Muumilautaset

 • Miisa-lautanen 19 cm

  25,90

  Arabian keltaisessa muumilautasessa tiskailee muumimamman kotiapulainen miisa, jota kutsutaan muumitarinoissa välillä myös miskaksi. Miisa on pelokas ja hieman neuroottinen hahmo, jolla on yhteisiä salaisuuksia surku-koiransa kanssa. Niiskuneiti selvittää salaisuudet ja auttaa miisaa löytämään ratkaisuja tämän ongelmiin. Miisa ja surku vapautuvat silmin nähden ja oppivat leikkimään ja iloitsemaan samalla tavalla kuin koko muumiperhe. Tove slotten käsialaa…

 • Nipsu-lautanen 19 cm

  25,90

  Nipsu on muumipeikolle vähän kuin pikkusisarus, sillä hän päätyi muumiperheen hoiviin jo pienenä. Hän on sävyisä, uskollinen ja herkkä, ja hän lähtee innokkaasti seikkailuihin muiden mukana, vaikkei oikeastaan aina uskaltaisikaan… nipsu unelmoi rikkauksista, erityisesti kaikenlaisen kimaltelevan ja arvokkaan omistamisesta. Nipsu-posliinilautasen halkaisija on 19 cm ja korkeus 2,8 cm.

 • Hemuli-lautanen 19 cm

  25,90

  Hemuli palaa odotetusti moomin by arabian klassikkokokoelmaan herkullisen värikkään setin päähenkilönä. Lautasessa nähtävän kuvituksen tarinassa muumit matkustavat hattivattien saarelle. Heti, kun vene on saatu maihin, hemuli ottaa kasvilaukkunsa ja suurennuslasinsa ja suuntaa innosta puhkuen metsään toiveissaan kerryttää kasvikokoelmaansa lajeilla, joita kukaan muu ei ole vielä löytänyt.

 • Abc nuuskamuikkunen -lautanen, 19 cm

  24,90

  Tämä moomin by arabia sarjan lautanen on saanut inspiraationsa tove janssonin vuonna 1963 suomen punaiselle ristille piirtämistä kuvista. Jokaisesta nuuskamuikkunen-lautasesta lahjoitetaan 1 € paikalliselle punaiselle ristille tukemaan ystävällisyyden voimaa.osa muumien abc-kokoelmaa.

 • Skandino Muumipeikko-lasten astiasto

  49,95

  Muumipeikko-lasten Astiasto Nyt osta 2 ja saat 5 % alennusta kampanja! Kampanja voimassa 31.3.2024 asti. Muumipeikko-lasten astiasto on suunniteltu lapsille ja vauvoille, yhteistyössä puheterapeuttien ja toimintaterapeuttien kanssa. Astiastoon kuuluu muki, lusikka ja lautanen, joissa on iloinen Muumipeikko-hahmo. Astiat on valmistettu biokomposiitista, joka on kestää hyvin lasten käytössä ja helppo puhdistaa eikä siinä ole kemikaaleja. Astiaston…

 • Seikkailu muutto -lautanen 19 cm

  25,90

  Lautanen on kuvioitu graafisen tyylikkäällä muumi-kuosilla. Arabian muumi-astiat ovat uunin-, mikroaaltouunin- ja konepesunkestävää keramiikkaa. Ne kestävät myös ruoan pakastamisen.

 • Niiskuneiti-lautanen 19 cm

  25,90

  Arabian syreeninliilassa muumilautasessa niiskuneiti ehostaa itseään, mutta joutuu huomaamaan, että huulipuna ei tunnu löytävän sopivaa kohtaa hänen kuonossaan. Tove slotten käsialaa oleva kuvitus perustuu vuonna 1955 ilmestyneeseen sarjakuvaan “muumiperhe rivieralla”. Tarinassa niiskuneiti ja muumipappa ovat ikävystyneitä ja haaveilevat luksuselämästä rivieralla. Muumiperhe purjehtii ranskaan, missä niiskuneiti onnistuu voittamaan kasinossa ja ostaa rahoillaan itselleen bikinit. Tarina kuvaa…

 • Esi-isä-lautanen 19 cm

  25,90

  Esi-isät herättävät sekä ylpeyttä että kummastusta. Pieni ja karvainen esi-isä liikkuu vain öisin, eikä puhu mitään. Arabian muumi-astiat ovat uunin-, mikroaaltouunin- ja konepesunkestävää keramiikkaa. Ne kestävät myös ruoan pakastamisen.

