseen sisustustyyliin.

 • Kelim matto 197 x 298 cm

  541,00

  Kelim-matot ovat persialaisten paimentolaisheimojen valmistamia sileitä villamattoja. Jokainen matto valmistetaan perinteisin käsityömenetelmin, mikä tarkoittaa, että matot ovat ainutlaatuisia eikä kahta täysin samanlaista mattoa ole olemassa. Tunnetuimpia Kelim-tyylejä ovat Seneh, Sumak, Fars ja Gashghai, ja niille kaikille on yhteistä luonnonläheinen värimaailma sekä geometrinen kuviointi.

 • Varier Date tuoli sininen

  106,00

  Date on Varierin valmistama ja Olav Eldøyn vuonna 2003 suunnittelema tuoli. Veistoksellisessa tuolissa on keinumekanismi, mikä tekee tuolista erityisen mukavan. Date sopii katseen vangitsijaksi ruokapöydän tuoliksi tai vaikka neuvotteluhuoneeseen. Sininen kangasverhoilu ja metalliset jalat.

 • Knoll Eero Saarinen Executive Chair tuoli oranssi

  1175,00

  Executive Chair on Eero Saarisen vuonna 1948 suunnittelema tuoli. Tuolin ajaton design ja muotoilu sopii edelleen saumattomasti niin ruokapöydän ääreen, kuin työhuoneelle, kokoustamiseen tai oleskeluunkin. Tuoli on verhoiltu oranssilla Stof Copenhagen Twill 23 -kankaalla ja sen jalat ovat tammea. Knoll Internationalin perusti saksalainen Hans Knoll New Yorkissa vuonna 1938. Hansin kuoltua, hänen vaimonsa Florence Knoll…

 • Burrow Serif penkki pähkinä

  279,00

  Burrow-merkin massiivipuinen Serif-penkki on moderni lisä eteiseen. Minimalistinen muotoilu kullanvärisillä metalliyksityiskohdilla.

 • Kelim matto 200 x 299 cm

  546,00

  Kelim-matot ovat persialaisten paimentolaisheimojen valmistamia sileitä villamattoja. Jokainen matto valmistetaan perinteisin käsityömenetelmin, mikä tarkoittaa, että matot ovat ainutlaatuisia eikä kahta täysin samanlaista mattoa ole olemassa. Tunnetuimpia Kelim-tyylejä ovat Seneh, Sumak, Fars ja Gashghai, ja niille kaikille on yhteistä luonnonläheinen värimaailma sekä geometrinen kuviointi.

 • Concept 55 Arken rahi harmaa

  239,00

  Concept 55 valmistama Arken-rahi on tyylikäs lisä sisustukseesi, jolla teet rentoutumisesta entistä mukavampaa. Harmalla kankaalla verhoiltu rahi on helppo yhdistää moneen sisustukseen.

 • Fritz Hansen PL 102 2-istuttava nahkasohva kermanvalkoinen

  2548,00

  Fritz Hansenin kermanvalkoinen PL 102-sohva. Sohva on Piero Lissoni käsialaa. Sohvassa on alumiinijalat ja irrotettava verhoilu.

 • Vitriinikaappi ruskea

  447,00

  Tämä matala vitriinikaappi luo arvokkuutta tilaan kuin tilaan. Tummanruskean sävyn, lasin ja puisten yksityiskohtien yhdistelmä antavat huonekalulle klassisen ilmeen. Vitriinikaappi on valmistettu Italiassa.

 • Muuto Enfold laatikosto musta 95 x 45 cm

  1235,00

  Muuton Enfold-laatikosto on moderni laatikosto joka yhdistää teollisen ja modernin muotoilun. Laatikosto on valmistettu lakatusta teräksestä ja massiivitammesta.

 • Arper Catifa tuoli valkoinen

  56,00

  Arperin Catifa-sarjan tuoli. Valkoinen istuin ja metallista valmistetut jalat. Catifa-sarjan on suunnitellut Lievore Altherr Molina vuonna 2006.

 • Läckö ruokapöytä valkoinen

  185,00

  Läckö-ruokapöytä on valkoinen ajaton pöytä. Pöytälevyssä pyöristetyt kulmat. Sopii moneen eri sisustustyyliin.

 • Damask matto ruskea 244 x 307 cm

  3525,00

  Damask ruskea matto. Jokainen matto valmistetaan perinteisin käsityömenetelmin, mikä tarkoittaa, että matot ovat ainutlaatuisia eikä kahta täysin samanlaista mattoa ole olemassa. Sopii moneen eri sisustustyyliin ja kotiin.

 • Johanson Design baarijakkara punainen

  51,00

  Johanson Design -merkin valmistama baarijakkara. Selkeälinjainen baarijakkara tuo graafista ilmettä tilaan kuin tilaan.

 • Bolia Beaver High baarituoli musta

  288,00

  Beaver on tanskalaisen Says Who -suunnittelijaduon suunnittelema ja Bolian valmistama. Baarituoli on moderni ja minimalistinen ja se sopiikin monen erilaiseen sisustustyyliin.

 • Sofacompany Holly ruokatuoli vaaleansininen

  146,00

  Sofacompanyn Holly-ruokatuoli. Tuolin sisärunko on valmistettu FSC-sertifioidusta puusta. Suunnittelijana Cathrine Rudolph. Väri: Moss Petrol.

