Leikkuulaudat

 • Leikkuulauta

  12,90

  Tyylikäs leikkuulauta on materiaaliltaan akaasia. Mitat ovat 45 x 19 x 1,5 cm.

 • Folio large -leikkuulautasetti

  79,90

  Joseph josephin folio-leikkuulaudat pysyvät tyylikkäässä telineessä siistissä järjestyksessä ja kuivuvat ilmavasti ja tasaisesti. Leikkuulaudat on helppo nostaa telineestä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kahvasta. Pakkauksessa on neljä erikokoista leikkuulautaa, joissa on luistamaton pohja ja veitselle soveltuva pinta.

 • Sagaform Nature leikkuulauta pieni, bambu

  23,90

  Tässä leikkuulaudassa tyyli yhdistyy käytännöllisyytee täydellisimmillään.Anton Björsingin suunnittelema tarjoilu- ja leikkuulauta ekologisesta bambusta. Hyvin suunniteltuihin yksityiskohtiin kuuluu tukeva kahva tarjoilua varten, joka istuu hyvin kädessäsi sekä liukumista estävät urat.

 • Xl slim fit -leikkuulauta

  117,50

  Öljytystä saksanpähkinästä valmistettu leikkuulauta. Pitkän mallisessa leikkuulaudassa on logokaiverrukset kummallakin puolella.

 • Halikko leikkuulauta pähkinä medium

  119,00

  Halikko cutting board / serving board walnut wood.solid wood with food-safe oil treatment.w 17 x l 40,5 x 2,3 cmmassiivipuinen leikkuulauta on pähkinää. Leikkuulaudat ja tarjoilulaudat valmistetaan laadukkaasta massiivipuusta. Monikäyttöinen halikko -leikkuulauta on esimerkki tuotteesta joka kuluu kauniisti ja kestää käytössä. Se sopii hienosti keittiön koruksi, tarjoilualustaksi kattauksiin ja toimii aamiaistarjottimena. Hyvä lahjatuote.käsintehty antibakteerinen leikkuulauta…

 • Leikkuulauta 30cm koivumetsä, mustavalkoinen

  37,00

  Pyöreä, mustavalkoinen koivumetsä leikkuulauta on valmistettu suomessa melamiinipintaisesta koivuvanerista. Kaunis leikkuulauta on kestävä ja monikäyttöinen. Perinteisen käyttötavan lisäksi leikkuulauta on kaunis sellaisenaan tai osana sommitelmia. Saat sillä myös kivaa vaihtelua kattauksiin. Leikkuulaudoissa käytettävä vaneri valmistetaan ympäristöystävällisesti vastuullisesta suomalaisesta koivusta. Inspiraatio leikkuulaudan kuvioon on ammennettu suomalaisesta metsästä.

 • Bbq xl rectangular -leikkuulauta, 34 x 78 cm

  200,00

  Tyylikäs ja kestävä leikkuulauta on laadukasta pähkinäpuuta. Mitat: 34 x 78 cm. Sopii hyvin käyttöön myös tarjottimena. Nahkainen ripustuslenkki viimeistelee ilmeen.

 • Leikkuulauta

  12,90

  Vankassa leikkuulaudassa on kätevät urat. Materiaali on akaasiaa. Mitat ovat 25 x 35 cm.

 • Xl stripe -leikkuulauta, 12 x 70 cm

  60,00

  Tyylikäs ja kapea leikkuulauta on laadukasta massiivitammea. Mitat: 12 x 70 cm. Sopii hyvin käyttöön myös tarjottimena. Nahkainen ripustuslenkki viimeistelee ilmeen.

 • Leikkuulauta ø 25 cm

  12,90

  Akaasiapuusta valmistetussa, pyöreänmallisessa leikkuulaudassa on ripustuslenkki. Leikkuulaudan halkaisija on 25 cm ja korkeus 1,5 cm.

 • Gourmet series -leikkuulauta 27 x 28,5 x 9 cm

  89,00

  Tyylikkäässä ja kestävässä leikkuulaudassa on käytännöllinen kahva ja kätevät urat.materiaali paperikomposiittiteräystävällinen pintalämmönkestävyys 175 °c

 • Roda- pyöreä leikkuulauta 32 cm

  17,90

  Pyöreä akaasiapuusta valmistettu leikkuulauta on sekä kestävä että ekologinen valinta. Tämä luonnonmukainen materiaali soveltuu hyvin käytettäväksi niin keittiössä kuin kattauksissa tarjoilualustana. Puisen leikkuulaudan huoltaminen ja hoito ovat tärkeitä, jotta se säilyy käytössä mahdollisimman pitkään hygieenisenä ja kestävänä.

 • Folio-leikkuulaudat 4-pack

  79,90

  Leikkuulautasetti, joka sisältää 4 leikkuulautaa ja kotelon. Tyylikäs kotelo sopii monen eri keittiön sisustukseen. Leikkuulaudoissa on metalliset kahvat.

 • Leikkuulauta

  22,90

  Ajattoman tyylikkäästi muotoiltu leikkuulauta on tammea. Mitat ovat 22 x 35 cm.

 • Cut&carve plus exlarge -leikkuulauta

  34,90

  Muovia ja terästä

 • Halikko leikkuulauta saarni small

  69,00

  Halikko cutting board / serving board ash wood.solid wood with food-safe oil treatment.w 17 x l 29 x 2,3 cmmassiivipuinen leikkuulauta on saarnea. Leikkuulaudat ja tarjoilulaudat valmistetaan laadukkaasta massiivipuusta. Monikäyttöinen halikko -leikkuulauta on esimerkki tuotteesta joka kuluu kauniisti ja kestää käytössä. Se sopii hienosti keittiön koruksi, tarjoilualustaksi kattauksiin ja toimii aamiaistarjottimena. Hyvä lahjatuote.käsintehty antibakteerinen leikkuulauta…

 • Leikkuulauta

  300,00

  Laadukkaasta lämpökäsitellystä pyökistä valmistettu leipälauta hylkii vettä. Leikkuulauta ei myöskään väänny, kutistu tai turpoa. Laudan alla on näppärä murualusta, johon leivänmurut putoavat.

 • Xl square -leikkuulauta, 34 x 39 cm

  155,00

  Tyylikäs leikkuulauta on laadukasta pähkinäpuuta. Sopii hyvin käyttöön myös tarjottimena. Nahkainen ripustuslenkki viimeistelee ilmeen.

