Seinävalaisimet

 • Seletti Neon Art Alphabet kirjain A

  57,90

  Kirjainvalaisin omiin valoteksteihin. Sisusta kotiasi tyylikkäillä kirjainvalaisimilla! Minkä sanan haluaisit kirjoittaa seinällesi? Muodosta oma teksti tai valaise tietyllä tärkeällä kirjaimella. Vaatii muuntajan toimiakseen.

 • Le Klint 353 Mutatio Seinävalaisin

  659,00

  Le Klintin tyylikäs yksinkertainen seinävalaisin.Christian Troelsin suunnittelema Mutatio seinävalaisin on suunniteltu upealla sulavalla designilla. Sulavalinjainen valaisin yhdistää toisiinsa valkoista ja mustaa. Valaisin sopii monenlaiseen sisustukseen. Sylinterin alta lamppu tuo valon tilaan hillitysti.

 • Le Klint Facet, Musta + Keskisuuri levy

  538,90

  Moderni ja monikäyttöinen seinävalaisin ulko- ja sisäkäyttöön.Ranskalainen suunnittelija Aurélien Babry halusi luoda ikonisen, mutta yksinkertaisen valaisimen niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Hän ei halunnut käyttää Le Klintin kuuluisia muovi- ja paperimateriaaleja, vaan jotain muuta. Facet-valaisimeen hän käytti terästä, mutta säilytti silti Le Klint muotomaailman.Tämän Facet-valaisimen mukana irroitettava takalevy. Kun levyn irroittaa, voi valaisinta käyttää alaspäin ja…

 • Seletti Neon Art Alphabet kirjain N

  57,90

  Kirjainvalaisin omiin valoteksteihin. Sisusta kotiasi tyylikkäillä kirjainvalaisimilla! Minkä sanan haluaisit kirjoittaa seinällesi? Muodosta oma teksti tai valaise tietyllä tärkeällä kirjaimella. Vaatii muuntajan toimiakseen.

 • Seletti Neon Art Alphabet kirjain D

  57,90

  Kirjainvalaisin omiin valoteksteihin. Sisusta kotiasi tyylikkäillä kirjainvalaisimilla! Minkä sanan haluaisit kirjoittaa seinällesi? Muodosta oma teksti tai valaise tietyllä tärkeällä kirjaimella. Vaatii muuntajan toimiakseen.

 • Le Klint Facet, Musta + Pieni levy

  538,90

  Facet on moderni ja monikäyttöinen valaisin ulko- ja sisäkäyttöön.Ranskalainen suunnittelija Aurélien Babry halusi luoda ikonisen, mutta yksinkertaisen valaisimen niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Hän ei halunnut käyttää Le Klintin kuuluisia muovi- ja paperimateriaaleja, vaan jotain muuta. Facet -valaisimeen hän käytti terästä, mutta säilytti silti Le Klint muotomaailman.Tämän Facet-valaisimen mukana irroitettava takalevy. Kun levyn irroittaa, voi valaisinta…

 • Design by Frandsen Venice seinävalaisin, musta

  93,90

  Klassisen muotokielensä ansiosta Venice-seinävalaisin sopii hyvin monenlaiseen ympäristöön.Tanskalainen Design by Frandsen -valaisinmallisto koostuu ajattomista sisustusvalaisimista ja -varjostimista. Valaisimet ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja erittäin viimeisteltyjä laatutuotteita.Design by Frandsen valaisinten pääsuunnittelija Benny Frandsen on voittanut useita kansainvälisiä suunnittelupalkintoja valaisimillaan.

 • Seletti Neon Art Alphabet kirjain B

  57,90

  Kirjainvalaisin omiin valoteksteihin. Sisusta kotiasi tyylikkäillä kirjainvalaisimilla! Minkä sanan haluaisit kirjoittaa seinällesi? Muodosta oma teksti tai valaise tietyllä tärkeällä kirjaimella. Vaatii muuntajan toimiakseen.

 • Paikanvaraus

  Le Klint Swirl Katto-Seinävalaisin, small valkoinen

  479,00

  Kaunis ruusumainen yksityiskohta katossa.Øivind Slaatto otti inspiraatiota Swirl sarjaan luonnosta sekä matemaattisista perusteista. Hän halusi Le Klintin taidon ja käsityön näkyvän. Lamppua voit käyttää joko seinässä tai katossa.

 • Paikanvaraus

  Le Klint Swirl Katto-Seinävalaisin, small hopea

  419,00

  Upea hopeinen kierre seinällä on mainio detalji.Øivind Slaatto otti inspiraatiota Swirl sarjaan luonnosta sekä matemaattisista perusteista. Hän halusi Le Klintin taidon ja käsityön näkyvän. Lamppua voit käyttää joko seinässä tai katossa.