 • Arabia Muumi Seikkailu Muutto lautanen, 19 cm

  21,90

  Lähde Muumien kanssa huimalle seikkailulle.Muumien seikkailut jatkuvat nyt graafisessa ja tyylikkäässä Muutto -kuosissa. Astioiden takaa löytyy Muumipeikko ja pyrstötähti -tarina, jossa Muumipeikko ja Niiskuneiti päättävät lähteä selvittämään miksi kaikki pakenevat Muumilaaksosta.Selviää, että taivaalla leijuu päivä päivältä kasvava pyrstötähti, joka iskee maahan aivan pian. Jopa muumiperhe päättää paeta ja ottaa tietysti tärkeimmät tavarat, eli kakun ja…

 • Pikku myy niityllä -lautanen 19 cm

  25,90

  Tove janssonin luoma rakastettu hahmo, pikku myy saa uuden hahmoastiaston arabian muumi-klassikkoastioiden sarjaan. Pikku myy-lautasen kuvitus perustuu tove ja lars janssonin sarjakuvaan muumipeikko ja pyrstötähti, joka ilmestyi englanninkielisenä vuonna 1958. Pikku myy -lautasen kuvituksessa muumilaaksoa lähestyy komeetta. Kun muumilaakson asukkaat pakenevat yllättäen kodeistaan, pikku myy lähtee muumipeikon ja niiskuneidin kanssa selvittämään asiaa. He ihailevat taivaalla…

 • Puutarhajuhlat-lautanen 19 cm

  29,90

  Tänä kesänä järjestetään juhlat, jonne kaikki ovat tervetulleita! vuoden 2023 kesäsesongin uutuus, puutarhajuhlat-astiasto, on täynnä yllättäviä kohtaamisia ja ystävyyden taikaa. Astioiden kuvitus kertoo kohtauksen tove janssonin luomasta viidakkoelämää -sarjakuvatarinasta (1956), jossa muumilaakso muuttuu viidakoksi yhdessä yössä muumien kylvettyä pikku myyn löytämiä siemeniä sinne tänne. Puutarhajuhlat päättää muumiperheen kesälomailua kuvailevan kesäastiastojen sarjan.

 • Muumipappa -lautanen

  25,90

  Muumipappa -lautanen sopii jokaiseen keittiöön. Muumipappa-lautasen kuviossa hahmo valmistelee muumitaloa talvea varten.tove slotten kuvittamissa astioissa seikkailevat tove janssonin alkuperäispiirroksista poimitut hyväntuuliset hahmot.

 • Vilijonkka-lautanen 19 cm

  25,90

  Vilijonkalla on pakkomielle siivoamisesta ja hän onkin parhaimmillaan saadessaan toteuttaa kevätsiivousta. Muumilaaksoon saapuva psykiatri parantaa rouva vilijonkan pakkomielteen, mutta muumimamma onnistuu palauttamaan vilijonkan intohimon siivoamista kohtaan. Arabian muumiastiat ovat uunin-, mikroaaltouunin-, konepesun- ja pakastuksenkestävää keramiikkaa.

 • Arabia Muumi Lasten lautanen, Pikku Myy

  23,90

  Pikku Myy on kaikista pienin ja pippurisin.Pikku Myy on yksi Mymmelin lapsista. Pikku Myy haluaa aina päättää itse mitä tekee. Sotkuisuus ja epäjärjestys eivät kiusaa häntä lainkaan ja pienikokoisena hän mahtuu piiloon maitokannuun tai keittiön laatikkoon kauhojen ja vispilöiden sekaan.

 • Haisuli vauhdissa -lautanen 19 cm

  25,90

  Tove janssonin luoma rakastettu hahmo, muumilaakson roisto haisuli saa uuden hahmoastiaston arabian muumi-klassikkoastioiden sarjaan. Haisuli-lautasen kuvitus perustuu kahteen eri sarjakuvaan: aloitamme uuden elämänvuodelta 1956 ja yhdistyselämää vuodelta 1957. Haisuli-lautasen kuvituksessa nähdään muumilaakson roisto, joka on kuitenkin tällä kertaa pelastamassa muumimamman käsilaukkua koiran kynsistä. Vaikka haisuli tykkää näpistelystä, hän ei koskaan varasta muumimamman laukkua. Konepestävä, pakkasen-,…

 • Muumimamma-lautanen 19 cm

  25,90

  Lempeä ja älykäs muumimamma on muumitalon sydän. Muumimamma ei anna pienten asioiden ärsyttää ja hän on aina valmis huolehtimaan muumitalon vieraista. Arabian muumiastiat ovat uunin-, mikroaaltouunin-, konepesun- ja pakastuksenkestävää keramiikkaa.

 • Piisamirotta-lautanen 19 cm

  25,90

  Piisamirotta on hyvin karvainen filosofi, hän on todella vakava ja viihtyy parhaiten rauhassa ja yksin. Hänen lempipaikkansa on muumiperheen kuistilla roikkuva riippumatto ja siinä hän lukee lempikirjaansa: kaiken turhuudesta. Pahinta, mitä piisamirotta tietää, on arvokkuutensa menettäminen – sitä tapahtuu kuitenkin turhan usein muumitalossa. Piisamirotta-posliinilautasen halkaisija on 19 cm ja korkeus 2,8 cm.

 • Alkuperää kunnioittaen -lautanen 19 cm

  25,90

  Arabian alkuperää kunnioittaen -astiaston kuvituksissa kietoutuvat yhteen tove janssonin tarinat ’muumipappa ja meri’ sekä ’muumilaakson marraskuu’, jotka kertovat lämpimän viisaasti surusta, kaipuusta sekä elämän käännekohdista ja niiden tuomista mahdollisuuksista. Melankolinen tunnelma ja vahvat tunteet välittyvät kauniisti ja elävästi tove janssonin taitavissa ja tarkoissa viivan piiroissa.pääsävyiltään mustavalkoisen astiaston osat on helppo yhdistää kotoa jo löytyviin arabian…