 • Cut & carve plus large -leikkuulauta

  29,90

  Kaksipuolinen monitoimileikkuulauta on täynnä innovatiivisia ominaisuuksia. Siinä on ainutlaatuinen kulmikas pohja sekä korotetut reunat ja hieman kaltevat leikkuureunat, jotka kaikki auttavat murujen tai nesteiden keräämisessä ja kaatamisessa. Laudan toisella puolella on integroitu lihanpidin, joka pitää lihan paikallaan leikkaamisen aikana, kun taas toisella puolella on sileä leikkauspinta yleistä ruoanvalmistusta varten. Liukumattomat reunat varmistavat, että lauta pysyy…

 • Folio steel -leikkuulautasetti 4-osainen

  95,00

  Joseph josephin folio steel -leikkuulaudat pysyvät tyylikkäässä telineessä siistissä järjestyksessä ja kuivuvat ilmavasti sekä tasaisesti. Leikkuulaudat on helppo nostaa telineestä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kahvasta. Telineessä on neljä erikokoista leikkuulautaa, joissa on luistamaton pohja ja veitselle soveltuva pinta. Leikkulaudan mitat: 24 x 34 cm.

 • Folio steel bamboo -leikkuulautasetti

  119,00

  Joseph josephin folio-leikkuulaudat pysyvät tyylikkäässä telineessä siistissä järjestyksessä ja kuivuvat ilmavasti ja tasaisesti. Leikkuulaudat on helppo nostaa telineestä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kahvasta. Pakkauksessa on kolme leikkuulautaa, joissa on luistamaton pohja ja veitselle soveltuva pinta.

 • Friends m -tarjoilualusta

  29,90

  Tammesta valmistetulle rustiikkisen tyylikkäälle alustalle voit asettaa tarjolle esimerkiksi tapaksia tai juustoja. Tarjoilualustan koko on 53 x 12,2 x 2,4 cm.

 • Leikkuulauta

  10,90

  Tyylikäs leikkuulauta on materiaaliltaan akaasia. Mitat ovat 35 x 25 x 1 cm.

 • Muurla Nordic Tarjoilu- ja leikkuulauta, Lohi

  31,90

  Kuningaskala ui nyt leikkuulaudalle.Tarjoile tältä tarjoilulaudalta vaikka lohisuheja tai -voileipiä, käytä kalojen käsittelyyn tai kääräise esimerkiksi savulohen kanssa lahjapakettiin. Tuote on almistettu käsityönä Suomessa, valmistettu kotimaisesta koivuviilusta ja se on konepesun kestävä.

 • Wüsthof Leikkuulauta 40 x 30 cm

  99,00

  Massiivipuinen leikkuulauta on veitsiystävällinen, kestävä ja sievä sisustuselementti keittiöön.Wüsthofin puisella leikkuulaudalla voit leikata vihanneksia, hedelmiä, leivonnaisia ja vaikka mitä muuta. Puukuituista leikkuulautaa suositellaan myös lihalle, kalalle ja äyriäisille. Voit käyttää paksua lautaa sekä leikkaamiseen että tarjoilualustana sen kauniin ulkonäön vuoksi. Pohjasta löytyy myös kumitassut, joten lauta pysyy hyvin paikoillaan.Massiivipuulaudat ovat jo valmiiksi öljyttyjä, mutta leikkuulautaa…

 • Paikanvaraus

  Point-Virgule Leikkuulauta 42,5 x 25 x 3,5 cm, bambu

  43,90

  Bambu on luontoystävällinen materiaali, joka soveltuu mainiosti leikuulaudan materiaaliksi sen antibakteerisen ominaisuuden vuoksi. Bambu imee vähän kosteutta, on hyvin kestävä ja pitkäikäinen eikä tylsytä veitsen terää ruokaa pilkkoessa. Luonnonmateriaalista johtuen jokainen leikkuulauta on uniikki. Tämän Point-Virgule Leikkuulaudan ritilä on irrotettava ja alla on murualusta, joka kerää leivänmuruset. Työ- tai ruokapöytä pysyvät siistinä ja lauta on…

 • Folio™-leikkuulautasetti

  99,00

  Joseph josephin folio-leikkuulaudat pysyvät tyylikkäässä telineessä siistissä järjestyksessä ja kuivuvat ilmavasti ja tasaisesti. Leikkuulaudat on helppo nostaa telineestä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kahvasta. Pakkauksessa on neljä erikokoista leikkuulautaa, joissa on luistamaton pohja ja veitselle soveltuva pinta.

 • Bbv bread board xl square -leikkuulauta

  85,00

  Bbv bread board xl square -leikkuulauta soveltuu myös ​​välipalojen tai juuston tarjoiluun. Laudan pinta on käsitelty mehiläisvahalla parhaan suojan saavuttamiseksi. Bbv bread board xl square -leikkuulauta on katseenvangitsija keittiössä.

 • Rosendahl Grand Cru leikkuulauta, bambu

  32,90

  Arvostetun sarjan leikkuulauta on valmistettu bambusta.Grand Crun bambuisen, pienen leikkuulaudan muotoilussa toistuu sarjalle ominaiset uurteet, joista tunnistaa noin 300 eri tuotetta sisältävän sarjan. Kattamalla Grand Cru astioilla voit siis luoda tyylikkään, yhtenäisen ilmeen.

 • Leikkuulauta hirvi

  32,00

  Talon mallinen hirvi leikkuulauta on valmistettu suomessa melamiinipintaisesta koivuvanerista. Kaunis leikkuulauta on kestävä ja monikäyttöinen. Perinteisen käyttötavan lisäksi leikkuulauta on kaunis sellaisenaan tai osana sommitelmia. Saat sillä myös kivaa vaihtelua kattauksiin. Leikkuulaudoissa käytettävä vaneri valmistetaan ympäristöystävällisesti vastuullisesta suomalaisesta koivusta.komean hirven on taiteillut sanna paakki. Inspiraationsa sanna löytää suomalaisen metsän siimeksestä. Valon ja varjon leikki sammalmättäillä,…

 • Halikko leikkuulauta jalava medium

  99,00

  Halikko cutting board / serving board elm wood.solid wood with food-safe oil treatment.w 17 x l 40,5 x 2,3 cmmassiivipuinen leikkuulauta on jalavaa. Leikkuulaudat ja tarjoilulaudat valmistetaan laadukkaasta massiivipuusta. Monikäyttöinen halikko -leikkuulauta on esimerkki tuotteesta joka kuluu kauniisti ja kestää käytössä. Se sopii hienosti keittiön koruksi, tarjoilualustaksi kattauksiin ja toimii aamiaistarjottimena. Hyvä lahjatuote.käsintehty antibakteerinen leikkuulauta…

 • Taipuisa leikkuulauta

  3,90

  Taipuisa leikkuulauta on muovia. Mitat 29 x 37 cm.

