Ulkolyhdyt ja -lämmittimet

 • House Doctor Breeze lyhty, valkoinen

  32,90

  Bambusta tehty lyhty tuo kaunista tunnelmaa kotiin.Täysin bambusta tehty lyhty takaa romanttiset illat mökillä tai kotosalla. Sytytä lyhty ja kaada itsellesi kuppi kuumaa nautiskelua varten.

 • Patio Ulkolämmitin

  89,00

  Istuskele lämmössä terassillasi myös viilenevinä syysiltoina.Lämmitä terassisi mukavan lämpimäksi mihin tahansa vuodenaikaan tällä terassilämmittimellä, jossa on asennustanko. Lämmitin on turvallinen, sillä siinä on ylikuumenemissuoja, turvakytkin kaatumisen varalle ja roiskesuojattu rakenne (IP34).

 • House Doctor lyhty, harmaa-ruskea

  57,90

  Suloinen valonlähde.House Doctorin kynttilälyhty, jossa yksityiskohtana suloinen lintukoriste. Kaunis harmaa-beige väri viimeistelee kokonaisuuden. Suuri lyhty on näyttävä tunnelmanluoja pihalle tai parvekkeelle.

 • Infrapunalämmitin kaukosäätimellä

  229,00

  Napin painalluksella lämpöä kätevästä pylväslämmittimestä.Nauti rauhoittavasta lämmöstä yhdellä napin painalluksella terassilla, talvipuutarhassa, ulkona ja myös viileissä sisätiloissa! Haluttu lämpötaso voidaan valita kätevästi kaukosäätimellä. Suojaristikko suojaa tavaroita, ihmisiä ja lemmikkejä palovammoilta.

 • Nordic lyhty led-valolla 25 cm, musta

  29,90

  Metallisessa lyhdyssä on valmiina led-valot.Metallinen Nordic lyhty sisältää led-valot. Yksinkertaisen kaunis lyhty valaisee iltojen pimetessä.

 • House Doctor Vintage, pieni kynttilälyhty, messinki

  25,90

  Lyhty luo elävää valoa ja tunnelmaa hämärtyviin iltoihin.House Doctorin kaunis messinkinen kynttilälyhty sopii tyylikkäästi pihalle, terassille, parvekkeelle tai sisälle.

 • Villa lyhty led-valolla 17,5 cm

  19,90

  Lyhty led-valoilla tuo valoa pimeneviin iltoihin.Kaunis, puinen pieni Villa lyhty led-valoilla. Sopii moneen tilaan tuomaan kaunista tunnelmavaloa.

 • Eva Solo Lasilyhty 20 cm, valkoinen

  49,90

  Huurrettu valkoinen lasi luo talvista tunnelmaa.Kaunis lasinen lyhty tuikuille. Aseta rykelmä lyhtyjä ruokapöydälle, terassille tai ripusta vaikkapa pihapuuhun tunnelmaa luomaan. Lyhty on suupuhallettua lasia. Saatavana huurretun valkoisena ja savunharmaana.

 • Stelton Pieni Laivalamppu, 34 x 15 cm

  399,00

  Luo laivalampulla autenttinen meritunnelma tilaan kuin tilaan.Steltonin laivalamppu on satiininkiiltoista ruostumatonta terästä. Tämän klassisen laivalampun poltin on tyylikkään minimalistinen ja sylinterin muotoinen, ja se pitää tuulen visusti ulkopuolella – olet sitten merellä, kotipuutarhassa tai terassilla. Laivalampun voi sijoittaa pöydälle tunnelmanluojaksi tai kiinnittää seinään tms. pinnalle mukanatulevalla teräskiinnikkeellä.

 • House Doctor Vintage, medium kynttilälyhty, messinki

  29,90

  Tuo elävää valoa ja tunnelmaa hämärtyviin iltoihin.House Doctorin kaunis messinkinen kynttilälyhty sopii tyylikkäästi pihalle, terassille, parvekkeelle tai sisälle.

 • Villa lyhty led-valolla 22,5 cm

  23,90

  Tämä lyhty on oikea tunnelmanluoja.Kaunis puinen lyhty led-valoilla. Luo tunnelma lyhdyn avulla niin parvekkeelle kuin olohuoneeseen.

 • Nordic lyhty led-valolla 40 cm, savunharmaa

  45,90

  Tyylikkääseen lyhtyyn sisältyvät led-valot.Kaunis savunharmaa lyhty, jossa sisällä led-valot. Tämä lyhty on upea tunnelmanluoja!

 • House Doctor lyhty, musta

  33,90

  Lyhty tuo tunnelmaa.Antiikkisen näköinen kynttilälyhty House Doctorilta. Musta lyhty tuo kauniin lisän esimerkiksi parvekkeen stailaukseen.

 • House Doctor Vintage, large kynttilälyhty, messinki

  36,90

  Lyhty luo elävää valoa ja tunnelmaa hämärtyviin iltoihin.House Doctorin kaunis messinkinen kynttilälyhty sopii pihalle, terassille, parvekkeelle tai sisälle.

