Saippuat ja voiteet

 • Compagnie de Provence Nestemäinen Marseille-saippua 500 ml Wild Rose

  19,90

  Villiruusun tuoksu on aina elegantti ja tuo kesän kotiisi.Tämä aito nestemäinen Marseille-saippua on valmistettu oliivi- ja kookosöljyistä ja on tehty käsityönä padassa perinteiden mukaisesti. Saippuassa on luonnollinen glyseroli eikä se sisällä väriaineita, eläinrasvoja tai synteettisiä pinta-aktiivisia aineita.

 • Compagnie De Provence Nestemäinen Marseille-saippua 500 ml Fresh Verbena

  19,90

  Tuotteen hienostunut, puinen laventelin tuoksu muistuttaa mystistä suitsuketta.Tämä aito nestemäinen Marseille-saippua on valmistettu oliivi- ja kookosöljyistä ja on tehty käsityönä padassa perinteiden mukaisesti. Saippuassa on luonnollinen glyseroli eikä se sisällä väriaineita, eläinperäisiä rasvoja tai synteettisiä pinta-aktiivisia aineita! Kaunis, sulavalinjainen lasipullo värikkäällä suunnittelulla tulee näyttämään hyvältä keittiössä tai kylpyhuoneessasi. Pullo on kaiken lisäksi uudelleentäytettävä.

 • Compagnie de Provence Käsivoide 30 ml aromatic lavender

  4,90

  Helli käsiäsi ihanalla laventelin tuoksulla.Compagnie de Provencen ihana käsivoide kätevässä matkakoossa. Käsivoide on hunajalla ja kasviöljyillä rikastettu ja sen todella pehmeä koostumus kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa käsien ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä jättäen ihon silkkisen pehmeäksi.

 • Compagnie De Provence Saippua 100 g Mediterranean Sea

  4,90

  Palasaippua joka tuo Välimeren kylpyhuoneeseesi!Tämä palasaippua on valmistettu perinteiseen Marseille-tyyliin kasviöljyjä hyödyntäen!Iho suositellaan kosteuttamaan suihkussa käytön jälkeen.

 • Method Nestesaippua Adelaide, 354 ml

  6,90

  Kasvipohjaisista, biohajoavista ainesosista valmistettu saippua, jonka tuoksu on kuin iloista juhlaa aisteillesi.Inkivääriä ja hieman sitrusta, makeaa mangoa yhdistettynä passionhedelmänektariin tuloksena kirkas ja puhdas twisti, josta on vaikea olla pitämättä.Taiteilija Adeleine Damoahille on tärkeää hänen taiteessaan tasa-arvo ja naisten voimaannuttaminen. Nyt hänen rohkean pirteät kuvionsa on tämän Limited Edition Method -nestesaippuan pullossa. Kirkkaat värit näyttävät hyvältä…

 • Compagnie de Provence käsivoide 30 ml Fresh Verbena

  4,90

  Compagnie de Provencen ihana käsivoide kätevässä matkakoossa.Käsivoide on hunajalla ja kasviöljyillä rikastettu ja sen todella pehmeä koostumus kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa käsien ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä jättäen ihon silkkisen pehmeäksi.

 • Compagnie De Provence Nestemäinen Marseille-saippua 300 ml Aromatic lavender

  13,90

  Laventelintuoksusta tunnelmaa käsien ja vartalon pesuun.Saippua on ideaali niin pieniin kylpyhuoneisiin kuin hyvin kömpelöille käsille, sillä pullo on särkymätöntä muovia. Saippua on valmistettu perinteiden mukaisesti padassa käsityönä, kuten edeltäjänsä Marseille-palasaippua ja sisältää ainoastaan kasviöljyjä! Se on vapaa eläinperäisistä rasvoista, väriainesta sekä synteettisistä pinta-aktiivisista aineista.

 • Compagnie De Provence Vartalovoide 300 ml Olive ja Lavender

  16,90

  Monivivahteinen laventeli ja oliivi yhdistettynä kosteuttavassa vartalovoiteessa!Ihastuttavan pehmeä ja sulava koostumuksinen vartalovoide tyylikkäässä lasisessa pumppupullossa! Voide on valmistettu parhaista kasviöljyistä, ja sen kosteuttavat ainesosat ovat suoraan luonnosta.Suositellaan normaalille sekä kuivalle iholle.