 • Breakfast moon -leikkuulauta, 28 cm

  82,50

  Tyylikäs ja kestävä leikkuulauta on laadukasta pähkinäpuuta. Halkaisija 28 cm. Sopii hyvin käyttöön myös tarjottimena. Nahkainen ripustuslenkki viimeistelee ilmeen.

 • Halikko leikkuulauta tammi xxl

  249,00

  Halikko cutting board / serving board oak wood.solid wood with food-safe oil treatment.w 34 x l 50,5 x 2,3 cmmassiivipuinen leikkuulauta on tammea.leikkuulaudat ja tarjoilulaudat valmistetaan laadukkaasta massiivipuusta. Monikäyttöinen halikko -leikkuulauta on esimerkki tuotteesta joka kuluu kauniisti ja kestää käytössä. Se sopii hienosti keittiön koruksi, tarjoilualustaksi kattauksiin ja toimii aamiaistarjottimena. Hyvä lahjatuote.käsintehty antibakteerinen leikkuulauta on…

 • Folio™-leikkuulautasetti

  99,00

  Joseph josephin folio-leikkuulaudat pysyvät tyylikkäässä telineessä siistissä järjestyksessä ja kuivuvat ilmavasti ja tasaisesti. Leikkuulaudat on helppo nostaa telineestä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kahvasta. Pakkauksessa on neljä leikkuulautaa, joissa on luistamaton pohja ja veitselle soveltuva pinta.

 • Leikkuulauta 30cm pöllö musta

  37,00

  Pyöreä pöllö leikkuulauta on valmistettu suomessa melamiinipintaisesta koivuvanerista. Kaunis leikkuulauta on kestävä ja monikäyttöinen. Perinteisen käyttötavan lisäksi leikkuulauta on kaunis sellaisenaan tai osana sommitelmia. Saat sillä myös kivaa vaihtelua kattauksiin. Leikkuulaudoissa käytettävä vaneri valmistetaan ympäristöystävällisesti vastuullisesta suomalaisesta koivusta. Inspiraatio leikkuulaudan kuvioon on ammennettu suomalaisesta metsästä.

 • Functional form set – leikkuulauta ja veitsi

  19,90

  Leikkuulaudan pinnassa on urat, minkä ansiosta se soveltuu erinomaisesti leivän leikkaamiseen. Leivänmuruset putoavat näppärästi leikkuulaudan rakoihin, joista ne on helppo siivota. Mukana leipäveitsi, jossa ergonominen softgrip™ -pinnoitettu kahva. Veitsi sopii mainiosti kovakuoristen leipien paloitteluun.

 • Leikkuulauta

  8,90

  Tyylikäs leikkuulauta on materiaaliltaan akaasia. Mitat ovat 30 x 20 x 1 cm.

 • Cut&carve plus large -leikkuulauta

  29,90

  Ergonominen kaksipuolinen leikkuulauta korkeilla reunoilla. Leikkuulaudassa on erityisesti kaatamiseen suunnitellut reunat sekä piikit, jotka auttavat pitämään leikattavan lihan palan paikoillaan.

 • Xl round -leikkuulauta, 60 cm

  230,00

  Upea leikkuulauta on laadukasta pähkinäpuuta. Halkaisija 60 cm. Sopii hyvin käyttöön myös tarjottimena. Nahkainen ripustuslenkki viimeistelee ilmeen.

 • Paikanvaraus

  Point-Virgule Leikkuulauta 40 x 30 x 1,2 cm bambu

  29,90

  Luonnonmateriaalista johtuen jokainen leikkuulauta on oma uniikki taideteoksensa.Point-Virgulen valmistaman leikkuulaudan pituus on 40 cm, leveys 30 cm ja paksuus 1,2 cm eli kookkaasta laudasta kyse. Leikkuulaudan materiaaliksi bambu on loistava valinta sen antibakteerisen ominaisuuden vuoksi. Bambu imee vähän kosteutta, on hyvin kestävä ja pitkäikäinen eikä tylsytä veitsen terää ruokaa pilkkoessa. Bambu on luontoystävällinen materiaali, ehtymätön…

 • Folio™ large chopping board set -leikkuulautasetti

  79,90

  Jokainen hyvä ateria alkaa leikkuulaudalla, joten suunnittelimme folio™:n tekemään ruoanvalmistusprosessista tehokkaampaa ja nautinnollisempaa.leikkuulautasetti sisältää neljä värikoodattua lautaa, joissa on veitsiystävälliset, kuvioidut pinnat ja liukumatton pohja turvallisempaan viipalointiin, pilkkomiseen ja kuutioimiseen. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tankojen avulla on helppo valita tarvitsemasi levy ohuesta säilytyskotelosta.leikkuulaudat ovat astianpesukoneen kestävät.leikkuulautakotelo puhdistetaan puhtaaksi pehmeällä, kostealla liinalla.leikkuulautojen veitsiystävällinen pinta on suunniteltu jättämään…

 • Splash! Leikkuulauta

  24,90

  Tässä leikkuulauta, jonka design on hauska ja vielä oikein käteväkin!Splash! -leikkuulauta on cool sekä vielä kätevä. Kiitos hyvän muotoilun, tämä leikkuulauta nojaa pöydän reunaan eikä näin luisu käsistä.

 • Functional form muovinen leikkuulauta 3 kpl

  22,90

  Fiskars® functional form™ -sarjan vaihdettavat, muoviset leikkuualustat on helppo pitää puhtaana. Ne soveltuvat käytettäväksi sellaisenaan tai yhdessä functional form™ – bambuleikkuulautojen kanssa. Leikkuualustat ovat erityisen käytännöllisiä silloin, kun käsitellään useita eri raaka-aineita samanaikaisesti. Leikkuulaudoissa on joustava rakenne helppoon kaatamiseen. Voit pinota ne tilan säästämiseksi. Leikkuulaudat voi myös pestä tiskikoneessa. Suunniteltu suomessa.

 • Gourmet series -leikkuulauta 44,5 x 33 x 9 cm

  115,00

  Tyylikkäässä ja kestävässä leikkuulaudassa on käytännöllinen kahva ja kätevät urat.materiaali paperikomposiittiteräystävällinen pintalämmönkestävyys 175 °c

 • Xl rectangular -leikkuulauta, 34 x 70 cm

  190,00

  Tyylikäs leikkuulauta on laadukasta pähkinäpuuta. Mitat: 34 x 70 cm. Sopii hyvin käyttöön myös tarjottimena. Nahkainen ripustuslenkki viimeistelee ilmeen.

