Suomessa valmistetut tuotteet

Suomessa valmistetut tuotteet netistä. Poimintoja kotimaisista tuotteissa suomalaisissa verkkokaupoissa  Ostamalla kotimaisia tuotteita tuemme suomalaista yrittäjyyttä myös vaikeina aikoina. Monet tuotteista on tehty käsityönä pienten kotimaisten yritysten toimesta. Suomituotteet ovat myös mitä mainioimpia lahjoja erilaisiin juhliin, äidille, isälle, valmistuvalle jne. 

Poimintoja kotimaisista tuotteista

Kotimaiset tuotteet

Kotimaisten  tuotteiden ostamisella suomalaisista verkkokaupoista tuemme useita yrityksiä samalla. Niin tuotteita valmistavia pieniä yrityksiä, kuin myös verkkokauppoja ja myymälöitä jotka näitä myy.  Nyt kun elämme haastavaa kriisin sävyttämää aikaa, on hyvä myös muistaa, että mikäli kotimaisen kaupan varastossa on jo tuotteet, vaikka olisi muualla valmistettu, niin ostamalla näitäkin autamme yrityksiä selviytymään. 

Mikäli valmistat tuotteita ja haluat niitä esille tälle sivustolle voit ottaa yhteyttä sähköpostiin info(at)pikkuaitta.fi .  Kauttamme saat myös mahdollisuuden myydä tuotteita verkkokaupassa, ilman omaa verkkokauppaa täysin maksutta. 

suomessa valmistetut tuotteet

Suomalaisia verkkokauppoja

Suomalaisia verkkokauppoja, jotka myyvät kotimaisia tuotteita.

Finnish Design Shop

Iittalan verkkokauppa

Sannari.fi – Ekologiset kotimaiset tuotteet