 • House Doctor Breeze lyhty, musta

  35,90

  Upea bambusta tehty lyhty on tyylikäs lisä sisustukseen.Täysin bambusta tehty House Doctorin lyhty takaa romanttiset illat mökillä tai kotosalla. Sytytä tuikku lasikuppiin ja nauti tunnelmavalaistuksesta.

 • Stelton Öljylamppu, kirkas lasi

  89,90

  Satiiniteräksen ja kirkkaan lasin yhdistelmä on öljylampussa superlatiivien arvoinen.Steltonin öljylamput kuuluvat itseoikeutetusti Phaidonsin Muotoilun Klassikot -parhaimmistoon. Luo Steltonin öljylampuilla kaunis tunnelmavalaistus loppukesän illanistujaisiin tai rapujuhliin tai valaise ulkotiloja kauniisti kaamoksen aikaan. Lamppuöljy ei tule lampun mukana.

 • Sagaform Puutarhalyhty, kirkas

  17,90

  Loihdi taianomaista tunnelmaa patiolle, pihamaalle tai parvekkellesi.Sagaformin puutarhalyhtyyn laitetaan lämpökynttilä sisään. Sujauta puutarhalyhty vaikka kukkaruukkuun.

 • Stelton Suuri Laivalamppu, 43 x 27 cm

  419,00

  Laivalamppu lämmittää viileinä kesäiltoina sekä luo ikimuistoisen merellisen tunnelman.Steltonin laivalamppu on satiininkiiltoista ruostumatonta terästä. Tämän klassisen laivalampun poltin on tyylikkään minimalistinen ja sylinterin mutoinen, ja se pitää tuulen visusti ulkopuolella – olet sitten merellä, kotipuutarhassa tai terassilla. Laivalampun voi sijoittaa pöydälle tunnelmanluojaksi tai kiinnittää seinään tms. pinnalle mukanatulevalla teräskiinnikkeellä.

 • Eva Solo Aurinkokennovalaisin, pöytämalli

  119,00

  Eva Solon aurinkokennovalaisimet luovat täydellisen tunnelmavalaistuksen terassille tai pihaan.Valaisimessa on uniikki design, jossa aurinkokenno on piilotettu lampun sisään, silmältä näkymättömiin. Kun kenno latautuu päivän ajan kirkkaassa auringonvalossa, sen valaistusteho riittää noin 20 tunniksi. Lampussa on manuaalinen on/off-katkaisija sekä hämäräkytkin.

 • Ratia Saaristolyhty, harmaa 54 cm

  87,90

  Näyttävä puinen lyhty sopii pihalle tai parvekkeelle valaisemaan pimeneviä iltoja.Tyylikkäässä Ristomatti Ratian suunittelema harmaa saaristolyhdyssä luo tunnelmaa ja on näyttävän kokoinen: Saaristolyhty on 54 cm korkea, joten sinne mahtuu vähän isompikin kynttilä palamaan. Nosta lasia ja sujauta kynttilä sisälle. Tuottella on myös avinlippu, mikä tarkoittaa, että se on valmistettu Suomessa.

 • Sagaform Nature lyhty

  49,90

  Upea monikäyttöinen lyhty!Sagaformin Nature lyhty toimii niin upeana lyhtynä, kuin maljakkona tai esimerkiksi juomacoolerina. Ihanassa lyhdyssä yhdistyvät lasi, metalli ja puu. Mitä käyttötarkoituksia sinä keksit lyhdylle? Täytä jäällä ja aseta kaunis kuohuviini kulhoon ja viimeistele upea juhlakattaus.

 • Bambulyhty 27 cm, musta

  32,90

  Lisää lyhtyyn kynttilä tai valosarja tuomaan valoa pimeään.Upea musta, bambusta tehty lyhty sopii monenlaiseen sisustukseen. Laadukaassa lyhdyssä on lasisylinteri sisällä kynttilää varten.

 • Design House Stockholm Lotus Lyhty, valkoinen

  86,90

  Laita Lotus-lyhdyn sisälle kynttilä palamaan ja luo ympäristöösi pehmeää tunnelmaa.Vuonna 1998 tukholmalaista pop-up myymälää varten suunniteltu lyhty on ruotsalaisen muotoilijan Kristina Starkin käsialaa. Lyhty jäi kuitenkin pysyvään tuotantoon ajattoman sekä monikäyttöisyytensä ansiosta. Ripusta Design House Stockholmin Lotus-lyhty esimerkiksi oksalle tai asettele kauniisti pöydälle. Lyhtyyn saa kruunukynttilän, tuikun tai pöytäkynttilän. Pyöreä kansi suojaa sateelta ja tuulelta,…

 • Menu Lighthouse 220 öljylamppu, musta

  79,90

  Tyylikäs öljylamppu ulkokäyttöön.Tanskalaisen Christian Bjørnin suunnittelema Lighthouse-öljylamppu on varustettu innovatiivisella öljypolttimella, jonka ansiosta lamppu valaisee todella tehokkasti. Öljylamppu palaa kuin kokko. Lighthouse-öljylampussa on ainutlaatuinen täyttömekanismi, jonka ansiosta öljyä voi lisätä niin ettei lamppua tarvitse purkaa osiin.Katso esittelyvideo tästä.