 • Green tool -leikkuulauta 39 x 28 cm

  54,95

  Eva solo green tool -leikkuulauta on fsc-sertifioitua bambua. Leikkuulaudassa on silikonireuna ja pienet silikonityynyt, jotka varmistavat, että lauta pysyy paikallaan leikkaamisen ja pilkkomisen aikana. Suunniteltu myös ruoan tarjoiluun.

 • Halikko leikkuulauta pähkinä large

  179,00

  Halikko cutting board / serving board walnut wood.solid wood with food-safe oil treatment.w 17 x l 62 x h 2,3 cmmassiivipuinen leikkuulauta on pähkinää. Leikkuulaudat ja tarjoilulaudat valmistetaan laadukkaasta massiivipuusta. Monikäyttöinen halikko -leikkuulauta on esimerkki tuotteesta joka kuluu kauniisti ja kestää käytössä. Se sopii hienosti keittiön koruksi, tarjoilualustaksi kattauksiin ja toimii aamiaistarjottimena. Hyvä lahjatuote.käsintehty antibakteerinen…

 • Leikkuulauta ahven

  37,00

  Ahven leikkuulauta on valmistettu suomessa melamiinipintaisesta koivuvanerista. Kaunis leikkuulauta on kestävä ja monikäyttöinen. Perinteisen käyttötavan lisäksi leikkuulauta on kaunis sellaisenaan tai osana sommitelmia. Saat sillä myös kivaa vaihtelua kattauksiin. Leikkuulaudoissa käytettävä vaneri valmistetaan ympäristöystävällisesti vastuullisesta suomalaisesta koivusta.komean ahvenen on piirtänyt sanna paakki. Inspiraation lähteenä sannalle toimii kaunis ja puhutteleva suomalainen luonto.

 • Halikko leikkuulauta saarni round 24

  99,00

  Halikko cutting board / serving board ash wood.solid wood with food-safe oil treatment.w 24,5 x l 31,5 x 2,3 cmmassiivipuinen leikkuulauta on saarnea. Leikkuulaudat ja tarjoilulaudat valmistetaan laadukkaasta massiivipuusta. Monikäyttöinen halikko -leikkuulauta on esimerkki tuotteesta joka kuluu kauniisti ja kestää käytössä. Se sopii hienosti keittiön koruksi, tarjoilualustaksi kattauksiin ja toimii aamiaistarjottimena. Hyvä lahjatuote.käsintehty antibakteerinen leikkuulauta…

 • Halikko leikkuulauta jalava small

  69,00

  Halikko cutting board / serving board elm wood.solid wood with food-safe oil treatment.w 17 x l 29 x 2,3 cmmassiivipuinen leikkuulauta on jalavaa. Leikkuulaudat ja tarjoilulaudat valmistetaan laadukkaasta massiivipuusta. Monikäyttöinen halikko -leikkuulauta on esimerkki tuotteesta joka kuluu kauniisti ja kestää käytössä. Se sopii hienosti keittiön koruksi, tarjoilualustaksi kattauksiin ja toimii aamiaistarjottimena. Hyvä lahjatuote.käsintehty antibakteerinen leikkuulauta…

 • Chop2pot plus large -leikkuulauta

  17,90

  Ergonominen leikkuulauta, joka tekee leikattujen ainesten siirtämisestä kattilaan nopeasti helppoa. Kun kädensijaa puristaa, leikkuulaudan reunat taittuvat ylös.

 • Chopping board -leikkuulauta

  25,95

  Brabantian tyylikästä chopping board -lautaa voi käyttää perinteisesti leikkuulaudan tavoin tai tarjottimena. Materiaali on pyökkiä.

 • Leikkuulauta 24 x 15 cm

  4,90

  Muovinen leikkuulauta kestää käyttöä, on veitsiystävällinen ja puhdistuu helposti. Eriväristen leikkuulautojen avulla on helppo muistaa, mille laudalle eri ruoka-ainetyypit kuuluvat.

 • Chop2pot plus large -leikkuulauta

  17,90

  Ergonominen leikkuulauta, joka tekee leikattujen ainesten siirtämisestä kattilaan nopeasti helppoa. Kun kädensijaa puristaa, leikkuulaudan reunat taittuvat ylös.

 • Board-leikkuulauta

  4,90

  Muovinen leikkuulauta.

 • Leikkuulauta

  14,90

  Tyylikäs leikkuulauta on materiaaliltaan akasiaa. Mitat ovat 40 x 25 x 1,5 cm.

 • Victorinox All-in-One Leikkuulauta M 37 x 28,5 cm, luonnonvärinen komposiitti

  56,90

  Puukomposiittimateriaalista valmistettu leikkuulauta on kestävä ja hellä veitsenterille.Puristekuidusta valmistettu erittäin kestävä leikkuulauta sopii vaativaan käyttöön. Sen kevyt ja kestävä muotoilu sopii täydellisesti ruoan valmistukseen ja tarjoiluun. Leikkuulaudassa on mehu-ura, luistamattomat tassut sekä reikä ripustamista varten. Paperikomposiittimateriaali, josta leikkuulauta on valmistettu on ekologista ja erittäin kestävää, mutta hellä veitsenterille. Leikkuulauta kestää lämpöä 176 asteeseen asti, joten sitä…

 • Leikkuulauta 80 x 40 x 4 cm

  424,90

  Global knivesin leikkuulaudan materiaali on tammea.

 • Leikkuulauta

  12,90

  Akaasiapuusta valmistettu leikkuulauta sopii leikkaamisen lisäksi esimerkiksi patongin tarjoiluun. Ripustuslenkki on nahkaa. Leikkuulaudan koko on 45,5 x 14 x 1,8 cm.

 • Halikko leikkuulauta jalava round 24

  99,00

  Halikko cutting board / serving board elm wood.solid wood with food-safe oil treatment.w 24,5 x l 31,5 x 2,3 cmmassiivipuinen leikkuulauta on jalavaa. Leikkuulaudat ja tarjoilulaudat valmistetaan laadukkaasta massiivipuusta. Monikäyttöinen halikko -leikkuulauta on esimerkki tuotteesta joka kuluu kauniisti ja kestää käytössä. Se sopii hienosti keittiön koruksi, tarjoilualustaksi kattauksiin ja toimii aamiaistarjottimena. Hyvä lahjatuote.käsintehty antibakteerinen leikkuulauta…

 • Sagaform Oval Oak leikkuulauta, tammi

  23,90

  Kaunis käyttöesine.Reilun kokoinen tammileikkuulauta, joka toimii myös kauniina tarjoilualustana esimerkiksi juustoille ja sämpylöille.

