Pöydät

 • Space-pöytä ø 120 cm

  1862,00

  Space-tammipöydän on suunnitellut tanskalainen design tiimi says who, joka on suunnitellut koko space-pöytäsarjan muubsille. Pyöreällä ruokapöydällä on monta etua; se vie vähemmän tilaa kuin suorakaiteen mallinen pöytä, ja sen ympärille mahtuu helposti monta istujaa. Kannen tumma, kaunis pinta on 2-3 mm paksu, ja saattaa ilmetä myös vaaleampia kohtia, kun luonnostaan tammesta löytyvä tanniinin määrä voi…

 • Rondo-sohvapöytä 55 cm

  655,00

  Pyöreä ja kevyt rondo-sohvapöytä on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen. Kansi on valmistettu tammiviilupinnoitetusta mdf-levystä, jalat ovat maalattua metallia. Halkaisija 55 cm ja korkeus 37 cm.

 • Plinth tall kunis breccia -sivupöytä

  1809,00

  Kuutiomallinen sivupöytä, jota voi käyttää monissa eri tiloissa, joissa tarvitset lisätasoa. Valmistettu vanerista ja elegantista kunis breccia -kivestä. Alla polyamidiset pyörät.

 • Vault-sivupöytä

  499,00

  Ferm living vault -sivupöydässä on elegantti, toiminnallinen muotoilu kaarevalla tuella jauhemaalatusta teräksestä ja pöytälevyllä marmorista. Vault-pöydän taivutettu sivuosa sopii lehtien ja kirjojen säilyttämiseen, kun taas sen hyllyt toimivat säilytyspaikkana esimerkiksi koriste-esineille. Sivupöydän hienostuneen ilmeen viimeistelee kauniista marmorista valmistettu ylätaso. Tuote on valmistettu luonnonmateriaalista, mikä tekee jokaisesta kappaleesta ainutlaatuisen.

 • Nordic -sohvapöytä, tumma ∅ 40 cm

  380,00

  Ht collectionin nordic -sohvapöydät on tehty tammiviilusta ja metallista suomalaisena käsityönä. Sohvapöydät ovat saatavissa kulmikkailla tai pyöreillä pöytälevyillä. Värivaihtoehtona on vaalea tai musta.nordic -mallistoon kuuluu myös laaja valikoima sohvia.tuote toimitetaan kasattuna.

 • Evermore l190 -ruokapöytä

  4669,00

  Arne hovmand-olsenin evermore-ruokapöytä on ajattoman klassinen ja kaunis. Saatavana erilliset pidennysosat.

 • Reb012 kaari -pöytä, linoleum

  2460,00

  Kaari-pöytä on artekin ja ronan & erwan bouroullecin yhteistyön hedelmä. Tavoitteena on ollut tehdä artekin valikoimaan sopiva, mutta artekin perinteisesti tyylistä eroava sarja kodin klassisia ja tärkeitä kalusteita. Kaaressa yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla artekin perinteisesti käyttämät materiaalit, puu ja metalli. Tammen ja metallin yhdistelmästä koostuvat jalat tuovat pöydälle kauniin graafista ja ilmavaa ilmettä. Pöytälevy on materiaaliltaan…

 • Bevel extend -pyökkipöytä

  2169,00

  Monikäyttöinen puinen pöytä, joka on kätevästi laajennettavissa. Forest stewardship council™ -sertifioitua pyökkipuutakokonaan massiivipuutaöljytty pintaklassinen designleveät jalatkestäväleveys 117 ja 167 cm välillä riippuen laajennuksen käytöstä

 • Studio sohvapöytä

  1170,00

  Carl-gustaf hiort af ornäsin 60-luvulla suunnittelema studio on suoralinjainen ja pelkistetty sohvapöytä. Tämä ajaton pöytä soveltuu monenlaiseen sisustukseen. Ornäs kalusteet ovat kotimaista käsityötä, ne valmistetaan alusta alkaen perinteitä kunnioittaen suomessa.

 • Plinth pedestal grey kendzo -sivupöytä

  1499,00

  Palkkimainen sivupöytä, jota voi käyttää monissa eri tiloissa, joissa tarvitset lisätasoa. Se on samalla sekä koristeellinen että käytännöllinen. Valmistettu vanerista ja elegantista marmorista. Alla polyamidista valmistetut pyörät. Aseta päälle vaikkapa kukkakimppu maljakossa tai valaisin!

 • Tablebed freestanding single

  2850,00

  Palkittu tablebed on patentoitu monikäyttöinen ja tilaa säästävä huonekaluinnovaatio, jonka voi muuntaa pöydästä sängyksi 10 sekunnissa.suomalainen designinnovaatio syntyi halusta saavuttaa minimaalinen elämäntapa. Lukemattomien työtuntien jälkeen navetassa (kyllä, luit oikein!) tablebed muuttui ideasta toimivaksi huonekaluksi.kelataan muutama vuosi eteenpäin ja tablebed levittää sanomaa tehokkaasta mutta merkityksellisestä elämäntyylistä älykkäällä suunnittelukeksinnöllään, joka on saanut muun muassa facebookin ja googlen…

 • Pilleri-pöytä

  505,00

  Pilleri-pöytien muotoilu on selkeästi pehmeämpi ja pyöreämpi, mutta metallinen jalusta tuo tuotteeseen selkeyttä ja särmää. Pöydät sopivat erinomaisesti niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Pilleri-sarja sisältää pöytä- ja tasosarjan lisäksi sohvan sekä lepotuolin. Design elina ulvio.

 • Bowl pöytä m musta

  496,00

  Mater bowl pöytä on monikäyttöinen ja se sopiikin yöpöydäksi , olohuoneeseen sohvan viereen tai eteiseen. Intialaisena käsityönä valmistetun pöydän pöytälevy on kestävästi tuotettua mangopuuta ja jalat ovat kierrätysmetallia. Pöydän halkaisija on 46cm ja korkeus 52cm.

 • Heart´n´soul-konsolipöytä

  699,00

  Umage heart´n´soul -sarjan konsolipöytä edustaa siron ulkomuotonsa lisäksi scandinaavista funktiolismia. Pöydän ohut harmoninen siluetti antaa sille ilmavan ja kevyen ulkonäön. Heart´n´soul pöydän alla on kangaspohjustettu laatikko, johon mahtuu kätevästi eteisen pienet tavarat tai ruokahuoneen servetit ja aterimet. Konsolipöytä on käytännöllinen kaikissa kodin tiloissa. Toimitetaan kokoamattomana. Umage heart’n’soul -konsolipöytä on saatavilla kolmessa eri värissä.

 • Union-pöytä, pyöreä ø 80 cm

  1160,00

  Normann copenhagenin union on ajaton pöytäsarja, joka sopii moneen toimintaan. Pöydän äärellä ruokaillaan, tehdään töitä, luetaan ja keräännytään yhteen. Minimalistinen pöytä on valmistettu metallijaloista ja laminaattilevystä, joka kestää kulutusta ja hylkii sormenjälkiä. Tyylikkäänä yksityiskohtana pöydässä on kupariset ruuvit, joilla pöytä on kiinnitetty kasaan. Suunnittelija on simon legald.

 • Pilleri-pöytä 40 cm

  505,00

  Interface pilleri-sohvapöydät ovat osa pilleri-tuoteperhettä, joka on suunniteltu sekä kotiin että julkisiin tiloihin sopivaksi. Pöydästä on saatavilla neljää eri sohvapöytäkokoa ja sivupöytä. Pöytiä voi yhdistellä keskenään ja muodostaa näin myös suurempia kokonaisuuksia. Design elina ulvio. Pöydän halkaisija on 40 cm ja korkeus 50 cm. Runko on metallia, taso on laminaatilla päällystetty mdf-levy.

 • Ch337-ruokapöytä 115 x 140 cm

  3337,00

  Hans j. Wegnerin vuonna 1962 suunnittelema massiivipuinen ruokapöytä on alkuperäisessä muodossaan tarkoitettu 4 henkilölle. Pöydän halkeamakohta on tuskin silmin huomattavissa tammipuun kuvion ansiosta. Pöytä on jatkettavissa erikseen hankittavalla jatkolevyllä, jolloin se sopii esimerkiksi kutsuille ja juhliin. Jatkopalojen avulla voit kasvattaa pöydän kokoa suurellekin seurueelle sopivaksi – ch337-pöytään voi lisätä joko yhden tai kaksi jatkopalaa, ja…

 • January -kahvipöytä 53 x 40 cm

  1654,00

  Harri koskinen suunnitteli alun perin pitkän penkin ”12 designs for nature” -mallistoon. Pyöreä jalkaratkaisu ja älykäs tekninen liitos mahdollistivat muitakin vaihtoehtoja, ja näin january-kokonaisuus täydentyi kahdella sohvapöydällä.