 • Compagnie De Provence saippua 100 g Aromatic lavender

  3,90

  Palasaippua käsien tai muun vartalon puhdistukseen.Tähän perinteiseen Marseillen palasaippuaan on lisätty kasviöljyjä. Hellävarainen, laventelin tuoksuinen palasaippua soveltuu päivittäiseen käsien ja muun vartalon puhdistukseen.

 • Compagnie de Provence Käsivoide 30 ml wild rose

  4,90

  Hellivä käsivoide ihanassa ruusuntuoksussa.Compagnie de Provencen ihana käsivoide kätevässä matkakoossa. Käsivoide on hunajalla ja kasviöljyillä rikastettu ja sen todella pehmeä koostumus kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa käsien ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä jättäen ihon silkkisen pehmeäksi.

 • Method Käsisaippua Ranskalainen laventeli

  6,90

  Huumavan tuoksuinen käsisaippua hellii ihoasi.Mihin kaikkialle olet tänään ehtinyt työntää kätesi? Parempi vain pestä ne ja olla ajattelematta. Tai oikeastaan pitäisi ajatella, millä peset. Ellet sitten jo käytä käsisaippuaamme, joka on luonnollinen, ei sisällä triklosaania ja tuoksuu taivaalliselta. Jos käytät, anna seuraavalle kohtaamallesi ihmiselle ylävitonen. Olet ansainnut sen!Tämä viettelevä yhdistelmä laventelia, bergamottia, salviaa ja kamomillaa…

 • Compagnie De Provence Vartalovoide 300 ml Wild Rose

  16,90

  Miellyttävän ruusun tuoksuinen vartalovoide.Ihastuttavan pehmeä ja sulava koostumuksinen vartalovoide tyylikkäässä lasisessa pumppupullossa! Voide on valmistettu parhaista kasviöljyistä, ja sen kosteuttavat ainesosat ovat suoraan luonnosta.Suositellaan normaalille sekä kuivalle iholle.

 • Compagnie De Provence Vartalovoide 300 ml Mediterranean Sea

  16,90

  Upeaa, merellistä kosteutusta vartalollesi.Ihastuttavan pehmeä ja sulava koostumuksinen vartalovoide tyylikkäässä lasisessa pumppupullossa! Voide on valmistettu parhaista kasviöljyistä, ja sen kosteuttavat ainesosat ovat suoraan luonnosta.Suositellaan normaalille sekä kuivalle iholle.

 • Compagnie de Provence Käsivoide White tea 300 ml

  17,90

  Lumoava käsirasva hoitaa käsiäisi hellästi.Tasainen ja sileä tekstuuri on saatu aikaiseksi lisäämällä rasvaan oliiviöljyjä! Käsirasva hoitaa hellästi ihoasi, sileyttäen sen ja jättäen pehmeän tunteen sitruksisen valkoisen teen tuoksun lisäksi. Pullo on uudelleentäytettävä.

 • Compagnie de Provence Nestemäinen Marseille -saippua 300 ml olive wood

  12,90

  Nestemäinen Marseille-saippua kauniissa muovisessa pumppupullossa.Kaunis pullo sopii niin pieniin kuin isoihin kylpyhuoneisiin ja moneen erilaiseen tyyliin. Saippua on valmistettu perinteitä noudattaen keittämällä padassa ja sitä on paranneltu kasviöljyillä, jotka hoitavat ihoa. Saippua puhdistaa ihoa hellävaraisesti. Ihana tuoksu, jossa voi aistia auringon lämmittämän puun ja sitruksen raikkauden.

 • Compagnie de Provence Nestemäinen Marseille-saippua, 500 ml, aromatic lavender

  19,90

  Huumaavan tuoksuinen saippua kauniissa lasipullossa.Saippua on valmistettu perinteisin menetelmin käsityönä padassa ja sitä on paranneltu provencelaisilla kasviöljyillä. Nestemäinen Marseilla-saippua puhdistaa ihon hellävaraisesti. Kauniiseen lasiseen pumppupulloon pakattu saippua näyttää kauniilta keittiössä tai kylpyhuoneessa. Aromaattinen tuoksu paljastaa laventelin elegantin ja voimakkaan olemuksen.

