Kylpyhuoneen matot

 • Zone Denmark Flow Kylpymatto, harmaa

  34,90

  Pehmeä matto kylpyhuoneeseen.Pehmeälle kylpymatolle on mukava astua. Kun kylmä kaakelilattia tuntuu kamalalta kylminä talvipäivinä, on ihana seistä pehmoisella matolla hampaita pestessään.

 • Zone Denmark Tiles Kylpyhuoneen matto, harmaa

  29,90

  Tälle pehmeälle matolle on ihana astua suihkun jälkeen.Zone Denmarkin tyylikkäässä harmaassa kylpymatossa on kaunis tiilikuviointi ja se on ihanan pehmeä.Matto ei luista lattialla eli se on turvallinen. Helposti pestävissä pyykinpesukoneessa.

 • Mette Ditmer Chenille kylpyhuoneen matto, 55 x 55 cm musta

  29,90

  Musta on aina tyylikäs valinta myös kylpyhuoneeseen.Mette Ditmerin Chenille-kylpyhuonematot ovat upeita ja kirkkaan värisiä sekä ihanan pehmeitä. Matot on valmistettu sataprosenttisesti puuvillasta ja materiaali tuntuu mukavalta jalkojen alla.

 • Finlayson Tamminiemi -kylpymatto

  47,90

  Laadukas kylpymatto vaativaan makuun.Tamminiemi-saunatuotteet ovat kunnianosoitus saunalle ja sovintomielelle. Niiden materiaalit ovat yhtä aitoja ja puhtaita kuin me suomalaiset parhaimmillamme saunan lauteilla. Kylpyhuoneen maton koko on 50×80 cm.

 • Zone Denmark kylpyhuoneenmatto, musta

  29,90

  Puuvillainen musta matto kylpyhuoneeseen.Laadukas musta matto kylpyhuoneeseen Zone Denmarkilta. Panosta kylpyhuoneen sisustukseen tyylikkäällä ja laadukkaalla mustalla matolla. Tämä matto on täydellinen lisä kylpyhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen.

 • Finlayson Reno -kylpymatto

  44,90

  Upea indigon värinen kylpymattoArkiset farkut ovat käytännöllisiä, kestäviä ja mutkattomasti kauniita. Ne ovat säilyttäneet asemansa vuosikymmenestä toiseen. Reno-sarja on kunnianosoitus farkuille ja niiden tehtävä on olla osa laadukasta, toimivaa ja kaunista arkea.

 • Zone Denmark kylpyhuoneenmatto, valkoinen

  21,90

  Laadukas ja tyylikäs matto kylpyhuoneeseen.Tyylikäs valkoinen kylpyhuoneenmatto. Zone Denmarkin laadukas matto täydentämään kylpyhuoneen sistustusta. Matto on 100 % puuvillaa.