 • Twiggy xl -sohvapöytä

  1195,00

  Tyylikäs twiggy on oiva valinta moderniin sisustukseen. Sohvapöydässä on kaunis kevyt rakenne, se luo ilmavan vaikutelman huoneeseen. Materiaali on tammipuuta ja lasia.

 • Kiki-sohvapöytä 100 x 60 x 42 cm

  905,00

  Ilmari tapiovaaran vuonna 1960 suunnittelema kiki-sarja on eleetön, selkeä ja kevyt sopien hyvin pieneen tilaan. Sarjan kiki-sohvapöytä rakentuu ovaaliteräsputkirungoista ja pelkästä tasosta, jonka pintamateriaalina on joko laminaatti tai linoleumi. Sohvapöytiä on saatavilla kolmessa eri koossa joko neliön tai suorakaiteen muotoisena.

 • Renki m -kahvipöytä

  260,00

  Renki m -sohvapöytä on massiivipuinen sohvan seuralainen. Se pärjää pienessä tilassa yksinkin ja mukautuu muuttuviin tilanteisiin mainiosti käytettäessä yhdessä renki l -sohvapöydän kanssa. Materiaalina tammi.

 • Lato table ln8 -pöytä ø 40 cm

  590,00

  Ensisilmäyksellä luca nichetton suunnittelema lato-pöytä muistuttaa patsasta ohuilla pöytälevyillä ja soikeilla marmorijaloilla. Alunperin inspiraatio lato-pöytään tuli kuitenkin ylösalaisin käännetystä tikkarista – sen muodon jokainen tunnistaa lapsuudesta. Pyöreän lato-pöydän ilme on leikkisistä lähtökohdistaan huolimatta hienostuneen pelkistetty ja yksinkertainen, ja se sopii niin olohuoneen sohvaryhmän elävöittäjäksi kuin siroksi sivupöydäksi muihin huoneisiin.

 • Evermore l190 -ruokapöytä

  5129,00

  Arne hovmand-olsenin evermore-ruokapöytä on ajattoman klassinen ja kaunis. Saatavana erilliset pidennysosat.

 • Box-kahvipöytä

  1490,00

  Tammiviilulla viimeisteltyjä minimalistisia box-pöytiä voi käyttää joko yksittäisenä sohva- tai sivupöytänä tai koota useammasta vieläkin näyttävämmän sarjan. Box-pöytä on saatavilla kolmessa eri koossa. Box-pöydän tammiviilu toistuu kauniisti myös lollipop-huonekalusarjan sohvan ja lepotuolin rakenteissa. Design laura seppänen. Pöydän runko on valmistettu tammiviilutetusta mdf:stä.

 • Quill-pöytä 75 x 30 cm

  359,00

  Muubs the quill on mainio sivupöytä niin eteiseen, makuuhuoneeseen kuin keittiöön tai olohuoneeseen – mihin vain missä tarvitaan pientä lasku- tai säilytystilaa.

 • Rúna-pöytä

  2409,00

  Isabel ahmin suunnittelema rúna-kirjoituspöytä on selkeä ja kaunis. Kirjoituspöydässä on yksi vetolaatikko.

 • Delta-sohvapöytä 60 x 80 x 37 cm

  600,00

  Orgaaninen, kevyt ja siro muotoilu tekevät interfacen delta-sohvapöydästä helposti yhdisteltävän. Kansi on pähkinäviilupinnoitettua mdf-levyä ja jalat metallia. Kannen mitat 60 x 80 cm ja korkeus 37 cm.

 • Ts side table -sohvapöytä ⌀ 40 cm

  699,00

  Gubin ts-sarjan sohvapöydät ovat suunnitelleet gamfratesin stine gam ja enrico fratesi alun perin kööpenhaminalaiseen the standard -ravintolan aula- ja lounge-tiloihin. Pöydän marmorinen kansi seisoo sirojen metallijalkojen varassa, jotka yhdessä risteävien tankojen kanssa antavat pöydälle hienostuneen ja veistoksellisen ilmeen.

 • Exit trolley -tarjoiluvaunu 86 x 81 x 41 cm

  549,00

  Gunilla allardin suunnittelema design house stockholm exit trolley sopii esimerkiksi sivupöydäksi, lisälaskutilaksi ja tarjoiluvaunuksi. Allard hyödynsi työskentelyssään aiempaa kokemustaan metallin ominaisuuksista, minkä ansiosta puinen vaunu on muotokieleltään graafisen tarkka, skandinaavisen minimalistinen ja mahdollisimman ohuista osista rakentuva. Pyörien kumipäällysteet varmistavat, että vaunu liikkuu äänettömästi eikä jätä lattiaan jälkiä.

 • Surfboard-sohvapöytä

  2559,00

  Vuonna 1959 arne hovmand-olsenin suunnittelema surfboard on tanskalainen designklassikko. Nimensä pöytä on saanut surffilaudan muodosta. öljytystä massiivipuusta valmistettu dynaaminen ja ilmava pöytä toimii loistavasti sohvapöytänä ja sivupöytänä.

 • Multiplo xl -pöytä

  4957,00

  Kartellin tyylikkään ja tukevan multiplo-pöydän on suunnitellut italialainen arkkitehti ja muotoilija antonio citterio. Harkittu muoto ja laadukkaat materiaalit tekevät pöydästä todellisen katseenvangitsijan ruokailutilaan tai olohuoneeseen.

 • Piña sivupöytä

  420,00

  Magisin piña -pöytä on jaime hayónin suunnittelema moderni tuote, jossa yhdistyvät useat eri materiaalit. Piña -pöydän runko on valmistettu pulverimaalatusta teräksestä ja kansi on maalattua massiivisaarnia. Piña -pöydän metallirunko tekee pöydästä ilmavan. Piña -kalusteilla on helppo luoda kotiin kutsuva istuinalue.

 • Plate dining table -ruokapöytä

  3240,00

  Vitran elegantissa plate dining table -ruokapöydässä esteettisyys ja pienet yksityiskohdat yhdistyvät ajattomaksi käyttöesineeksi. Pöydän on suunnitellut jasper morrison vuonna 2018. Kansi on mdf-levyä ja jalusta valettua alumiinia, joka on pulverimaalattu valkoiseksi.

 • Lato ln8 -marmoripöytä, 40 x 50 cm

  534,00

  Ensisilmäyksellä luca nichetton suunnittelema lato-pöytä muistuttaa patsasta ohuine metallilevyineen ja ovaalinmuotoisine marmorijalkoineen. Alunperin inspiraatio lato-pöytään tuli kuitenkin ylösalaisin käännetystä tikkarista – sen muodon jokainen tunnistaa lapsuudesta.

 • Belleville-pöytä, 74 x 79,6 cm

  975,00

  Vitran belleville-pöydän ovat suunnitelleet muotoilijaveljekset erwan ja ronan bouroullec. Pöytä on saanut nimensä pariisin asuinalueen mukaan, jossa on vilkas ravintola- ja kahvilakulttuuri. Ohuet ja kaartuvat jalat luovat pöydälle siron muotokielen, joka sopii kahviloiden lisäksi monenlaisiin ja erikokoisiin tiloihin. Tämä versio belleville-pöydästä muovisella rungolla ja massiivilaminaattikanneella soveltuu erityisen hyvin ulkokäyttöön esimerkiksi terasseille ja parvekkeille.

 • Kofi-sohvapöytä, 120 x 120 cm

  1065,00

  Hayn kofi-sohvapöytä kuuluu martin solemin suunnittelemaan sohvapöytäperheeseen, jonka kaikkia jäseniä yhdistävät selkeän kulmikkaasti muotoiltu puurunko ja lasinen kansi. Rungon materiaalina on käytetty kestävästi tuotettua, vesipohjaisella lakalla käsiteltyä massiivipuuta, ja kannen materiaalivaihtoehtoihin kuuluu sekä kirkasta, värillistä sekä eläväpintaiseksi teksturoitua lasia. Puurungon ja lasikannen ajattoman modernin yhdistelmän ansiosta kofi-sohvapöydät sopivat mitä erilaisimpiin sisustustyyleihin, ja sarjan monet kokovaihtoehdot…

 • Invisible side -pöytä

  568,00

  Tokujin yoshiokan suunnittelema linjakas pöytä sopii vaativankin sisustajan makuun. Materiaali on kestävää akryylia. Mitat ovat 120 x 40 x 40 cm.

 • Kofi-sohvapöytä, 60 x 60 cm

  610,00

  Hayn kofi-sohvapöytä kuuluu martin solemin suunnittelemaan sohvapöytäperheeseen, jonka kaikkia jäseniä yhdistävät selkeän kulmikkaasti muotoiltu puurunko ja lasinen kansi. Rungon materiaalina on käytetty kestävästi tuotettua, vesipohjaisella lakalla käsiteltyä massiivipuuta, ja kannen materiaalivaihtoehtoihin kuuluu sekä kirkasta, värillistä sekä eläväpintaiseksi teksturoitua lasia. Puurungon ja lasikannen ajattoman modernin yhdistelmän ansiosta kofi-sohvapöydät sopivat mitä erilaisimpiin sisustustyyleihin.