 • Method Botanical Garden Vaahtoava nestesaippua, 300 ml

  8,90

  Anna miellyttävän trooppisen puutarhan tuoksun vallata kylpyhuoneesi aina kun peset kätesi.Kuohkeat ja vaahtoavat jutut ovat aina olleet kaikkien suosikkeja! Pumppaa Method Botanical Garden Vaahtoava nestesaippuaa, hiero käsiin, hymyile, ja seuraavassa hetkessä kätesi ovat pehmoiset ja puhtaat. Ihanaa, eikö? Etenkin kun tietää, että saippua on täysin biohajoavaa, tehty luonnollisista ainesosista eikä sisällä mitään ylimääräistä.Method Botanical Garden vaahtoava nestesaippua…

 • Compagnie De Provence Nestemäinen Marseille-saippua 300 ml Wild Rose

  13,90

  Hellävarainen, ruusun tuoksuinen saippua kauniissa pullossa!Tuote on valmistettu perinteisellä marseillelaistyylillä kattilassa keittämällä. Saippua on valmistettu vain parhaista kasvisöljyistä, eikä siinä ole väriaineita, eläinrasvoja eikä keinotekoisia ainesosia. Tyylikkään värikäs pullo näyttää mahtavalta keittiössä tai kylpyhuoneessasi eikä kömpelöimpienkään tarvitse pelätä hajottavansa pulloa, se on valmistettu hajoamattomasta muovista!

 • Compagnie De Provence Käsivoide 300 ml Black Tea

  21,90

  Rauhoittava musta tee hoitaa käsiäsi hellästi.Tasainen ja sileä tekstuuri on saatu aikaiseksi lisäämällä rasvaan oliiviöljyjä! Käsirasva hoitaa hellästi ihoasi, sileyttäen sen ja jättäen pehmeän tunteen hennon tuoksun lisäksi. Pullo on uudelleentäytettävä.

 • Compagnie De Provence Nestemäinen Marseille-saippua 500 ml Wild Rose

  19,90

  Ihanan raikas ja aistillinen tuoksu on luotu yhdistämällä ruusuöljyjä ja sitrusta!Tuote on valmistettu padassa perinteiden mukaisesti käsityönä kuten edeltäjänsä, Marseille-palasaippuat. Se sisältää luonnollista glyserolia eikä ollenkaan väriaineita, eläinrasvoja tai synteettisiä pinta-aktiivisia aineita! Saippua on pakattu lasiseen pumppupulloon joka on uudelleen täytettävissä.Compagnie De Provence Nestemäinen Marseille-saippua 500 ml Wild Rose

 • Compagnie De Provence Nestemäinen Marseille-saippua 500 ml Olive wood

  19,90

  Raikas, hyvin vaahtoutuva marseille-saippua monipuoliseen käyttöön.Tuote on valmistettu padassa perinteiden mukaisesti käsityönä kuten edeltäjänsä, Marseille-palasaippuat. Se sisältää luonnollista glyserolia eikä ollenkaan väriaineita, eläinrasvoja tai synteettisiä pinta-aktiivisia aineita! Saippua on pakattu lasiseen, hienostuneeseen pumppupulloon, joka on uudelleen täytettävissä. Raikas tuoksu, jossa ripaus puuta ja sitrusta.

 • Compagnie de Provence Marseille Nestesaippua White tea 500 ml

  18,90

  Saippuassa lumoava sitruksinen valkoisen teen tuoksuTämä marseillelainen nestesaippua on valmistettu perinteitä kunnioittamalla oliiviöljyä keittämällä. Tuoksuna sitruksinen valkoinen tee.

 • Compagnie De Provence Marseille-saippua 150 g Palm

  4,90

  Autenttinen palmu- sekä kookosöljystä valmistettu Marseille-saippua!Alkuperäinen Marseille-saippua nyt saatavana pienessä koossa! Käytännöllinen niin kotona kuin mukana reissussa, peseydyt sillä itse sekä puhdistat vaikka arkaluontoisemmat vaatekappaleesi. Tämä tuoksuton Marseillen aikoinaan kuuluisaksi tehnyt saippuakuutio on valmistettu käsityönä perinteitä noudattaen eli keitetty padassa 72 prosenttisesta kasviöljyistä. Nyt saat tämän autenttisen saippuan yksinkertaisessa, lähes käsittelemättömässä muodossa!