 • Folio icon regular – leikkuulautasetti 4-osainen

  64,90

  Pidä leikkuulaudat järjestyksessä ja vähennä ristikontaminaatiota valmistaessasi ruokaa näillä tyylikkäillä värikoodatuilla leikkuulaudoilla. Jokainen leikkuulauta on merkattu kuvakkeella, joka ilmaisee minkä ruokalajin sitä tulisi käyttää – raaka liha, raaka kala, vihannekset tai kypsennetty ruoka. Tyylikkäästi muotoiltu kotelo pitää jokaisen leikkuulaudan erillään, jolloin ilma pääsee kiertämään. Pohjassa liukumattomat jalat. Leikkuulaudan mitat: 20 x 30 cm.

 • Leikkuulauta 30cm havu

  37,00

  Pyöreä havu leikkuulauta on valmistettu suomessa melamiinipintaisesta koivuvanerista. Kaunis leikkuulauta on kestävä ja monikäyttöinen. Perinteisen käyttötavan lisäksi leikkuulauta on kaunis sellaisenaan tai osana sommitelmia. Saat sillä myös kivaa vaihtelua kattauksiin. Leikkuulaudoissa käytettävä vaneri valmistetaan ympäristöystävällisesti vastuullisesta suomalaisesta koivusta. Inspiraatio leikkuulaudan kuvioon on ammennettu suomalaisesta metsästä.

 • Folio-leikkuulautasetti

  64,90

  Joseph josephin folio-leikkuulaudat pysyvät tyylikkäässä telineessä siistissä järjestyksessä ja kuivuvat ilmavasti ja tasaisesti. Leikkuulaudat on helppo nostaa telineestä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kahvasta. Pakkauksessa on neljä erikokoista leikkuulautaa, joissa on luistamaton pohja ja veitselle soveltuva pinta.

 • Design House Stockholm Chop Leikkuulauta

  41,90

  Design House Stockholm tyylitellyn käytännöllinen leikkuulauta.Chop leikkuulauta on Ulla Christianssonin suunnittelema, bambusta valmistettu kaunis sisustuselementti.

 • Taipuisa leikkuulauta

  3,90

  Taipuisa leikkuulauta on muovia. Mitat 29 x 37 cm.

 • Folio large -leikkuulautasetti

  79,90

  Joseph josephin folio-leikkuulaudat pysyvät tyylikkäässä telineessä siistissä järjestyksessä ja kuivuvat ilmavasti ja tasaisesti. Leikkuulaudat on helppo nostaa telineestä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kahvasta. Pakkauksessa on neljä erikokoista leikkuulautaa, joissa on luistamaton pohja ja veitselle soveltuva pinta.

 • Cut&carve plus large -leikkuulauta

  29,90

  Ergonominen kaksipuolinen leikkuulauta korkeilla reunoilla. Leikkuulaudassa on erityisesti kaatamiseen suunnitellut reunat sekä piikit, jotka auttavat pitämään leikattavan lihan palan paikoillaan.

 • Leikkuulauta

  12,90

  Vankassa leikkuulaudassa on kätevät urat. Materiaali on akaasiaa. Mitat ovat 30 x 40 cm.

 • Wüsthof Leikkuulauta 40 x 50 cm

  119,00

  Massiivipuinen leikkuulauta on kestävä, veitsiystävällinen ja keittiön mainio sisustuselementti.Massiivipuulaudalla leikkaat niin vihannekset, hedelmät että leivonnaiset.Suuri lauta on valmistettu pyökistä. Leikkuulaudan sivuissa on kaksi kahvaa, jotka helpottavat laudan siirtelyä. Kahvojen ansiosta leikkuulauta toimii myös tyylikkäänä tarjoilualustana. Laudan pohjassa on lisäksi ruuvikiinniteiset kumitassut, jotka pitävät laudan paikallaan työskenneltäessä.

 • Eva Solo puinen leikkuulauta, 32 x 24 cm

  54,90

  Kätevä leikkuulauta pilkkomiseen ja tarjoiluun.Eva Solon tyylikästä leikkuulautaa voi käyttää sekä pilkkomiseen, että tarjoiluun. Ripustusrenkaan avulla leikkuulauta on helppo säilyttää silloin kun se ei ole käytössä. Pestään lämpimällä vedellä ja tiskiaineella käytön jälkeen. Ei suositella konepesua.

 • Friends l -tarjoilualusta

  59,90

  Tammesta valmistetulle rustiikkisen tyylikkäälle alustalle voit asettaa tarjolle esimerkiksi tapaksia tai juustoja. Tarjoilualustan koko on 73,5 x 15,5 x 2,0 cm.

 • Leikkuulauta 35 x 25 cm

  9,90

  Muovinen leikkuulauta kestää käyttöä, on veitsiystävällinen ja puhdistuu helposti. Eriväristen leikkuulautojen avulla on helppo muistaa, mille laudalle eri ruoka-ainetyypit kuuluvat. Leikkuulautaa kiertävän uran ansiosta nesteet eivät valu reunojen yli työtasolle. Paksu, lähes taipumaton materiaali tekee leikkuulaudasta kestävän.

 • Leikkuulauta 53 x 30,5 x 1,4 cm

  63,90

  Global knivesin leikkuulaudan materiaali on sokeriruokoa.

 • Tabla-leikkuulauta 29 cm

  8,90

  Muovinen leikkuulauta kestää käyttöä, on veitsiystävällinen ja puhdistuu helposti. Paksu ja lähes taipumaton materiaali tekee leikkuulaudasta kestävän.

 • Folio icon steel 4-piece -leikkuulautasetti

  99,00

  Väri- ja kuviokoodattu setti leikkuulautoja tyylikkäässä teräskotelossa. Sisältää 4 leikkuulautaajokainen leikkuulauta on tekstuuripintainenleikkuulautojen pohjissa on luistonestotäplätkotelo on ruostumatonta terästä, johon eivät ota kiinni sormenjäljetkotelossa on leikkuulautojen ympärillä tilaa, mikä pitää leikkuulaudat aina raikkainakotelon pohjassa luistonestoleikkuulautojen mitat 24 x 34 cmkotelon mitat korkeus 26,3 x leveys 35,6 x syvyys 7,2 cm

 • Xl round -leikkuulauta, 60 cm

  132,50

  Tyylikäs ja pyöreä leikkuulauta on laadukasta massiivitammea. Halkaisija 60 cm. Sopii hyvin myös käyttöön tarjottimena. Nahkainen ripustuslenkki viimeistelee ilmeen.