 • Flip xs -pöytä tammiviilusta

  1022,00

  Jesper ståhlin suunnittelema monipuolinen pöytä. Erityisesti pieniin asuintiloihin suunnitellun flip-pöydän muunneltavuuden mahdollistaa kolmeen osaan taittuva rakenne. Liitoskohtien 14 saranaa mahdollistavat pöydän muokkaamisen käden käänteessä ja antavat metallista kontrastia tammiviilupinnalle.

 • Aria low -pöytä 37 cm

  429,00

  Hienostuneen minimalistinen pikku pöytä, jossa lumoavasti yhdistyvät eleeton, japanilainen linjakkuus ja hienot yksityiskohdat. Ilmavan pöydän suunittelija on kööpenhaminassa toimiva islantilainen, dögg guðmundsdóttir, joka inspiroitui pöytää nimetessään oopperasta – pöytä kun kantaa itseään keveästi kuin heleä aaria.

 • Kofi-sohvapöytä, 80 x 80 cm

  737,00

  Hayn kofi-sohvapöytä kuuluu martin solemin suunnittelemaan sohvapöytäperheeseen, jonka kaikkia jäseniä yhdistävät selkeän kulmikkaasti muotoiltu puurunko ja lasinen kansi. Rungon materiaalina on käytetty kestävästi tuotettua, vesipohjaisella lakalla käsiteltyä massiivipuuta, ja kannen materiaalivaihtoehtoihin kuuluu sekä kirkasta, värillistä sekä eläväpintaiseksi teksturoitua lasia. Puurungon ja lasikannen ajattoman modernin yhdistelmän ansiosta kofi-sohvapöydät sopivat mitä erilaisimpiin sisustustyyleihin, ja sarjan monet kokovaihtoehdot…

 • String+ system -taittopöytä 78 x 96 cm

  494,00

  Samaan aikaan sekä moderni että nostalginen string system -hyllyjärjestelmä on ruotsalaisen arkkitehti nils strinningin vuonna 1949 suunnittelema monipuolinen ja helposti muunneltava säilytyskalustekokonaisuus. Kevytrakenteiseen järjestelmään kuuluu useita erilaisia osia, joista voit tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan koota juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. String+ -taittopöytä on anna von schewenin ja björn dahlströmin suunnittelema uusi lisäosa klassiseen string system -sarjaan….

 • Turn table -sivupöytäpöytä

  780,00

  Normann copenhagenin turn-sivupöytä on viehättävästi muotoiltu, monikäyttöinen pikkupöytä, jonka on suunnitellut simon legald. Pöytälevyä pyörittämällä voi säätää pöydän korkeutta mielesi mukaan aina 41,5–66,5 cm:n välillä. Matalaksi säädettynä turn on mainio sohvapöytä tai yöpöytä, ja korkeammaksi säädettynä se sopii käteväksi sivupöydäksi.mitat:korkeus: 41,5–66,5 cmhalkaisija: 55 cm

 • Multiplo-pöytä 118 cm

  3281,00

  Kartellin tyylikkään ja tukevan multiplo-pöydän on suunnitellut italialainen arkkitehti ja muotoilija antonio citterio. Harkittu muoto ja laadukkaat materiaalit tekevät pöydästä todellisen katseenvangitsijan ruokailutilaan tai olohuoneeseen.

 • Pilleri-pöytä 60 x 80 x 35 cm

  560,00

  Pilleri-sohvapöydän muotoilu on pehmeää ja pyöreää, mutta metallinen jalusta tuo siihen selkeyttä ja särmää. Ajattoman tyylikäs pöytä sopii erinomaisesti niin kotiin kuin julkisiin tiloihinkin. Elina ulvion suunnittelema pilleri-sarja sisältää pöydän lisäksi sohvan, lepotuolin ja tasosarjan. Pöydän leveys on 80 cm ja syvyys 60 cm, korkeus on 35 cm. Runko on metallia, taso on tammivaneria ja…

 • Front country -tammipöytä

  1096,50

  Tyylikäs front country -pöytä on laadukasta massiivitammea. Sen kannen pinnassa puun syiden luonnollista tuntua on korostettu harjauskäsittelyllä. Puumateriaalia ei ole valikoitu, vaan pöydän annetaan olla mahdollisimman maanläheinen ja rouhea, jotta metsästä kaadettu puu käytettäisiin tarkasti hyödyksi. Pöytään on saatavilla tammiset sorvatut jalat.

 • Kofi-pöytä 80 x 80 cm

  778,00

  Tammea, lasia ja pähkinäpuuta

 • Capri sohvapöytä

  1390,00

  Hiort af ornäsin 1960-luvulla suunnitteleman capri sohvapöydän jylhä ja pelkistetty muoto sopii moderniin skandinaaviseen sisustukseen. Capri pöytä kiinnostaa yksinkertaisuudessaan; sen tasapainoiset mittasuhteet ja viimeistelty tammipinta tuovat oleskelutilaan levollisen ja luonnollisen vaikutelman.mitat: leveys 55cm x pituus 130cm x korkeus 49 cm

 • Karusellipöytä

  838,00

  Boknäs karusellipöytää voidaan käyttää niin sivupöytänä kuin yöpöytänäkin. Siihen mahtuu 2,24 hyllymetriä kirjoja. Karusellipöydän pyörissä on kuulalaakerit, joiden vuoksi sen siirtäminen on vaivatonta.karusellipöytä on valmistettu massiivipuusta ja sitä on saatavana 14:ssä eri värisävyssä.hyllyn ulkomitat ovat: leveys 50cm syvyys 50cm korkeus 69cm

 • Ow449 colonial -sohvapöytä

  996,00

  Ole wanscherin alunperin vuonna 1964 suunnittelema colonial coffee table on ajaton klassikko. Pöydällä on korotetut reunat, mikä ehkäisee tavaroiden vierimistä alas. Valmistettu laadukkaasta saksanpähkinästä.

 • Ts coffee table -sohvapöytä

  1499,00

  Ajaton ts-sarjan sohvapöytä luo hienostuneen ja veistoksellisen estetiikan jokaiseen huoneeseen.gubin ts-sarjan sohvapöydät ovat suunnitelleet gamfratesin stine gam ja enrico fratesi alun perin kööpenhaminalaiseen the standard -ravintolan aula- ja lounge-tiloihin. Pöydän marmorinen kansi seisoo sirojen metallijalkojen varassa, jotka yhdessä risteävien tankojen kanssa antavat pöydälle hienostuneen ja veistoksellisen ilmeen.

 • Viiva-ruokapöytä

  1372,00

  Lasinen kansilevy ja viistot jalat tekevät muuramen viiva-ruokapöydästä kodin katseenvangitsijan. Modulaarisessa pöydässä minimalismi kohtaa industrialismin mielenkiintoisella ja tyylikkäällä tavalla. Ohuen, 8 mm kannen tukena on massiivikoivusta valmistettu jalusta ja tankoteräksestä toteutetut 8 mm jalat. Pöydän leveys on 208 cm, syvyys 104 cm ja korkeus 74 cm.

 • Androgyne pöytä 43 x 40 cm

  400,00

  Laserleikatuista teräsjaloista ja marmorisesta pöytälevystä koostuva androgyne -sivupöytä on tasapainoinen yhdistelmä maskuliinisia ja feminiinisiä elementtejä. Ilmeeltään elegantin, mutta voimakkaan pöydän on suunnitellut kööpenhaminassa toimiva norjalainen arkkitehti ja suunnittelija danielle siggerud. Siro sivupöytä on helppo sijoittaa pieneenkin tilaan, kuten sängyn tai sohvan vierelle. Pöytälevy ja jalat myydään erikseen. Molempia on saatavilla kahta väriä

 • Ch004- 3 pöydän setti

  1359,00

  Pöytäsetti sisältää kolme erikokoista designpöytää, jotka voit asetella mielesi mukaan. Käytä yksin tai ryhmänä. Pöytien koot:pieni leveys 40 cm, korkeus 44,5 cmkeskikoko leveys 45,5 cm, korkeus 46,5 cmsuuri leveys 52 cm, korkeus 48 cm, syvyys 34 cm

 • Magisso element no.1 pöytä

  99,00

  Elements no.1 pöytä yhdistää klassisen suomalaisen muotoilun modernilla käytännöllisellä twistillä. Pöytä koostuu kolmesta puuelementistä, joista pöytä rakentuu vakaaksi ilman työkaluja tai ruuveja. Purettuna pöytä vie hyvin vähän tilaa, joten se sopii hienosti niin urbaanin kodin apupöydäksi kuin terassille mukaan vietäväksi. Pöytä on valmistettu suomessa. Väri: harmaa

 • Noguchi-pöytä

  2950,00

  Linjakkaan noguchi-pöydän lasikansi lepää kahden identtisen ja kekseliäästi asetellun puujalan päällä. Pöydän on suunnittelut isamu noguchi, joka on kuvaillut pöytää onnistuneimmaksi työkseen. Kansi on 19 mm paksua, reunoiltaan pyöristettyä lasia ja jalat ovat lakattua puuta. Kannen mitat ovat 930 x 1280 mm ja korkeus on 400 mm.