 • Frantsilan yrttihierontaöljy

  8,90

  Luomuhieronta- ja ihonhoitoöljy koko vartalolle.Frantsilan ihoa hoitavan 11 yrtin ”ihme” salvan yrttejä sisältävä luomuhieronta- ja ihonhoitoöljy koko vartalolle.Yrttinen hierontaöljy sopii koko kehon yleiseen hierontaan ja hoitoon. Öljy rentouttaa sekä elvyttää ihon terveyttä, pintaverenkiertoa ja auttaa kuona-aineiden poistumista.Yrttiöljyuutokset sisältävät runsaasti hivenaineita, vitamiineja ja entsyymejä, jotka jo sinänsä hoitavat ihoa. Se soveltuu hyvin herkällekin iholle. Öljy tuoksuu…

 • Compagnie De Provence Suihkugeeli 500 ml Sparkling Citrus

  22,90

  Pirskahtelevan sitruksen tuoksuinen suihkugeeli.Manteliöljyllä rikastettu suihkugeeli joka puhdistaa ihon hienovaraisesti jättäen jälkeensä miellyttävän raikkaan olon! Pullossa on kätevä pumppu, jolla annostelet geelin vaivattomasti niin suihkussa kuin kylvyssäkin.

 • Compagnie de Provence Käsivoide 30 ml mediterranean sea

  4,90

  Compagnie de Provencen käsivoide hellii käsien ihoa.Compagnie de Provencen ihana käsivoide kätevässä matkakoossa. Käsivoide on hunajalla ja kasviöljyillä rikastettu ja sen todella pehmeä koostumus kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa käsien ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä jättäen ihon silkkisen pehmeäksi.

 • Compagnie De Provence käsivoide 75 ml, anise patchouli

  16,90

  Miellyttävän tuoksuinen käsirasva!Rasvan tasainen ja upean sileä tekstuuri on saatu aikaiseksi lisäämällä rasvaan oliiviöljyjä! Käsirasva hoitaa hellästi ihoasi, sileyttäen sen ja jättäen pehmeän tunteen hennon tuoksun lisäksi.

 • Compagnie De Provence Nestemäinen Marseille-saippua 300 ml Olive & Lavender

  13,90

  Elegantin laventelin tuoksuista puhdistautumista!Tuote on valmistettu perinteisellä marseillelaistyylillä kattilassa keittämällä. Saippua on valmistettu vain parhaista kasvisöljyistä, eikä siinä ole väriaineita, eläinrasvoja eikä keinotekoisia ainesosia. Tyylikkään värikäs pullo näyttää mahtavalta keittiössä tai kylpyhuoneessasi eikä kömpelöimpienkään tarvitse pelätä hajottavansa pulloa, se on valmistettu hajoamattomasta muovista!

 • Compagnie De Provence Suihkugeeli 300 ml Lavender Field

  8,90

  Hellävarainen suihkugeeli, jossa hento laventelin tuoksu höystettynä oliivilla.Manteliöljyllä rikastettu suihkugeeli joka puhdistaa ihon hienovaraisesti jättäen jälkeensä miellyttävän raikkaan olon! Pullossa on kätevä korkki jonka napsauttaa auki ja kiinni vaivattomasti niin suihkussa kuin kylvyssäkin.

 • Compagnie De Provence Saippua 100 g Wild Rose

  5,90

  Raikkaan ruusun tuoksuinen palasaippua.Tuo sensuellin raikkaan ruusun tuoksun kylpyhuoneeseesi peseytyessäsi, tämä parhaista oliviiöljyistä valmistettu Marseille-palasaippua ei jätä ketään kylmäksi! Soveltuu käytettäväksi päivittäiseen pesuun.

 • Method vaahtoutuva nestesaippua, Green Tea + aloe

  6,90

  Saippua tulee pumpusta pehmeänä vaahtona.Methodin vaahtoava Green Tea -nestesaippua sisältää luonnollisten kookosperäisten puhdistusaineiden lisäksi luonnon omia kosteuttajia, kuten aloeta, E-vitamiinia ja glyseriiniä, joiden ansiosta kätesi pysyvät pehmeinä.

