Työkalut netistäTyökalut niin harrastajille kuin ammattilaisille netistä. Listaamme PikkuAitan sivuilla työkaluja myyviä yhteistyökumppaneitamme, joidenka valikoimiin kuuluu laaja valikoima erilaisia työkaluja. Tutustu verkkokauppojen valikoimiin ja osta edullisesti kaikki kodin työkalut netistä niin itselle kuin lahjaksi. Alla verkkokaupat aakkosjärjestyksessä sekä tietoa kauppojen valikoimista sekä mahdollisista ajankohtaisista kampanjoista koskien työkaluja.

BYGGmax

BYGGmax on rakennustarvikkeita markkinoiva kauppaketju, joka on perustettu vuonna 1993. BYGGmax:n valikoimassa siis paljon rakennustarvikkeita, mutta myös työkaluja löytyy valikoimasta.


Grillikauppa

Grillikauppa on nimensä mukaan keskittynyt grillien myymiseen netissä. Erilaisten grillien lisäksi verkkokaupasta löytyy muitakin tuotteita kotiin ja puutarhaan. Valikoimissa myös jonkin verran työkaluja painottuen kuitenkin enemmän pihan ja puutarhan työkoneisiin.


Mulletoi.com

Mulletoi.com on hauskoihin ja kekseliäisiin lahjatavaroihin keskittynyt verkkokauppa. Valikoimissa myös työkaluja ja tarvikkeita joita ei muualta löydy.


NetRauta

NetRauta.fi on Suomen suurin sisustamisen ja kodinrakentamisen verkkokauppa. NetRaudassa satojen työkalujen valikoima niin harrastajille kuin ammattilaisille tunnetuilta merkeiltä. NetRaudasta ostat riskittömästi käsityökalut, paineilmatyökalut kuin sähkötyökalut, tuotteilla 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus.


Puuilo

Puuilo on suomalainen tavarataloketju, jossa myydään työkaluja, taloustavaroita, rakennustarvikkeita sekä muuta käyttötavaraa edulliseen hintaan. Puuilossa viikottain vaihtuvia tarjouksia.


Rellunkulma

Harrod'sin tapaan Rellunkulma.fi tarjoaa kaikkea maan ja taivaan väliltä. Rellunkulmasta löytyy käsityökalut, paineilmatyökalut, säjkötyökalut sekä muut työvälineet rakentamiseen ja remontointiin. Nyt tarjoushintaan esim. aggregaatit varmistamaan sähkönsaanti syysmyrskyjen aikaan.


Taloon.com

Taloon.com on Suomen johtava kodinrakentamisen verkkokauppa. Taloon.com laajasta ja kokoajan lisääntyvästä valikoimasta löytyy, käsityökalut, paineilmatyökalut, sähkötyökalut sekä muut tarvikkeet rakentamiseen ja remontointiin.


Virtasenkauppa.fi

Virtasenkauppa on 70-vuotiaan suomalainen perheyrityksen, Virtasen Moottori Oy:n työkaluja, pienkoneita, maataloustuotteita ja autovaraosia ja auton lisävarusteita myyvä verkkokauppa. Verkkokaupassa on tuotteita yli 60 000 kpl. Koko saatavilla oleva valikoima on yli miljoona eri nimikettä.