Flowerpot VP9 ladattava pöytävalaisin

182,00

Verkkokauppa:

Kuvaus

&Traditionin johdoton Flowerpot VP9 -pöytävalaisin on kannettava versio ikonisesta Verner Pantonin suunnittelemasta Flowerpot-pöytävalaisimesta. Iloisen pyöreä Flowerpot-valaisin syntyi 60-luvun Flower Power -aikakauden inspiroimana, ja se nousi rakastetuksi design-ikoniksi jo ilmestyessään. Flowerpot-valaisimen siluetti syntyy kahdesta erikokoisesta puolipallosta, joiden välistä valo heijastuu pehmeästi. Kauniin valon lisäksi Flowerpot levittää ympärilleen rauhan ja rakkauden aikakauden tunnelmaa.

Hieman johdollista edeltäjäänsä pienempi VP9 latautuu joko magnettisen USB-latauskaapelin tai erikseen myytävän latausaseman avulla. Yksi lataus antaa valoa kirkkaimmalla teholla noin 11 tunniksi. Johdotonta valaisinta on helppo siirrellä paikasta toiseen tarpeen mukaan, ja se soveltuu mainiosti myös mökille, puutarhaillalliselle tai muuhun sähköttömään tilaan. Kolmiportainen himmennin takaa, että valotaso on aina haluttu, käytit valaisinta sitten sisä- tai ulkotiloissa.

*Sivustolla on poimintoja useiden verkkokauppojen valikoimista ja ostaminen tapahtuu näistä suoraan. Osa tuotteista on voinut poistua jo myynnistä, joten pahoittelemme mikäli tuotetta ei enää ole saatavilla!