 • Design by Frandsen Job seinävalaisin, valkoinen

  149,00

  Ajaton taipuisa valaisin, joka sopii hyvin moneen kotiin.Design by Frandsenin upea uutuus Job -seinävalaisin on mahtava vaihtoehto tylsälle lukulampulle pöydälläsi. Seinällä lamppu ei vie työtilaa ja sen saa säätää juuri sinulle sopivaan asentoon. Valaisin on yksinkertaisen tyylikäs. Saatavana myös harmaana ja mustana.Frandsen Lighting A/S on tanskalainen valaisinvalmistaja, jonka Design by Frandsen-valaisinmallisto koostuu ajattomista sisustusvalaisimista ja…

 • Design by Frandsen Job seinävalaisin, harmaa

  159,00

  Job -seinävalaisin tuo valoa juuri sinne missä sitä tarvitaan.Design by Frandsenin upea uutuus Job -seinävalaisin on mahtava vaihtoehto tylsälle lukulampulle pöydälläsi. Seinällä lamppu ei vie työtilaa ja sen saa säätää juuri sinulle sopivaan asentoon. Valaisin on yksinkertaisen tyylikäs. Saatavana myös valkoisena ja mustana.Frandsen Lighting A/S on tanskalainen valaisinvalmistaja, jonka Design by Frandsen-valaisinmallisto koostuu ajattomista sisustusvalaisimista…

 • Innolux Pasila seinävalaisin, musta

  169,00

  Pasilan muotokielessä pyrkimyksenä on terävien ja pyöreiden muotojen yhdistäminen modernilla tavalla.Pasila-sarja on saanut innoituksensa nykyarkkitehtuurista. Sama varjostinosa siirtyy luontevasti neljään eri käyttötarkoitukseen riippuvalaisimesta seinävalaisimeen ja lattiavalaisimesta pöytävalaisimeen. Lampun kanta saa näkyä ja yksityiskohdat muodostuvat yksinkertaisista asioista, kuten johdon korostamisesta ja epäsuorasta valonlähteestä. Tässä valaisinsarjassa 50-lukulainen muotokieli kohtaa 2015-luvun suunnittelun.

 • Seletti Monkey Hanging -valaisin

  299,00

  Seletin Monkey -lampulla katseenvangitsija löytyy seinältä. Marcantonio Raimondi Malerban suunnittelema Monkey- lamppu tuo leikkisää tyyliä kotiin. Lampun apina roikkuu toisella kädellään seinästä ja pitää toisella lamppua. Monkey -lampuissa taide, design ja luonto yhdistyvät toisiinsa. Kiinnitys roikkuvasta kädestä ruuvilla seinään.

 • Globen Lighting Wheel Mini -katto- sekä seinävalaisin

  99,90

  Lampun muoto tuo upean graafisen kuvion tilaan. Tyylikäs, antiikkista teemaa tuova Anna Anderssonin suunnittelema Wheel-valaisin tuo kotiisi kaunista valoa. Lamppua voidaan käyttää niin seinä- kuin myös kattovalaisimena. Lampun design tuo upean, graafisen varjokuvion tilaan. Tyylikäs antiikkisen himmeä metallinhohtoinen pinta.

 • Innolux Pasila seinävalaisin, valkoinen

  169,00

  Pasila-sarja on saanut innoituksensa nykyarkkitehtuurista.Pasila-sarjan muotokielessä pyrkimyksenä on terävien ja pyöreiden muotojen yhdistäminen modernilla tavalla. Sama varjostinosa siirtyy luontevasti neljään eri käyttötarkoitukseen riippuvalaisimesta seinävalaisimeen ja lattiavalaisimesta pöytävalaisimeen. Lampun kanta saa näkyä ja yksityiskohdat muodostuvat yksinkertaisista asioista, kuten johdon korostamisesta ja epäsuorasta valonlähteestä. Tässä valaisinsarjassa 50-lukulainen muotokieli kohtaa 2015-luvun suunnittelun.