 • 2,5-istuttava kangassohva keltainen

  221,00

  2,5-istuttava kangassohva keltainesella verhoilulla. Metalliset jalat.

 • Österlen sohvapöytä lasi / kulta

  176,00

  Trendikäs ja moderni sohvapöytä kullanvärisellä metallirungolla ja lasilevyllä.

 • Decotique Milo C12 ruokapöytä

  420,00

  Decotique Milo C12 on tyylikäs jatkettava ruokapöytä. Yksinkertaisen kaunis ruokapöytä tuo skandinaavista muotoilua kotiisi. Pöytälevy on viimeistelty tammivanerilla.

 • Boknäs alasokkeli S39

  99,00

  Boknäsin valmistama alasokkeli. Boknäsin moduuleista rakennettavat kirjahyllyt, hyllystöt ja vitriinit ovat räätälöitävissä tarpeiden ja tilan mukaan. Väri: Keskiruskea 02.

 • Offecct Phoenix tuoli vihreänharmaa

  232,00

  Phoenix-tuoli sopii niin kotiin kuin toimistollekin. Suunnittelijana Luca Nichetto. Verhoilu: Raas 942

 • Comfort Garden Space ulkopöytä valkoinen ø 120 cm

  241,00

  Comfort Garden -merkin Space-ulkopöytä. Pöytä on valmistettu jauhemaaltusta metallista.

 • BEdesign Lume Mini naulakko musta

  199,00

  MINI-kokoinen Lume-naulakko merkiltä BEdesign. Jauhemaalatusta teräksestä valmistettu naulakko on minimalistinen säilytysratkaisu vaatteille. Naulakko sopii monenlaisiin ympäristöihin, niin yksityisistä kodeista, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Lume-naulakot valmistetaan Suomessa. Väri: Charcoal Black.

 • Senkki ruskea

  823,00

  Italiassa valmistettu ruskea puinen senkki. Kolme ovea, kolme vetolaatikkoa ja metalliset vetimet. Valmistajana Euro Design.

 • Elysia ruokatuoli valkoinen, 2 kpl setti

  215,00

  Trendikäs Elysia-tuoli. Tuoli on ilmeeltään pelkistetty, mutta istuimen narupunos antaa tuolille persoonallisen lisäyksen.

 • Borens Aurora pöytävalaisin

  179,00

  Borénsin Aurora -pöytävalaisin on Olle Anderssonin käsialaa 1900-luvun lopulta. Valaisimen varjostin läpi siivilöityvä valo luo tilaan pehmeän ja tunnelmallisen valaistuksen. Kauniin pelkistetty valaisin on elegantti yksityiskohta kodin sisustuksessa.

 • Vitriinikaappi ruskea

  681,00

  Tämä jykevä vitriinikaappi luo arvokkuutta tilaan kuin tilaan. Tummanruskean sävyn, lasin ja puisten yksityiskohtien yhdistelmä antavat huonekalulle klassisen ilmeen. Vitriinikaappi on valmistettu Italiassa.

 • Nojatuoli kromirungolla

  86,00

  Tyylikäs nojatuoli kromisella rungolla. Roosa kangasverhoilu.

 • Arper Aava baarituoli valkoinen

  78,00

  Moderni baarituoli, jonka on suunnitellut Antti Kotilainen vuonna 2013.

 • Richmond Interiors Conrad pöytälevy ruskea

  591,00

  Richmond Interiors -merkin Conrad-pöytälevy. Glamouria tihkuva pöytälevy on valistettu keinomarmorista. Conrad on oiva valinta, mikäli haluat ruokailutilaasi ripauksen ylellisyyttä. Yhdistä haluamillasi jaloilla.

 • Maritza vaatekaappi

  999,00

  Männystä valmistettu teollisuushenkinen vaatekaappi, jossa kolme ovea. Kuuluu sarjaan Alex.

 • Capdell A-Collection baarituoli

  194,00

  Tyylikäs baarituoli puuistuimella ja mustilla metallijaloilla.

 • Naulakko valkoinen

  101,00

  Valkoinen naulakko, jossa koukkuja kahdessa eri korkeudessa. Naulakko sopii hyvin pieneen eteiseen.

 • Samettinen ruokatuoli vihreä

  15,00

  Trendikäs ja rakenteeltaan siro ruokatuoli, jossa vihreä samettikangasverhoilu ja mustat metallijalat.

 • Brizley työtuoli musta

  227,00

  Brizleyn työtuoli. Ergonominen ja tyylikäs työtuoli. Korkeuden voi säätää ja tuolissa on rullat alla.

 • Isku Arctic naulakko harmaa

  101,00

  Iskun Arctic on siro naulakko, joka tarpeen vaatiessa mahtuu pienempäänkin tilaan. Harmaa runko.

 • Venture Home Denver parvekepöytä musta

  210,00

  Venture Home -merkin Denver-ulkopöytä. Sopii esimerkiksi parvekkeelle tai terassille.

 • Richmond Interiors Ophelia nojatuoli kermanvalkoinen

  605,00

  Moderni Ophelia -nojatuoli kiinteällä pyöreällä jalalla ja kermanvalkoisella teddykangasverhoilulla. Valmistajana hollantilainen Richmond Interiors.