 • Compagnie De Provence Käsivoide 300 ml Incense Lavender

  15,90

  Lumoavan tuoksuista kosteutusta käsillesi!Tasainen ja sileä tekstuuri on saatu aikaiseksi lisäämällä rasvaan oliiviöljyjä! Käsirasva hoitaa hellästi ihoasi, sileyttäen sen ja jättäen pehmeän tunteen hennon tuoksun lisäksi. Pullo on uudelleentäytettävä.

 • Compagnie De Provence Käsivoide 300 ml Black Jasmine

  16,90

  Lumoava yhdistelmä jasmiinia ja mustaapippuria hoitaa käsiäsi hellästi.Tasainen ja sileä tekstuuri on saatu aikaiseksi lisäämällä rasvaan oliiviöljyjä! Käsirasva hoitaa hellästi ihoasi, sileyttäen sen ja jättäen pehmeän tunteen hennon tuoksun lisäksi. Pullo on uudelleentäytettävä.

 • Compagnie de Provence Käsivoide 30 ml Olive Wood

  4,90

  Compagnie de Provencen ihana käsivoide kätevässä matkakoossa.Käsivoide on hunajalla ja kasviöljyillä rikastettu ja sen todella pehmeä koostumus kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa käsien ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä.

 • Compagnie de Provence Käsivoide 75 ml Anis Patchouli

  14,90

  Version Originale -sarjan hoitavassa ja kosteuttavassa käsivoiteessa tuoksuu anis ja patsuli.Pehmentävä, silkkinen ja kevyt käsivoide, joka imeytyy iholle tasaisesti ja tahrimatta. Compagnie de Provencen voide on valmistettu 88,7 % luonnollisista ainesosista, kuten sheavoista, oliiviöljystä ja E-vitamiinista. Ei sisällä parabeeneja tai silikoneja. Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

 • Compagnie De Provence Vartalovoide 300 ml Fresh Verbena

  16,90

  Verbenan tuoksuista taistelua ihon kuivuutta vastaan!Ihastuttavan pehmeä ja sulava koostumuksinen vartalovoide tyylikkäässä lasisessa pumppupullossa! Voide on valmistettu parhaista kasviöljyistä, ja sen kosteuttavat ainesosat ovat suoraan luonnosta. Suositellaan normaalille sekä kuivalle iholle.

 • Compagnie de Provence Nestemäinen Marseille-saippua 495 ml Incense Lavender

  21,90

  Huumaavan ihanan laventelin tuoksuinen saippua kauniissa lasipullossa.Saippua on valmistettu perinteisin menetelmin käsityönä padassa ja sitä on paranneltu provencelaisilla kasviöljyillä. Nestemäinen Marseilla-saippua puhdistaa ihon hellävaraisesti. Kauniiseen lasiseen pumppupulloon pakattu saippua näyttää kauniilta keittiössä tai kylpyhuoneessa. Aromaattinen tuoksu paljastaa laventelin elegantin ja voimakkaan olemuksen.

 • Compagnie De Provence Nestemäinen Marseille-saippua 300 ml Mediterranean Sea

  13,90

  Saippua joka saattelee sinut Välimerellisiin tunnelmiin peseytyessäsi.Merellinen nestesaippua on ideaali niin pieneen kylpyhuoneeseen kuin myös kömpelöille käsillekin, saippuapullo on nimittäin valmistettu hajoamattomasta muovista! Itse saippua on valmistettu käsityönä padassa, täysin perinteiden mukaisesti. Täysin vapaa väriaineista, eläinperäisistä rasvoista sekä synteettisistä pinta-aktiivisesta aineista!

 • Compagnie De Provence Nestemäinen Marseille-saippua 300 ml Fresh Verbena

  13,90

  Vahvaan verbenan tuoksuun on lisätty ripaus sitrusta!Brändin myydyin tuote nyt saatavana myös särkymättömässä muovipullossa! Ideaali niin pieniin kylpyhuoneisiin kuin hyvin kömpelöille käsille. Saippua on valmistettu perinteiden mukaisesti padassa käsityönä, kuten edeltäjänsä Marseille-palasaippua ja sisältää ainoastaan kasviöljyjä! Se on vapaa eläinperäisistä rasvoista, väriainesta sekä synteettisistä pinta-aktiivisista aineista.