 • Boknäs yhdessä -lankkupöytä

  2581,00

  Näyttävä massiivipuinen ruokapöytä kahdella leveällä lankulla. Tammisen pöytätason eläväinen pinta on öljytty ja reunat ovat tarkoituksellisesti pyöreäksi käsiteltyjä, jotta puun alkuperäinen luonne ja luonnollinen vaikutelma saadaan pöydän pintaan. Pöytä on helppo koota, mustat metalliset u-jalat tuovat teollista ilmettä ja on mahdollista asentaa 13 tai 23cm päähän pöydän reunasta. Tuotteen mitat: leveys 220cm syvyys 100cm korkeus…

 • Evermore l190 -pidennysosa 2 kpl

  509,00

  Pidennysosat warm nordicin 190 cm pituiseen evermore-ruokapöytään.

 • Ht1 korkea pöytä

  2000,00

  Moderni näkemys perinteisestä korkeasta pöydästä. Pöydän 30 mm ohut levy melkein kelluu 4 massiivipuisen jalan päällä. Runko on ruostumatonta terästä, ja siihen yhdistyy jalkatuki. Sopii sekä perheen kokoontumispaikkaan että kokoushuoneeseen.

 • Pedrera coffee table -sohvapöytä

  1199,00

  Gubin pedrera coffee table -sohvapöytä on ajaton lasipöytien klassikko, joka mukautuu kauniisti ympäristöönsä läpinäkyvän lasikannen ansiosta. Arkkitehti ja muotoilijabarba corsini on suunnitellut pedrera-sohvapöydän vuonna 1955 kuuluisan maamerkin la pedreran loft-tilaan barcelonassa.

 • Kofi-sohvapöytä, 60 x 60 cm

  507,00

  Hayn kofi-sohvapöytä kuuluu martin solemin suunnittelemaan sohvapöytäperheeseen, jonka kaikkia jäseniä yhdistävät selkeän kulmikkaasti muotoiltu puurunko ja lasinen kansi. Rungon materiaalina on käytetty kestävästi tuotettua, vesipohjaisella lakalla käsiteltyä massiivipuuta, ja kannen materiaalivaihtoehtoihin kuuluu sekä kirkasta, värillistä sekä eläväpintaiseksi teksturoitua lasia. Puurungon ja lasikannen ajattoman modernin yhdistelmän ansiosta kofi-sohvapöydät sopivat mitä erilaisimpiin sisustustyyleihin.

 • Heart’n’soul -ruokapöytä

  2299,00

  Umage heart’n’soul on toiminnallinen ruokapöytä, jossa on kaunis skandinaavinen muotoilu. Ruokapöydän ohut harmoninen siluetti antaa sille ilmavan ja kevyen ulkonäön. Laadukas ja kestävä ruokapöytä on jatkettava, jolloin ruokapöydän ympärille mahtuu 12 ruokailijaa. Heart’n’soul-ruokapöydän molemmissa päissä on kaksi kangaspohjustettua laatikkoa, joissa voit säilyttää vaikka ruokailuvälineitä. Laatikot toimivat myös jatkopalojen pidikkeinä. Jatkopalat ovat piilossa pöydän alla, mutta…

 • Basic- tammipöytä 300 x 110 x 73 cm

  10212,00

  Elegantti ja muunneltava basic-pöytä sopii niin ravintoloihin, koteihin kuin neuvotteluhuoneisiinkin. Keveä pöytä kuljetetaan litteässä pakkauksessa, ja se on helppo kasata. ​​​​​​​basic-pöytää on saatavana sekä tammi- että saarniversioina, ovaalina tai suorakaiteen muotoisena.

 • My spot -sivupöytä

  299,00

  My spot on tyylikäs pieni sivupöytä moneen tarkoitukseen. Alatason alla on kolme usb-porttia, joista voit kätevästi ladata vaikka kännykkäsi. My spot -sivupöytä on valmistettu tammesta, vanerista ja teräksestä. Pöydän on suunnitellut tanskalainen jonas søndergaard.

 • Arco-sivupöytä 90 x 72 x 42 cm

  480,00

  Yksinkertainen ja tyylikäs arco-sivupöytä on chuck mackin suunnittelema. Tammesta valmistetun pöydän mitat ovat 90 x 72 x 42 cm.

 • Kofi-pöytä, 140 x 50 cm

  706,00

  Hayn kofi-sohvapöytä kuuluu martin solemin suunnittelemaan sohvapöytäperheeseen, jonka kaikkia jäseniä yhdistävät selkeän kulmikkaasti muotoiltu puurunko ja lasinen kansi. Rungon materiaalina on käytetty kestävästi tuotettua, vesipohjaisella lakalla käsiteltyä massiivipuuta, ja kannen materiaalivaihtoehtoihin kuuluu sekä kirkasta, värillistä sekä eläväpintaiseksi teksturoitua lasia. Puurungon ja lasikannen ajattoman modernin yhdistelmän ansiosta kofi-sohvapöydät sopivat mitä erilaisimpiin sisustustyyleihin, ja sarjan monet kokovaihtoehdot…

 • Aski xl-j -sohvapöytä

  285,00

  Aski xl-j -sohvapöytä on taivutettua koivuvaneria ja sen kahvat luonnonväristä uusionahkaa. Pöydän sisäpinta on luonnonväristä koivua. Askin kannen voi myös kääntää ja käyttää esim. Tarjottimena. Aski-tuotteet valmistetaan suomessa.

 • Mahogany ch337 -ruokapöytä

  4123,00

  Hans j. Wegnerin vuonna 1962 suunnittelema massiivipuinen ruokapöytä, joka on alkuperäisessä muodossaan tarkoitettu 4 henkilölle. Pöytä on jatkettavissa erikseen hankittavalla jatkolevyllä, jolloin se sopii esimerkiksi kutsuille ja juhliin, ja sen ympärillä voi silloin istua 12 ihmistä. Alkuperäisessä muodossaan sen halkeamakohta on tuskin silmin huomattavissa mahonkipuun kuvion ansiosta.

 • In between sk4 -pöytä ø 120 cm

  1618,00

  &traditionin in between -pöytä on osa sami kallion suunnittelemaa huonekalumallistoa. Pyöreä in between -pöytä toistaa sarjan tuolien muotokieltä kaarevien muotojen ja viistojen jalkojen osalta. Kallio halusi pöydän ilmentävän skandinaavista perinnettä, joten sen valmistuksessa on käytetty traditionaalisia puuntyöstömentelmiä sekä kestävää tammea. Pöydän pyöreä muoto tuo siihen myös modernia ulottuvuutta.

 • Evermore l190 -pidennysosa 2 kpl

  599,00

  Pidennysosat warm nordicin evermore-ruokapöytään.

 • Patch table hw1 -pöytä 180 x 90 cm

  3238,00

  Fenix nano -laminaattia, puuta ja messinkiä

 • Round-pöytä 43 x 52 cm

  320,00

  Kepeä hakola round-pöytä on helposti yhdistettävissä erilaisiin sisustustapoihin. Yksinkertaisen kauniissa pöydässä on keveä jalkarakenne ja irrallinen pöytälevy. Pöydän halkaisija on 43 cm ja korkeus 52 cm. Pöytä on koottava.pöytälevy on laminoitua kalustelevyä ja jalkarakenne maalattua metallia. Pöytä valmistetaan käsityönä suomessa. Round-pöytäsarjan on suunnitellut ines wartiainen ja fanni suvila.

 • In between sk6 -pöytä

  2112,00

  Sami kallio halusi luoda pöydän, joka asettuu huoneeseen viemättä liikaa tilaa – näin syntyi elegantti in between sk6 -pöytä. Pöytä toistaa saman sarjan tuolien muotokieltä ja jalkojen muotoilua, mutta pöydän siluetti ja yksinkertainen design soveltuvat monenlaisten tuolien pariksi. In between -pöydässä yhdistyvät perinteinen käsityöperinne ja moderni vaneritekniikka.

 • My spot -sivupöytä

  299,00

  My spot on tyylikäs pieni sivupöytä moneen tarkoitukseen. Alatason alla on kolme usb-porttia joista voit kätevästi ladata vaikka kännykkäsi. My spot -sivupöytä on valmistettu tammesta ja viimeistelty kiiltävällä messingillä. Pöydän on suunnitellut tanskalainen jonas søndergaard.

 • Twiggy s -sivupöytä

  694,00

  Tyylikkäässä sivupöydässä on tammirunko ja lasikansi. Pöydässä on kaunis ristikkorakenne. Pöydän mitat ovat 44 x 44,5 x 45,5 cm.

