Pääsiäisnosto

 • Kukkonen-koriste 7,5 cm

  17,00

  Aarikan kukkonen on valmistettu puusta ja sen kauneus säilyy vuodesta toiseen. Siinä on aarikalle ominainen, tunnistettava muotoilu. Kukkonen-koriste tuo pääsiäisen kotiisi ja se sopii sisustuselementiksi joko yksittäin tai ryhmässä yhdessä muiden aarikan pääsiäiskoristeiden kanssa. Koristeen korkeus on 7,5 cm.

 • Kukkonen-koriste

  17,00

  Sopii kattauksen koristeeksi, asetelmaksi ikkunalle ja tietenkin mainioksi lahjaksi laadukkaan, kotimaisen käsityön ystäville.

 • Pupu-koriste 7 cm

  14,50

  Aarikan pupu on valmistettu puusta ja sen kauneus säilyy vuodesta toiseen. Siinä on aarikalle ominainen, tunnistettava muotoilu. Pupu-koriste tuo pääsiäisen kotiisi ja se sopii sisustuselementiksi joko yksittäin tai ryhmässä yhdessä muiden aarikan pääsiäiskoristeiden kanssa. Koristeen korkeus on 7 cm. Koristeen on suunnitellut kaija aarikka.

 • Easter dog -maljakko

  65,00

  Pääsiäiskoira-maljakko kuuluu companyn suunnitteleman secrets of finland keramiikkaesineiden tuoteperheeseen, jonka keramiikkaesineet kuvastavat suomalaisia vuodenaikoihin liittyviä rituaaleja. Portugalissa käsityönä valmistettu pääsiäiskoira-maljakko kuvastaa kevään alkua ja virpomisperinnettä. Se on uskollinen pääsiäisnoita-maljakon kumppani.

 • Pupujussi virpoja -pääsiäiskoriste 16 cm

  32,00

  ”virvon varvon”, lausuu iloinen pupujussi virpoja kaunis pääsiäisoksa kädessään. Suomessa käsityönä valmistettu pupu luo pääsiäistunnelmaa kattaukseen ja kodin eri tiloihin. Aarikan puiset koristeet edustavat designia, jonka kauneus säilyy.