 • Le Klint Facet, kupari + Keskisuuri levy

  839,90

  Moderni ja monikäyttöinen seinävalaisin ulko- ja sisäkäyttöön.Ranskalainen suunnittelija Aurélien Babry halusi luoda ikonisen, mutta yksinkertaisen valaisimen niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Hän ei halunnut käyttää Le Klintin kuuluisia muovi- ja paperimateriaaleja, vaan jotain muuta. Tähän Facet -valaisimeen hän käytti kuparia, mutta säilytti silti Le Klint muotomaailman.Facet-valaisimen mukana tulee irroitettava takalevy. Kun levyn irroittaa, voi valaisinta käyttää…

 • Globen Lighting Astoria seinälamppu, messinki

  206,90

  Seinävalaisin upeilla kätevän kokoisilla hyllyillä.Anna Landerholmin suunnittelema Globen Lighting Astoria -seinälamppu yhdistää valaistuksen, säilytystilan sekä skandinaavisen designin. Lamppu on kätevä esimerkiksi sängyn tai sohvan äärellä tai vaikka käytävässä. Upea messingin sävy tuo kaunista kiiltävää pintaa kotiin ja vangitsee katseen seinälle.

 • Paikanvaraus

  Le Klint Swirl Katto- ja seinävalaisin, Kupari pieni

  499,00

  Tämä valaisin sopii yhtä hyvin seinään kuin kattoon.Øivind Slaatto otti inspiraatiota Swirl sarjaan luonnosta sekä matemaattisista perusteista. Hän pyrki designillaan saamaan upean taidon sekä käsityön näkymään valaisimissa. Valaisin voidaan asettaa niin seinälle kuin myös kattoon. Kupari väritykseltään tuo tyyliä monenlaiseen sisustukseen.

 • Le Klint Facet Harmaa

  425,00

  Facet on moderni ja monikäyttöinen seinälamppu ulko- sekä sisäkäyttöön.Facet on ranskalaisen suunnitelija Aurélien Babryn tekemä upea mutta yksinkertainen ulko- sekä sisäkäyttöinen lamppu, jota ei olla tehty kuuluisista Le Klintin paperi tai muovi materiaaleista vaan teräksestä. Facet toimitetaan pois otettavalla yläosalla, jolloin lamppu kohdistaa valon ylös sekä alas.

 • Paikanvaraus

  Le Klint Facet, kupari

  699,90

  Facet on moderni ja monikäyttöinen seinälamppu ulko -sekä sisäkäyttöön.Ranskalainen suunnittelija Aurélien Babry halusi luoda ikonisen, mutta yksinkertaisen valaisimen niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Hän ei halunnut käyttää Le Klintin kuuluisia muovi- ja paperimateriaaleja, vaan jotain muuta. Tähän Facet -valaisimeen hän käytti kuparia, mutta säilytti silti Le Klint muotomaailman.

 • Paikanvaraus

  Le Klint 306 pöytä- ja seinävalaisin, messinki

  735,00

  Kaare Klintin suunnittelema mukautuva lamppu.Kaare Klintin vuonna 1945 suunnittelema lamppu. Valaisin voidaan ripustaa seinälle tai pöydälle sen innovatiivisen muotoilun ansiosta. Messinki yhdistyy kauniissa valaisimessa upeasti vaalkoiseen varjostimeen. Mukautuva lamppu on mahdollista sisustaa hyvin monella tapaa kotiin.

 • Design by Frandsen Venice seinävalaisin, valkoinen

  69,00

  Seinävalaisin on täydellinen makuuhuoneen lukulampuksi.Klassinen Venice-valaisin sopiii monenlaiseen sisustukseen.Tanskalainen Design by Frandsen -valaisinmallisto koostuu ajattomista sisustusvalaisimista ja -varjostimista. Valaisimet ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja erittäin viimeisteltyjä laatutuotteita.

 • Design by Frandsen Job seinävalaisin, musta

  149,00

  Job -seinävalaisin on kuin seinäsi pikkumusta.Design by Frandsenin upea uutuus Job -seinävalaisin on mahtava vaihtoehto tylsälle lukulampulle pöydälläsi. Seinällä lamppu ei vie työtilaa ja sen saa säätää juuri sinulle sopivaan asentoon. Valaisin on yksinkertaisen tyylikäs. Saatavana myös valkoisena ja harmaana.Frandsen Lighting A/S on tanskalainen valaisinvalmistaja, jonka Design by Frandsen-valaisinmallisto koostuu ajattomista sisustusvalaisimista ja -varjostimista. Design…

 • Globen Lighting Hangover Seinävalaisin

  175,90

  Trendikkäässä seinävalaisimessa yhdistettyinä kiiltävät metallipinnat, peili ja nahka. Näyttävässä Patrick Hallin suunnittelemassa ruskean metallinhohtoisessa lampussa yhdistyvät valaistus ja peili. Lampun takaosa on peiliä, josta valo heijastuu upeasti lampun ollessa päällä. Lamppu on sammutettunakin näyttävä sisustuselementti seinällä kiiltävien pintojensa vuoksi. Seinäripustin on nahkainen, joka tuo vielä yhden upean elementin lampun pintoihin.