 • Ch004- 3 pöydän setti

  1268,00

  Pöytäsetti sisältää kolme erikokoista designpöytää, jotka voit asetella mielesi mukaan. Käytä yksin tai ryhmänä. Pöytien koot:pieni leveys 40 cm, korkeus 44,5 cmkeskikoko leveys 45,5 cm, korkeus 46,5 cmsuuri leveys 52 cm, korkeus 48 cm, syvyys 34 cm

 • Basic-pöytä 300 x 110 x 73 cm

  9074,00

  Elegantti ja muunneltava basic-pöytä sopii niin ravintoloihin, koteihin kuin neuvotteluhuoneisiinkin. Keveä pöytä kuljetetaan litteässä pakkauksessa, ja se on helppo kasata. Basic-pöytää on saatavana sekä tammi- että saarniversioina, ovaalina tai suorakaiteen muotoisena.

 • Evermore l160 -pidennysosa 2 kpl

  599,00

  Pidennysosat warm nordicin 160 cm pituiseen evermore-ruokapöytään.

 • In between sk14 -sohvapöytä ø 60 cm

  464,00

  &traditionin in between -pöytä on osa sami kallion suunnittelemaa huonekalumallistoa. Pyöreä in between -pöytä toistaa sarjan tuolien muotokieltä kaarevien muotojen ja viistojen jalkojen osalta. Kallio halusi pöydän ilmentävän skandinaavista perinnettä, joten sen valmistuksessa on käytetty traditionaalisia puuntyöstömentelmiä sekä kestävää tammea. Pöydän pyöreä muoto tuo siihen myös modernia ulottuvuutta.

 • Loop stand -pöytä

  921,00

  Loop stand -pöytä on osa leif jørgensenin haylle suunnittelemaa huonekalumallistoa, johon kuuluu ajattomia ja peruskäyttöisiä huonekaluja. Pöydän jalat ovat yksinkertaistettu kolmijalkainen versio perinteisistä pukkijaloista. Pöytälevy on valkoinen laminaattitaso, tasossa on puunvärinen vanerireuna. Jalat ovat jauhemaalattua terästä. Pituus on 200 cm, leveys 92,5 cm ja korkeus 74 cm.

 • Ts coffee table -sohvapöytä ⌀ 105 cm

  1799,00

  Gubin ts-sarjan sohvapöydät ovat suunnitelleet gamfratesin stine gam ja enrico fratesi alun perin kööpenhaminalaiseen the standard -ravintolan aula- ja lounge-tiloihin. Pöydän marmorinen kansi seisoo sirojen metallijalkojen varassa, jotka yhdessä risteävien tankojen kanssa antavat pöydälle hienostuneen ja veistoksellisen ilmeen.

 • Arco-pöytä

  1255,00

  Yksinkertainen ja tyylikäs arco-pöytä on chuck mackin suunnittelema. Pöydän klassinen lasikansi mahdollistaa pöytälaatikon sisällön näkemisen, joten tasoa voi käyttää esimerkiksi työhuoneella tai studiolla omien töidensä esittelyyn. Lasikansi lepää kahden tukevan pukkijalan päällä. Pukkijalkojen korkeus on 70 cm, leveys 72 cm ja syvyys 34 cm. Kehikon mitat ovat 139 x 56 cm ja paksuus 9 cm….

 • Heart´n´soul-konsolipöytä

  699,00

  Umage heart´n´soul -sarjan konsolipöytä edustaa siron ulkomuotonsa lisäksi scandinaavista funktiolismia. Pöydän ohut harmoninen siluetti antaa sille ilmavan ja kevyen ulkonäön. Heart´n´soul pöydän alla on kangaspohjustettu laatikko, johon mahtuu kätevästi eteisen pienet tavarat tai ruokahuoneen servetit ja aterimet. Konsolipöytä on käytännöllinen kaikissa kodin tiloissa. Toimitetaan kokoamattomana. Umage heart’n’soul -konsolipöytä on saatavilla kolmessa eri värissä.

 • Occasional table ltr -pöytä

  719,00

  Llmava ja yksinkertaisen tyylikäs vitran occasional-pikkupöytä muodostuu carrara-marmorikannesta ja näyttävistä metallijaloista. Kannen mitat ovat 39 x 33,5 cm, pöydän korkeus on 25 cm. Charles ja ray eames suunnittelivat pöydän 1950-luvulla.

 • Viiva-ruokapöytä 208 x 104 cm

  1874,00

  Sirot, tankoteräksestä toteutetut jalat antavat kevyen ilmeen muuramen modulaariselle viiva-ruokapöydälle. Kansi on alumiinivahvisteinen 8 mm levy, jonka pinta on maalattu valkoisella polyuretaanimaalilla. Tukisarjoina on valkoiseksi maalattua massiivikoivua. Sopii yhdistettäväksi muurame-senkkien ja -kaapistojen kanssa, joissa on myös viivajalat.

 • Distinct-sivupöytä

  1085,00

  Distinct-apupöytä edustaa luonnonläheistä japanilaista minimalismia. Se on uniikki järjestelijä esim. Olo- tai makuuhuoneeseen. Valmistettu travertiinistä, joka on yksi kalkkikiven tyypeistä.

 • In between sk15 -sohvapöytä ø:90cm

  632,00

  &traditionin in between -pöytä on osa sami kallion suunnittelemaa huonekalumallistoa. Pyöreä in between -pöytä toistaa sarjan tuolien muotokieltä kaarevien muotojen ja viistojen jalkojen osalta. Kallio halusi pöydän ilmentävän skandinaavista perinnettä, joten sen valmistuksessa on käytetty traditionaalisia puuntyöstömentelmiä sekä kestävää tammea. Pöydän pyöreä muoto tuo siihen myös modernia ulottuvuutta.

 • Kofi-pöytä 80 x 80 cm

  778,00

  Tammea, lasia ja pähkinäpuuta

 • Slice-pöytä 74 x 250 x 90 cm

  2720,00

  Normann copenhagenin slice-pöydän kolme senttimetriä paksu pöytälevy koostuu kolmesta lankusta. Osien väliset raot luovat kokonaisuudesta ilmavan. Materiaali on tammea, joka on ominaisuuksiltaan kovaa ja kestävää. Siksi slice sopiikin oivallisesti niin ruoka- kuin työpöydäksi. Pöydän on suunnitellut tanskalainen hans hornemann.

 • Kofi-sohvapöytä, 80 x 80 cm

  634,00

  Hayn kofi-sohvapöytä kuuluu martin solemin suunnittelemaan sohvapöytäperheeseen, jonka kaikkia jäseniä yhdistävät selkeän kulmikkaasti muotoiltu puurunko ja lasinen kansi. Rungon materiaalina on käytetty kestävästi tuotettua, vesipohjaisella lakalla käsiteltyä massiivipuuta, ja kannen materiaalivaihtoehtoihin kuuluu sekä kirkasta, värillistä sekä eläväpintaiseksi teksturoitua lasia. Puurungon ja lasikannen ajattoman modernin yhdistelmän ansiosta kofi-sohvapöydät sopivat mitä erilaisimpiin sisustustyyleihin.

 • Plinth cubic kendzo -sivupöytä

  1389,00

  Kuutiomallinen sivupöytä, jota voi käyttää monissa eri tiloissa, joissa tarvitset lisätasoa. Valmistettu vanerista ja elegantista kendzo-marmorista.

 • Androgyne lounge -pöytä

  925,00

  Alunperin norjalaisen arkkitehdin ja designerin, danielle siggerudin audon showroomiin suunnittelema pöytä. Androgyne lounge on selkeillä silueteillaan moderni ja monipuolinen. Valmistettu hienostuneista, kestävistä materiaaleista.

 • Heart´n´soul-konsolipöytä

  699,00

  Umage heart´n´soul -sarjan konsolipöytä edustaa siron ulkomuotonsa lisäksi scandinaavista funktiolismia. Pöydän ohut harmoninen siluetti antaa sille ilmavan ja kevyen ulkonäön. Heart´n´soul pöydän alla on kangaspohjustettu laatikko, johon mahtuu kätevästi eteisen pienet tavarat tai ruokahuoneen servetit ja aterimet. Konsolipöytä on käytännöllinen kaikissa kodin tiloissa. Toimitetaan kokoamattomana. Umage heart’n’soul -konsolipöytä on saatavilla kolmessa eri värissä.

 • Low-sohvapöytä 36 x 28 cm

  529,00

  Matalassa ja jykevässä sohvapöydässä on tukeva rautajalusta sekä kivikansi. Musta pöytä sopii erityisesti sohvan eteen tai sivupöydäksi. Massiivinen rautakehikko ja musta kivikansi antavat pöydälle maskuliinisen silauksen tuoden samalla luonnollisuutta moderniin kotiin.