 • Bbq xl rectangular -leikkuulauta, 34 x 78 cm

  120,00

  Tyylikäs ja kestävä leikkuulauta on laadukasta massiivitammea. Sopii hyvin myös käyttöön tarjottimena. Nahkainen ripustuslenkki viimeistelee ilmeen.

 • Leikkuulauta 24 x 15 cm

  4,90

  Muovinen leikkuulauta kestää käyttöä, on veitsiystävällinen ja puhdistuu helposti. Eriväristen leikkuulautojen avulla on helppo muistaa, mille laudalle eri ruoka-ainetyypit kuuluvat.

 • Acorn leikkuulauta luonnonväri

  12,00

  Koristeellinen leikkuulauta FSC-sertifioitua akaasiapuuta. Muista huuhdella leikkuulauta kylmällä vedellä ennen kuin peset sen lämpimällä vedellä. Älä pidä leikkuulautaa vedessä pitkiä aikoja, jolloin lauta voi imeä itseensä vettä ja aiheuttaa tikkuuntumista. Kuivaa leikkuulauta pyyhkeellä heti pesun jälkeen tai laita se kuivumaan niin, että se pääsee kuivumaan molemmilta puolilta. Levitä leikkuulaudalle puhdistamisen jälkeen ruokaöljyä tai muuta öljyä,…

 • Design House Stockholm Trancher leikkuulauta

  136,90

  Kaunis ja elegantti leikkuulauta.Leikkuulauta on valmistettu kestävästä laminoidusta bambusta. Laudan pohjassa on silikoninen rengas, joka tekee leikkuulaudasta tasapainoisen alustan leikkaamiseen. Melamiininen rengas mahdollistaa siistin leikkaamisen, sillä esimerkiksi lihaa leikattaessa irtoava lihasneste valuu suoraan renkaaseen, josta se on helppo kaataa pois. Rengasta voi käyttää myös tarjoilualustana esimerkiksi vihanneksille ja puinen leikkuulauta sopii loistavasti esimerkiksi juustojen tarjoiluun.

 • Xl slim fit -leikkuulauta, 19 x 70 cm

  80,00

  Tyylikäs ja kapea leikkuulauta on laadukasta massiivitammea. Mitat: 19 x 70 cm. Sopii hyvin myös käyttöön tarjottimena. Nahkainen ripustuslenkki viimeistelee ilmeen.

 • Breakfast moon -leikkuulauta, 28 cm

  55,00

  Tyylikäs ja kestävä leikkuulauta on laadukasta massiivitammea. Halkaisija 28 cm. Sopii hyvin käyttöön myös tarjottimena. Nahkainen ripustuslenkki viimeistelee ilmeen.

 • Leikkuulauta 35 x 25 x 2,2 cm

  65,90

  Global knivesin leikkuulaudan materiaali on tammea.

 • Eva Solo Bambu leikkuulauta, harmaa

  54,90

  Värillinen silikonireuna auttaa tunnistamisen lisäksi myös pitämään laudan paikallaan.Keittiöstä olisi hyvä löytyä oma leikkuulautansa niin lihalle, leivälle kuin kasviksillekin. Eva Solon leikkuulaudat erotat toisistaan värikoodien perusteella. Leikkuulaudat on valmistettu nopeakasvuisesta ja kovaa käyttöä kestävästä bambusta.Laudat ovat kooltaan 36 × 27 cm ja tukevuutta tuo 2 cm paksuus. Leikkuulaudat voi pestä kevyesti astianpesuaineella, mutta konepesua ne…

 • Doubleup green tool -leikkuulauta

  79,95

  Muovista valmistetut leikkuulaudat magneettisella kiinnityksellä – voit leikata vihanneksia tms. Joko pienemmällä tai isommalla alueella. Voidaan pestä astianpesukoneessa.

 • Folio-leikkuulautasetti, 4 osaa

  69,90

  Setti, johon kuuluu 4 kappaletta erivärisiä leikkuulautoja sekä tyylikäs valkoinen säilytysteline. Haluamasi leikkuulauta on aina helposti löydettävissä ja nostettavissa niiden värien ja metallisen kädensijan ansiosta.

 • Joseph Joseph Chop2Pot Plus taittuva leikkuulauta, vihreä

  25,90

  Taita lauta ja kaada sen päällä pilkotut ainekset suoraan kattilaan ilman, että muruakaan menee ohi.Joseph Joseph Chop2Pot Plus original taittuva leikkuulauta, uusi malli liukueste silikonitassuilla. Kätevä ja toimiva taittuva leikkuulauta, nerokkaan muotoilun ansioista pysyy aina tasaisena pöydällä leikattaessa kun taittaa kahvan ylös. Hyvät silikoniliukuesteet kahvassa ja laudan pohjassa varmistavat että pysyy paikallaan pöydällä ja kädessä…

 • Chop 2 pot -bambuleikkuulauta

  22,90

  Keittiön klassikoksi muodostunut chop 2 pot -taittuva leikkaalauta on nyt saanut miellyttävän ja kestävän bambuisen asun. Pohjassa on liukuesteet.

 • Chop2pot plus regular -leikkuulauta

  14,90

  Ergonominen leikkuulauta, joka tekee leikattujen ainesten siirtämisestä kattilaan nopeasti helppoa. Kun kädensijaa puristaa, leikkuulaudan reunat taittuvat ylös.

 • Xl stripe -leikkuulauta, 12 x 70 cm

  87,50

  Tyylikäs ja kapea leikkuulauta on laadukasta pähkinäpuuta. Mitat: 12 x 70 cm. Sopii hyvin myös käyttöön tarjottimena. Nahkainen ripustuslenkki viimeistelee ilmeen.

 • Chopping board for bread -leipälauta

  36,50

  Brabantian puisen chopping board for bread -leipälaudan ansiosta keittiön työtasolla ei enää ole häiritseviä leivänmurusia. Laudan toista puolta voi käyttää myös tarjottimena.

 • Cut & carve -bambuleikkuulauta

  49,90

  Joseph & josephin kauniissa ja käytännöllisessä bambuleikkuulaudassa on keskellä kohokuviointi, joka pitää esimerkiksi lihapalat jämäkästi paikoillaan. Korotettu reuna puolestaan estää murusia ja nesteitä leviämästä työtasolle. Viiston reunan avulla pilkotut raaka-aineet tai tähteet on helppo kaataa pois. Luistamattoman reunan ansiosta leikkuulauta pysyy aloillaan.

