Sisustus - Taulut - Canvas taulut

 • 4Living syksy taulu 50×70 cm kulta/musta

  29,90

  Sisustustauluilla saa helposti ja edullisesti uutta ilmettä kotiin. Tauluja vaihtamalla ja nappaamalla siitä sävyt esimerkiksi koristetyynyihin saat päivitettyä koko huoneen tunnelman kerralla! Tyylikkäässä 4Living Syksy canvas-taulussa on kauniit kullan väriset kehykset. Kulmatuet.

 • Paikanvaraus

  Canvas taulu rantamaisema 60×140 cm

  52,00

  Kesän ihanuus tulvii syliisi tätä taulua katselemalla. Ihanat värit sointuvat seinällä tilassa kuin tilassa. 

 • Canvas taulu sydämet 40×50 cm

  13,30

  Kaunis rakkauden täyttämä taulu luo kotiisi romanttisen sisustuksen niin makuu- kuin olohuoneeseen. Pienemmän taulun voi yhdistää toiseen pieneen tauluun, joka luo näyttävän yhdistelmän kodin sisustukseen.

 • 4Living Lampaat taulu 50×70 cm monivärinen

  29,90

  Hurmaava 4Living Lampaat taulu ilahduttaa lastenhuoneessa, mutta sopii myös piristäväksi väripilkuksi mihin tahansa kodin tilaan. Polystyreenistä valmistetussa canvas-taulussa on mustat MDF-kehykset. Takana kulmatuet.

 • 4Living kuplat taulu 50×70 cm valkoinen/sininen

  29,90

  Moderni 4Living Kuplat taulu on todellinen katseenvangitsija sen monimuotoisen kuvion ansiosta. Raikkaassa taulussa on raikkaan vaaleat kehykset sekä vaalea pohjaväri. Sinisen sävyt kuvioinnissa tuovat syvyyttä canvas-tauluun. Koko 50×70 cm. Takana kulmatuet.

 • Canvas taulu järvi 80×120 cm

  48,30

  Canvas taulu järvi Näyttävällä ja kookkaalla canvas taululla saat kotiisi uuden maisemaikkunan. Taulussa yhdistyy järvi- ja vuorimaisema, joka antaa sisustukseen uutta ulottuvuutta. Voit rauhoittua luonnonmaiseman äärelle ja ihastella sen parhaita puolia kotonasi järvi taulun edessä. Canvas taulu on kevyt ja helppo ripustaa seinälle. Mitat: Leveys 120 cm, korkeus 80 cm

 • Canvas taulu rakkaus 40×50 cm

  13,30

  Kaunis pelkistetysti yhdellä sydämellä ja rakkaus sanalla varustettu taulu luo kotiisi hempeyttä. Pienemmän taulun voi yhdistää toiseen pieneen tauluun, joka luo näyttävän yhdistelmän kodin sisustukseen.

 • Paikanvaraus

  Canvas taulu kartta 65×92,5 cm

  63,00

  Seinällä olevat kartat saavat nojatuolimatkailijankin seikkailunhalun esiin ja samalla se toimii keskustelun herättäjänä. Kukapa ei haluaisi kuulla tarinoita matkoilta tai suosituksia matkakohteista? Ajaton kartta pohjoiselta pallonpuoliskolta sopii niin kotiin kuin toimistoonkin. Suurin osa maapallon maa-alueista sijaitsee pohjoisella pallonpuoliskolla ja siksi sinne sijoittuu myös valtaosa väestön matkamuistoista. Canvas-taulut ovat kevyitä ja helppoja ripustaa. Canvas-tauluun voit merkitä…

 • Canvas taulu laituri 60×140 cm

  55,30

  Ajattoman tyylikäs laituri canvas taulu johdattaa kulkijan upean järvimaiseman ympärille. Tauluilla luot helposti erilaista tunnelmaa sisustukseen. Taulun koko on 60×140 cm. Taulun runkomateriaali puuta.

 • Canvas taulu täysikuu 50×70 cm

  41,40

  Klassinen yksinkertaisella täysikuu canvas taululla luot tunnelmaa kotisi sisustukseen. Suurella taululla sisutuksen ilme muuttuu helposti ja nopeasti.

 • Canvas taulu metsä 80×120 cm

  48,30

  Canvas taulu metsä Metsä canvas taululla saat kotiisi vahvan suomalaisen luontoaiheen. Tiheä ja hämärä kuusikko sumun keskellä kiehtoo katsojaa arvoituksellisuudellaan. Jylhä vaara ja koskematon kuusikko on harvinainen maisema nykyään ja siksi se herättää useimmissa kunnioitusta. Metsän hakkuiden jälkeen metsän luonnontilaan palautuminen kestää sadoista vuosista jopa tuhansiin vuosiin. Tauluun on ikuistettu osa harvinaista maisemaa, joka antaa…

 • 4Living New York canvas-taulu 60×90 cm

  14,50

  Tuo kotiisi suurkaupungin tuntua suuren New York taulun avulla. Luo seinillesi persoonallista ilmettä kauniilla canvas-tauluilla. Näyttävillä ja kookkailla canvas-tauluilla Ilmeen uudistus on helppoa. Mitat: Leveys 90 cm, korkeus 60 cm Runko; mäntypuuta