 • Aria high – tammipöytä, 60 x 46 cm

  480,00

  Design house stockholmin aria high -sohvapöytä on lumoava yhdistelmä yksinkertaista linjakkuutta ja tarkoin harkittuja yksityiskohtia. Aria-pöydän lempeän ilmava ilme on islantilaissyntyisen suunnittelijan, dögg guðmundsdóttirin käsialaa, joka ammensi pöytää nimetessään innoitusta oopperasta – pöytä kun kantaa itseään keveästi kuin heleä aaria. Valmistettu massiivisesta tammipuusta, jota vahvistavat lakatut rautalevyt pöytälevyn alla.

 • Androgyne lounge -pöytä 120 x 45 cm

  1275,00

  Alunperin norjalaisen arkkitehdin ja designerin, danielle siggerudin, suunnittelema pöytä audo:n showroomin kahvilaan. Androgyne-kokoelma sisältää virtaviivaisia siluetteja ja hienostuneita materiaaleja. Valmistettu luonnollisesta tammesta, pöydän pinta on uniikkia kunis breccia -kiveä.

 • Slim marble -pöytä

  928,00

  Minimalistinen ja niukkalinjainen pöytä sopii erinomaisesti sivupöydäksi tai sohvapöydäksi. Pöytä on päällystetty toscanalaisella carraran valkoisella marmorilla, jalat ovat metallia. Suunnittelija on maurizio peregalli. Pöydän mitat ovat 36 x 118 x 53 cm.

 • Rotate sc73 -sivupöytä/tarjoilukärry

  422,00

  Rotate-tarjoilukärry on valmistetty yhdestä levymetallikappaleesta, joka on leikattu kahteen osaan, taivutettu ja lopulta nämä kaksi osaa on hitsatty yhteen. Rotate-pöydällä on vaatimaton, minimalistinen ilme, ja inspiraationa on japanilainen paperitaide origami. Epäsymmetrisen muotoilunsa ansiosta pöytä soveltuu moniin eri käyttötarkoituksiin. Se toimii hyvin esimerkiksi yöpöytänä tai säilytysvaununa kylpyhuoneessa tai toimistossa – ja sopii mihin tahansa tilaan. Varustettu…

 • Folding table -klaffipöytä

  494,00

  Klaffipöydän voi asentaa 30 cm syviin string system paneeleihin ja on helppo asentaa. Klaffipöytä on käytännöllinen tilaan missä huoneen lattia pinta-ala halutaan hyötykäyttöön kokonaisuudessaan. Pöydän voi taittaa alas kasaan kun tarvitset lisää tilaa pöytälevyn sijaan. Jalat kiinnittyvät tukevasti magneeteilla kannen alle pöydän ollessa kasassa.

 • In between sk14 -sohvapöytä ø 60 cm

  464,00

  &traditionin in between -pöytä on osa sami kallion suunnittelemaa huonekalumallistoa. Pyöreä in between -pöytä toistaa sarjan tuolien muotokieltä kaarevien muotojen ja viistojen jalkojen osalta. Kallio halusi pöydän ilmentävän skandinaavista perinnettä, joten sen valmistuksessa on käytetty traditionaalisia puuntyöstömentelmiä sekä kestävää tammea. Pöydän pyöreä muoto tuo siihen myös modernia ulottuvuutta.

 • Tray-pöytä 60 x 60 x 35 cm

  264,00

  Monikäyttöinen pöytä soveltuu erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Tyylikkäässä teräksisessä pöydässä on irrotettava tarjotinosa. Pöydän mitat ovat 60 x 60 x 35 cm.

 • Hang out -sohvapöytä

  429,00

  Umagen hang out -sohvapöytä valloittaa minimalistisuudellaan. Kolmijalkainen pöytä on valmistettu tammesta ja tammiviilusta ja viimeistelty messingillä. Pöydän alla on kätevä pussimainen säilytystila, jonka toinen puoli on tekonahkaa ja toinen tekstiiliä. Hang out -pöydän on suunnitellut tanskalainen jonas søndergaard.

 • Rúna-pöytä

  3169,00

  Isabel ahmin warm nordicille suunnittelema rúna-kirjoituspäytä on selkeä ja kaunis. Kirjoituspöydässä on yksi vetolaatikko.

 • Belleville-pöytä, 74 x 79,6 cm

  975,00

  Vitran belleville-pöydän ovat suunnitelleet muotoilijaveljekset erwan ja ronan bouroullec. Pöytä on saanut nimensä pariisin asuinalueen mukaan, jossa on vilkas ravintola- ja kahvilakulttuuri. Ohuet ja kaartuvat jalat luovat pöydälle siron muotokielen, joka sopii kahviloiden lisäksi monenlaisiin ja erikokoisiin tiloihin. Tämä versio belleville-pöydästä muovisella rungolla ja massiivilaminaattikanneella soveltuu erityisen hyvin ulkokäyttöön esimerkiksi terasseille ja parvekkeille.

 • Kukkapöytä x2

  180,00

  Tuotteen kuvausväri: luonnollinenmateriaali: rottinki, vaneri, kuusipuuluonnolliset materiaalit voivat vaihdellamitat: d:30,5×80 cmpaino: 1.450 kgitem descriptioncolour: naturalmaterial: rattan, plywood, fir woodadditional info: natural materials may vary in shape and colourmeasures: d:30,5×80 cmweight: 1.450 kg

 • Twiggy m -sivupöytä

  998,00

  Tyylikkäässä sivupöydässä on tammirunko ja lasikansi. Pöydässä on kaunis ristikkorakenne. Pöydän mitat ovat 44 x 88 x 45,5 cm.

 • Karusellipöytä

  838,00

  Boknäs karusellipöytää voidaan käyttää niin sivupöytänä kuin yöpöytänäkin. Siihen mahtuu 2,24 hyllymetriä kirjoja. Karusellipöydän pyörissä on kuulalaakerit, joiden vuoksi sen siirtäminen on vaivatonta.karusellipöytä on valmistettu massiivipuusta ja sitä on saatavana 14:ssä eri värisävyssä.hyllyn ulkomitat ovat: leveys 50cm syvyys 50cm korkeus 69cm

 • Plinth tall -sivupöytä

  1389,00

  Kuutiomallinen sivupöytä, jota voi käyttää monissa eri tiloissa, joissa tarvitset lisätasoa. Valmistettu vanerista ja elegantista kendzo-marmorista.

 • Pyramid café table 21 -pöytä 70 x 70 cm

  706,00

  Alunperin 1950-luvulla wim rietveldin ahrendille suunnittelemassa pyramid café table 21 -pöydässä yhdistyvät funktionaalisesti tammi ja teräs. Hay on tuonut kevyet ja monikäyttöiset pöydät nyt uudelleen myyntiin. Tyylikäs pöytä seisoo tukevasti neljällä jalalla. Siistit, minimalistiset linjat tekevät siitä täydellisen pöydän moneen eri tilaan. Pöytälevyn koko on 70 x 70 cm. Pöydän korkeus on 74 cm.

 • April-pöytä 250 x 600 x 150 mm

  1733,00

  Alfredo häberlin luoma april-pöytä kuuluu kolmen erikokoisen pöydän ryhmään. Suunnittelun lähtökohtana oli yhdistää massiivinen jalusta ohueen pöytätasoon. Lopputuloksena syntyi upea pöytäryhmä, joka sopii monenlaiseen käyttöön yhdessä tai erikseen. Materiaali on koivua. Suomalainen vuonna 1967 perustettu nikari valmistaa korkealaatuisia puuhuonekaluja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Yrityksen perusideana on käyttää vain sertifoitua puuta ja tehdä siitä huonekaluja, jotka…

 • January-kahvipöytä 65 x 48 cm

  1914,00

  Harri koskinen suunnitteli alun perin pitkän penkin ”12 designs for nature” -mallistoon. Pyöreä jalkaratkaisu ja älykäs tekninen liitos mahdollistivat muitakin vaihtoehtoja, ja näin january-kokonaisuus täydentyi kahdella sohvapöydällä.

 • Evermore l160 -pidennysosa 2 kpl

  509,00

  Pidennysosat warm nordicin 160 cm pituiseen evermore-ruokapöytään.

 • Ts coffee table -sohvapöytä ⌀ 55 cm

  1199,00

  Gubin ts-sarjan sohvapöydät ovat suunnitelleet gamfratesin stine gam ja enrico fratesi alun perin kööpenhaminalaiseen the standard -ravintolan aula- ja lounge-tiloihin. Pöydän marmorinen kansi seisoo sirojen metallijalkojen varassa, jotka yhdessä risteävien tankojen kanssa antavat pöydälle hienostuneen ja veistoksellisen ilmeen.