 • Leikkuulauta 45 x 30 x 4 cm

  264,90

  Global knivesin leikkuulaudan materiaali on tammea.

 • Folio™-leikkuulautasetti

  99,00

  Joseph josephin folio-leikkuulaudat pysyvät tyylikkäässä telineessä siistissä järjestyksessä ja kuivuvat ilmavasti ja tasaisesti. Leikkuulaudat on helppo nostaa telineestä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kahvasta. Pakkauksessa on neljä erikokoista leikkuulautaa, joissa on luistamaton pohja ja veitselle soveltuva pinta.

 • Folio plus – leikkuulauta- ja veitsisetti, 8-osainen

  109,00

  Folio plus -setti sisältää neljä kaksipuolista leikkuulautaa ja neljä veistä. Porrastettu muotoilu ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut kahvat helpottavat leikkuulaudan valintaa. Elevate™ -veitset on valmistettu japanilaisesta ruostumattomasta teräksestä. Mukana seuraavat veitset:kuorimaveitsi 8,9 cmsahalaitainen veitsi 11,4 cmsantoku veitsi 14 cmkeittiöveitsi 16,5 cm

 • Leikkuulauta ø 30 cm

  14,90

  Akaasiapuusta valmistetussa leikkuulaudassa on reilunkokoinen reikä ripustusta varten. Leikkuualustan halkaisija on 30 cm ja korkeus 1,5 cm.

 • Chop2pot plus regular -leikkuulauta

  14,90

  Ergonominen leikkuulauta, joka tekee leikattujen ainesten siirtämisestä kattilaan nopeasti helppoa. Kun kädensijaa puristaa, leikkuulaudan reunat taittuvat ylös.

 • Leikkuulauta orava

  32,00

  Talon mallinen orava leikkuulauta on valmistettu suomessa melamiinipintaisesta koivuvanerista. Kaunis leikkuulauta on kestävä ja monikäyttöinen. Perinteisen käyttötavan lisäksi leikkuulauta on kaunis sellaisenaan tai osana sommitelmia. Saat sillä myös kivaa vaihtelua kattauksiin. Leikkuulaudoissa käytettävä vaneri valmistetaan ympäristöystävällisesti vastuullisesta suomalaisesta koivusta.leikkisän oravan on piirtänyt sanna paakki. Inspiraationsa sanna löytää suomalaisen metsän siimeksestä. Valon ja varjon leikki sammalmättäillä,…

 • Halikko leikkuulauta saarni medium

  99,00

  Halikko leikkuulauta / halikko cutting board saarni / ash wood.elintarviketurvallinen öljykäsittely / solid wood with food-safe oil treatment.w 17 x l 40,5 x 2,3 cmleikkuulaudat ja tarjoilulaudat valmistetaan laadukkaasta massiivipuusta. Monikäyttöinen halikko -leikkuulauta on esimerkki tuotteesta joka kuluu kauniisti ja kestää käytössä. Se sopii hienosti keittiön koruksi, tarjoilualustaksi kattauksiin ja toimii aamiaistarjottimena. Hyvä lahjatuote.käsintehty antibakteerinen…

 • Leikkuulauta

  14,90

  Ajattoman tyylikkäästi muotoiltu leikkuulauta on tammea. Mitat ovat 16 x 25 cm.

 • Bendy-leikkuulauta

  3,90

  Muovinen leikkuulauta.

 • Joseph Joseph Index Advance monitoimileikkuulauta, iso, harmaa

  86,90

  Kekseliäs teline säilyttää laudat ilmavasti ja hygieenisesti irti toisistaan.Joseph Joseph Index -leikkuulautasettiin kuuluu neljä hygieenistä leikkuulautaa, jotka on värikoodattu ja symboloitu ruokalajien mukaan. Yksi laudoista on vihanneksille, yksi raa’alle lihalle, yksi kalalle ja yksi kypsennetylle ruoalle. Leikkuulautojen reunoissa on urat, jotka estävät nesteen valumisen pöytäpinnoille. Reunoissa on myös liukuesteet, jotka pitävät laudat hyvin paikoillaan. Mukana…

 • Kitchen series -leikkuulauta

  28,00

  Paperikomposiittimateriaalista valmistettu kitchen series -leikkulauta on tyylikäs ja ohut, mutta erittäin kestävä.huom! ei ole tarkoitettu käytettäväksi ruoanlaittovälineinä uuneissa tai mikroaaltouunissa.

 • Halikko leikkuulauta jalava large

  159,00

  Halikko cutting board / serving board elm wood.solid wood with food-safe oil treatment.w 17 x l 62 x 2,3 cmmassiivipuinen leikkuulauta on jalavaa. Leikkuulaudat ja tarjoilulaudat valmistetaan laadukkaasta massiivipuusta. Monikäyttöinen halikko -leikkuulauta on esimerkki tuotteesta joka kuluu kauniisti ja kestää käytössä. Se sopii hienosti keittiön koruksi, tarjoilualustaksi kattauksiin ja toimii aamiaistarjottimena. Hyvä lahjatuote.käsintehty antibakteerinen leikkuulauta…

 • Lihatukki 35,5 x 35,5 cm

  37,90

  Paksu ja tukeva lihan leikkuualusta on koottu mosaiikkimaisesti useasta puupalasta. Kulmat on pyöristetty. Materiaali on akaasiapuuta. Käsinpesu.

 • Chop2pot plus regular -leikkuulauta

  14,90

  Ergonominen leikkuulauta, joka tekee leikattujen ainesten siirtämisestä kattilaan nopeasti helppoa. Kun kädensijaa puristaa, leikkuulaudan reunat taittuvat ylös.

 • Chop2pot plus large -leikkuulauta

  17,90

  Ergonominen leikkuulauta, joka tekee leikattujen ainesten siirtämisestä kattilaan nopeasti helppoa. Kun kädensijaa puristaa, leikkuulaudan reunat taittuvat ylös.

 • Leikkuulauta 55 x 38 x 4 cm

  320,90

  Global knivesin leikkuulaudan materiaali on tammea.

 • Leikkuulauta

  26,90

  Ajattoman tyylikkäästi muotoiltu leikkuulauta on tammea. Mitat ovat 25 x 45 cm.