 • Plinth cubic -marmoripöytä, 40 x 40 cm

  1800,00

  Veistoksellinen ja kaunis marmoripöytä lisää huoneeseen eleganssia ja hienostuneisuutta. Pöytiä on saatavana kolme kokoa. Plinth marmoripöydät ovat minimalistisesta suunnittelustaan tunnetun kaksikon – norm architects duon käsialaa. Suunnittelun tavoitteena on ollut minimalismin lisäksi alleviivata marmorin kauneutta. Yksinkertainen ja monoliittinen muotokieli tukee pöydän ilmettä tavalla joka tuntuu samalla tutulta ja toisaalta uudelta. Näitä ultratyylikkäitä pöytiä voit käyttää…

 • Turn table -sohvapöytä, pyöreä ø 55 cm

  780,00

  Normann copenhagen turn table -sohvapöytä voidaan helposti säätää ympäristöön kääntämällä pöytälevyä, joka nostaa tai laskee pöytää (41.5 – 66.5 cm). Tuhkaviilupöytälevy on lakattu samalla värillä kuin teräspohja.

 • Frame-tarjotin/hyllylevy tammesta

  102,00

  Frame-tarjotin/hyllylevy on frame-hyllysarjaan sopiva irrallinen tarjotinmainen hyllylevy.tarjotin/hyllylevy on valmistettu mdf-levystä. Tarjottimen reunat ovat massiivitammea.

 • Twiggy m -sivupöytä

  994,00

  Tyylikkäässä sivupöydässä on tammirunko ja lasikansi. Pöydässä on kaunis ristikkorakenne. Pöydän mitat ovat 66,5 x 66,5 x 38,5 cm.

 • Surfboard-pöytä

  2079,00

  Vuonna 1959 arne hovmand-olsenin suunnittelema surfboard on tanskalainen designklassikko. Nimensä pöytä on saanut surffilaudan muodosta. öljytystä massiivipuusta valmistettu dynaaminen ja ilmava pöytä toimii loistavasti sohvapöytänä ja sivupöytänä.

 • Nevada-kahvipöytä

  357,00

  Tämä kaunis pieni pöytä on valmistettu mangopuusta ja sen jalat ovat rautaiset. Ihanteellinen esim. Sohvan pariksi ja lounge-tilaan. Sen voi myös yhdistää muihin pienpöytiin persoonalliseksi asetelmaksi.

 • Bowler-sivupöytä 36 x 70,5 cm

  284,00

  Shane schneckin suunnittelema hay bowler -sivupöytä sopii siroutensa ansiosta myös pieniin tiloihin tuoden sisustukseen kuitenkin rutkasti persoonallista ilmettä. Pöydässä on tukeva marmorijalusta ja siro metallijalka, joka jatkuu pöytälevyn yli kaareutuen näppäräksi kahvaksi, josta pöytää on helppo liikutella tarvittaessa. Pöytä toimitetaan osina litteässä paketissa.

 • Ch327-tammipöytä 190 x 95 cm

  4524,00

  Hans j. Wegnerin ch327-ruokapöytä vuodelta 1962 on hyvä esimerkki siitä, kuinka luovuus yhdistettynä erinomaiseen ammattitaitoon voi johtaa erilaiseen ja jännittävään muotoiluun. Ch327 on massiivipuinen ruokapöytä, jossa on pehmeät reunat ja pyöristetyt jalat, jotka kapenevat lattiaa kohti.puun syyt seuraavat pöytälevyn pituutta, jota itse tukee 3 erillistä kiskoa. Näiden jokaisen alla, molemmilla puolilla, on sivukisko, joka jatkuu…

 • Passage -sohvapöytä, ø50

  535,00

  Passage sohvapöytä audo-tuotemerkiltä on ajattomalla, elegantilla muotoilulla. Pöytä valmistetaan fsc-sertifioidusta massiivitammista. Sohvapöytä sopii hyvin olohuoneeseen.

 • Androgyne lounge -pöytä 120 x 45 cm

  1275,00

  Alunperin norjalaisen arkkitehdin ja designerin, danielle siggerudin, suunnittelema pöytä audo:n showroomin kahvilaan. Androgyne-kokoelma sisältää virtaviivaisia siluetteja ja hienostuneita materiaaleja. Valmistettu tummennetusta tammesta, pöydän pinta on uniikkia kunis breccia -kiveä.

 • Kofi-pöytä, 140 x 50 cm

  809,00

  Hayn kofi-sohvapöytä kuuluu martin solemin suunnittelemaan sohvapöytäperheeseen, jonka kaikkia jäseniä yhdistävät selkeän kulmikkaasti muotoiltu puurunko ja lasinen kansi. Rungon materiaalina on käytetty kestävästi tuotettua, vesipohjaisella lakalla käsiteltyä massiivipuuta, ja kannen materiaalivaihtoehtoihin kuuluu sekä kirkasta, värillistä sekä eläväpintaiseksi teksturoitua lasia. Puurungon ja lasikannen ajattoman modernin yhdistelmän ansiosta kofi-sohvapöydät sopivat mitä erilaisimpiin sisustustyyleihin, ja sarjan monet kokovaihtoehdot…

 • Plinth tall -marmoripöytä, 51 x 30 cm

  1800,00

  Veistoksellinen ja kaunis marmoripöytä lisää huoneeseen eleganssia ja hienostuneisuutta. Pöytiä on saatavana kolme kokoa. Plinth marmoripöydät ovat minimalistisesta suunnittelustaan tunnetun kaksikon – norm architects duon käsialaa. Suunnittelun tavoitteena on ollut minimalismin lisäksi alleviivata marmorin kauneutta. Yksinkertainen ja monoliittinen muotokieli tukee pöydän ilmettä tavalla joka tuntuu samalla tutulta ja toisaalta uudelta. Näitä ultratyylikkäitä pöytiä voit käyttää…

 • Flip-pöytä

  1536,00

  Tyylikäs flip-pöytä on täydellinen ratkaisu pieniin tiloihin! käytännöllinen taitettava pöytä toimii niin ruokapöytänä, työpöytänä kuin sivupöytänäkin. Tammivanerista valmistetun pöydän koko on 160 x 90 x 75 cm. Design jesper ståhl.

 • Kofi-sohvapöytä, 60 x 60 cm

  569,00

  Hayn kofi-sohvapöytä kuuluu martin solemin suunnittelemaan sohvapöytäperheeseen, jonka kaikkia jäseniä yhdistävät selkeän kulmikkaasti muotoiltu puurunko ja lasinen kansi. Rungon materiaalina on käytetty kestävästi tuotettua, vesipohjaisella lakalla käsiteltyä massiivipuuta, ja kannen materiaalivaihtoehtoihin kuuluu sekä kirkasta, värillistä sekä eläväpintaiseksi teksturoitua lasia. Puurungon ja lasikannen ajattoman modernin yhdistelmän ansiosta kofi-sohvapöydät sopivat mitä erilaisimpiin sisustustyyleihin.

 • Pyramid café table 21 -pöytä ø 70 cm

  706,00

  Alunperin 1950-luvulla wim rietveldin ahrendille suunnittelemassa pyramid café table 21 -pöydässä yhdistyvät funktionaalisesti tammi ja teräs. Hay on tuonut kevyet ja monikäyttöiset pöydät nyt uudelleen myyntiin. Tyylikäs pöytä seisoo tukevasti neljällä jalalla. Siistit, minimalistiset linjat tekevät siitä täydellisen pöydän moneen eri tilaan. Pöytälevyn halkaisija on 70 cm. Pöydän korkeus on 74 cm.

 • Union-pöytä 140 x 90 cm

  1510,00

  Union on ajaton pöytäsarja, joka sopii moneen toimintaan. Pöydän äärellä ruokaillaan, tehdään töitä, luetaan ja keräännytään yhteen. Minimalistinen pöytä on valmistettu metallijaloista ja laminaattilevystä, joka kestää kulutusta ja hylkii sormenjälkiä. Tyylikkäänä yksityiskohtana pöydässä on kupariset ruuvit, joilla pöytä on kiinnitetty kasaan. Suunnittelija on simon legald.

 • Four-pöytä (190 x 79 x 72 cm)

  1572,00

  Yksinkertaisen tyylikkäässä ferruccio lavianin suunnittelemassa pöydässä yhdistyvät pelkistetty muotokieli sekä laadukkaat materiaalit. Ilmava pöytä sopii hyvin niin ruokailutilaan kuin työhuoneeseenkin. Pöytälevy on kestävää laminaattia ja pöydän jalat maalattua terästä. Pöytälevyn mitat ovat 190 x 79 cm, korkeus on 72 cm.

 • Aski xl-j -sohvapöytä

  285,00

  Aski xl-j -sohvapöytä on taivutettua koivuvaneria ja sen kahvat luonnonväristä uusionahkaa. Pöydän sisäpinta on luonnonväristä koivua. Askin kannen voi myös kääntää ja käyttää esim. Tarjottimena. Aski-tuotteet valmistetaan suomessa.

 • Lato ln9 oval -pöytä 40 x 50 cm

  590,00

  Ensisilmäyksellä luca nichetton suunnittelema lato-pöytä muistuttaa patsasta ohuilla pöytälevyillä ja soikeilla marmorijaloilla. Alunperin inspiraatio lato-pöytään tuli kuitenkin ylösalaisin käännetystä tikkarista – sen muodon jokainen tunnistaa lapsuudesta. Soikean lato-pöydän ilme on leikkisistä lähtökohdistaan huolimatta hienostuneen pelkistetty ja yksinkertainen, ja se sopii niin olohuoneen sohvaryhmän elävöittäjäksi kuin siroksi sivupöydäksi muihin huoneisiin.

 • Slice table -pöytä ⌀ 120 cm

  1630,00

  Normann copenhagenin pyöreässä slice-pöydässä on tammijalat sekä kestävästä, antibakteerisesta ja sileästä linoleumista valmistettu kansi. Kahden materiaalin liitto on harmoninen, tasapainoinen ja houkutteleva. Pöydän halkaisija on 120 cm ja korkeus 74 cm. Pöydän on suunnitellut tanskalainen hans hornemann.

 • Lato table ln8 -pöytä 40 cm

  619,00

  Marmoria, terästä, mdf-levyä ja tammea

 • Patch table hw2 -pöytä 240 x 100 cm

  3519,00

  Fenix nano -laminaattia, puuta ja messinkiä

 • Vault-sivupöytä

  499,00

  Ferm living vault -sivupöydässä on elegantti, toiminnallinen muotoilu kaarevalla tuella jauhemaalatusta teräksestä ja pöytälevyllä marmorista. Vault-pöydän taivutettu sivuosa sopii lehtien ja kirjojen säilyttämiseen, kun taas sen hyllyt toimivat säilytyspaikkana esimerkiksi koriste-esineille. Sivupöydän hienostuneen ilmeen viimeistelee kauniista marmorista valmistettu ylätaso. Tuote on valmistettu luonnonmateriaalista, mikä tekee jokaisesta kappaleesta ainutlaatuisen.

 • Kiki-sohvapöytä

  800,00

  Ilmari tapiovaaran vuonna 1960 suunnittelema kiki-sarja on eleetön, selkeä ja kevyt sopien hyvin pieneen tilaan. Sarjan kiki-sohvapöytä rakentuu ovaaliteräsputkirungoista ja pelkästä tasosta, jonka pintamateriaalina on joko laminaatti tai linoleumi. Sohvapöytiä on saatavilla kolmessa eri koossa joko neliön tai suorakaiteen muotoisena.

 • Palette jh9 -pöytä

  2252,00

  Pavun ja ympyrän yksinkertaiset muodot yhdistyvät jaime hayonin suunnittelemassa palette jh9 -pöydässä. Erilaiset muodot ja materiaalit luovat pöytään liikkeen tuntua, metallijalat puolestaan tuovat modernin vivahteen.

 • Kofi-sohvapöytä, 80 x 80 cm

  634,00

  Hayn kofi-sohvapöytä kuuluu martin solemin suunnittelemaan sohvapöytäperheeseen, jonka kaikkia jäseniä yhdistävät selkeän kulmikkaasti muotoiltu puurunko ja lasinen kansi. Rungon materiaalina on käytetty kestävästi tuotettua, vesipohjaisella lakalla käsiteltyä massiivipuuta, ja kannen materiaalivaihtoehtoihin kuuluu sekä kirkasta, värillistä sekä eläväpintaiseksi teksturoitua lasia. Puurungon ja lasikannen ajattoman modernin yhdistelmän ansiosta kofi-sohvapöydät sopivat mitä erilaisimpiin sisustustyyleihin.

 • Flip xs -pöytä tammiviilusta

  1022,00

  Jesper ståhlin suunnittelema monipuolinen pöytä. Erityisesti pieniin asuintiloihin suunnitellun flip-pöydän muunneltavuuden mahdollistaa kolmeen osaan taittuva rakenne. Liitoskohtien 14 saranaa mahdollistavat pöydän muokkaamisen käden käänteessä ja antavat metallista kontrastia tammiviilupinnalle.

 • Flip xl -pöytä tammiviilusta

  2044,00

  Jesper ståhlin suunnittelema monipuolinen designpöytä. Erityisesti pieniin asuintiloihin suunnitellun flip-pöydän muunneltavuuden mahdollistaa kolmeen osaan taittuva rakenne. Liitoskohtien 14 saranaa mahdollistavat pöydän muokkaamisen käden käänteessä ja antavat metallista kontrastia tammiviilupinnalle.

 • Palette lounge jh7 -pöytä

  1478,00

  Ensisilmäyksellä jaime hayonin suunnittelema pöytä muistuttaa geometrian oppituntia, jossa erilaiset muodot on yhdistetty toisiinsa eri korkeuksilla. Osaset kuitenkin muodostavat tasapainoisen ja kiinnostavan kokonaisuuden, jonka ääreen ihmisten on hyvä kokoontua. Veistosmainen pöytä onkin paitsi kaunis myös käytännöllinen.

 • In between sk15 -sohvapöytä ø:90cm

  632,00

  &traditionin in between -pöytä on osa sami kallion suunnittelemaa huonekalumallistoa. Pyöreä in between -pöytä toistaa sarjan tuolien muotokieltä kaarevien muotojen ja viistojen jalkojen osalta. Kallio halusi pöydän ilmentävän skandinaavista perinnettä, joten sen valmistuksessa on käytetty traditionaalisia puuntyöstömentelmiä sekä kestävää tammea. Pöydän pyöreä muoto tuo siihen myös modernia ulottuvuutta.

 • Androgyne -sivupöytä ø 50 cm

  670,00

  Audon androgyne-sivupöytä hurmaa rajoja rikkovalla muodollaan: tammiviilusta valmistettu pöytä yhdistelee harmonisella tavalla feminiinisiä ja maskuliinisia piirteitä, pehmeitä leikkauksia ja tarkkoja kulmia sekä pelkistettyä ja huomiota herättävää muotokieltä. Androgyne soveltuu hyvin niin sohvan tai nojatuolin, sängyn kuin ikkunankin viereen.

 • Twiggy m -sivupöytä

  994,00

  Tyylikkäässä sivupöydässä on tammirunko ja lasikansi. Pöydässä on kaunis ristikkorakenne. Pöydän mitat ovat 66,5 x 66,5 x 38,5 cm.

 • Kofi-sohvapöytä, 80 x 80 cm

  634,00

  Hayn kofi-sohvapöytä kuuluu martin solemin suunnittelemaan sohvapöytäperheeseen, jonka kaikkia jäseniä yhdistävät selkeän kulmikkaasti muotoiltu puurunko ja lasinen kansi. Rungon materiaalina on käytetty kestävästi tuotettua, vesipohjaisella lakalla käsiteltyä massiivipuuta, ja kannen materiaalivaihtoehtoihin kuuluu sekä kirkasta, värillistä sekä eläväpintaiseksi teksturoitua lasia. Puurungon ja lasikannen ajattoman modernin yhdistelmän ansiosta kofi-sohvapöydät sopivat mitä erilaisimpiin sisustustyyleihin.

 • Box-kahvipöytä

  795,00

  Tammiviilulla viimeisteltyjä minimalistisia box-pöytiä voi käyttää joko yksittäisenä sohva- tai sivupöytänä tai koota useammasta vieläkin näyttävämmän sarjan. Box-pöytä on saatavilla kolmessa eri koossa. Box-pöydän tammiviilu toistuu kauniisti myös lollipop-huonekalusarjan sohvan ja lepotuolin rakenteissa. Design laura seppänen. Pöydän runko on valmistettu tammiviilutetusta mdf:stä.

 • Multiplo-pöytä 118 cm

  3281,00

  Kartellin tyylikkään ja tukevan multiplo-pöydän on suunnitellut italialainen arkkitehti ja muotoilija antonio citterio. Harkittu muoto ja laadukkaat materiaalit tekevät pöydästä todellisen katseenvangitsijan ruokailutilaan tai olohuoneeseen.

 • Pyramid café table 21 -pöytä 70 x 70 cm

  706,00

  Alunperin 1950-luvulla wim rietveldin ahrendille suunnittelemassa pyramid café table 21 -pöydässä yhdistyvät funktionaalisesti tammi ja teräs. Hay on tuonut kevyet ja monikäyttöiset pöydät nyt uudelleen myyntiin. Tyylikäs pöytä seisoo tukevasti neljällä jalalla. Siistit, minimalistiset linjat tekevät siitä täydellisen pöydän moneen eri tilaan. Pöytälevyn koko on 70 x 70 cm. Pöydän korkeus on 74 cm.

 • Slim marble -pöytä

  527,00

  Minimalistinen ja niukkalinjainen pöytä sopii erinomaisesti sivupöydäksi tai sohvapöydäksi. Pöytä on päällystetty toscanalaisella carraran valkoisella marmorilla, jalat ovat metallia. Suunnittelija on maurizio peregalli. Pöydän mitat ovat 48 x 54 x 54 cm.