 • Norden-leikkuulauta

  104,90

  Iso norden-leikkuulauta on laadukasta vaaleaa tammea, joka kestää aikaa ja käyttöä ja on tyylikäs. Puu materiaalina pitää veitset terävinä pidempään ja on kaunis niin leikatessa kuin tarjoillessakin. Lisäksi leikkuulaudassa on nostamista helpottavat reunat.

 • Paikanvaraus

  Robert Welch Tammipuinen Leikkuulauta, 38 cm

  61,90

  Kaunis leikkuulauta soveltuu hyvin niin ruuan valmistukseen kuin pöytään tarjoilualustaksi.Suorakulmainen Robert Welch -leikkuulauta sisältää luonnolliset urat, jotka suojaavat veistä paloittelun aikana. Kestävä tammi takaa leikkuulaudan korkean laadun. Lauta sopii säilytettäväksi keittiön tasoilla sen kauniin muotoilun ja luonnollisen sävyn ansiosta.

 • Kitchen series -leikkuulauta 292 x 228 mm

  39,00

  Tyylikkäässä ja kestävässä leikkuulaudassa on käytännöllinen kahva. Materiaali paperikomposiittiteräystävällinen pintalämmönkestävyys 175 °c

 • Cut & carve plus extra large -leikkuulauta

  34,90

  Kaksipuolinen monitoimileikkuulauta on täynnä innovatiivisia ominaisuuksia. Siinä on ainutlaatuinen kulmikas pohja sekä korotetut reunat ja hieman kaltevat leikkuureunat, jotka kaikki auttavat murujen tai nesteiden keräämisessä ja kaatamisessa. Laudan toisella puolella on integroitu lihanpidin, joka pitää lihan paikallaan leikkaamisen aikana, kun taas toisella puolella on sileä leikkauspinta yleistä ruoanvalmistusta varten. Liukumattomat reunat varmistavat, että lauta pysyy…

 • Brabantia Puinen Leikkuulauta leivälle

  31,90

  Uritettu leikkuulauta on omiaan leivän siistiin leikkaamiseen. Leivän viipalointi on nyt helppoa. Tällä Brabantian upealla leikkuulaudalla sinulla on oikea tuki ja pohja leivän viipaloimiseen. Urat tarttuvat hanakasti leivänmuruihin.Sopii myös tarjoiluun – käännä lauta vain ympäri. Valmistettu kestävästä pyökkipuusta, suojaavalla öljylasituksella. Kaunis ja kestävä valinta!

 • Leikkuulauta

  22,90

  Erityisesti lihanleikkuuseen soveltuvassa puisessa leikkuulaudassa on kätevät urat. Laudan koko on 30 x 40 x 3,5 cm.

 • Norden small -leikkuulauta

  71,90

  Iso norden-leikkuulauta on laadukasta vaaleaa tammea, joka kestää aikaa ja käyttöä ja on tyylikäs. Puu materiaalina pitää veitset terävinä pidempään ja on kaunis niin leikatessa kuin tarjoillessakin. Lisäksi leikkuulaudassa on nostamista helpottavat reunat.

 • Xl rectangular -leikkuulauta, 34 x 70 cm

  105,00

  Tyylikäs leikkuulauta on laadukasta massiivitammea. Mitat: 34 x 70 cm. Sopii hyvin myös käyttöön tarjottimena. Nahkainen ripustuslenkki viimeistelee ilmeen.

 • Kitchen series -leikkuulauta 368 x 285 mm

  49,00

  Tyylikkäässä ja kestävässä leikkuulaudassa on käytännöllinen kahva. Materiaali paperikomposiittiteräystävällinen pintalämmönkestävyys 175 °c

 • Green tool -leikkuulauta 39 x 28 cm

  54,95

  Eva solon green tool -leikkuulaudassa on silikonireuna ja pienet silikonityynyt, jotka varmistavat, että lauta pysyy paikallaan leikkaamisen ja pilkkomisen aikana. Reunassa on mehuura. Suunniteltu myös ruoan tarjoiluun.

 • Halikko leikkuulauta saarni xxl

  249,00

  Halikko cutting board / serving board ash wood.solid wood with food-safe oil treatment.w 34 x l 50,5 x 2,3 cmmassiivipuinen leikkuulauta on saarnea.leikkuulaudat ja tarjoilulaudat valmistetaan laadukkaasta massiivipuusta. Monikäyttöinen halikko -leikkuulauta on esimerkki tuotteesta joka kuluu kauniisti ja kestää käytössä. Se sopii hienosti keittiön koruksi, tarjoilualustaksi kattauksiin ja toimii aamiaistarjottimena. Hyvä lahjatuote.käsintehty antibakteerinen leikkuulauta on…

 • Halikko leikkuulauta saarni large

  159,00

  Halikko leikkuulauta / halikko cutting board saarni / ash wood.elintarviketurvallinen öljykäsittely / solid wood with food-safe oil treatment.w 17 x l 62 x 2,3 cmleikkuulaudat ja tarjoilulaudat valmistetaan laadukkaasta massiivipuusta. Monikäyttöinen halikko -leikkuulauta on esimerkki tuotteesta joka kuluu kauniisti ja kestää käytössä. Se sopii hienosti keittiön koruksi, tarjoilualustaksi kattauksiin ja toimii aamiaistarjottimena. Hyvä lahjatuote.käsintehty antibakteerinen…

 • Rosendahl Grand Cru leikkuulauta iso, bambu

  49,90

  Bambu on ekologinen ratkaisu myös keittiövälineitä mietittäessä.Trendikkäästä bambusta valmistettu tyylikäs leikkuulauta. Tämä bambusta valmistetun leikkuulaudan muotoilussa toistuu Grand Cru sarjalle ominaiset uurteet, joista tunnistaa noin 300 eri tuotetta sisältävän sarjan. Kattamalla Grand Cru astioilla voit siis luoda tyylikkään, yhtenäisen ilmeen.

 • Folio icon large – leikkuulautasetti, 4 osaa

  79,90

  Pidä leikkuulaudat järjestyksessä ja vähennä ristikontaminaatiota valmistaessasi ruokaa näillä tyylikkäillä värikoodatuilla leikkuulaudoilla. Jokainen leikkuulauta on merkattu kuvakkeella, joka ilmaisee minkä ruokalajin sitä tulisi käyttää – raaka liha, raaka kala, vihannekset tai kypsennetty ruoka.tyylikkäästi muotoiltu kotelo pitää jokaisen leikkuulaudan erillään, jolloin ilma pääsee kiertämäänpohjassa liukumattomat jalatleikkuulaudan mitat: 24 x 34 cm